Összegzés - Watanabe Maaya

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Watanabe Maaya
Pozíció:
Fullbringer
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
28

Hozzászólások:
23 (0,012 naponta)
Regisztrált:
2017. Febr. 27, 00:32:51
Utoljára aktív:
2018. Júl. 10, 23:55:57
Tárcában:
9 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
8 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
világossárga
Pontozás:
Összesen: 21 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre
  • 16 pont jár az LP után
Képzettségek:

2 pont Fegyverforgatás
5 pont Pusztakezes harc
2 pont Bringer light
5 pont Bringersoul
7 pont Fullbring

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#f4df9e

JellemzőimNév: Watanabe Maaya (szül.: Shimizu Maaya)
Faj: Fullbringer
Nem:
Születési hely/ idő: Tokyo; 1994. 02. 14.
Kor: 23 év

   
Az elmúlt évek során jelentős változáson ment keresztül. Korábbi jellemének, már nyoma sincs. Egykoron egy végtelenül elkényeztetett, hisztis és semmitől vissza nem riadó gyerek volt. A „nem”, mint szó nem volt ismeretes számára. Amit szeretett volna, azt vagy megkapta, vagy megkapta, más lehetőséget nem különösebben fogadott el. Nevelve sem különösebben volt, legalábbis a szülei által. Így tehetett szert korábbi meglehetősen kellemetlen és kibírhatatlan jellemére. Egyedül a kishúgával volt normális. Jelentős változás akkor következett be, mikor 15 évesen teherbe esett és kvázi kidobták otthonról.
Napjainkban igyekszik komolyan és felelősségteljesen viselkedni, még ha az nem is mindig megy is neki úgy, ahogy ő azt gondolja. Az emberekkel általában kedves, könnyedén elcseveg velük szinte bármilyen témáról, bár kissé távolságtartó, de koránt sem durva - nevelve ugyan nem volt, de külön illemtanárt azért fogadtak mellé. Azonban ha a szituáció, vagy a beszélgető partner úgy kívánja, akkor egy kis szájkaratéra is kapható. Ilyen alkalmakkor sosem lép túl egy határt, vagyis helyesebben fogalmazva igyekszik nem túllépni azon. Beszéde és a kisugárzása is magabiztosságot sugároz, azonban belülről nem mindig érzi így! Kissé önbizalom hiányosnak mondható, csak jól palástolja és mindig, mindenki előtt igyekszik végtelenül erősnek mutatni magát.  Vannak ugyan gyengébb pillanatai, ám ezekre többnyire éjszakánként, a szobájába kerül sor, mikor biztosan nem látja, vagy éppen hallja senki. Ezt leginkább a fia miatt csinálja, akiért, és akinek mindent megtenne, ám csak mértékkel. Nem szeretné úgy elrontani a nevelését, ahogy korábban az övét is elrontották. Mind ezek mellett enyhe, szadista hajlamokkal is rendelkezik.
Ha úgy van, akkor viszont rettentő makacs is tud lenni, mely egyszer-egyszer gyerekességgel is párosul. Ezzel a hibájával tisztában van, azonban egyszerűen nem tudja levetkőzni magáról. Mindezek mellett haragtartónak is mondható egy apró sértésen, vagy bántáson nagyon extrém esetben évekig tud rugózni.
A feszült  helyzeteket viszont egyáltalán nem bírja, nagy eséllyel elsírja magát, ha ilyenekbe kerül.

Első ránézésre egy átlagos huszonéves nőnek tűnik, mindössze három dologgal hívhatja fel magára a figyelmet. Az egyik az, hogy magasabb, mint a japán nők, ám a maga pontosan 168 és fél centiméterével nem különösebben számít égimeszelőnek. A másik  a haja, mellyel alapvetően nem lenne gond, töve az átlagos barna, azonban a vállától lefelé szőkébe megy át, mely természetesen - ombrén - festett. A harmadik pedig a mellmérete, mely nem a létező legnagyobb, de azért magasságához hasonlóan a japán átlag felett van. Szemei arany barnák, bőre pedig fehér, de a legrosszabb fajtából, ugyanis minden mélyebb seb vagy égés nyoma meglátszik rajta.
Alakja nem kifogástalan, a megfelelő ruhákban mégis csinosnak mondható. A külsőségekkel nem különösebben foglalkozik sokat, csak pont annyit, hogy embernek nézzen ki. Öltözködése nem túlságosan sokrétű, a hétköznapok nagy részében nadrágot és egy tetszőleges felsőt szokott hordani, nem szoknyák híve, csak akkor veszi fel, ha feltétlenül szükséges. Kiegészítőket csak nagyon ritkán hord, sminkelni pedig szinte sosem szokott, maximum egy kis szempilla spirált használ, de semmi többet. Ha nagyon muszáj, akkor ki tudja magát csípni, ruhái és képességei és meg vannak hozzá, de nem szereti, meg nem is jár olyan eseményekre, vagy helyekre, ahová kellene.
 


Neve: Warm welcome (Meleg üdvözlés)
Típusa: Manipuláló (Tűz)
Fókusztárgy kinézete: Egy kisméretű arany medalion, mely egykoron a nagymamája fülbevalója volt. A fülbevalók közül csak a pár egyik darabja van nála, a másik az unokatestvére tulajdona.
Maaya az ereje segítségével a két test érintkezésekor létrejövő súrlódást kihasználva tud tüzet generálni. Viszont képességét csak akkor képes maximálisan kihasználni, ha magas oxigén tartalmú helyen tartózkodik. Ez azonban visszafelé is működik, vagyis nehezebb a képességét használnia, ha a körülötte lévő levegő oxigén szegény.

Normális oxigéntartalmú helyen: A tűz létrehozásának itt két fontos feltétele van. Az egyik, hogy az egymáshoz súrlódó testek egyikének mindenképpen Maaya valamely bőrfelületének kell lennie - tehát meg kell érintenie/ütnie/taposnia az ellenfelét. Minél nagyobb felülettel sikerül ezt az érintést kiviteleznie, annál nagyobb felületen gyullad meg az, akit, vagy amit megérintett. A másik fontos feltétel, hogy a fókusztárgynak - vagyis a nyakláncának - szintén érintkeznie kell Maayával. Ha leszakad, vagy csak leesik a nyakából, az általa létrehozott lángok egyből elalszanak, ám az általuk okozott égési sérülések megmaradnak.

Magasabb oxigén tartalmú helyen: Itt a korábbi kettőből, csak annak a feltétlenek kell teljesülnie, hogy a fókusztárgynak feltétlen érintkeznie kell Maayával. Ugyan is oxigén dús levegőn bármit képes lángra lobbantani, ami súrlódik, (tehát ha valaki lép egyet, akkor Maayának hála akár egyből lángra kaphat alatta a talaj), ám ez csak fizikai - kézzel megfogható - tárgyakra vonatkozik (tehát, mikor egy shinigami a levegőben sétál arra nem). A képességének van határa, ez pedig nem más, mint a látása, ugyanis látnia kell, amit meggyújt. (Ezt szokta akkor alkalmazni, ha az unokatestvérével közösen alkalmazzák a képességüket.)

Az általa létrehozott lángok, őt egyik esetben sem égetik meg, ám mindenki másra veszélyesek.

Első szinten: Csak arra képes, hogy két test súrlódása következtében lángokat hozzon létre, ezek nagyságát és terjedési irányát nem tudja megszabni, sem pedig irányítani.

Második szinten: Képes megszabni, hogy az általa létrehozott lángok milyen magasra csapjanak fel, illetve, hogy merre terjedjenek, vagy hogy egyáltalán terjedjen-e, avagy csak egy helyben égjen az érintett területen.

A lángok erőssége Maaya fullbringjén lévő pontoktól függ:

  1-5 pont: Első fokú égéséi sérülés (Ilyenkor csak a bőr legfelső rétege sérül. Megjelenése annyiban merül ki, hogy az érintett bőrfelület bepirosodik, gyógyulása 5-10 nap köré tehető.)
 
  6-10 pont: Felületes másodfokú sérülés (Ilyenkor már a bőr második rétegéig, az irháig hatol az égés. Az első fokú sérüléssel szemben ez már kihólyagosodik, a hólyag nyomás hatására fehér színt vesz fel. Gyógyulási idő, 2-3 hét köré tehető.)
 
  11-15 pont: Mély másodfokú sérülés (Szintén az irháig hatol, ám itt a bőr nem felhólyagosodik, hanem színelváltozás figyelhető meg. Ez az elváltozás sárga vagy fehér színt mutat, melyhez rettentő kellemetlen, feszítő érzés társul. Gyógyulási ideje 3-8 hét közé tehető.)
 
  16-20 pont: Harmadfokú égési sérülés (Az irha teljes felületére kiterjed. Az ilyenkor szerzett sérülés merev fehér vagy barna felület, mely fájdalmatlan. Gyógyulása hosszas hónapokat vesz igénybe.)
 
  21-24 pont: Negyedfokú égési sérülés (A bőr teljes vastagságára kiterjed, illetve az alatt lévő izom-, zsír- és csontszöveteket is károsítja. Felülete fekete, elszenesedett pörökkel. Gyógyíthatatlan, egyetlen megoldás az amputáció.)


+ 5000 LP + 4000 ryou ~ kezdésnél
+ 3000 LP + 3000 ryou ~ 2017 újévi nyereményjáték jutalma
- Valami
 


Viszontlátós ivósparty || Watanabe Kenta || Watanabe Kenta lakása || BEFEJEZETT
Jobb később, mint soha || Yamane Iwao Shun || Shinpi-tekina oto - VIDEOTÉKA és AUDIO/VISUAL CD üzlet || AKTÍV
Keresztutak || Shimizu Saori || Nikolaj M. Smirnov és Watanabe Maaya lakása || AKTÍV
Káosz karaokéval fűszerezve || Cassandra Keen || Red Dragon Karaoke Bar || BEFEJEZETT

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:08:34

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Nikolaj M. Smirnov
Nem elérhető Nem elérhető

Shimizu Saori
Nem elérhető Nem elérhető

Yamane Iwao Shun
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?