Összegzés - Tachibana Yuuna

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Tachibana Yuuna
Pozíció:
Ember
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
21

Hozzászólások:
126 (0,060 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2016. Szept. 25, 20:59:07
Utoljára aktív:
2019. Ápr. 15, 20:56:00
Tárcában:
21 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
6.
Lélekenergia:
60% Complete
31 000 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Pink
Pontozás:
Összesen: 68 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 62 pont az LP után
  • 1 pont jár a Karakura High School diákjaként
Képzettségek:

7 pont Fegyverforgatás
8 pont Pusztakezes harc
16 pont Reiryoku manipuláció
0 pont Helyváltoztató képesség
37 pont Különleges képesség

6 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

2 pont Erő
2 pont Ügyesség
2 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?"
Post szín:
#FF4C74

JellemzőimA végletek embere, gyakran nem ismer középutat. Valakit vagy nagyon szeret, vagy ki nem állhatja, semleges zóna csak azok számára létezik, akiket nem ismer, vagyis egyáltalán nem tud bekategorizálni - kivételt képeznek azok az emberek, akik valamilyen módon a bátyjával érintkeznek, őket mind utálja. Alapvetően az első benyomás alapján dönt az emberekről és kategorizálja be őket a számára létező két csoportba. Csoportot váltani azonban nehéz, lévén utálja a változásokat. Szereti, ha a dolgok állandóak. Egyszerűen retteg attól a gondolattól, hogy valakit elveszít. Maga sem tudja miért, de görcsösen ragaszkodik ahhoz, amije van. Mind ezt azért, mert sokszor érzi úgy, hogy egyszer csak eltűnhet körülötte lévő világ. Ezért is van az, hogy a bátyjához már-már mániákusan ragaszkodik, és mindenkit el szeretne ijeszteni a közeléből, ugyanis úgy érzi, hogy el akarják venni tőle. Azt pedig nem viselné el, mert ezzel gyakorlatilag mindenkit elveszítene, aki felnevelte. Ez - bár sosem vallaná be - visszatérő rémálma, vannak éjszakák, hogy zihálva kel fel egy ilyen álom után, és kell neki pár pillanat, míg helyre tudja rakni a valóságot. Ezen okon, pedig mindenre képes, hogy a bátyját maga mellett tartsa. A törvény keretein belül semmitől sem riad vissza, az érzelmi zsarolás sem lenne idegen tőle, ha nagyon eldurvulna a helyzet.
Szereti a kirívó, extrém dolgokat, egyszerűen nem bírja az uniformizálás és az egyhangú dolgokat, mindent igyekszik feldobni valamivel, ez öltözködésében is látszik - ami az iskolai egyenruhát sem kíméli, aminek köszönhetően gyakori vendég az igazgatói irodában. Szégyenérzet nem sok van benne, szinte semmi. A tisztelet szót, mint olyat ismeri, de nem mindig alkalmazza, csak akkor, ha muszáj. A felnőttekkel, tanárokkal tisztelettudó - kivéve, ha az rá akar hajtani a bátyjára -, a nála idősebb iskolatársaival nem mindig. Leginkább nem. A szája rettentően nagy, szeret beszélni, még akkor is, ha nem sok értelme van annak, amit mondd. Gyakran szóhoz sem hagyja jutni beszélgető partnerét.
Az agya nem rossz, de a tanulást nem viszi túlzásba, csak pont annyit tanul, amennyit a közepesen jó eredményeinek eléréséhez muszáj.
Az elmúlt fél-háromnegyed évben a magassága semmit sem változott, stagnálni látszik 155 cm-nél. Haja alapvetően sötétbarna, ám az emberek - megvilágítástól függetlenül - az esetek nagy részében inkább feketének titulálják, sem mint barnának. Az, hogy hogyan fogja fel meglehetősen kedv és idő függő. Van, hogy csak kiengedve hagyja, vagy hogy egy vagy két copfot csinál belőle, de az se ritka, hogy reggelente valami egyszerű frizurát készít magának. Szemei határozottan vörös árnyalatúak - nem összekeverhető a barnával, vagy akár a vöröses barnával -, ez pedig nem családi örökség, hanem egy genetikai rendellenesség, melyek köszönhetően Yuuna színvak. Bőre, mint a legtöbb japánnak fehér, tenyerét több apró, szinte észrevehetetlen, míg a térdén egy nagyobb heg látható. Ez utóbbi csak szebb lesz, de elmúlni sosem fog.
Ruházkodását tekintve szereti a kissé extrémen díszített, aranyos, ám a szoknya és rövidnadrág tekintetében a néha már-már kihívó darabokat. Télen és hideg időben öltözékének állandó darabja egy bármilyen állatfüles, vagy aranyos állatot tartalmazó többnyire bolyhos pulóver, melyekből konkrétan gyűjteménye van. Régebben ezeket az iskolában, egyenruha helyett, vagy egy újraértelmezett egyenruha darabjaiként hordta, ez azonban mára normalizálódott. Az iskolában a kötelező egyenruha darabjait hordja - akármennyire is nem szereti -, mindössze a szettbe tartozó krémszínű pulóvert cseréli le egy ugyanolyan szabású világos rózsaszínre - időtől függően ujjatlan és a hosszú ujjú változata is -, vagy igazén hideg idő esetén egy-egy melegebb saját darabra.
Testalkata vékony, mozgása a sok éves balettnak köszönhetően meglehetősen kecses és nőies. Első ránézésre meglehetősen apró és törékeny lánynak tűnik, sokkal inkább emlékeztet egy gyönge babára, ám a látszat csal, komolyan felépített, erős izomzat van a testén. Köszönhetően a 7 évnyi műkorcsolyának, melyet élsportolóként űz.
A balesete után eleinte gyakran lesz látható mankókkal a második műtétéig pedig jobb lábán állandóan egy fehér térdrögzítő látható. Mely bár nem túl esztétikus, de szüksége lesz rá ahhoz, a térde ne menjen ki a legapróbb mozdulattól is, és viszonylag fájdalom nélkül tudja élni a mindennapjait.

Képesség típusa: Mentális
Leírása: Yuuna érintés alapján képes belelátni az élőlények emlékeibe. Ilyenkor, mint, egy kívülálló szemlélő látja és hallja, hogy mi történt az illetővel, annak érzéseit és benyomásait ő nem érzi és az akkor aktuális gondolatait sem hallja.
Képessége nem csak élőlényeken, de élettelen dolgokon - tárgyakon, hullákon - is alkalmazható, ám itt emlék lenyomatokat tekint meg. Ennek feltétele azonban, hogy a megtekinteni kívánt emlékkép alatt az adott tárgy egy élőlénnyel feltétlen érintkezésben kellett, hogy legyen. (Tehát, ha például egy gyilkosság eseményeit szeretné egy gyilkos fegyver alapján felderíteni, akkor csak addig látja a történéseket, amíg a fegyver a gyilkos kezében volt. Illetve halott személy esetében csak az utolsó 12 óra eseményeit tudja visszanézni, amit az az élők között töltött.)
 A képességgel elméletileg végtelen számú emléket lehetne megtekinteni, azonban a használatnak van fizikai következménye - korlátai - is, mely orrvérzésben nyilvánul meg. Eleinte csak egy apróbb ér pattan el. Ám az orrvérzés kezdete után minél tovább marad Yuuna más emlékei között, annál jobban folyik a vér és annál nehezebb elállítani azt. Ez a mellékhatás élőlényeken való használatnál jelentkezik, mivel egy tudatos elmében sokkal nehezebb „olvasni”, mint tárgyakban.
A célszemély, vagy céltárgy megérintése után egy réten találja magát, ahol élőlények esetében annak a reiatsujával megegyező színű, tárgyak esetében pedig más-más színű pillangók hemzsegnek. Ezek tulajdonképpen maguk az emlékek, melyek úgy tud megnézni, ha megérint egy-egy pillangót. A pillangók alapvetően nagyságra és kinézetre ugyanolyanok, ám az élőlényeknél egy dologban különböznek, még pedig abban, hogy Yuuna mennyire élesen látja őket. Az éles pillangók olyan emlékeket takarnak, melyek intenzíven élnek, gyakran gondol rájuk az illető. Ebből kifolyólag minél halványabb egy pillangó, annál régebbi/elnyomottabb az emlék. A halvány pillangók által tárolt emlékek megnézése nagyobb energia befektetést igényel, így hamarabb jelentkezhet az orrvérzés. Illetve ilyenkor, mikor az emlékek között van számára az idő is másképpen telik, ami a réten neki egy perc, az a valóságban a másodperc egy apró töredéke.

(click to show/hide)


(IC játékokban a képesség bármely technikájának használata és, hogy mit lát a karakter, a másik júzerrel minden esetben egyeztetve kell legyen. Küldetésekben, NJKn alkalmazva a mesélő dönti el, hogy lát-e, vagy egyáltalán megtud-e valamit a karakter és ha igen, akkor azt milyen mértékben.)


Yuuna képes az emlékekben kategorikusan keresni. Ehhez azonban viszonylag pontos információkra van szüksége. Például, ha valakinek egy bizonyos személlyel kapcsolatos emlékeket keresi, akkor minél többet tud az adott személyről - szemszín, hajszín, személyiség, - annál biztosabb, hogy sikerül jó emlékképet, avagy emlékképeket megtekintenie. A lényeg, hogy minél több az információ, annál pontosabb az eredmény. Bizonyos elvont fogalmakra is - mint pl. család, szerelem - rá tud keresni, ám a találatokat nem tudja irányítani, se befolyásolni. (Tehát ha valakinek nem a szokványos család jelenti a családot, hanem pl. egy baráti társaság, akkor ő ezt fogja látni, nem pedig azt, amire ő maga gondol a „család” fogalma alatt.) Ha egy keresésére megfelelő találat(ok) vannak, akkor réten található megfelelő emlékeket tartalmazó pillangó(k) más színűek - legtöbbször pirosak - lesznek.


Csak élőlényeken alkalmazható technika, melynek lényege, hogy Yuuna egy tetszőleges emlékbe zárja be az illetőt, mely folyamatosan ismétlődik annak szemei előtt. Kiszabadulni pedig kétféleképpen lehet, az egyik, hogy az áldozat rájön, hogy egy emlékbe van zárva és magasabb a lélekenergiája, mint a használóé, így egyszerűen meg tudja törni a képességet. A másik pedig az, hogy Yuuna szünteti meg a hatását azzal, hogy ismét belép az illető elméjébe és még egyszer végignézi vele együtt az emléket, aztán ketten kilépnek belőle.

1-13 KK pont - Az emlékbe zárás csak részleges, folyamatosan csak fel-felvillannak képek, melyek megzavarják a támadásban, de alapvetően el tudja különíteni a valóságot és az emlékképet, csak nem érti, miért jut folyton eszébe ugyanaz a dolog.
14-27 KK pont - A felvillanó jelenetek egyre erőteljesebbek, az áldozat szinte már pontosan érzi és hallja az emlékbeli körülményeket, egyre nehezebb megkülönböztetnie a valóságot és az emlékképeit.
28-40 KK pont - Teljesen elveszti a valóságérzetét, az emléke fogja lesz és azt éli át újra és újra, még valahogy ki nem szabadul onnan

Még nincs, majd lesz ^-^


Kuchinuki (Dugóhúzó)
A levegőbe felugorva szélsebes pörgésbe kezd a technika használója, majd az így szerzett lendületet felhasználva rúgja meg az ellenfelét. A forgás közben szerzett erőtöbbletnek köszönhetően akár vékony, törékeny alkattal is hatásos lehet a technika, mely elég erős ahhoz, hogy akár méterekre is elrepítse a szenvedő felet.

Engai (Elfedés)
Egyfajta láthatatlanná tévő technika. Kis koncentrációt igényel, így amíg a használó mozdulatlan, de csakis addig, képes láthatatlanná válni. Ha megmozdul, a technika semmivé foszlik, nem igényel nagy képzettséget, azonban könnyen kiszúrható.

Kamereon hifu(Kaméleon bőr)
Ez elsősorban egy rejtőzködő képesség, az Engai fejlettebb változata. A karakter teste köré gyűjti a reiatsut és a technika nevének kimondásával felveszi a háttérben szereplő „minta” képét. Hátránya, hogyha gyorsan mozog az illető, akkor homályos torzulás formájában látszik a helyváltoztatása, ahogy az adott minta lecserélődik. Lassú mozgás esetén ez elkerülhető. A hatása annál tovább tart, minél több reiatsut képes koncentrálni a személy teste köré, a kevés reiatsu akkor is visszaüt, amikor túlságosan is bonyolult mintát kell felvennie. Olyankor gyakori a sikertelenség.
Feltétele az Engai ismerete

Tamai (Gömb)
Talán a legalapvetőbb reiatsu-kezelési gyakorlat, mellyel használója egy egyszerű, tenyérnyi energiagömböt hozhat létre a kezében, majd azt ellenfele felé hajíthatja. Ereje megfelel egy erősebb ütésnek.

Összegyűjtés alatt ^-^
Egyenruha gondok || Tachibana Satoru || Folyosók és lépcsősorok || Befejezett
Egy bosszantó nap... de milyen folytatással? || Amarilla Bianchi || Termek || Befejezett
Mesterségem címere || Nagisa Sachiko || Tanácsadói iroda || Befejezetlen
Háborúban mindent szabad? || Akabeni Mizuki || pársoros || Befejezetlen
Mester és tanítványa || Watanabe Kenta || pársoros || Befejezetlen
Korcsolyázók, bírák, exfeleségek és egyéb rémségek || Watanabe Kenta || pársoros || Befejezett
A valóságon túl || sok mindenki || villámküldetés || Aktív
Köszöntelek a hangok birodalmában || Uruwashi Yui || pársoros || Befejezett
Born To Be Wild || Akiyama Haruo || Termek || Befejezett
Ki kivel van? || Nikolaj M. Smirnov || Szivárvány Pláza || Befejezetlen
Jelenés || sok mindenki || villámküldetés || Befejezetlen
Szellem idézés || Akiyama Haruo; Shimizu Saori || küldetés || Befejezetlen
Tilosban settenkedők || Aoyama Ruka; Hoshi Sen Nozomi || pársoros || Befejezetlen
Kéz és lábtörést || Nikolaj M. Smirnov; Watanabe Kenta || pársoros || Befejezetlen
Démonűzés a kórházban || sok mindenki || küldetés || Aktív
Kórházi hóka-móka || Akiyama Haruo || Karakura Közkórház || Befejezett
Első és utolsó látogatás || Watanabe Kenta || pársoros || Befejezett
Vödörből csöbörbe || Shirei Tenro || Yumisawa játszótér || Aktív
夏休み • natsuyasumi || Akiyama Haruo || Akiyama birtok || Befejezett
# lógósok || Anselm Eberhard Lindhorst || Uszoda || Befejezetlen
Memento Mori || Akiyama Haruo || Küldetés || Befejezetlen
Meleg helyzet || Akiyama Haruo || Akiyama birtok || Befejezett
Zsák és a foltja || Akiyama Haruo || Karakura Közkórház || Aktív
Kicsi nyuszi, hopp hopp || sok mindenki || villámküldetés || Befejezett
Vörös kód: Harc a Gekota plüssért! || Ahmad Al Saliha || pársoros || Aktív
Hát te meg mit csinálsz itt...? || Watanabe Yuusuke || pársoros || Aktív
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:50:00

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tachibana Satoru
Nem elérhető Nem elérhető

Nikolaj M. Smirnov
Nem elérhető Nem elérhető

Akiyama Haruo
Nem elérhető Nem elérhető

Shimizu Saori
Nem elérhető Nem elérhető

Nagisa Sachiko
Nem elérhető Nem elérhető

Aoyama Ruka
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Sen Nozomi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?