Összegzés - Meiou Hotaru

9. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Meiou Hotaru
Pozíció:
Shinigami
Titulus:
9.tiszt
Hírnév::
3
Nem:
Nő
Kor:
306

Hozzászólások:
24 (0,009 naponta)
Regisztrált:
2015. Jan. 03, 19:51:53
Utoljára aktív:
2022. Ápr. 25, 19:31:27
Tárcában:
200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
10 400 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete
Reiatsu szín:
királykék
Pontozás:
Összesen: 30 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 20 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a nemesi rang nyomán
  • 1 pont a Kardok és Rózsák egyletbe való tartozásért
  • 3 pont bónusz Shunpora, ha viseli a Shunpo amput
  • 3 pont bónusz Hakuda-ra, ha használja a Suji anpurifaiat
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
10 pont hakuda (+ 3 pont tárgyi bónusz)
1 pont kidou
12 pont helyváltoztató képesség (+ 3 pont tárgyi bónusz)
6 pont zanpakutou

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#37B1FE

Jellemzőim
Megjelenés

Viszonylag átlagos méretű, éppen súrolja a 160 centimétert, bár ennek ellenére eléggé érzékeny a magasságára, hiszen testvérei jóval többet nőttek nála. Az alakja karcsú, kicsit edzett és szálkás. Soványságával egyetemben a mellméretével sem nagyon büszkélkedhet és ahogyan a magasságára, úgy az erre tett megjegyzésekre is igencsak harapós. Hosszú, egyenes, derékig érő vörös haja van, egy viszonylag hosszú frufruval, mely két mandula alakú, tengerkék színű szeme között bomladozik le. Arca sápadt és az egész testére is a halovány, sértetlen, fehér bőrszín jellemző. A vörös, fekete és egyéb sötét színekből álló ruhákat és kiegészítőket tartja elsősorban stílusának megfelelőnek. Nem szereti, sőt néha egyenesen utálja is a sminkeket és az egyéb szépítőkellékeket, így nem csoda, ha nem mindig láthatóak rajta a nőies vonások. Szeret fiúsan öltözködni, persze ez még nem jelenti azt, hogy kiveszett belőle mindenféle nőies, vagy kislányos tulajdonság. Haját gyakran hordja kiengedve, vagy lófarokba kötve, ha esetleg komolyabb feladatokkal kell szembenéznie.


Személyiség

Határozott és bátor személyiség, nehéz kilendíteni a stabil világából és a saját véleményéből. Az elveit a végsőkig védi és ehhez nem fél sem a száját, sem az öklét használni. Mivel két elég érdekes báttyal nőtt fel, így kisajátította a saját találékonyságát és remek reakciókészségét a különleges helyzetekhez. Már azon sem lepődik meg, ha kedves testvéreire éppen szerepet cserélve bukkan, vagy egyéb kellemetlen, esetleg különleges helyzetben találja magát, vagy őket. Ezen kívül egy egészen magának való lány, hiszen bár nem visszahúzódó, de mégis nehéz vele megtalálni a közös pontot. Szereti elbambulva nézni a tájat, vagy csak szimplán szereti kiélvezni a magány kellemes perceit és kevés olyan ember van, akikkel szívesen tölti el unalmas perceit. Ha teheti, akkor inkább eddz, olvas, vagy alszik. Beszélgetés helyett is inkább veszekedni szeret, aminek a vége általában mindig egy szaftos párbaj lesz, amit persze az elejétől kezdve ki akart húzni ellenfeléből. Elég nagy önbecsülése van, amit nem szeret, ha megsértenek, vagy megkérdőjeleznek. A dicséretet mindig szívesen fogadja, de ha leszólják, akkor azért nagyon pipa lesz. Mindig benne van a bizonyítási vágy és a szenvedély, legyen szó bármiről. Ha valaki mégis képes kibírni vele ezek ellenére is néhány percet, akkor egy egész kedves, és makacs barátra tehet szert általa.
Zanpakutou


Neve: Sairen no ryuu (A Szirén Sárkánya)
Fajtája: Víz
Shikai parancsa: Rejts el kérlek, Szirén Sárkánya! / Shinobinasai, Sairen no ryuu!
Zanpakutou lélek: Egy vízi sárkány, melynek eredeti gazdája régen egy szirén volt. A lélek nem tartozik a szókimondó személyek közé, gyakran meg sem jelenik Hotaru számára, csak telepátiával kommunikál vele, még a belső világban is. Büszke, de egyáltalán nem ellenszenves. Kölcsönös tiszteletre alapszik a kettejük kapcsolata.
Belső világ: Egy és annak sivár környéke, hol általában mindig éjszaka van.
Shikai kinézete: A zanpakuto több kunaira esik szét, melyeket Hotaru az elméjével képes lesz irányítani. A kunaik száma 500 LP-nként 1 db. A shikai parancs elhangzása után az égbolt beborul, mintha eső közeledne, s Hotaru testét víz borítja be, amely visszaveri a fényt, ezzel eltűntetve mindenki más szeme elől a lányt, legalább fél percre.

Támadások:

Az Óceán bánata (Kaiyou no kanashimi)
A parancs elhangzása után a beborult égbolt a következő lépcsőfokára lép, s megered az eső. Hatalmas vízcseppek sokasága töri meg a csendet. Az esőfüggöny tökéletes védőhelyet nyújt Hotaru számára, amit a képesség különlegessége is erősít, hiszen az esőben álló személyek elméjével különös játékot űz a zanpakutou. A lány alakjából zanpakutoura tett ponttal megeggyező képet látni az esőben, ami a víz különleges fénytörésének köszönhető. Mivel igen sűrűn zuhog az eső, így eleve kissé homályos az ellenfél látása, ráadásul a tükröződések élethűek, csak nagyon közelről fedezhető fel, hogy nem az eredeti alak az (Legalább 1 méter!). Erős koncentráció esetén Hotaru behatárolható a reiatsuja alapján, azonban egy tényleges találathoz szükséges az is, hogy lássák, hová kell célozni. Ezen kívül támadásainál rövid időre láthatóvá válik, amit az ellenfél hamar az előnyére fordíthat, ha jó a megfigyelőképessége.

A Szirén haragja (Sairen no ikari)
A parancs után Hotaru körül vízgömbök jelennek meg, melyek hőmérséklete csaknem súrolja a párolgási korlátot. Ezeket a gömböket ő képes a gondolataival mozgatni, kilőni, vagy akár fel is robbantani. A gömbök száma 1000 LP-nként 1 db. Találat esetén súlyos égési sérüléseket okozhat.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:03:28

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?