Összegzés - Chiruochiba Airisu

Shinigami

4. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Chiruochiba Airisu
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Vanília Térítő
Titulus:
Yonbantaichou
Hírnév::
9
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
115

Hozzászólások:
97 (0,038 naponta)
Lakóhely:
Soul Society :: Seireitei :: 4. osztag
Regisztrált:
2014. Júl. 14, 21:26:15
Utoljára aktív:
2018. Nov. 18, 16:03:46
Tárcában:
18 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
6.
Lélekenergia:
60% Complete
32 100 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Vanília Fan Egylet
Reiatsu szín:
Ezüstöskék (c6c6f6)
Pontozás:
Összesen: 75 pont

  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 56 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13 tagság okán
  • 10 pont a Kapitányi rang után
  • 1 pont a Férfiegylet tagság nyomán

  Képzettségek:

  16 pont zanjutsu
  4 pont hakuda
  24 pont kidou
  16 pont shunpo
  15 pont zanpakuto
  Egyéb hovatartozás:
  Shinigami Férfiegylet
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló
  Post szín:
  alap, #c6c6f6

  Jellemzőim

  Kinézet: Úgy 176 cm magas. A haja fekete színben pompázik, rövid, kb. 5 cm-s lehet és nem hord különösebb frizurát, hanem engedi szabadon lengeni, bár néha kócos, mivel van, hogy napokig nem találja a fésűjét. Szeme szintén fekete, akára haja. Bőre világos, majdnem sápadt, pedig nem kerülte a napfényt sose. Mindig az egyenruháját hordja.

  Jellem: Csendes, kicsit talán gyerekes, így a gyerekesebb poénokat részesíti előnyben. Nem szereti, ha bántania kell másokat. Figyelmes, figyel a környezetére, mások szavára, hogy hova lép. Tisztelet tudó mindenkivel szemben, és segítő kész, főképpen, ha megkérik valamire. Barátaival, társaival szemben, becsületes, de hogy másokat védjen akár az igazság megferdítésére is képes. Jó felfogó képességű, hamar megérti a dolgokat. A nála fiatalabbakat, gyengébbeket védelmezi, Sakura és Akira példáját követve.

  ~ Zanpakuto/képesség

  Neve: Ginyuushijin to Samuraikatagi / Bárd és Szamuráj lélek
  Fajtája: kidou (asszem)


  ~ Shikai

  Shikai parancsa:
  Ohisama wa nemurikomu. / A nap mélyen alszik.
  Otsukisama wa warau. / A hold mosolyog
  Biwa wa kurayami o uchihorobosu! / A lant elpusztítja a sötétséget!
  Shikai kinézete: Airisu háta mögött a földtől úgy egy méterre lebegő kétméterszer kétméteres lant lebeg, ami áttetszően ragyog, s zanpakutou húrral rendelkezik.
  Támadások:
  Tamashii kakyoku / Lélek dallam: Airisu ahogy kimondja a "támadás" nevét lehunyja a szemét, tenyereit a mellkasánál össze teszi és koncentrálni kezd. Halk, lágy lant játék lesz hallható, ki hallja nyugodtabb lesz és Airisu környezetében (zanpakutou*1,5 méter) lévő sérültek elkezdenek gyógyulni. 24 óránként csak zanpakutou+kidou alkalmanként használhatja. Ha többször akarja használni, akkor csupán a nyugtató dallamok hangoznak fel, a gyógyító hatás elmarad.

  (click to show/hide)


  Namida kakyoku / Könny dallam: Airisu bal karja mellett a lant húrjainak, vagyis a zanpakutou pontjainak megfelelő számú energiakatana jelenik meg, s ekkor egy könnyfakasztóan szomorú dallam lesz hallható. Ezeket külön-külön is használhatja, de hogyha a legfelső markolatát nyitott tenyérrel rátolja az alatta lévőre, s ekkor egy katanává olvad össze az összes, s ilyenkor a sebzéshez hozzá járul a zanpakutou pontok fele is, viszont a technika második felhasználását még nem ismeri Airisu.
  (click to show/hide)


  Jinketsukakyoku (Hősdal)
  Leírása: A kezeimen fehér kesztyűk jelennek meg. Képes vagyok a tenyerem elé tenyér méretű reiatsu lantot idézni, ami gyógyerejű. Kettő féleképpen lehet felhasználni:
  1. Hogyha a kezemet úgy tartom, mintha a shakkahou technikát használnám, viszont itt egy tenyérnyi lantot idézek meg, s azt lövöm a célpontra, s a lant a célpont feje felett fog lebegni, addig, amíg vagy kettő-öt könnyebb sérülése nem gyógyult meg, vagy egy súlyosabb, de legfeljebb egy fertályórán át. (Nem lehet előre tudni, hogy mennyi és milyen fajta sérülést kezd el gyógyítani.) Tamashii kakyoku technikával megegyező gyorsasággal gyógyít.
  2. A kettő kézfejemet egymásra helyezem, s úgy idézem meg a reiatsu lantot, aztán a sérült felület fölé viszem, s azt a területet Tamashii kakyoku-technikánál 3x gyorsabban gyógyítja.
  Mind a kettő alkalmazási módot legfeljebb zanpakutouszor lehet használni zanpakutou*3 percenként.


  ~ Bankai

  Neve: Biwafutago (Lantiker)
  Kinézet: Egyenruhám teljesen megváltozik, fekete helyett világoskék alapú lesz, amin piros, sárga, lila színekben különböző minták láthatóak, valamint a szegélyek fehér helyett világoszöldek lesznek. A hajam a fejem tetejére lesz kötve, s egy lantot ábrázoló fej/haj dísz van ott. Valamint egy sápadt zöld színű páncélos, vörös maszkú samurai jelenik meg mellettem, akinek a kezében egy tachi van, minek a tsuba-ja lant formájú.
  Képesség: A samurai, aki megjelenik mellettem, ő az egyik zanpakutou szellemem, Samuraikatagi, aki az egyetlen támadó technikáért felelős, viszont amiért megidéződik, ezért nem vagyok képes az általa biztosított technikát alkalmazni. Ennek az előnye az, hogy ameddig gyógyítok, vagy bármit csinálok, addig Samuraikatagi harcol, vagyis védi engem, minket. Ellenben bankaiban elég a kezemet egy seb, sérülés fölé helyeznem, s máris tudom, hogy mi okozta azt.

  (click to show/hide)


  ~ Eszközök
  Akkotou-król általánosságban:
  A kardkovács Akko-sama élete során készített négy különleges erővel bíró kardot. Bár volt ezeknek lelkük is, nem voltak a zanpakutoukkal egyenértékűek. Akkor-sama a kardok lelkét is eszközzé kovácsolta, talán ezért árasztott mérget az összes, de az biztos, hogy a kovácsuk mit sem érzett belőle. A gyengéket, viszont folyamatosan gyengítette, míg azok meg nem haltak.
  A méreg az immunrendszert és a regeneráló képességet rombolja, minél magasabb az LP-je valakinek, annál tovább képes ellenállni.
  1-500 LP-ig napjai lehetnek csak.
  501-1500 LP-ig hetei vannak.
  1501-3000 LP-ig néhány hónapja.
  3001-5000 LP-ig talán egy éve, vagy egy kicsit több.
  5001-7000 LP-ig évei vannak.
  7001-10000 LP-ig évtizedei.
  10000+ LP-vel hatástalan rá.
  A kardokat az alábbi parancsszóval és a nevükkel lehet aktiválni:
  Japán: Yobisamase!
  Magyar: Ébredj!

  (click to show/hide)


  ~ Felszerelés(ek)

  Egy viseltes katana. És egy mindig "eltűnő" fésű. Meg író eszközök (tinta, írónád), két üres könyv és egy félig teli írt (ebben vannak a versei, amiket le is tudott írni)
  (click to show/hide)


  (click to show/hide)

  Aláírás:
  16
  4
  24
  16
  15

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2021. Júl. 31, 04:26:13

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett


  Kaminari Rosui Taka
  Nem elérhető Nem elérhető

  Aikawa Chiyo
  Nem elérhető Nem elérhető

  Nara Shiratori
  Nem elérhető Nem elérhető

  Shiroichi Anao
  Nem elérhető Nem elérhető

  Nekomata Hachirō
  Nem elérhető Nem elérhető

  Rosui Kagehime
  Nem elérhető Nem elérhető

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?