Összegzés - Sakurai K. Steelheart

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Sakurai K. Steelheart
Pozíció:
Ember
Egyedi titulus:
Karakura-Raizer Mecha
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
37

Hozzászólások:
56 (0,019 naponta)
Lakóhely:
Emberek Világa :: Japán :: Tokyo :: Karakura Town
Regisztrált:
2014. Aug. 05, 18:05:24
Utoljára aktív:
2020. Jan. 12, 20:11:31
Tárcában:
14 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
12 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Karakuraizer
Pontozás:
Összesen: 29 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 24 pont az LP után
 • 1 pont robot bal kéz és láb
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
13 pont pusztakezes harc (+1 pont ha a bal kezével vagy lábával üt/rúg)
7 pont reiryoku kezelés
3 pont helyváltoztató képesség
5 pont különleges képesség

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Plátói
Kivel áll kapcsolatban?:
Hera Celia velli Taarm
Kapcsolatai:
Hera - pálátói szerelme
Missfortune (Fuun Kotarou) - Raizer társ
Tuxedo-cat (Hayashi Aoi) - Raizer főnök
Private Eye (Hayashi Yuuta) - Raizer társ
Captain Meow (Nuri Wong) - Raizer társ
Coockie Master (Yamasaki Shizuka) - Raizer társ
Sampuu Mitsuhide - nagybáty(NJK)
Akirama Kyou Sora - kolléga
Mottó:
Egy hősnek el kell viselnie!
Post szín:
#c6c6c6(beszéd), #cac1b8(alap)

Jellemzőim

190 cm magas, egyenes tartású férfi.
Hogyha a jobb oldaláról nézzük, csak annyit látunk, hogy a kék színű haja rövid, s eleganciával hátra fésült. Bár alkata kecses, azt meglepetés érheti, ha alábecsüli, mivel sportosan kecses. Borostyán szín szemét ritkán monokli takarja, kivéve, hogyha a tervrajzai, makettjei fölött görnyed, akkor állandóan rajta van, mivel a szemétől úgy egy arasznyi távolságig van gond a látásával. Bőre inkább fehér, mivel főleg épületekben tartózkodik, ritkán szokott olyan helyeken járni, ahol esélye lehetne lebarnulni.
Hogyha a bal oldaláról nézzük, akár egy robotnak is nézhetnénk, hiszen a bal szeme zöld, s arca bal felének jó részét mély bíbor színű protézisek alkotják. Feltűnőek még a tüskék is, mik karján és vállán helyezkednek el.
Öltözködésében inkább a nyugati normákat követi, s ünneplő, díszruhái, amiket koncertekre járáskor szokott fölvenni a reneszánszt idézi. Viszont öltözködésének elengedhetetlen kelléke a fehér kesztyű, ritka, hogyha nincs rajta, vagy nála, bár ezeket mostanság lila színű bőr overállra cserélte, míg meg nem találja a megoldást, hogy robotikus részeit szociálisabbá, kevésbé feltűnővé tehesse.

Enyhe hősszindrómában szenved, de ettől függetlenül a szemében a mérnöki szakma a világmindenség még mindig. E felett semmi, egy szintben esetleg pár kivétel, alatta minden más. A viselkedéséhez, természetéhez emellett a világnézet mellett párosul némi arrogancia és még több lekezelés. Ellenben nem olyan lenézés, hogy semmire sem való, hanem inkább olyan, hogy szükségesek, kellenek azok is, hozzá a szakemberek, de akik azt csinálják, sose akarjanak mérnökök lenni. Bár a semmire sem való lenézést is kilehet nála érdemelni, de ezt főleg a könnyű zenészek kapják, mivel a klasszikusok megszállottja majdhogynem.
A számára nem szimpatikus embereket lekezeli, s a szemében buta, tudatlanokkal együtt egyáltalán nem kedves, emberi értelmét megkérdőjelező sértésekkel, jelzőkkel illeti. Viszont megvan benne a kíváncsiság és szenvedélye a problémamegoldás, természetesen a mérnöki problémamegoldásra kell gondolni, bár némi futurisztika is egyesülhet vele. Nem igazán tudja elviselni, hogyha feleselnek vele, visszabeszélnek vele, viszont hogyha vitára lát lehetőséget, akkor azt általában kihasználja.
A verekedést nem szívleli, így a problémáit szavakkal, szócsatározásokkal próbálja megoldani, viszont, hogyha elkerülhetetlenné válik a verekedés, akkor mindig csak „lefegyverzésre”, harcképtelenné tételre játszik.
Ahhoz képest, hogy antiszociális, mégis a célja, munkája a jobb élet, életkörülmény, mások segítése. Ellenben mindez a szakterületén, a robotikán/biomechatronikán belül.
Minden nála fiatalabb, nagyjából egykorú, vagy általa lekezelt, lenézet férfiú a „fiam” megszólítást kapja, míg a nők/lányok a „lányom”-at.

Steelheart (Acélszív)
Típusa: Átok/Gépek manipulálása?
Leírása: A mechanikus dolgok, főleg az összetettebbek, amik már gépnek számítanak úgymond életre kelnek. Elkezdenek maguktól működni, mozogni, de még beszédre is képessé válnak, de csak korlátozott ideig. Természetesen minél többet kelt életre, annál rövidebb ideig tart a képesség hatása.
(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)


(click to show/hide)


Karakurai-Raizer Mecha
Jelmez: Egy lovagi páncél válltüskével, és olyan lógóval, ami a képen is van. A páncél kihasználja az igazi különleges képességét és ezáltal megkönnyíti a mozgást a vértben, vagyis olyan könnyen tud benne mozogni, mintha kényelmes melegítő ruha lenne rajta. A híres „K” betű a bal vállán fehérlik.
Különleges képesség: Raizer Mech-bomb
A páncélja jobb combjára van kötve egy vászontok, amiben fémpor van. Abba belemarkol... vagyis csak bele csippent két ujjával, aztán a fémport a lélekenergiájával keveri, hogy egy nagyjából öklömnyi gömb jöjjön létre belőle, amit az ellenfélre tud hajítani. A fémpor egyrészt dekorációs elem, mert a gömbnek gonoszul vigyorgó arcot csinál, másrészt a reiatsu gömb becsapódáskori felrobbanásakor a ruhákat, vásznakat alaposan megszaggatja, valamint akár temérdek karcolást tud ejteni a célponton.
Hátrány:
 - Hang kriptonit: hogyha könnyűzenét hall meg, akkor a páncélja működése leáll, így azt saját erőből kell mozgatnia, ilyenkor még a Raizer képességét se tudja használni, csupán mozogni tud.
 - Kriptonit szénsav: Bár a jelmezében meginni nem tudja azokat az italokat, amikben szénsav van, viszont hogyha ráfröcskölik, akkor ott elkezd szikrázni és menekülhetnékje támad.

Cyborg rendszerek leírása


Az alrendszereket KK-ra tett pontoktól függően tudja használni.
KK pontok és a működő alrendszerek viszonya:

  KK pontok  
A működő alrendszerek számjegye
00 – 00
5 :: 6 :: 9
01 – 05
1/a :: 5 :: 6 :: 9 :: 10
06 – 10
1/a,b :: 2 :: 3 :: 5 :: 6 :: 8/a,b :: 9 :: 10
11 – 15
1 ::2 :: 3 :: 4/c :: 5 :: 6 :: 8/a,b :: 9 ::10
16 – 24
1 :: 2 :: 3 :: 4/a,c :: 5 :: 6 :: 7 :: 8/a,b :: 9 :: 10
25 – 40
1 :: 2 :: 3 :: 4 :: 5 :: 6 :: 7 :: 8 :: 9 :: 10


Az alrendszerek:
 • Robotszem
  a. A beépített rendszerek adatait, jelzéseit is látatja
  b. Éjszakai látás
  c. [Reiatsukezelés]/4 – de legalább 2 – szeres zoom és látótávolság növekedés
  d. 1 km-en belül pontos távolság meghatározás, amihez rá kell gondolnia, hogy az a pont milyen messze lehet, aztán a rendszer kiírja, hogy szerinte milyen messze van (9% esélye van, hogy egy kicsivel eltéveszti a távolságot, és 1% esélye, hogy vagy nem tudja bemérni, vagy nagyot téveszt)
 • Az arccsont, az állkapocs és a koponya bal oldalának protézise
  a. Beépített kommunikátor (Az otthoni kommunikációs rendszerrel van összeköttetésben. Alaphelyzetben csak Mitsuhide-vel, a nagybátyával tud beszélni, már hogyha a berendezés közelében van. A berendezés által a vonalba köthető más kommunikációs vonal is, akár rádiós, skype, telefon...)
 • Robotfül
  a. Akár 4x-es hallás
 • Nyitható-csukható tüskék
  a. Csukott állapotban inaktívak
  b. A válltüskék, ha aktívak, akkor egy gömb pajzsot generálnak, ez a pajzs deaktiválható azzal, hogyha a válltüskék készenlétbe helyeződnek.
       i. A pajzs a kisebb támadásokat és technikákat maradéktalanul elnyeli, míg a közepes, shikai szintű támadásokból már 3 áttörheti, az erős, bankai szintű technikáknak nem áll ellen, legfeljebb csak valamennyire gyengítheti azokat.
       ii. A készenléti állapot alatt a rendszer kevesebb energiát fogyaszt, de azonnal aktívba kapcsol, ha támadást érzékel. Az, hogy mikor érzékeli, az függ Sakurai tapasztalatától és képességeitől, mert amit ő egyáltalán nem érzékelne, azt nagyon kis eséllyel érzékeli a rendszer is.
  c. A felkari tüskék folyamatosan reiatsut szívnak el, amik a cyborg rendszer karbantartására használhatók el, [kk]/4 – de legalább 1 – töltetet tárolnak, egy töltethez szükséges energiát EV-ben 1 óra alatt szívja magába, HM-ben és SS-ben 15 perc alatt.
 • Robot balkéz és váll
  a. Bal kéz +1 pusztakezes harc bónuszt ad a bal kéz ütéseire
 • Reiatsureaktor
  a. Zölden világítva a hollow energiákat használja fel a rendszer működtetéséhez (alap, HM-ben csak akkor, ha ember technikákat alkalmaz)
  b. Pirosan világít, ha az emberi energiát használja (hogyha hollow technikákat használ, valamint HM-ben alap)
  c. ([reitasukezelés]+[kk])/4 óráig képes teljes kapacitáson üzemelni, ezt az értéket egyéb technikák miatti fáradás befolyásolhatja
  d. Zöld indikátorral leplezi a hollow energiákat, míg piros indikátorral az emberi energiákat leplezi. A rejtett energiákat csak [reitasukezelés]+[kk]/8 pont feletti vagy kimaxolt reiatsukezelési diszciplínával lehet érzékelni, kivéve, ha a karkater reiatsukezelése és kk-ja ki van maxolva, mert akkor sehogy sem érzékelhető
  e. A reaktor mellékhatása, hogy Sakurai lélekenergiáját is meríti. Ez abban nyilvánul meg, hogyha emberi reiatsut használ a reaktor, akkor, ahogy fárad, vagyis meríti, annyira lesz egyre fáradtabb Sakurai, míg, ha a lidérc energiát használja a reaktor, akkor meg éhséget érez Sakurai, a hollow-k jellegzetes, csillapíthatatlan éhségét kezdi érezni.
 • Baloldali bordaprotézisek
  a. Helymeghatározó rendszer
      i. Térkép alapján működik, amiről nincs térképe, ott „lementél a térképről” feliratot ír ki.
      ii. Jelenlegi térképei: EV.
 • Biometrikus belsőszervek
  a. Máj, tüdő bal fele, szív, lép, epe, patkóbél, vékon bél és vastagbél harmada, fél vese
  b. Immunins a nem lélekenergia alapú mérgek többségére*, valamint a lélekenergia alapúakra meg csak hatalmas lp különbséggel - [Sakurai lp]/10-[Sakurai lp]/5 és az alatt - immunins, lévén a mérgezőhöz képest túl nagy a lélekenergiája, így a mérget alkotó lélekenergia elenyésződik benne, viszont ha kisebb a lélekenergia különbség, akkor a méreg kiszűrésével nemigazán birkózik meg se a szervezete se a rendszere.*
  Az immunitás hátránya, hogy a szervezet által addig ismeretlen gyógyszereket, gyógyanyagokat is ugyan úgy szűri, mint a mérgeket.*
  c. Gyógyszereket, szereket képes az immunitás alá helyezni, s kivonni az alól.
  * Az, hogy pontosan milyen mérgek, gyógyszerek és egyéb szerek ellen védett az attól is függ, hogy a méreg hol és hogyan fejti ki a hatását. Mert pl. egy izomsorvasztó lélekenergia alapú méreggel szemben akkor is teljesen védett, hogyha a mérgező lp-je 100-szorosa Sakurai lp-jének, HA valamelyik nem emberi részébe juttatják be a mérget, hiszen ott nincs izom, ugyan így igaz ennél a példa izomsorvasztóra az is, hogyha nem lélekenergia alapú, de izomba juttatják és a méreg hatásának a kifejtése azonnal és helyi, vagyis rögtön ott kezdi el sorvasztani az izmokat, bár ilyenkor a test elkezd védekezni, de a méreg hatása létrejött. EZÉRT minden mérgezés és méreg külön-külön egyedi elbírálásra kerül, hogy arra hogyan és mennyire is immunins.
 • Robot bal láb
  a. +1 pusztakezes harci bónuszt ad, ha a bal lábbal rúg, vagy a technikában fontos szerepe van a bal lábnak
 • Bal lábszár
  a. Kettő kisebb tároló rekesz. Némi energia szelet, kisebb mobiltelefon, vakcina és hasonló méretű tárgyak férnek bele


(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:26:16

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hera Celia velli Taarm
Nem elérhető Nem elérhető

Fuun Kotarou
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Hayashi Yuuta
Nem elérhető Nem elérhető

Nuri Wong
Nem elérhető Nem elérhető

Yamasaki Shizuka
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?