Összegzés - Mizushima Tenkai

Shinigami

13. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Tenkai
Pozíció:
Kapitány
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
126 (0,043 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:24:10
Utoljára aktív:
2020. Ápr. 05, 16:55:37
Tárcában:
9 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
14 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 52 pont
  • 5 pont minden képzettségre összesen
  • 28 pont az LP-re
  • 15 pont kapitányság miatt
  • 3 pont Gotei 13-hoz való tartozás miatt
  • 1 pont nemesség miatt
Képzettségek:

12 pont zanjutsu
10 pont hakuda
6 pont kidou
13 pont shunpo
11 pont zanpakutou2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

176cm magas, és 93kg a súlya. Átlagos testfelépítése van, se nem izmos, se nem vékony, olyan pont jó. A bőre világosabb árnyalatú, családi géneknek köszönhetően. Rövid, tüskés vörös haja van, szemei pedig szintén vörösek. Ha nem éppen a shinigami uniformist viseli, akkor az Emberi világból vett ruhákat visel. A zanpakutoját a ball oldalán hordja. A ball karját könnyökétől lefelé egy mesterséges végtag pótolja. Amiket magánál tart még, azokat általában a zsebeiben hordja.

Elég határozott a fellépése, bárkinek megmondja a véleményét, ha jó, ha rossz. Nem szereti kerülgetni a forró kását, egyenesen, a lényegre tér. Nem riad attól se vissza, ha el kell járnia a kezének, ha az segít, akkor miért ne tenné? Ám ezek mellett kedves is, és nem a buli elrontója, szívesen részt vesz bármilyenben, persze ha hülyeség, akkor megint csak közli a véleményét. Kedveli a jó vitákat is, de csak ha a másik fél nem ostobaságokkal érvel. Látszólag hanyag egy nemes, de csak látszólag, amit megkövetelnek tőle, azt meg is teszi, és nem szalad el a felelősség elől, vállalja a tettei következményét. De ha nem muszáj, akkor kerüli feltűnést, ezért is lehet aránylag ismeretlen a neve. Szívesen segít másoknak, sőt, kifejezetten élvezi, ha a nála szegényebbeknek segít, legyen az építkezés, vagy valami más. A családjáért és azokért, akiket a barátjának tart, a végsőkig kitart. Ritkán fogyaszt alkoholt, csak ha valami jó alkalom van, cigizni pedig egyáltalán nem cigizik, helyette inkább nyalókát fogyaszt. Hajlamos arra, hogy néha menetközben belemerül az éppen aktuális Jumpba, és nekimenni dolgoknak. A mangák iránti szeretete ellenére nincs annyira tisztában a fogalmakkal. Legjobb barátja egy Killer nevű, hím borz.

Neve: Kishu/Lovasok
Fajtája:Kidou
Shikai parancsa: Kakero, Kishu /Vágtázatok, Lovasok!
Shikai kinézete: Attól függ, hogy melyik módban van. Ez a  Kousen külső. Ez pedig a Kiga külső. Ha nincs aktiválva a shikai, akkor úgy néz ki, mint egy átlagos katana.
Támadások:
Kousen/Háború: Az első lovas. Amikor ezt a módot hívja elő, a zanpakuto pengéje felvöröslik, és reiatsu szemcsékre esik szét, majd ismét újraépül, immár Kousenként.
A sikeres negyedik vágásnál, az ellenfél belsővilágában/lelkében, meg jelen egy másolat Kousenből. Pontosabban az az alak, aki Kousent személyesíti meg a két lovasból. S’ ha megjelent, akkor az ellenfél már két fronton is harcol egyszerre, elsőnek a külső, az igazi világban, másodjára a belső világában is. (Játék szempontjából ezt úgy kell elképzelni, hogy a belsővilágban lévő harcnál is rendesen megy a játék. Mintha csak egy normál KT lenne.) Minden második sérülés, amit Kousentől szenved el a belsővilágban, az meg jelen kint, az igazi testen is. Ha legyőzték Kousent, akkor ahhoz, hogy még egyszer használni tudja ugyanazon a személyen, legalább egy órának el kell telnie.

Kousen annyi LPvel jelen meg a belsővilágban amennyi Tenkainak van. De a zanpakuto minden újabb sikeres negyedik vágása után Kousen erősebb lesz 1000LP-vel. Fegyvere két rövidkard, amik láncra vannak erősítve, 5 méterre nyúlnak csak ki.
Gyorsasága és fegyverhasználati képessége megegyezik Tenkaiéval. A további LP növekedéssel csak erősebb, ellenállóbb lesz, több pontja nem.

Előnye még, hogy a belsővilágbeli harc a gyengébb ellenfeleket, vagy akik nem tudják megosztani a figyelmüket, azok néhány pillanatra "lefagyhatnak", így Tenkainak nagyobb esélye van a sikeres támadásra.

Minden 12. pont, amit a zanpakuto skillre rak, eggyel csökkenti a szükséges vágásokat, hogy Kousen megjelenjen a másik félben.

Kiga/Éhínség: A második lovas. Amikor ezt a módot hívja elő, a zanpakuto pengéje szürkésen felizzik, és reiatsu szemcsékre esik szét, majd ismét újraépül, immár Kigaként. Kiga így néz ki. Kiga támadása a következő. Minden második sikeres vágás után a delikvensen egyre inkább vágyakozni kezd a kedvenc étele, itala után, egyre éhesebb, szomjasabb lesz, még végül elhatalmasodik rajta az éhínség, és nem képes tovább figyelni a harcra, ezzel beleszaladva a sérülésekbe. Persze addig, még ez megtörténik, a fokozatosan terjedő vágyakozás is belezavarja a hibákba.

Kigat és Kousent nem képes csak úgy, felváltva használni. Ha mégis ezt akarja, akkor minimum el kell telnie 3 körnek, és akkor a másik mód hatása megszűnik. De az addigi sérüléseket, amiket Kousen okozott, azok megmaradnak.

Bankai parancsa: Inanake, takerikurue Kishu/ Nyerítsetek, tomboljatok! Lovasok! (Még nem érte el)
Bankai parancsa:Inanake, takerikurue Kishu/ Nyerítsetek, tomboljatok!
Bankai kinézete: Ahogy a shikainál is, itt is attól függ, hogy milyen módban van éppen.
Ekirei/Pestis: http://www.larpinn.co.uk/images/402037.jpg (egy átlagos katanánál legalább harminc centivel hosszabb) Ekirei(Pestis).
Oujou/Halál: http://nerdburglars.net/images/articles/gaming/coolest-swords/daedric-sword.png (méretre mint egy átlagos katana) Oujou(Halál)

Támadások:
Oujou/Halál: Ha valakit megvág ebben a módban, akkor az illetőt egy rossz érzés fogja el (és persze meg is sérül). A halálfélelem, hallja a számára fontos élő, vagy meghalt személyek fájdalmas, szenvedő, sikolyait. Ami képes az ellenfelet az őrületbe is kergetni, a gyengébb akaratúakat pedig rávenni arra, hogy meghaljanak. A szervezetük egyszerűen csak megadja magát, és kész. Minden egyes újabb vágással egyre hangosabbak a hangok, egyre erősebbek, egyre követelőzőbbek. Védekezni úgy lehet a leghatékonyabban ellene (persze azt leszámítva, hogy elkerülik a vágást), hogy a sok hang közt találni kell olyat, amiért érdemes élni. Olyan személyek, vagy fontos dolgot, amiért megéri küzdeni a halál ellen. Ez annál nehezebb, minél több vágást szerzett be az ellenfél, és minél kevesebb oka van élni, és minél gyengébb az akarata. Természetesen ez alkalmas arra is, hogy elterelje a másik figyelmét, figyelmetlenné tegye, és így hibázzon.

Ekirei/Pestis: Ha valakit megvág ebben a módban, akkor a sebem keresztül Tenkai reiatsuja behatol az ellenfélbe, és nem engedi meg a véralvadást. Tehát vérzékennyé teszi azt a sebet, amit okozott. A normális, emberi vérzékenységnél legalább kétszer erősebbet okoz. De ez csak arra a sebre korlátozódik, amit Ekireivel okozott. Ha például Ekirei módban használja, de pusztakézzel, és nem Ekireivel töri be valaki orrát (markolat például), akkor nem lép életbe Ekirei képessége. Ha még egyszer ugyanott megvágja, ahol már egyszer megtette, akkor ott a hatás megismétlődik. Természetesen minél nagyobb a seb, annál veszélyesebb is Ekirei képessége. Védekezni lehet ellene, ha megfelelő ellátásban részesülnek, megfelelő időben. Vagy ha Tenkai kivonja a reiatsuját a sebből.

A bankai elérése miatt változott az is, hogy immár rövidebb az ideje annak, hogy a lovasok közt váltson Tenkai. Elég már 1 IC kör is hozzá, és a bankai miatt megváltozott Kousen, és Kiga külseje, de csak a külsejük, a képességük nem.
Kiga.
Kousen

Kieg: Mind a négy lovas azonos zanpu, csak olyan, mintha egy embernek négy személyisége lenne.

(click to show/hide)


Mindig van nála nyalóka, meg az alap dolgok, pénz és ilyenek.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:32:44

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Seiun
Nem elérhető Nem elérhető

Shiranui Naomi
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Amaya Ureshii
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?