Összegzés - Wolloh Del Desierto

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Wolloh Del Desierto
Pozíció:
Arrancar
Hírnév::
2
Kor:
79

Hozzászólások:
50 (0,017 naponta)
Lakóhely:
Hueco Mundo :: Las Noches :: 3. Torony
Regisztrált:
2014. Aug. 05, 17:57:00
Utoljára aktív:
2017. Dec. 19, 12:25:32
Tárcában:
2 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
5.
Lélekenergia:
60% Complete
29 800 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Flavia nella Sinestesia fracciónja
Reiatsu szín:
Mély, sötétvörös
Pontozás:
Összesen: 82 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 59 pont az LP után
  • 14 pont a hierróra LP alapján
  • 3 pont Las Noches-hez tartozás miatt
  • 1 pont fracciónságra
Képzettségek:

0 pont fegyveres harc
24 pont pusztakezes harc
10 pont hollow képességek
16 pont sonido
15 pont resurrección
17 pont hierró

*engedéllyel a fegyveres harc képzettség 0 pontról indul
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Kivel áll kapcsolatban?:
Wolloh Del Desierto
Post szín:
alap, #cac1b8, #4f6fb0

Jellemzőim

Elsődleges énjének kinézete

239 magas, rövid (de azért a szél kényelmesen tudja lobogtatni) fekete hajú vagyok, szemem vöröses. A jobb szemem sarkából egy vörös csík húzódik egészen az arcom közepéig. Egyenruhám: fehér kabát, - nadrág, - ing és - széles karimájú kalap, fekete mellény és csizma. Általában narancssárga üveges szemüveget is viselek. A lukam a májam felett van, vagyis ott, jah, igen itt, ha nem lenne itt a lukam, akkor itt lenne a májam, haj, miért nem lehet ezt érteni elsőre is? A maszkom darabja, mi megmaradt belőle az a homlokomat fedi, bár ez nem látszódik, hiszen állandóan kalapot hordok.
A mellkasa közepétől kicsit lejjebb egy csúnya, elfagyott, mély szúrás utáni heg található, amit alap esetben a ruhája eltakar, de a resurreccion feloldása után már láthatóvá válik.


Másodlagos énjének kinézete

Nagyjából egy fejjel alacsonyabb vagyok az elsődlegesnél, szóval olyan 2 méter 10-11 centi magas vagyok. Hosszú hajam rózsaszínes piros árnyalatú, míg szemeim, akár az elsődleges énemnek vörös színű. Viszont ami a hajszínemnél is feltűnőbb különbséget jelent közte és köztem az, hogy én egy dekoratív nő vagyok. Az én arcomon nem ül semmiféle mosoly, tekintetem rideg. Az én maszkom darabjai kettő szarvacskaként nyugszik a fejemen. Mivel én csak másodlagos személyiség vagyok, azért számomra nem adatott meg, hogy egyéni egyenruhával bírjak, hogyha én kerülök dominanciára, akkor az elsődleges énem felső ruházatának nagy részétől megszabadulok a szemüvege és kalapjával együtt, csak az inge marad rajtam, amit a melleim alatt összekötök. Valami furcsa oknál fogva bár alacsonyabb vagyok egyeskénél, mégsem esik le rólam a nadrágja, bár térd felett egy kicsivel azt letépem és kilépek a lábbelijéből.


Elsődleges énjének jelleme

A gyűlölete az élete mozgató rugója. Főleg a nem hollowokat, a mihaszna, bosszantó lidércszármazékokat és nem utolsó sorban a nőket gyűlöli. Erőszakos, viszont tud kedves is lenni, olykor ezt a két személyiség jegyét a másikkal leplezi, s ilyenkor szarkasztikus, egoista, bunkó megnyilvánulásai is lehetnek. Viszont hiába erőszakos, hiába gyűlölettől hajtott, nem ostoba, ezeket elfolytja magában nem harci helyzetben. Ketteskével szemben határozatlan, bár egy nőről van szó, mégsem tudja gyűlölni, de mivel megkeseríti létét, ezért nem is kedveli, amolyan távolságtartó közönnyel viseli.


Másodlagos énjének jelleme

Egy valami közös ketteske és egyeske jellemében: a gyűlölet a mindenük. Viszont ketteske fajtól, nemtől, hovatartozástól függetlenül mindenkit gyűlöl, és benne a gyűlöletének tárgyának elpusztítása erősebb, mint egyeskében. Csupán azokkal szemben habozik, képtelen azonnal cselekedni, akiket egyeske megkedvelt, erre a furcsa kapcsolatukra nincs magyarázata, ahogy arra, hogy egyeskét miért nem gyűlöli csak azt tudja felhozni, mert mind kettejüket ugyan az a gyűlölet járja át. Ketteskéből hiányzik egyeskének minden egoizmusa, arroganciája, ő rideg és nyílt. Nem szokása hazudni, mert nem látja értelmét, ahogy a színlelésnek sem.

Ressurrecion:
1-es számú: Ezt a képességemet csak úgy emlegetem, hogy „Könnycsepp/Lágrima”, már ha emlegetem. Ezzel a képességgel fel tudom venni egy síró, eltévedt gyermek alakját. Resurreccion képességenként kétszer tudja óránként használni, és resurreccion képességenként 5 percig tudom megőrizni a felvett alakot. Előny: a lélekenergiám majdhogynem érzékelhetetlenné válik. Hátrány: ebben az alakban nem vagyok képes semmilyen mást hollow, resurreccion/egyedi képességet alkalmazni, a többit is csak fele olyan erősen tudom használni.
2-es számú: Ezt a képességemet „Jojó/jojo” néven emlegetem, már, ha emlegetem. Ezzel a képességgel könnyebb tárgyakat, mint köveket, zanpakuto-kat tudok vissza rántani, miután eldobtam. Kettőféle felhasználása van a képességnek, de egyszerre csak az egyiket tudja használni 10 pont alatti hollow képességgel:
1. Resurreccion képességenként 1 tárggyal tudja fenntartani a „Jo-jo” kapcsolatot resurreccion képességenként fertálypercig.
2. Resurreccion képességenként 5 tárgyat tud egyszer visszarántani jo-jo módra fertályóránként

Neve: Ángel del Infierno (Pokolangyala)
Parancsa: Muere, Ángel del Infierno! (Szenvedj, Pokolangyala!)

Elzárt alakja: Egy, a behemotra hasonlító karabély, csupán annyi különbséggel, hogy a tölténytárja egy 7 töltényes forgó tár.
Aktiválás nélküli képessége: Wolloh véréből és reiatsujából készített töltényeket lövi ki. Az újra töltéshez fel kell, hogy nyissa a tárat, s az egyik tenyerét oda tegye. A lövedék ereje közelítőleg egy bara erejével ér fel (de nem HK, hanem Resu pontok szerint).

Feloldott alak: Wolloh az adjucans korabeli alakját, negyed részt visszanyeri: bőre homok színű, a maszkja piszkos fehér színű lesz, felső testéről a ruhája eltűnik, a maszkja pikkelyszerűen befedi az egész hátát, valamint a vállait. A bal szeme sarkából is lehúzódik egy vörös csík az arca közepéig, a jobb szeme sarkából húzódó vörös csík megnyúlik az álláig. Valamint egy 4 méter hosszú, lassan vékonyodó farok nő ki a farcsontjából, szintén homok színben. A szemfogai a kétszeresükre nőnek, valamint a többi foga is hegyesebbé válik.

Képességek:

Arrejaque con cadena (Láncos szigony, avagy szigony lánccal ellátva):
(click to show/hide)

(click to show/hide)

Akár az „a”, akár a „b” módon jön létre a kapcsolat, azután elegendő egy rántás a láncon, s az ellenfél egy hatalmas rántást érezve a technika használója felé fog szállni, valamint akár kalapácsvetésre is fel lehet használni a technikát, bár akkor félő, hogy a kívántnál hamarabb szűnik meg a kapcsolat.
(click to show/hide)


Íncubo (Lidércnyomás):
Jobb kezének az öt ujjával történő sikeres találat szükséges a technika sikeres alkalmazásához, valamint csak egy ütés erejéig aktív, resu*30 másodpercenként használható újra.
(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)

Aláírás:
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:53:31

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Flavia nella Sinestesia
Nem elérhető Nem elérhető

Anton
Nem elérhető Nem elérhető

Karasu Vex
Nem elérhető Nem elérhető

Kaminari Rosui Taka
Nem elérhető Nem elérhető

Eliana del Barros
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?