Összegzés - Shigeo Kimura-Williams

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shigeo Kimura-Williams
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
36 (0,021 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2017. Jan. 05, 18:29:47
Utoljára aktív:
2018. Máj. 28, 17:20:52
Tárcában:
3 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
10 500 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 27 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 21 pont az LP után
  • 1 pont Egyetemi diákként
Képzettségek:

1 pont Fegyverforgatás
7 pont Pusztakezes harc
7 pont Reiryoku manipuláció
1 pont Helyváltoztató képesség
11 pont Különleges képesség

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet


Körülbelül 185 centiméter magas, kitűnik az átlag japán tömegből. Nem csak a magassága miatt, de a megjelenése is különleges. Szemformája enyhén ázsiai, azonban csodálatosan kék, haja pedig göndör és olyan szép szőke, mintha egy mesekönyvből lépett volna elő. Gyerekkori szeplői eltűntek, igen jóvágású, jóképű fiatalfelnőtté cseperedett. Kifejezetten sportos alkat, habár szerencsés géneket is örökölt. Megjelenését tekintve, amikor munkáról van szó, mindig elegáns, divatos ruhákban jár, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Amikor azonban a szabadidejéről van szó, szeret régi, lehasznált cuccokban lenni, nem megfésülködni, elsumákolni a fogmosást. Nem tartja annyira fontosnak, révén mindegy, hogyan néz ki, vagy mit csinál, az emberek úgyis tapadni fognak rá.

Jellem


Nagyon ritkán kedves személyiség, általában komoly arcot vág, vagy fintorog. Akaratlanul is próbálja elrontani a képet, amit az emberek látnak róla. Mindig, mindenki kedveli és vonzódik hozzá, emiatt azonban nagyon vágyik az olyan pillanatokra, amikor őszinte érzelmeket táplálnak felé az emberek. Olyan érzelmekre vágyik, amiket ő harcolt ki magának és ő nyert el, nem olyanokra, amik a képességéhez kapcsolódnak. Így mindig igyekszik mások idegeire menni, azokat a személyeket tartja csak barátainak, közeli kapcsolatoknak, akik sokat mérgesek rá és tele vannak negatív érzelmekkel az irányába. Alapvetően, ha nem éppen ezen agonizál - ami gyakran megesik -, akkor általában szemtelenül kihasználja a képességét. Nem kell udvariasnak lennie, vagy előzékenynek, de ha mégis ilyesmire vetemedik, akkor igazán könnyen belopja magát az emberek szívébe. Pont emiatt olyan pökhendi és magabiztos - mindig megkapja, amit akar, bármit el tud érni és ezt tudja is magáról.Kisshouten no shukufuku / Kisshouten áldása


Passzív képesség: Shigeohoz mindenki vonzódik, mindenki kellemesnek találja a látványát és a közelségét, és ezt a fiú képtelen befolyásolni vagy megváltoztatni. A képességét Kisshoutentől kapta, a boldogság és a szépség istennőjétől, így ha valaki a férifre néz, egyből boldogság önti el a szívét, és hihetetlenül szépnek látja. Az érzés, amit mások Shigeo közelében éreznek, mindenkinél más, egy szubjektív élmény. Az érzés mindenkinél arra hasonlít, amit abban a helyzetben él át, amikor a leginkább biztonságban, kényelemben érzi magát. Például egy kisgyermek számára lehet olyan Shigeo közelében lenni, mint este, a macijához bújva, a szülei védelmében hallgajta az estimesét. Legalább annyira kellemes, biztonságos érzés. Egy introvertált, könyvmoly karakternek olyan érzés lehet, mint egy szép, téli estén egyedül lenni otthon, a kandalló mellett ücsörögve forró csokit iszogatni és egy jó könyvet olvasni. Ez az érzés minden karakterben más, azonban mindegyiknél egy már létező érzést másol le. Amennyiben a karakter lélekenergiája Shigeo lélekenergiájának másfélszerese, vagy annál több, a képesség nincsen rá hatással. Az átlagnál alacsonyabb lélekenergiával rendelkező (főként NJK) karaktereknél ez fokozott hatású.

0-10 KK pont: A karakter érzi a kellemes érzést, azonban ez nem jelentős és ha akar, tud másra is koncentrálni. Éppen csak nagyon kellemes és jó érzés Shigeoval lenni, de ha éppen beszól valamit, akkor könnyű továbbállni.

11-20 KK pont: Nehéz ellenállni Shigeo közelségének, és egyre kellemetlenebb elmenni a távolból, nem rá nézni. A többi karakter ösztönösen vágyik arra, hogy a közelében legyen, és amennyiben a közelben is vannak, nagyon nehéz másra koncentrálni. Az ártó szándékú ellenfelet is képes megzavarni a charm-ja, és lehet elgondolkozik, hogy biztos bántani akarja-e ezt a csodás lényt.

21-30 KK pont: Amennyiben Shigeo a karakter közelében van, a fejét teljesen kitölti a férfi, és az a kellemes érzés, amit okoz. Alig képes másra gondolni, nagyon nehezen válik meg a közelségétől. Ragaszkodik a férfihez, ahhoz, hogy vele legyen. Még ha ártani is akar neki, ha elég közel kerül hozzá, totál elveszíti a koncentrációját.

31-40 KK pont: Shigeo képes elbűvölni a karaktert. Elég tőle pár szép szó, ha nem elég nagy a két karakter közötti erőkülönbség, akkor a karakter mindent megtenne, hogy engedelmeskedjen neki. A bűvös érzés még kisebb távolságról is a markában tartja a karaktert. Később, ha sikerül visszaszereznie ép eszét, akkor is újra-újra visszatér a gondolataiba az, milyen jó lenne újból Shigeo közelében lenni.

Aktív képesség: A képesség során Shigeo kaméleonként képes idomulni a környezetéhez. Nem csak beolvadni tud és színt változtatni, hanem alapvető jellemzőit is meg tudja változtatni a kinézetén. A legszebb arcát tudja mutatni mindenkinek, legalábbis Kisshouten ezen apropóból adta neki ezt az adományt.

0-10 KK pont: Shigeo képes az alapvető jellemzőinek változtatására. Megmásíthatja a hajszínét, szemszínét, hangszínét, kisebb mértékben a magasságát is.

11-20 KK pont: Fizikai formákat is képes megváltoztatni. Arcvonásokat, arcformát, hajhosszt, végtagok méretét is tudja kisebb mértékben modifikálni.

21-30 KK pont: Shigeo képes lemásolni mások külső jellemzőit, illetve a rajta lévő ruhákat is meg tudja változtatni. Át tud alakulni mássá, de a végeredmény nem teljesen tökéletes.

31-40 pont: Shigeo nem csak a saját, de mások külső jellemzőit is képes manipulálni. Nem csak mások kinézetét, de a mögötte lévő hátteret is teljesen le tudja másolni és folyamatosan képes változtatni. Tulajdonképpen láthatatlanná válik.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Szept. 19, 04:43:08

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Akabeni Mizuki
Nem elérhető Nem elérhető

Kikuchi Ayame
Nem elérhető Nem elérhető

Nikolaj M. Smirnov
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?