Összegzés - Krázus

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Krázus
Pozíció:
Különleges karakter
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
5 (0,004 naponta)
Regisztrált:
2018. Jún. 16, 23:22:02
Utoljára aktív:
2020. Jan. 21, 12:05:17
Tárcában:
7 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 14 pont az LP után
Képzettségek:

1 pont fegyverhasználat
1 pont pusztakezes harc
5 pont ereklyehasználat
5 pont helyváltoztató képesség
7 pont különleges képesség

reiryoku manipuláció 1

Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
0 pont Ügyesség
1 pont Gyorsaság


Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimRégi tudása megmaradt, azonban most ahelyett, hogy azt az ártatlan emberek védelmére használná fel, csakis a pusztítás miatt használja. Az eddiginél még nagyobb az egoja, és rideg, kegyetlen lett a személyisége. Mindenkinél felsőbbrendűnek érzi, fajtájából adódóan, és ezt nem halasztja el tudatni másokkal, ha úgy hozza a helyzet. Zárkózott, szinte senkivel nem oszt meg semmit, lévén elég sok ellensége akad. Ha valakivel együtt dolgozik, csak annyit oszt meg vele, amennyit feltétlenül szükséges, vagy még annyit sem. Mindig hideg fejjel mérlegel és dönt. Bár egoja hatalmas, sodrából csak nehezen lehet kihozni, mindig csendesen beszél, szinet alig hallhatóan. Válaszait mindig alaposan meggondolja, mielőtt válaszolna bezélgetőpartnerének. Szeret olvasgatni, illetve ha alkalma adódik, mindig bort iszik. Alantas italnak tartja a sört, sakét, ás más egyéb alkohol italokat.

Emberi alakban magassága megmarad 2 méter és testalkata is sovány, nyurga. Szemei vörösen izzanak, haja pedig félhosszú, éjfekete. Arcán szinte állandóan szadista vigyor terül el. Általában zsebre dugott kézzel mászkál, unott kifejezéssel, azt a hatást keltve, mintha állandóan gondolkozna valamin.

Sárkányként:
Egy 10-15 méter magas fekete sárkány, fején tűhegyes tüskékkel, amik végigfutnak egész hátán, a farka végéig. Egész testét fekete pikkelyek fedik, amik megóvják a varázslatoktól ebben a formájában, valamint elég kemények is, tehát a fizikai támadásoknak is ellenállnak egy bizonyos fokig.


Sötét mágia:
Krázus új keletű, korántsem bizalomgerjesztő erejének az alapja leginkább a sötét mágia, azon belül is az ürességgel (voiddal) kapcsolatos képességek.

Prison of the mind (az elme börtöne)
Krázus képes ellenfelét egyfajta bűvöletbe ejteni. Ennek hatására a célpont különféle rémálmok, rémképek rajba lesz, és nem tud mozdulni. Noha elméjében különféle kínzásokat lát, teste nem szenved kárt a képesség használata alatt, jóllehet az illúzió alatt elszenvedett sérüléseket valóságosnak érzi. Az illúzió könnyen megtörhető, ha elég erős az illető akaratereje, vagy egy társa feloldja a bűvöletet.  Ha az illető kidoura tett pontjai nagyobbak, mint Krázus különleges képességekre tett pontjai, akkor könnyen megtörhető az átok.

Voidwalker
Leginkább egy füstből összegyúrt fekete-lilás sötét-elementálra hasonlít. Megidézéséhez Krázus vére kell, mivel konrtaktust köt az idézés pillanatában. A lény érdekessége, hogy mivel gyakorlatilag füstből áll ssze, tetszőlegesen változtathatja alakját, harci helyzettől függően. Krázus minden parancsát teljesíti. Gengyéje, hogy nagy mennyiségű lélekenergiát használ fel ahhoz, hogy ezen a világon tudjon manifesztálódni, így az idézés időtartama 5 perc, ami minden 1000 lp után 1 perccel meghosszabbodik.
Az elementál alakváltó. Krázus tudja használni mind támatásra, mind védekezésre, gyakorlatilag mindenre. Az ellenfél harcstílusához igazodik, tehát arra reagál, ami ellen harcol. Ekkor az ellenfél által használt képesség természetének mindenkori pontjai érvényesülnek támadásaira illetve védekezésére. Tehát ha az ellenfél egy erős zanjutsu technikát használ, akkor annak kivédéséhez, illetve megtámadásához Krázus fegyverhasználatra tett pontjait veszi alapul. Ha Hakudát használnak ellene, akkor a pusztakezes harcra tett pontok számítanak. NYilván, ha az adott pontszámból Krázusnak kevesebb van, mint ellenfelének, a támadás vagy védekezés sikeres.

Tendrils of the Void (az üresség indái)
Krázus képes fekete indákat (amik inkább hasonlítanak fekete csápokra) megidézni, amik a földhöz kötik, mozdulatlanná teszik az ellenfelet, ha magasabb a különleges képességre tett pontjainak számat, mint az ellenfél védekezése. Az indáknak ki kell nőniük valamiből, így a levegőben nem használható, viszont különböző tárgyakon (pl egy szekrény)tudja használni Krázus. Alapból egy indát tud megidézni, ami rátekeredik az ellenfélre, ahol épp éri, és nem ereszti. Minden különleges képességre tett 5 pont után plusz egy indát tud megidézni.Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Aug. 02, 07:07:55

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?