Összegzés - Amatsuji Nobuyuki

1. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Amatsuji Nobuyuki
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
676

Hozzászólások:
6 (0,003 naponta)
Regisztrált:
2017. Jan. 14, 13:34:46
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 14:00:59
Tárcában:
500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
tavaszi rózsaszín
Pontozás:
Összesen: 18 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 10 pont az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

6 pont fegyverforgatás
4 pont hakuda
5 pont kidou
1 pont helyváltoztató képesség
2 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Mottó:
Ne azt kívánd a hullócsillagtól, hogy minden könnyen menjen. Hanem azt, hogy legyen erőd megküzdeni a nehézségekkel.
Post szín:
#AD429C // #53CCB9

Jellemzőim

KÜLSŐ: 185 cm magas. Rövid, fehér színű, kócos, hullámos haja van, amit lilára fest. Aránytalanul hosszú frufruját alkalmanként fel szokta kötni, hogy ne zavarja a tevékenységében. Szemei élénk tengerkék színűek. Szembetűnő az orrnyergén vízszintesen átfutó kardvágásból származó sebhely. De hátán és jobb felkarján is visel hegeket a múltból. Tarkóján pedig egy nagyjából öt cm átmérőjű kör alakú minta található, melyet általában haja és ruhája eltakar. Leginkább olyan hatást kelt, mintha beleégették volna a bőrébe.
Egyenruhája több rétegű, bonyolult felépítésű. Mely testőrként magánál viselt fegyverek elrejtését szolgálja. Hátán fekete, belül virágmintás haorit visel, melyet mellkasa előtt köt össze. Általában nem szokott belebújni csak, ha hideg van. Ezt a ruhaneműt anno kedvesétől kapta ajándékba. Jellegzetes kiegészítője a peónia virág, mely virágzásának idején gyakran tűzi azt mellkasára az Amatsuji címer mellé.


JELLEM: Annak idején bajkeverő, élénk jelleme visszafogottabb lett életében átélt események miatt. Noha nem veti meg a jó humort, mai napig szívesen részt vesz apró csínytevésekben. Kedves, nyitott természet, szívesen barátkozik. Bizalma egy életre szól, viszont ha azt eljátsszák, nehezen tud megbocsájtani. Neki nincs szüksége indokra, hogyha bajbajutottat lát nyomban segítsen neki, mely testőrként töltött időszakának lenyomata.
Nehezen beszél gondjairól, nem szívesen terhel velük másokat. Titokzatosságával gyakran ment felmenői agyára, ezt a tulajdonságát mai napig őrzi.
A Shimizu-ház szolgálatában töltött idő alatt kifinomultabb lett és tiszteletteljesebb, illetve türelmes. Eléggé nehéz kihozni a sodrából, de amennyiben ez előfordul, eléggé vérszomjas tud lenni. Illetve ez volt az időszak, ahol különösen megszerette a szépet, és értékelni kezdte a művészeteket és a hagyományokkal kapcsolatos dolgokat (festészet, zene, kalligráfia, ikebana, teaszertartás, stb.). Továbbá ekkor szerette meg a költészetet is, szívesen olvas régi könyveket vagy próbálkozik versírással.
Nagyra értékeli az alkoholt (nagyfokú méregellenállása ellenére), legnagyobb kedvence a szaké, melynek nem csak fogyasztását, de elkészítését is élvezi.

ZANPAKUTOU

Neve: Mayonaka Niryuusou (Éjféli Alantas Citera)
Típusa: hang
Kinézete: A zanpakutou alapformája egy tachi. Bronzszínű markolatvédője alatt szélvirág motívumok húzódnak. Kör alakú, hullám mintású markolatvédője van. Tokja sötét színű, márványszerű. Érdekesség a penge élében, hogy fehér színben ragyog, ha fény éri. Nobuyuki általában bal oldalára kötve viseli a fegyvert.

SHIKAI
Megszólítása: Hakkyou shiro, Mayonaka Niryuusou! (Tébolyodj, Éjféli Alantas Citera!)
Kinézete: Megszólítását követően egy kusarigama alakját ölti magára. A fegyver kemény csontból áll éle sarlóformát vesz fel, végéből pedig hosszú lánc jön ki. Ez vágó és dobó fegyvert egyaránt, a lánccal lehet módosítani becsapódását, illetve annak segítségével vissza is rántható a fegyver. Továbbá a lánc végén található öklömnyi méretű nehezék segítségével elérhető, hogy a lánc a célpontra tekeredjen és ezzel Nobuyuki magához tudja húzni az ellent.
Technikái:
Passzív képesség: A láncnak a hosszát Nobuyuki képes befolyásolni mentális úton. Tehát változtatni tudja, hogy mennyire nyúljon meg vagy menjen össze. Minden szerzett 2000 LP után 1 méterrel nőhet az alap 1,5 méteréhez.Komoriuta (Altató): A parancs elhangzása után a fegyver lánca kellemes búgó hangjátékot hallat, miközben mozgatja (pörgeti, eldobja a kusarigamát), ezzel andalító hatást fejtve ki ellenfeleire. Hátránya a képességnek, hogy a közelében állók mindegyikére kihatással van, nem tudja elkülöníteni a barátot az ellenségtől. (Nobuyukitól számítva a hatósugár: 1 zanpakutou pont/méter.)
1-7 pont: a fegyver által keltett kellemes hanggal tompítja az ellenfele érzékelést. A fegyver mozgatása alatt ellenségének figyelme akadozik, lassabb lesz a reakcióideje.
7-14 pont: a hang komoly másodpercekre (3 zanpakutou pont = 1 másodperc) képes elaltatni ellenfeleit a következő játékos körben.
15-21 pont: ha sikeres sebzést visz be ellenfelének a zanpakutouval úgy a fegyver által keltett hangra sokkal érzékenyebb lesz. A sikeres támadást elszenvedő ellenfélnél 1 zanpakutou pont = 1 másodperc ideig képes a következő játékos körben automatikusan elaltatni ellenfelét.
22-24 pont: képes teljesen elaltatni egy ellenfelét, ha sikeresen megsebzi a fegyverrel (hatásának ideje: 7 pontonként 1 kör).

TECHNIKÁK
 • Konsou (Lélektemetés)
 • Bakudou 08.: Geki (Csapás)
 • Bakudou 09.: Hourin (Széthulló Kör)
 • Bakudou 12.: Fushibi (Rejtőzködő kitörés)
 • Bakudou 21.: Sekienton (Vörös Füstrejtek)
 • Hadou 02.: Hibana (Szikra)
 • Hakufuku (Fehér kúszás)
 • Shimoku (Lila Fa)
 • Soueigeki (Kék Havas-eső Támadás)
 • Kongoubaku (Pusztító robbanás)
 • Juugeki Byakurai (Tüzes fehér villám)
FELSZERELÉSEK
 • Dobótűk.
 • Kunaiok.
 • Dobócsillagok.
 • Különböző méregkapszulák.
 • Wakizashi, melyet öccsének kovácsoltatott születésnapjára, viszont azelőtt meghalt, hogy odaadhatta volna neki. A fegyver emiatt a Shoutei no Kokoro (Fiatalabbik testvér szíve) nevet viseli.
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: Kasen Kanesada (Touken Ranbu)
~ Megtartott edzések: Valakinek (valamit)
~ Függőben lévő edzések: Valakinek (valamit)


FUTÓ JÁTÉKOK
~ Egy nehéz nap éjszakája, avagy a másnap előestéje (Meiou Setsuna, Shihouin Nadeshiko, Shiroichi Anao, Xidoumao Wen Shing) [Pársoros; folyamatban]


JUTALMAK
+ 4000 ryou és öt választható kidou (kezdés)


KIADÁSOK
Ingyen választható 5 technika (Hakufuku, Shimoku, Soueigeki, Kongoubaku, Juugeki Byakurai)
500 ryou (Bakudou 08.: Geki)
500 ryou (Bakudou 09.: Hourin)
1000 ryou (Bakudou 12.: Fushibi)
500 ryou (Hadou 02.: Hibana)
1500 ryou (Bakudou 21.: Sekienton)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:30:13

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Amatsuji Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Chizuyoshi Anju Kita
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?