Összegzés - Akiyama Haruo

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Akiyama Haruo
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Shounen hero
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
22

Hozzászólások:
42 (0,022 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2017. Márc. 14, 21:56:25
Utoljára aktív:
2018. Máj. 28, 21:36:20
Tárcában:
5 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
9 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 22 pont
  • 5 pont összesen a többi képzettségre
  • 17 pont az LP után
Képzettségek:

1 pont fegyveres harc
1 pont pusztakezes harc
8 pont lélekmanipulálás
5 pont bringer light
6 pont fullbring

*1 pont elosztatlan

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#305D87 // #D7A980

Jellemzőim


中二病
「C h ū n i b y ō」


Mi is az a "chuunibyou"? Nos, az egy létező szindróma, amit "A másodéves gimnazisták szindrómájának" is neveznek. Nem viccelek, tényleg létezik a jelenség. Akik ebben "szenvednek", teljesen másképp látják a világot, a serdülőkorukat is másként élik meg. Mialatt átlagos társaik a pattanásaikkal, vagy az első szexuális élmények átélésével foglalatoskodnak, a chuunibyou fiatalok egy másik dimenzióban ragadva, speciális erejükkel, különleges látókörükkel a világot veszélyeztető ellenségeket tanítják kesztyűbe dudálni. Természetesen semmi fenyegetésről nincs szó, csak ők a képzelet határait totálisan átlépve és a társadalomra fittyet hányva ilyesfajta életfajtát űznek. Nem kell félni tőlük, aranyos betegség ez, nincs szükség védőoltásra. Ámbár, vigyázat, mert valamelyest fertőző lehet!

Haruo élete első 13 évét úgy élte le, hogy a személyes kapcsolatai a környezetével nagyon minimálisra voltak lekorlátozva – ez pedig maradandó nyomot hagyott személyiségén is. Őszintén hiszi, hogy a világ úgy működik, mint egy shounen anime, és emiatt gyakran rendező szerepbe is csap fel. Más helyzetekben viszont nézőként figyeli az eseményeket, az alapján ítél meg embereket, hogy mennyire volnának jó, érdekes karakterek egy animében. Gyakran érzi azt, hogy ez egy tökéletes pillanat volna egy monológ, vagy egy visszaemlékezés számára, és ilyenkor általában meg is feledkezik magáról, és hangosan áll neki.
És itt a lényeg – megfeledkezik magáról. Noha tökéletes shounen hősként képzeli el magát, aki bármire képes lenne, bátor, mindenki kedvence, a barátság számára a legfontosabb, korlátozott szociális interakciói nem ilyenné formálták. Gyakran nagyon gátlásos, főleg idegenek közelében, nehezen engedi el magát. Hősi terveit pedig gyakran hátráltatja, hogy van benne egy adag életösztön, ami a legtöbb veszélyes helyzetben félelemre kényszeríti. Mint egy normális, tizenhat éves fiú, aki nem túl sokat tapasztalt a világból, fél kockára tenni az életét. Ennek ellenére nagyon erős, szilárd értékrendszert szedett fel a shounen animékből: segíteni a bajba jutott embereken, lojálisnak és empatikusnak lenni. A belső vívódás általában ezek javára dől el, és nem hagyja, hogy a félelem visszatartsa bármitől is.
Nem tudja, pontosan hogyan lehet olyan mély barátságokat kötni, mint amiket az animékben látott, és amúgy sem nagyon tud megnyílni másoknak a hétköznapokban. Szociális kapcsolatait tekintve javarészt egy döntést hoz, kinevez a barátjának, az ellenségének, onnantól kezdve a szemében te azt a szerepet játszod, és birkózz meg vele.Kinézetét tekintve, nem éppen egy tipikus hős alkat. Nagyon is szeretne az a széles vállú, karcsú derekú, magas férfi lenni, aki mindenki álma, és bárki kinézi belőle, hogy megmenti a világot. A szomorú valóság azonban az, hogy betegsége miatt szinte semmi edzésre nem volt képes, három évvel ezelőttig. Így fizikai erejét tekintve gyenge, inkább vékonyka a testfelépítése, de mostanság kezdi kicsit összeszedni magát. Ezt körülbelül két-három számmal nagyobb ruhákkal próbálja kompenzálni, hátha attól ő maga is nagyobbnak tűnik bennük – ezzel pontosan az ellenkező hatást éri el. Magasra sem sikerült nőnie, megrekedt olyan 163 centi körül, de még csak tizenhat éves, még van ideje égi meszelővé válni. (Nem, nem lesz az soha. :S) Tinédzser fiú ellenére egész sokat ad a higiéniára, mert évekig nem volt más választása, megmaradtak a régi szokásai. Általában még a körme alatt sem lehet találni koszt, és nem húz fel olyan ruhákat, amik nem teljesen tiszták. Fókusztárgya, és kedvenc kiegészítője mindig nála van, akármerre megy: régi, de hűséges fejhallgatója, na meg az iPod, ami értelmet ad neki. Bőre fehér, egyes napokon nagyon is betegesen néz ki. Összességében nem egy túlságosan feltűnő jelenség, nagyon könnyedén válik szürke kisegérré és olvad bele a környezetbe, ha éppen shy mode-ban van.
Haruo jelenleg még nem érte el a végleges fullbring technikáját, mivel az edzésben leginkább magára van utalva. Fizikai adottságai miatt a jelenlegi képessége is igen korlátozott, nagyon sok energiát kivesz belőle, viszont a képesség egyik része pontosan arra specializálódott, hogy a fizikai, illetve környezeti körülményeket ideálissá tegye számára, és jobban működjön a szervezete. Hogy mennyire tud könnyedén egyensúlyozni a fáradás, és a gyógyulás között, az attól függ, mennyit gyakorol, mennyi tapasztalata van a fullbring használatában. Így a fullbringre tett pontok főként azt befolyásolják, mennyi ideig képes fenntartani a képességet.

 

Kezdetleges fullbring


Név: Áldott átok / Blessed curse

Típusa: lélekmanipulálás-alapú

Kinézete: A fókusztárgy nem más, mint Haruo fejhallgatója. Kinézete nem változik, a fullbring aktiválásakor, csupán némi kékes ragyogás dereng fel körülötte.

Megtisztítás / Purifying

A képesség a levegőben, folyadékban, szilárd felületen lévő szennyeződések, baktériumok, egyéb egysejtűek manipulálására, vagyis kivonására képes. A képesség használható a levegő sterilizálására, desztillált víz előállítására, ugyanakkor tökéletes más takarítási feladatokra, mint például a felmosás, portörlés elvégzésére.

1-4 pont: A fullbring csak kisebb terület megtisztítására képes, Haruo közvetlen környezetére korlátozódik le, közelebbi kapcsolatba kell kerülnie a megtisztítandó területtel. A tisztítás sok energiájába kerül, komoly hátrányok nélkül két körön át fenntartható.
5-8 pont: A megtisztítás folyamata sokkal tökéletesebb és könnyebb. Nem csak Haruo közvetlen környezetére terjed ki, képes például egy szobán belül mindent tökéletesen szennyeződésmentessé varázsolni. Egyszerre több szervezet tisztítására is képes. A tisztítás állapotát 4 körön át tudja fenntartani komoly problémák nélkül.
9-12 pont: A fullbringgel Haruo nem csak saját túlélését biztosítja, hanem jelentős életminőség, fizikai erő javulást tud vele elérni. Szervezete remekül kezd el funkcionálni, nem korlátozza be a betegsége, és átlagon felüli teljesítményre képes. Az állapot azonban igen energiaköltséges, és számára nehezen fenntartható, így csak 5 körön át képes gond nélkül használni.
13-16 pont: Képes nagyobb felületek megtisztítására, nem szükséges érintkeznie a felülettel, elég, ha látja. A képesség ezen a ponton alkalmas arra, hogy mások vitális funkcióját is javítsa, nem csak Haruoét. Képes tiszta levegőt juttatni a tüdőkbe, a szervezetet a legoptimálisabb állapotba juttatni, ahol kihozhatja magából a maximumot. Sok koncentrációt, erőt igényel, az állapotot maximum 5 körön át képes használni.
17-20 pont: Képes igazán nagy felületek megtisztítására is, például óriási olajfoltok megszüntetésére, nagyvárosok levegőminőségének javítására is, azonban nem véglegesen. Az állapotot körülbelül 7 körig képes fenntartani.
20 pont felett: Az előző képességeket képes hosszabb ideig fenntartani, a nem szervezetet érintő, nagy tisztításokat véglegesen fenntartani. Végleges fullbring innen pályázható.

Mérgezés / Poisoning

A képesség feltétele a Megtisztítás képesség előzetes, legalább egy körön át tartó használata. A képesség során az előzőleg, a közegből kivont szennyeződések lelkét használja. Összesűríti, koncentrálja, és egy különös méreggé alakítja, ami nem a fizikai, hanem a lélektest megmérgezésére alkalmas.
Ahhoz, hogy ezzel megmérgezze ellenfelét, meg kell érintenie. Minden érintés egy láthatatlan jelet hagy az áldozaton. Az, hogy hány foltot képes hagyni, és milyen százalékban megmérgezni a testet, attól függ, hány körön át használta a Megtisztítás technikát. Egy kör Megtisztítás egy folt létrehozására elég.
Az áldozaton megjelenő hatás, a rajta sikeresen elhelyezett foltoktól függ. A mérgezésnek csak akkor mutatkoznak meg a jelei, amennyiben az áldozat használja saját reiatsuját. A mérgezés állapota a Megtisztítás maximum köreinek száma + 2 körig áll fenn. Tehát, amennyiben 3 pont van a fullbringen, két kör Megtisztítás lehetséges. Első körben csak a Megtisztítás használható, a Mérgezés utána 3 körön át marad fent.

1-2 folt: Az áldozat, ahogy használja reiatsuját, egyre fáradtabbnak érzi magát, kitartása, koncentráltsága csökken. Olyan dolgok, amik eddig könnyűnek tűntek, egyszerűnek, hirtelen nehezebbek lesznek és sok erőt kivesznek az áldozatból. Enyhe látászavarok, kissé megnövekedett reakcióidő jellemzi.
3-4 folt: Az áldozat határozottan gyenge, reiatsujának körülbelül háromnegyedét képes gond nélkül használni. Sokkal fáradtabbnak érzi magát a szokásosnál, reakció ideje tovább csökken. Enyhe szédülést érez, néha elhomályosodik előtte a kép, erős fejfájás nehezíti meg az életét.
5-7 folt: A képesség olyan hatásos, hogy az ellenfél csupán reiatsuja két harmadát képes használni, és úgy érzi, mintha mázsás súlyok lennének minden végtagjára kötve. A szédülés, émelygés folyamatos lesz, az áldozat szinte folyamatosan kettős látással küzd, de még harcképes.
7 folt felett: Az áldozat a reiatsujának csupán felét képes gond nélkül használni. Már-már harcképtelennek érzi magát, alig áll meg a lábán, és ájuláshoz közeli állapotba kerül. Minden tagja, minden mozdulat fájdalmasnak és túl nehéznek tűnik.

A képesség erősnek tűnhet, azonban a foltok létrehozása nem annyira egyszerű, ugyanis fizikai érintkezés szükséges hozzá. Továbbá, ha képes rá, de nem rakja fel elég gyorsan a foltokat, vagy nem sikerül neki, akkor a foltok száma nehezen növelhető, ugyanis azok csak meghatározott számú körig maradnak fent.Egyéni technikák


1. Pocky Soul Manipulation
A fullbringer képes lesz a pocky lelkének megérintésére, alap manipulációkat végrehajtani rajta. A pocky méretének növelése, csökkentése, illetve hajlítása, halmazállapotának változtatása lehetséges ezzel. Magas szintű (20 pont feletti) lélekmanipulálás esetén akár a csokoládé íze is változtatható. A többi pocky technika feltétele.
Lélekmanipulálás: 3 pont

2. Pocky Needle
A fullbringer képes a pocky szerkezetét átalakítani, formáját megváltoztatni. A csokoládét hegyes, vékony fegyverré alakítja, megkeményíti, így az édességek dobótűkként funkcionálnak. A dobás pontosságát a fullbringer a pocky körülötti levegő manipulálásával képes befolyásolni, minél magasabb a lélekmanipulálás képessége, annál pontosabbak lesznek a dobások. Egy tű létrehozásához egy darab pocky szükségeltetik.
Lélekmanipulálás: 5 pont

3. Ultimate Pocky Weapon
A fullbringer képes egy nagyobb adag édességet összeolvasztani és egy, nagy darab karddá alakítani. A fegyver funkcionálhat éles kardként, azonban tompa, ütésre alkalmas eszközként is. A technika lényegi eleme a sok pocky egybeolvasztása, majd megszilárdítása. A fegyver minden esetben törékenyebb, mint eredeti, nem édesség mása, azonban könnyedén javítható és pótolható. Egy, normál méretű fegyver készítéséhez egy doboz pocky felszerelés szükséges.
Lélekmanipulálás: 8 pont

4. Pocky Soldiers
A fullbringer képes az édességeket egy aprócska pálcikaemberré gyúrni, ami nem magasabb, és nem szélesebb, mint egy-egy normál pocky hossza. A kis lényeket képes mozgatni, irányítani, úgy szólván életre kelteni őket. Aprók, gyengék, és sérülékenyek, ám kis helyekre is beférnek és a fullbringernek elég a helyet ismernie, amerre irányítani akarja őket, látnia nem feltétlen szükséges. Ám a vakon irányítás javában megnehezíti a dolgát, ugyanis a kis katonák nem képesek önálló gondolkodásra. Egy katona elkészítéséhez 4 db pocky felszerelés szükséges. A képesség a 8. lélekmanipulálás ponttól használható, onnan kezdve minden második pont után még egy katonácska idézhető.
Lélekmanipulálás: 8 pont

Manipulációs technikák


Ground Soul Manipulation
A fullbringer eme tudás elsajátításával a talpa alatt lévő talajt hívhatja segítségül a mozgásában. A tulajdonságai kismértékű megváltoztatásával lehetővé teszi saját maga számára, hogy nagyobbat ugorjon vagy hogy függőleges felületre tapadjon fel. Az ugrás magassága és a feltapadás időtartama is a Lélekmanipulálás képzettségtől függ, pontonként egy méter illetve egy perc.
Lélekmanipulálás: 1 pont

Plant Soul Manipulation
A növényzet manipulálására szolgáló technika. Alap esetben bokrok, facsemeték és kisebb növények mozgathatók bábként; 8 ponttól már fák is mozgathatók, számukat pedig a képzettségre tett minden negyedik pont adja meg.
Lélekmanipulálás: 4 pont

Plant Soul Keeper
A képesség használatával a növényeket ideiglenesen növekedésre kényszeríti. A hatás csak addig érvényes míg a használó érintkezésben áll a növénnyel. Két pontonként egy métert növeszthetők.
Feltétele: Plant Soul Manipulation ismerete
Lélekmanipulálás: 6 pont

Liquid Soul Manipulation
A folyadékok lelkének segítségül hívásával egyszerű feladatokat hajthat végre a fullbringer. Így például a folyadékot manipulálva a pohár felemelése nélkül ihat úgy, hogy a szájába lebegteti az italt, vagy akár a vízen is járhat. Minél képzettebb valaki, annál több folyadékot képes befolyásolni, 4-5 ponttól már támadásnál és védekezésnél is segíthet. Folyadék jelenléte szükséges, levegőből vagy másból viszont nem lehet kivonni a nedvességet!
Lélekmanipulálás: 2 pont

Fullbringer technikák


Bringer Light
Ezt a helyváltoztató képességet a mozgás megkezdésekor látható vibráló zöld fényről nevezték el. Többféle módon is el lehet vele érni gyors mozgást, például a föld lelkét felhasználva, azt ruganyossá teszi a használó, hogy pillanatok alatt a levegőbe tudjon ugorni, vagy pedig a levegő lelkét felhasználva maga körül, felgyorsítja vele magát.

Fusion
Ha a fullbringer képessé vált egy tárgy lelkének elszívására, akkor e képesség használatával az egyik végtagját képes lesz az adott tárgy anyagává változtatni. Míg a képesség tart, a használó végtagja az adott anyag tulajdonságaival bír. Mindaddig, míg fenntartja, képes egy ugyanolyan anyaggal érintkezve regenerálni is a harcban szerzett károkat. Hatása ideiglenes, két körig tart.
Lélekmanipulálás: 7 pont

Skin Soul Defense
Egy látszólag nem túl bonyolult, valójában azonban nem is olyan egyszerű technikacsalád tagja, mely segítségével a használó a saját teste anyagait képes manipulálni. Ez a technika a használó bőrét manipulálja, mely segítségével azt tudatosan, rövid időre ellenállóvá tehetik a különféle támadásokkal szemben, az arrancarok Hierrójához hasonló hatást elérve (bár természetesen közel sem akkora hatásfokkal, az alap 3 ponton kívül, minden 2. pont után egy ponttal növekszik, hogy hány pontos technikát is tud kivédeni. Vagyis 5 pontnál 4 pontosat, 7 pontnál 5 pontosat stb.).
Lélekmanipulálás: 3 pont

「B o r n • T o • B e • W i l d」
   ► Tachibana Yuuna | szockodós | lezárt

「C h a i n e d • T o • T h e • R h y t h m」
   ► Nagisa Sachiko | szockodós | fagyik

「A • N é v t e l e n • H ő s」
   ► Toa Konorama | szockodós | lezárt

「J e l e n é s」
   ► sokmindenki | villámküldetés | fagyik

「H o w • T o • B e • A • H e r o • I R L • l v l 1」
   ► Hayashi Aoi | szockodós | aktív

「S z e l l e m i d é z é s」
   ► Tachibana Yuuna és Shimizu Saori | küldetés | aktív

「K ó r h á z b o n t ás」
   ► Tachibana Yuuna | szockodós | lezárt

「夏休み • n a t s u y a s u m i」
   ► Tachibana Yuuna | szockodós | aktív
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:49:16

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tachibana Yuuna
Nem elérhető Nem elérhető

Tabitha Martz
Nem elérhető Nem elérhető

Aoyama Ruka
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?