Összegzés - Ishimaru Akira

9. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ishimaru Akira
Pozíció:
Shinigami
Titulus:
3. tiszt
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
45

Hozzászólások:
98 (0,044 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2016. Jún. 14, 14:39:58
Utoljára aktív:
2019. Jan. 16, 11:37:16
Tárcában:
14 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
16 200 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Sötét Türkíz
Pontozás:
Összesen: 39 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 29 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
  • 2 pont Kidoura, ha viseli a Kidou amput
Képzettségek:

11 pont fegyverforgatás
1 pont hakuda
11 pont kidou (+2 pont tárgyi bónusz)
2 pont helyváltoztató képesség
12 pont zanpakuto

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Kapitányom - Nara Shiratori
Hadnagyom - Hatakeyama Momo
Titkos barát - Adrián Ruiz
Húgom - Ishimaru Asuka
Mottó:
"Tedd mindig azt, amit a szíved diktál!"
Post szín:
#1AAD96

Jellemzőim

Kinézet

 
Fiatalos kinézetű korához képest, 183cm magas, hosszú fekete hajú, a haját általában összekötve hordja, ritkán engedi ki teljesen, igazán jóképű, igéző tekintete van fekete szemekkel, kis orra van, nem túlzottan izmos testalkatú, átlagos shinigami shihakushot hord.

Jellem


Vakmerő, előbb cselekszik sokszor, mint gondolkozik. Önfeláldozó, törődik másokkal és szinte sose magát nézi elsőnek, csak nagyon ritka esetekben. Van egyfajta humora, amit sokan félreértenek. Hűséges fajta és amit a fejébe vesz, arról senki sem tántoríthatja el. Ennek ellenére tiszteletben tartja a szabályokat, ám nem igazán ért egyet sokkal. Előfordul, hogy inkább a saját feje után megy, mert makacs természetű tud lenni, olykor. Kedves és megértő lélek, de ha felbosszantják, nagyon fel tudja kapni a vizet és akkor igen csak elborul az agya, amitől olyat tehet, amit később megbán.

Zanpakutou


Név: Murasaki Arashi (Lila Vihar)
Típus: Villám
Parancs: Uchiorose! (Sújts le!)

Kinézet


Murasaki Arashi alap kinézete egy katana aminek, a pengéjének a hossza habakival: 72,7 cm, a pengének a szélessége 3 cm, vastagsága pedig 0,76 cm, markolatának alap színe fekete rajta végig egybekötő kék mintákkal. Amikor feloldják a shikai alakját hosszúságra nem lesz nagyobb, viszont szélességre legalább 5x akkora lesz, a markolattól nem messze egy gömb alakú kivágás látható, majd egy pici egybefolyó rész után a kard két részre válik, ahol végig köztük egy kisebb rés van, nem teljesen egyenes alakja van, ha hasonlítanám  valamihez úgy mondanám “mint egy szarvasbogár csápja”, a kard végei ehhez méltóan pedig még szélesebbek mint az alap kinézete.

Belső világában állandó sötétség és sok viharfelhő látható, ahol örökösen csapkodnak a villámok mindenfelé, dörgések zaja van és a felhők alatt egy nagy  víz van, ami szinte végtelen, semmi léphető dolog nincs magyarán, a felhőkön kell sétálnia, ha beszélni akar a kard szellemével.

Képességek


Rakurai Baku (落雷爆, Villám Bomba)

A kardnak a gömb alakú kivágású részével képes megidézni egy viszonylag nagy átmérőjű villám bombát, ami ha eléri a célját felrobban és erős villám sokkot okoz 20 méteres körzetben, de minél messzebb kerül a robbanás epicentrumától, annál kisebb sérülést szenved el. Hátránya, hogy rengeteg lélekenergiát emészt fel ezért egyszerre csak 1/1000LPért  tud megidézni. Nagyobb Lélekenergiájú ellenfél ellen vagy kisebbet sebez vagy szinte semmit, ha nagyon nagy a különbség.

Rakurai (落雷, VillámCsapás)

Akira összpontosítja a villám energiáját az egész kardon keresztül ,ami lilán kezd erősen világítani és villámok kis cikázása látszik körülötte, ami azt teszi lehetővé, hogy megnövelje a vágó erejét a kardnak és a villám képességét is.

1-4 Ha sikeresen megvágja az ellenfél egy részét kisebb sokkolást idéz elő a területén, de ebből hamar feleszmélhet az illető. Tárgyak és dolgoknál, ha ilyen kis szinten vágja meg a kard könnyedén ketté vágja. Hat körig képes fenntartani a képességét a kardnak.

5-9 Itt ,ha sikeresen megvágja az ellenfél egy részét akkor nagyobb elektromos sérülést szenved el és tíz percre lezsibbad az a része amit ért a vágás. Tárgyak és dolgoknál már kicsit nagyobb épületet is alaposan megtud rongálni a támadás. Öt körig képes fenntartani a képességét a kardnak.
 
10-14 Sikeres támadás esetén képes annyira lesokkolni az ellenfelének azt a részét amit megvág harminc percig lezsibbad és nem bírja hatástalanítani a sérülést, akár súlyos sérülést is elszenvedhet, ha például szív közeli sérülést szenved el hirtelen el is ájul az ellenfél. Tárgyak és dolgoknál már a vágás eredményére beomlik egy nagyobb erősebb fal is. Négy körig képes fenntartani a képességét a kardnak.

15-19 Itt már felgyorsul a támadás ereje nehezen észlelhető, mert nagyon hirtelen lesújt az ellenfélre és súlyos elektromos sérüléseket szenved el az illető, ez mellett nagyobb területre terjed ki a sokkolás ereje szinte a fél testét is érheti a zsibbadás akárhol is vágja meg a kard. Tárgyak és dolgoknál már elég könnyen össze omlaszt kisebb teljes épületeket egy nagy erejű villám csapás a karddal. Három körig képes fenntartani a képességét a kardnak.

20-24 Nagyon gyors lesz a karakter mozgása és annyira nagy erőt fejt ki a kardra ezen a szinten, hogyha kettő körnél tovább használja a kard széttörhet, mert olyan erőteljes a támadás, hogy képes lehet egy személyt is kettévágni. Minél messzebbről éri a kardnak a villám ereje a célpontot annál kisebb sérülést szenved el. Ezt a képességet, ha abba hagyja, legalább több óra kell, hogy újra képes legyen használni. Tárgyak és dolgoknál már ketté vág egy teljes épületet is amit szét is robbant a hatalmas villám erő és darabkák gyors sebességgel szét repkednek mindenfelé, ami tud sérülést okozni, ha eltalál valakit.

Nagyobb Lélekenergiájú ellenfél ellen vagy kisebbet sebez a támadás vagy szinte semmit, ha nagy a különbség.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:25:35

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Kurosawa Rin
Nem elérhető Nem elérhető

Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Adrián Ruiz
Nem elérhető Nem elérhető

Shiranui Haruki
Nem elérhető Nem elérhető

Fujiwara Ranshin
Nem elérhető Nem elérhető

Hishima Sana
Nem elérhető Nem elérhető

Narazaki Amaya
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?