Összegzés - Kasumiouji Mujika

Shinigami

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kasumiouji Mujika
Pozíció:
Hadnagy
Egyedi titulus:
Kasumiouji-ház feje
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
92

Hozzászólások:
69 (0,024 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2014. Okt. 07, 21:49:44
Utoljára aktív:
2021. Okt. 07, 22:25:28
Tárcában:
1 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ilyen kékes árnyalatú
Pontozás:
Összesen: 27 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
  • 8 pont a hadnagyi rang után
  • 1 pont a nemesi rang után
Képzettségek:

6 pont fegyverforgatás
6 pont hakuda
4 pont kidou
4 pont helyváltoztató képesség
7 pont zanpakuto

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#003D66#88001B

Jellemzőim


~ Kinézet
Mujika-sama egy igen csak csinos és fiatalos küllemmel rendelkezik. Hosszú szénfekete haja egészen a feneke aljáig leér. Fényesen csillogó külleme nem véletlen, Mujika-sama kellő figyelmet és időt biztosít haja ápolására. Hófehér bőrét is minden este és reggel gondosan megtisztítja, nem hagy ki egy centit sem. Lélektükreinek színe vöröses árnyalatú, ám olyan sötét, hogy általában ez nem igazán vehető észre, ha csak nem közvetlen közelről nézi az ember. Néha azonban, mikor Mujika-sama kicsit bevadul/dühös lesz, például mikor összevérezik akkor ezen sötét íriszek izzó vörös színbe váltanak.
Testmagasságát tekintve nem tartozik éppenséggel a magas emberek közé, még nálam is alacsonyabb a maga 152 centiméterével. Testsúlya, ha minden ruhát ledob magáról... *körbe pillant* 43 kilogramm. És ekkor szemügyre vehetőek kicsi de kerek és formás mellei is.
Öltözködési szokásai... nos mivel többnyire a munkáját végzi, így a szokványos shinigami öltözet figyelhető meg rajta, ám ezt azért feldobja némi egyediséggel. Fekete kalapot visel, melyen aranyozott dísz ékeskedik a vöröses árnyalatú napellenzője felett. Kezein fehér kesztyűt visel, hogy ne kelljen csupasz kézzel megfognia piszkos dolgokat. És ugyan csak a biztosabb higéniai okok miatt a shinigamikra jellemző zokni és szandál kombót is lecserélte egy aranyozott fém borítású, magas szárú és sarkú csizmára, mely kicsivel a térde alatt ér véget és a hakamájának innentől lefelé eső részének nagyja le van vágva a maradék pedig betűrve a lábbelikbe kissé buggyosra vége a tradicionális alsó ruhadarabot.
Obiján jól láthatóan ott csillog a Gokeiyou jelvénye, és ruházata felett ott díszeleg rajta a fehér, ujjatlan haori is ahogy azt a szabályzat előírja számára.
Munkán kívül a japán tradicionális öltözékektől eltávolodva, inkább a nyugati stílusú ruhák irányába hajlik, és azokból is a sötétebb színvilágúakat kedveli.

~ Jellem
Mujika-sama egy kedves ember, ehhez kétség sem fér. Persze avatatlan szemek számára ez talán nem tűnik úgy, hisz elég csendes. Azonban sosem mogorva, tehát nem az a fajta magába forduló ember, aki mindenkit levegőnek néz vagy ilyesmi. Nemes ugyan, de tudatában van annak, hogy nem egy főnemesi ház tagja, ennek megfelelően eddig még nem igazán mutatta arrogancia jelét, talán csak más nemesek társaságában, de ez is csak amolyan magára erőltetett maszk volt, hogy ''hogy beilleszkedjen'' az adott társaságba. Mindig törődik az embereivel, bár ezt legtöbbször próbálja úgy tenni, hogy mások számára ne legyen feltűnő. Jelzem, csak próbálja... sokszor, vagy inkább soha nem sikerül(csak ő hiszi ezt, és ha felhívják rá a figyelmét nem hajlandó beismerni), épp ezért a családjának dolgozó emberek örömmel követik bárhová, és tiszta szívből szeretik. Persze nem kivételezik, így bárkivel tud kedves lenni, ha úgy ítéli meg, hogy az a személy megérdemli. Épp ebből kifolyólag örömmel segíti Rukongai népét is nemesi házán keresztül.
Térjünk át azonban Mujika-sama rigolyájára. A tisztaság mindenek előtt, ezt sosem titkolta és mindig elvárta, hogy a környezete szépen, tisztán tartott legyen, ha ez nem így van egyből kiszúrja azt és óhatatlanul, és megállíthatatlanul saját kezűleg rakja rendbe a dolgokat és takarítja ki akár az egész kúriát. Egyszer már megtörtént, majdnem teljes három napon keresztül, alvás, evés és ivás nélkül takarított, rendezett a pincétől egészen a padlásig. Ijesztő volt.
Ugyan ezt elvárja az emberektől is, és saját magától is, így mindig nagy gondot fektet abba, hogy tisztán tartsa magát és ha lehet kerülje a koszt. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem hajlandó bekoszolni a kezét. Bátran besegít a gazdaságban, és takarításkor is óhatatlanul koszos lesz, viszont ha nincs, ami elterelje a figyelmét erről, akkor hosszabb ideig képtelen ebben az állapotban meglenni, ilyenkor hamar ingerlékennyé válik és prioritásaként kezeli, hogy megtisztítsa magát. Azonban ennek a tisztaság mániájának vannak pozitív hatásai is. A megfigyelőképessége lehetővé teszi számára, hogy a legkisebb rendetlenséget is kiszúrja, amit a munkája során is ki tud használni, ezáltal olyan dolgokat is észrevéve, mely másoknak talán fel sem tűnne.
Van azonban egy különlegesebb és egyben rosszabb visszahatása is, mikor a saját, vagy mások vére koszolja be, ilyenkor ugyan is nem kicsit bekattan és olyankor a felelősnek érdemesebb menekülőre fogni.

~ A Kasumiouji-házról
A család nemesi rangját és vagyonát a mezőgazdaságba fektetett monopóliuma adta meg. Az apró farmer család szépen apránként lépett felfelé a ranglétrán, köszönhetően az általuk termesztett gyümölcsöknek és zöldségeknek. Terményeik minősége hamar nagy népszerűvé tette őket a piacon. Az ezután következő kuncsaftok számának és rangjának megnövekedésének köszönhetően hamar vezetővé vált a piacon. Nagyobb vagyon lehetővé tette több földterület megvásárlását és így több termény termesztését.
Mostanra már több ezer hektárnyi földel rendelkeznek szerte Rukongaiban. Több nagyobb- és a legtöbb kisebb nemesi ház számára is szállítanak rendszeresen terményeikből. Ezzel együtt a különböző osztagok barakkjait, az akadémiát és számos Seireitei-i üzletet is ellátnak gyümölcseikkel, zöldségeikkel és egyéb mezőgazdasági cikkeikkel.


~ Zanpakuto
Neve:  篝虫の指導者/ Kagarimushi no Shidousha / Máglya bogarak irányítója
Parancsszó: 汝の黒森に眠る配下を熾せ、篝虫の指導者!/ Nanji no Kokushin ni Nemuru Haika o Okose, Kagarimushi no Shidousha!/ Szítsd fel sötét erdődben nyugvó alárendeltjeid, Máglya bogarak irányítója!
Fajtája: Tűz
Lélek alakban
Belső világ: Egy éjszakai erdő az én lakhelyem. Közepén egy kisebb tisztás áll, melyet tűzrakás fénye világít meg. A sűrű erdő mélyén szentjánosbogarak ezrei táncolnak és egyébb bogarak és rovarok izzó fénye csillan fel néha-néha.
Kinézet: Külső megjelenésem egy katana, melynek markolata és hüvelye is vérvörös. A markolatba van némi fekete is keverve és a keresztvasa, illetve a markolat végén aranyozott minta található. Ezzel csinossá téve a külsőmet.
Shikai formámban a pengém egy szénné égett fakardhoz hasonlít, melyen elszenesedett szürke és fekete domborulatai között vörösen parázsló erek futnak végig. A látszat ellenére se élemből se masszavitásomból nem veszítek ebben az alakomban sem. Sőt mi több, a penge körül a hullámzó forró levegő sejtetheti ellenfeleinkkel, hogy vágásaim, de akár már csak az ha megérint is csúnya égési sérüléseket szerezhetnek.

燃螢の祭 / Nenkei no Matsuri / Izzó szentjánosbogarak fesztiválja Miután Mujika-sama ajkait elhagyj a technika neve a penge elszenesedett részeiről pattognak le a ropogó tűz nosztalgikus hangját imitálva az apró darabkák. Ezt követően ezek a darabkák vöröses-narancssárgás színben izzó apró szentjánosbogarak formáját veszik fel. Számuk Zanpakutou pontonkén két darab, míg el nem éri a bogarak száma az 50-et.
A bogarak Mujika kéz mozdulatait, vagy gondolati úton leadott parancsait követik. A kézzel leadott parancsokra gyorsabban reagálnak, ugyan akkor a gondolati úton leadott parancsokkal bonyolultabb mozgásokra is rávehetők. Mindazon által csak négy pontonként kettő bogarat tud egyszerre irányítani és ez a szám egészen 24 pontig növekszik, így végül összesen 12 bogarat lesz képes egyszerre irányítani. Azok amelyeket Gazdám épp nem irányít, a harctéren az én utasításaimat követve szétszóródnak és az eredeti megfelelőjük mozgását imitálva repkednek, ezzel is nehezítve az ellenfél dolgát.
Ezek a bogarak a pengémhez hasonlóan forróak érintésük égési sebeket okozhatnak, tárgyakat gyújthatnak fel. Ezen kívül a Mujika által irányítottak aprócska bombákként fel is robbanthatók. Hatósugaruk egy teniszlabda méretének felel meg, de félreértés ne essék, erejük azért van. Egy-egy bogár ereje 4 Zanpakutou pontnak megfelelő erővel sebesít meg.

燃蝍の枷 / Nenshoku no Kase / Izzó százlábú béklyója: A belőlm, vagyis a penge részemből mászik elő egy harminc centiméter széles, két méter hosszú százlábúra emlékeztető teremtmény. Kinézetét és összetételét a pengémhez hasonlóan elszenesedett test jellemzi, melyen izzó erek futnak végig.
Mint a neve is mutatja a fő feladata a megbéklyózás. Ha sikerül az ellenfél közelébe kerülnie, esetleg csáprágóival beleakaszkodni, testét is köré csavarva, lábait lefúrva fogságba ejti azt. Képessége ezen felül, hogy ha fogoly megpróbál kiszabadulni, a bogár elkezdi a saját testét felhevíteni mindaddig míg az áldozata abba nem hagyja. Legrosszabb esetben (de leginkább njk-áknál) ha az égető érzés sem tántorítja el az ellenfelet a szabadulási vágyától, addig növelheti a hőmérsékletét, amíg az egyszerű égési sérülések helyett fel is gyújthatja a balga áldozat testét. Megsemmisülése esetén szétszakadt teste felrobban ezzel megpróbálva sérülést okozni áldozatában.
Fogva-tartó ereje 5 zanpakutou pontonként 1 pont Erő, így annak, akinek a másodlagos diszciplínáján az Erő nagyobb mint a technikáé gond nélkül ki tud szabadulni csak a robbanással kell vigyáznia. Ellenben a kevesebb ponttal és az egyenlő ponttal rendelkezőknek meggyűlhet a baja vele, mire ki tudnának szabadulni.

~ Kidou-k és technikák < Katt


ISMERKEDŐS játékok

- Nincs -


AKTÍV küzdőterek és küldetések

- Nincs -LEZÁRT küzdőterek és küldetések

-Nincs-Egyébb jutalmak

- Előtörténet: 5000 lp és 7000 ryou


Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Jún. 30, 23:48:48

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hatakeyama Momo
Nem elérhető Nem elérhető

Inawamo Yurei
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?