Összegzés - Ninomiya Nayoko

Kidoushuu

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ninomiya Nayoko
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
11 (0,004 naponta)
Lakóhely:
Soul Society
Regisztrált:
2015. Aug. 11, 12:02:41
Utoljára aktív:
2019. Márc. 30, 01:32:22
Tárcában:
2 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Halvány szürke
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre
  • 10 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
Képzettségek:

5 pont fegyverforgatás
3 pont hakuda
4 pont kidou
1 pont helyváltoztató képesség
5 pont zanpakuto


1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Watanabe Yuusuke - Apja
Ninomiya Mitsuko - Anyja
Shiranui Naomi - Kapitánya
Mottó:
Csak a kötelesség teljesítése adja meg az embernek az élet nyugalmát és a lelkierőt.
Post szín:
#b8b2c4

Jellemzőim


 
:: ALAPADATOK..

Név:  Ninomiya Nayoko
Nem: :
Kaszt: :  Shinigami
Szül.idő: :  Szeptember 03.
Kor :  12 év ~ küllemre: 18

   • Emberként: -
   • Lélekként:  12 év

Avatáralanyok:

 • Hibiki - Kantai Collection
 • Prussia (Female) -  Axis Powers: Hetalia
 • Kainé -  NieR:Automata
 
:: KINÉZET..
167 cm-es magasságához hosszú haj társul, ami hangulatától függő színre fest, többnyire természetes szürke. Szemei kékek. Súlya hatvan kilogramm körüli, s alkatilag teljesen anyjára hasonlít. Kedveli a nőies öltözeteket, de a tradicionálisöltözetek sem állnak távol tőle. Kisugárzása kedves, mozgása egy nagymacskáéra emlékeztet. Vékony, izmos alkata van.

 
:: JELLEM..Nem jártatja feleslegesen a száját, türelméből könnyen kizökkenthető. Kissé agresszív jellem, bár munkája során ennek semmi jelét nem adja. Forrófejű, gyakran keveri magát bajba, kissé gyerekes is: ez leginkább elképesztő méreteket öltött tea-imádatában mutatkozik meg. Gyermekies jellemnek többségét apja eltűnése után kezdte elveszteni, az egyetlen, akinek a jelenlétében képes visszavedleni szellemileg öt évessé, az az anyja. Képes véresen komoly is lenni, ha a helyzet megkívánja, többnyire kedvesen viszonyul mindenkihez. Nem szereti a csúnya beszédet, s türelméből könnyen kizökkenthető egy-egy sértéssel. Ha belelendül a küzdelembe, előbújik egy rendkívül agresszív énje, s szinte képtelen leállni.  


 
 :: KÉPESSÉG/ZANPAKUTO..


Zanpakuto kinéze: Normál állapotában a kard külseje nagy vonalakban megegyezik egy tökéletesen kovácsolt kardéval, néhány sajátosság, mely egyedivé teszi mégis felfedezhető rajta. A fekete és a fehér színek dominálnak,  markolatát fehér színű zsinórzat borítja. A kézvédő közelebbi szemrevételezésénél feltűnhet, hogy megmunkálása elüt a megszokottól: alsó részén a tenger hullámaira emlékeztető motívumok helyezkednek el, míg a felsőn egy hal képe rajzolódik ki. A penge egyszínű, ragyogóan ezüstös. A saya feketére lakkozott, gyönyörűen megmunkált ébenfából készült, melynek felső részén fekete-fehér díszítésű zsinórzat foglal helyet.

Belső világ: Az ég felé nyújtózkodó karcsú nyakú épületek sokasága, amíg csak a szem ellát. A centrumot az egyetlen teljesen kivilágított, impozáns épület foglalja el, ami leginkább egy katedrálishoz hasonlít. Az égbolt fehér, szürke és kék színekben játszik, teljes napsütés vagy sötétség sosincs. A szellemek az épület belsejében található díszes teremben szokták idejüket tölteni, amikor nem bírják elviselni a másik jelenlétét - jellemük különbözősége révén ez sűrűn előfordul-, elvonulnak egy másik épületbe. KATT
Zanpakutuo szellemek: Kettő van belőlük, megjelenésükben roppant módon eltérőek. Egyikük egy középmagasságú, karcsú, törékenynek látszó nő alakját veszi fel. Haja hosszú és sötét színű, derekát súrolja egyenes tincseinek vége. Arca keskeny, porcelánbőrű, ajkai pengevékonyak és feketére festettek. Ritkán látni mosolyogni, vagy hangosan felszólalni- ő testesíti meg a szelíd jóságot és empátiát, Nayoko Seishinnek (Lélek) nevezi. A másik szellem nyomaiban emlékeztet egy emberre, magassága túllépi a két métert is. Teste összesűrűsödött sötétségből áll, vázából helyenként gomolygó sötét füst árad, vonalai összemosódottak. Tekintete ugyanúgy, mint Seishinnek ragyogó, izzó ezüst, homlokán egy kör alakú jel foglal helyet. Viselkedését tekintve hedonista, arrogáns és nárcisztikus, vérszomjas jellem. Benne ölt testet a visszafojtott harag, vérszomj és fájdalom; legtöbbször Dokuként (Métely) szólítja meg Nayoko. KATT
Neve: Ryōmen-shin [Kétarcú isten; 両面神]
Parancsszava:  Jibun no Kotoba o Yabutte, Ryōmen-shin! (Szegd meg szavaidat, Kétarcú isten! - あなたの言葉を許す, 両面神!)
Fajtája: Kidou (ezen belül is tűz).
Shikai alak: A parancsszavak elhangzása után a penge halk, recsegő hangot hallatva ezüstösen felizzik és ketté válik. A kézvédőkről leszűrhető, hogy egykor egyek voltak- a markolat megrövidül, színe is feketére vált. KATT
Technikái:
• Jigoku no pōchi (Pokol tornáca; 地獄のポーチ): Az aktiválás után fekete lángok ölelik körbe a pengéket, melyek átterjedhetnek a lány testére is, ha úgy kívánja. Ő ettől nem sérül, mást azonban képes vele megégetni - az égés súlyossága természetesen annál nagyobb, minél hosszabb ideig érintkezik valaki a lángokkal), valamint ha a zanpakutora tett pontszámoknál alacsonyabb szintű tűztechnikával támadják, elnyeli azt.A pengéből rengeteg apró, cseppnyi, feketén lángoló fémdarab hullik le, egészen addig, míg a markolat is darabjaira esik, nem marad semmiféle fegyver sem a lány kezében. A fémszilánkok a lány teste körül helyezkednek el, mozgását követve; akaratával képes őket irányítani, számuk lélelenergia szintjének megfelelően emelkedik. (A fémszilánkok száma 500 LP-nként 10 db.)
• Songai baishō (Kárhozat ölelése; 損害賠償): A zanpakutok pengéin tomboló lángnyelvek nyúlni kezdenek, megolvasztva és nyújtva a pengéket, két hosszú ostor formáját kölcsönözve a kardoknak, melyekkel képes megragadni tárgyakat, embereket, végtagokat - hosszuk három-három méter. Az ostorok pedig szorosan tartanak és égetnek. Ha sújtó mozdulatot végez, akkor nem csupán felhasíthatja a célpont bőrét, hanem össze is égeti azt, az érintkezésnek hosszának megfelelő súlyosságú sérülést okozva ezzel. (0.5 kör: I. fokú égés, 1 kör: II. fokú égés, 1,5 kör: III. fokú égés, 2 kör:  IV. fokú égés)

..KIDOUK:

 
 :: JÁTÉKOK..


• Bemutatkozósdi - A K T Í V
• Apa - lánya találkozó - A K T Í V
• Piknik - A K T Í V

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Jún. 30, 23:47:10

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Ninomiya Mitsuko
Nem elérhető Nem elérhető

Kimito Misa
Nem elérhető Nem elérhető

Fujiwara Kosuke
Nem elérhető Nem elérhető

Shiranui Naomi
Nem elérhető Nem elérhető

Watanabe Yuusuke
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?