Összegzés - Hirase Keisei

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Hirase Keisei
Pozíció:
Shinigami
Egyedi titulus:
Ügyeletes naplopó
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
60 (0,028 naponta)
Regisztrált:
2016. Aug. 06, 11:51:34
Utoljára aktív:
2021. Okt. 07, 00:33:41
Tárcában:
4 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 750 / 15 000

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
világoskék
Pontozás:
Összesen: 23 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 15 pont az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

5 pont fegyverforgatás
3 pont hakuda
6 pont kidou
6 pont helyváltoztató képesség
3 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Forever alone
Mottó:
"Amit ma megtehetsz azt halaszd holnapra!"
Post szín:
#42668f

Jellemzőim


Középhosszú, orra hegyéig érő sötét színű haja és vilagoskék kék szeme van. Haját általában kiengedve szereti hordani csak és kizárólag bevetéseken, illetve edzéseken hajlandó összekötni. Magassága nem eget rengető, 178 centiméter magas amihez vékonykának tűnő testalkat párosul. (67 kg) Izomzata szálkás bár szeretne tömörebb izomzatot.  Szereti a shinigami egyenruhát, de ha teheti kényelmesebb, lazább öltözékeket hord a mai divatnak megfelelően.

Összetett személyiség. Szeret beszélgetni, új embereket megismerni azonban nehezen barátkozik és nem is szereti magához közel engedni az embereket. Megmarad inkább a haveri szintnél. Általában jókedvű viszont hamar elmegy a kedve bizonyos dolgoktól. Szeret minden helyzetet lazán kezelni még akkor is ha belül szétfeszül az idegességtől. Iszonyatosan makacs, ha valamit a fejébe vesz vagy akar akkor az pontosan úgy van ahogyan mondja vagy akár az utolsó levegővételéig is, de megteszi. Szereti kiszínezni a dolgokat, szeret történeteket mesélni és általában mindegyikben Ő a főhős viszont a nagyon komoly hazugságokat nem tűri el. Pont ezért nem szimpatizál lélekölőjével, aki teljes mértékben az ember megtévesztésére képes. Szeret cifra szavakat használni és ha úgy van akkor nem fogja vissza magát káromkodás terén sem. Könnyen megbocsájt viszont nem felejt el semmit sem. Legnagyobb vágya, hogy a legerősebb és legbefolyásosabb halálisten legyen A Tiszta Lelkek Városában.NEVE: Fueiku kagami hyourin (Hamis tükörhold)
TÍPUSA: illúzió
KINÉZETE:
~ alap külalak: Egy díszítés nélküli katana amelyet mindig az oldalára kötve hord.
~shikai külalak: A parancsszó elhangzása után a kard világos kéken felragyog és egy fekete markolatú üvegpengévé változik.


SHIKAI
BANKAI

A parancsszó elhangzása után a kard világos kéken felragyog és egy fekete markolatú üvegpengévé változik. Ha valaki végignézi az átváltozást és látja a kék fényt akkor a lélekölő képességének csapdájába esik, ami nem más mint az illúziókeltés. Képes hamis képeket ( jelenlegi szintjén csak a távolságot, esetleg nagyon közeli ismerős alakok halvány képét, de ezeket is csak úgy, hogy mind mozdulatlanok.) kelteni, illetve hangokat és szagokat is. A shikai kinézete másra nem jó, csak kellék.
Jelenlegi szintjén maximum 2 körig tudja ezt fenntartani és minden a zanpakutoura tett 3. pont után adódik ehhez 1 kör. Ha megpróbálja két körnél tovább fenntartani akkor a lélekölő zabolátlanná válik és a használója is a csapdájába kerül, illetve eszméletét veszíti.

 • 0-5 pontig: mozgásképtelen tárgyak, esetleg állatok képét láttatja az ellenféllel, illetve hamis hangokat (madárcsiripelés, ajtó csapódás) hall a képességtől az ellenfél. (2 körig élnek a képességek)
 • 5-10 pontig: itt már kisebb mozgásokat végezhetnek az illúziót alkotó tárgyak, személyek, képes emberi alakot is láttatni az ellenféllel, illetve most már szagokat is képes éreztetni.
 • 10 pont felett: teljesen élethű embereket, állatokat képes alkotni az illúziójában, a hangok teljesen élethűek és a szagok is.

Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen. Egyenlőre ismeretlen.
(click to show/hide)Vizes Kaland - szociális - Kitagawa Azumi - befagyott

"Hajime" - edzés - Mizushima Shuuichi - folyamatban


  • 7750 LP és 4000 ryou - Kezdés

  Aláírás:

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2022. Júl. 01, 00:47:38

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?