Összegzés - Narazaki Amaya

9. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Narazaki Amaya
Pozíció:
Tiszteletbeli tag
Titulus:
Shinigami
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
24

Hozzászólások:
80 (0,037 naponta)
Regisztrált:
2016. Júl. 27, 07:56:29
Utoljára aktív:
2016. Okt. 25, 15:17:53
Tárcában:
7 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
tengerkék
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 11 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
  • 1 pont Kidoura, ha viseli a Kidou amput
Képzettségek:

3 pont zanjutsu
4 pont hakuda
5 pont kidou (+1 pont tárgyi bónusz)
3 pont shunpo
4 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Mottó:
"Amikor a varázslat elszáll, a valóság megmarad"
Post szín:
#CF74ED

Jellemzőimkinézet

Amaya haja szénfekete, a háta közepéig ér, szóval igencsak hosszú. Általában két copfba köti, vagy lófarokba, elengedhetetlen kelléke pedig egy virág a jobb füle mögé biggyesztve. A virág minden nap más, általában a hangulatához választja ki magának. Szemei smaragdzöldek és nagyok. Hosszú szempillájával összepárosítva gyönyörű, zöld szempárt kapunk. Orra kis pisze, arca vonásai lágyak. Vékony és törékeny leány, ennek ellenére alakja nőies. Bőre kissé sápadt és puha, ezzel gyengéd érintést kölcsönözve neki.

jellem

Amaya egy hatalmas szívvel és érdeklődéssel megáldott lány. A világot sajátos módon látja, igyekszik mindenkiben a jót meglátni. Pozitív hozzáállása és kisugárzása másokra is ki tud hatni, igyekszik is mindenkit mosolyra bírni. Van, mikor feleslegesen siet, ilyenkor rendszeresen elszúr valamit, de megesik, hogy pont túl kényelmes. Elsősorban viszont roppant segítőkész és jólelkű, majdnem mindig a jó szándék vezérli tetteit. Ha megbánt másokat, meghasad a szíve, és azt sem szándékosan teszi. Bár könnyen barátkozik, ritkán enged magához közel bárkit is, így akit Amaya megszeret, az életben nem vakarja le magáról a lányt. ^^ Ellenben aki megsérti, el is ásta magát, talán egy életre. Igencsak beszédes, őszinte és egy igazi kis művész. Kiáll magáért, egészen addig, amíg tud, mivel ha épp lelkileg bántják, könnyedén elsírja magát. Ölelésmániája gyógyíthatatlan, bárkit, aki valaha is egy jó szót szólt hozzá, előszeretettel részesíti eme testi érintkezésben. Bár nem szándékosan, de fittyet hány a személyes térre, képes belemászni bárkinek a magánszvérájába. Kedvenc állata a macska. ^w^zanpakutou


Neve: Mizushingen (Vízcsepp)

Fajtája: víz

Neme:

Kinézete „ember” alakban: Egy gyönyörű sellő, kinek haja aranyban úszik. Vékony és kecses, bőre hófehér, szemei, mint a rubint.

Személyisége: Egy bölcs, és halk szavú teremtés. Rettentően nyugodt, és szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Megfontolt, és nagyon intelligens. Amayát rendszeresen látja el tanácsokkal, és mindig igyekszik a segítségére lenni. Mivel Amaya igencsak érzékeny, sokszor szorul lelki támaszra, amit szelleme biztosít.

Lelkivilága: Ameddig csak a szem ellát, egy hatalmas vízfelület, csupán egy kisebb zátony töri meg az sík vízrengeteget. Szelleme rendszeresen itt található, és Amaya is itt találja magát, amikor belép a lelki világába.


shikai

Szólítás: Mamore! (Oltalmazz)

Kinézet: Shikai alakban, a kard továbbra is egy katana, csupán a markolat színe bővül egy kis kékkel.

ningyou no namida

Miután Amaya aktiválja a képességet, az általa használt víz képes a sebeket ideiglenesen semmissé tenni. A képesség végén a seb ismételten eredeti állapotába kerül. Amaya a képességet zanpakutóra tett pontok/2 kör ideig tudja használni.
1-5 pont - a test 20%-át fedi le
6-10 pont - 40%-át
11-16 pont - 60% - át
17-21 pont - 80%-át
22-24 pont -  a test egészét  
ameonna

Ezzel a képességgel Amaya a parancsszó kimondása után vizet nyer ki a környezetéből, amit ezután szabadon mozgathat. A víz mennyisége függ a zanpakutóra tett pontoktól. Minden 5 pont után a víz mennyisége egynegyeddel növekszik, alapból, tehát 1-5 pont között ez a mennyiség nagyjából 2-3 liter.Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:31:12

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Hirako Shinji
Nem elérhető Nem elérhető

Ishimaru Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Grimmjow Jaegerjaques
Nem elérhető Nem elérhető

Satoru Kazura
Nem elérhető Nem elérhető

Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Üzenetek

Kawayoshi Natsumi

  • Nem elérhető Nem elérhető
2016. Nov. 04, 21:59:55
Együtt kezdtük a pályafutásunk, együtt bontogattuk a szárnyaink. Köszönöm, hogy ezt a rövid időt velem is megosztottad... Nyugodj békében, te örökvidám kis angyal.

Mizushima Setsuko

  • Nem elérhető Nem elérhető
2016. Nov. 04, 11:45:17
Örökre hordozlak a szívemben... nyugodj békében.