Összegzés - Aikyou Kaiya

Shinigami

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Aikyou Kaiya
Pozíció:
Hadnagy
Egyedi titulus:
Leánykori neve: Fuchida Kaiya
Hírnév::
3
Kor:
N/A

Hozzászólások:
89 (0,046 naponta)
Regisztrált:
2017. Márc. 07, 19:18:31
Utoljára aktív:
2021. Júl. 27, 22:57:52
Tárcában:
1 750 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
12 750 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)
Pontozás:
Összesen: 41pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 25 pont az LP után
  • 8 pont Hadnagyi rang után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

12 pont fegyverforgatás
2 pont hakuda
10 pont kidou
7 pont helyváltoztató képesség
10 pont zanpakutou

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Férje - Aikyou Yuuji
Lánya - Aikyou Reiya
Fia - Aikyou Kengo
Apa - Fuchida Hiraku
Anya - Fuchida Ishiko
Huga - Fuchida Noriko
Huga - Fuchida Ayumi
Öccse - Fuchida Ayuta
Huga - Fuchida Michie
Öccse - Fuchida Kento
Post szín:
#00BEEE #FFF8DD

Jellemzőim


Hosszú fehér haj, gyönyörű világoskék szemek, amik a Fuchida családra oly jellemzők. Fehér és bársonyos bőr, csodaszép arc és alak. Női idomai és tartása miatt hol irigykedő, hol csodáló tekinteteket kap. Hajában vörös szalag díszeleg. Sajátos Shinigami egyenruhát hord, némi változtatással, ami leginkább a saját harci stílusához lett szabva. Kezein kesztyűk vannak és Zanpakotu-ját sose hordja az oldalán, mindig a kezében tartja. Sérülései a ruha alatt találhatóak, amik jelei annak, hogy mennyi veszélyes küldetésen volt már része.
Komoly, kimért, kitartó és kötelességtudó. Ezek a jellemek tűnnek ki leginkább Kaiya-ban. Testvéreit őszintén szereti. Számára a családja a mindene. Szeretetét ritkán mutatja ki, leginkább cselekedeteivel érezteti családja felé érzéseit. Ha kell, nevel, odafigyel, segít és példát mutat a fiataloknak. Mozdulatai, tekintete és technikái tekintélyt parancsolóak. A harcban nagyon kitartó, ravasz, megfontoltan cselekszik. Megfontoltan használja az erejét, zanpakutoját csakis végső esetben veti be. Elsősorban a családját védi és a Goteit. Nehezen lehet őt megfélemlíteni, megrémíteni. Mindig készen áll a legrosszabbra. Zanpakutója számára egy hűséges bajtárs, akivel minden titkát megosztja és együttműködik. Aki a családját bántani merészeli, az-az illető számára már halott. Nagyon félti testvéreit, ezért olykor előfordul, hogy utánuk szimatol, ha bajt érez.


+ Családját
+ Férjét
+ Rend és fegyelem
+ Szabályok
+ Zanpakutoját

- Akik nem adják meg a kellő tiszteletet
- Akik a családját bántják
- Rendetlenség, fegyelmezetlenség
- Aki nem tartja be a szabályokat
- Nagyszájú, beképzelt alakokat


Neve:Azuma
Típus: Elemi/Villám


Kinézetei

Emberi alakbanEgy istennő képét mutatja meg. Tekintete nyugalmat, egyben tekintélyt sugározz. Ruházatának stílusa leginkább egy olümposzi istenségre emlékeztet. Hosszú szőke haja, csaknem leér bokájáig. Fején mindig ott díszeleg a sisakja, melynek két oldalán angyalszárnyak találhatóak. Szemei kékek, csakugyan, mint Kaiyanak. Szemeiből villámok is cikáznak, amik akkor fordulnak elő, ha örül, mérges, vagy esetleg komoly közlendője van gazdája felé.

Elzárt állapotban


Egy hosszú éles katana penge, ami egy normális japán kard hosszúságúnak felel meg. Markolatának a tetején egy címer található, amit maga Kaiya vésett bele. A címer a zanpakutojának jele, amit a belső világában látott meg először. Egyfajta jelzésként funkciónál, hogy a gazda és a zanpakutója között erős kötelék van.

Jelleme

Azuma egy az egyben Kaiya jellemét viseli. Határozott, kitartó, tekintélyt parancsoló erős nő, akit nehezen lehet háttérbe szorítani. Leginkább egyfajta istennőként tekint magára. Kaiyat családtagnak tekinti, akit oltalmaz és védelmez, megbízik képességeiben és együttműködik vele. Köztük a kötelék olyan erős, mint a katonák között a bajtársiasság. Mindketten szinkronban vannak a csatában és kiegészítik egymást. Ha kell Azumi tanácsokkal látja el gazdáját, vagy figyelmezteti a kellő veszélyre. Feleslegesen nem fecseg, csak akkor, ha a helyzet megkívánja, vagy nagyon fontos közlendője van.

Belső világaEgy olümposzi szigetre emlékeztető toronynak a teteje a belső világa. Ha az ember kinéz, az eget pillantja meg. Alattuk a tenger helyezkedik el.  A toronynál meg található Azumi, ahol leginkább az eget szokta pásztázni. Megtalálható itt a falon csüngve zanpakutoujának shikai alakja. A tenger hangját már messziről lehet hallani. Az időjárás jelzi, hogy Kaiya lelke éppen milyen állapotban is van. A nap jelenti az egészséget, míg a vihar a sérüléseit.


Shikai Alak


Shikai parancs: Sora no Kei o Mottekite, Azuma! (Hozd el égi ítéleted Azuma!)A shikai feloldásával Kaiya kardja átváltozik, lasszóvá. A fegyver egyik speciális tulajdonsága, hogy jól vezeti az áramot, így reiatsuját (Villám alapú) kiengedve átvezeti a fegyverébe az elektromosságot, amit az elfogott áldozatba képes belevezetni. Hatására szúró fájdalom, huzamosabb ideig zsibbadás léphet fel, hacsak nem erősebb nála másfélszeresen lélekenergiában ellenfele. A fegyver önmagában az áldozat elfogására szolgál. Ezt úgy tudja kivitelezni, hogy a lasszón lévő hurkot rádobja az ellenfelére, majd ezt követően Kaiya megrántja a lasszót, minek hatására a hurok összehúzódik és így meg tudja szorítani vele az áldozatát. Ezután Kaiyának lehetősége van magához húzni vagy a földre rántani áldozatát. A lasszó nyolc méter hosszú.  A zanpakutoja mellet használ kiegészítésként kidout és hakudát.


Kaminari Wana (Villámcsapda): Kaiya a lasszó segítségével képes csapdákat elhelyezni. Az idézet csapdák számától függetlenül képes több szinten is használni. (Adott esetben két aktív csapdát tud irányítása alá vonni) Kaiya úgy képes egy csapdát lehelyezni, hogy a lasszó hurkos végére a földre csap. Hatósugara egy csapdának 1 méter és kör alakja van. A csapda elhelyezkedését csak az láthatja és érezheti, akinek a reiatsu kezelés képzettsége egyenrangú Kaiya zanpakuto képzettségével, vagy annál magasabb. Amennyiben a feltétel teljesül, az ellenfél látja a kék színben pompázó kör alakot. Ha véletlenül áthaladt a csapdán akkor még egy apró, fekete esőfelhőt is lát a feje fölött. Alacsonyabb képzettségi szinten a csapda jelenléte láthatatlan. Ha valaki áthaladt a csapdán, a zanpakutou által idézett felhőben lévő elektromos kisülés megtörténik, az áldozatot villámcsapás  éri. A karakter áramütést szenved, illetve egy időre mozgásképtelenné válik.  Ez alól kivételt képeznek a Kaiyánál másfélszerrel nagyobb lélekenergiával rendelkező karakterek.

A csapdák száma kezdetben 4 és a továbbiakban a zanpura tett pontok függvényében nő.

4 pontnál --> 5 csapda
8 pontnál --> 6 csapda
12 pontnál --> 7 csapda
16 pontnál --> 8 csapda
20 pontnál --> 9 csapda
24 pontnál --> 10 csapda
28 pontnál --> 11 csapda
32 pontnál --> 12 csapda
36 pontnál --> 13 csapda
40 pontnál --> 14 csapda
Posztok:
Átiratkozás(Befejezett)
Leendő osztagtársak(Befejezett)
Haladni a korral(Aktiv)
Karácsony Fuchida módra!(Befagyott)
Egy csipetnyi szabadság(Aktiv)
A villámhercegnő(Aktiv)
Az élet apró leckéi(Aktív)
Eszmecsere(Befejezett)
Otthon, édes otthon(Befejezett)
Teaszünet(Aktív)
A Hadnagy előlép(Aktív)
Fehér liliom(Aktív)        
 
Edzések:
Osztagedzés új osztagtárssal(Befejezett)
A kard lelke: Te vagy(Aktív)

Küldetések:
Lelkek cirkusza(Aktív)
Foszlányok(Aktív)  

Villámküldetések:
Thriller Night(Befejezett)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 05, 03:07:46

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Fuchida Ayumi
Nem elérhető Nem elérhető

Fuchida Ayuta
Nem elérhető Nem elérhető

Shinozaki Amine
Nem elérhető Nem elérhető

Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?