Összegzés - Miyazawa Sachiko

2. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Miyazawa Sachiko
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
5
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
34 (0,019 naponta)
Regisztrált:
2017. Szept. 11, 23:05:21
Utoljára aktív:
2020. Nov. 07, 19:29:55
Tárcában:
18 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 000 / 30 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 3 pont Helyváltoztató képességre, ha viseli az Éjféli bőrruhát
Képzettségek:

4 pont fegyverforgatás
5 pont hakuda
1 pont kidou
3 pont helyváltoztató képesség (+3 pont tárgyi bónusz)
5 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimKinézet

Ha átlag alatti magasságával nem is, hófehér tincseivel szinte azonnal kitűnik a hömpölygő ember tömegből, melyet ő annyira talán nem is bán. Hajkoronájához pedig ízléses módon párosulnak az élénkzöld íriszek, melyeket a lány igen fontos tényezőként tart számon, a már jól ismert mondással élve: „A szem a lélek tükre.” Egyes napokon meglehetősen sokat mosolyog, ám ezen görbületek általában az ő esetében igen gunyoros stílussal bírnak. Alkata meglehetősen karcsú, rugalmas, mely miatt titokban örökre hálás marad az égieknek. Bőre rendkívül sápadt. Nem igazán ad megjelenésére, sokkal inkább a könnyedebb darabokat kedveli, melyekben akadálytalanul képes mozogni.

Jellem

A real pain in the ass.. A legegyszerűbb kijelentés, mely talán az energiával telt kishölgy egész valóját pontosan összefoglalja. Nyelvét meglehetősen felvágták, ami gondolat pedig fejében megfogalmazódik, általában ajkain köt ki. Ezenfelül, egyik legkedveltebb unaloműző tevékenysége táncot lejteni mások idegeinek, hol vékonyka, hol pedig vastag, elszakíthatatlan húrjain. Ugyanakkor ő sem rohan vakon a „vesztébe”, pontosan tudja, hol húzódnak a tréfa határai, emellett pedig érdeklődését is könnyedén elveszíti egyes témák felett, így gond nélkül tovább áll. Ám, mindezek mellett, kifejezetten elszánt, ha a saját maga elé kitűzött célokat tekintjük. Eltökéltségéből kifolyólag pedig rendkívül bökik a csőrét azon személyek, kik nyitott szájjal várják a lehetőséget sült galamb formájában, hogy a szájukba repüljön. Azon emberek iránt, kik e csoportot erősítik, akaratlanul is egyfajta szánalmat érez, ez pedig viselkedésére is rányomja a bélyeget. Sachiko esetében minden attól függ, milyen lábbal kel fel aznap reggel, vagy éppen heves hangulat ingadozásai milyen irányba vezérlik személyiségét. Nem tagadja viszont, az ő esetében is léteznek különleges pillanatok, mikor a feljebb említett esetek közül egyiket sem produkálja, hanem valami egészen mással áll elő, mellyel talán még magát is képes meglepni olykor. Kellően makacs, segítséget még a hozzá közel álló személyektől is nehezen fogad. Fél, hogy ezáltal csorbát ejtene saját szabadságán. Mindezektől eltekintve, neki sincs jégből a szíve, és képes olyan viselkedéssel előállni, melyre valamelyest már képesek vagyunk ráaggatni az „elviselhető”,egyes esetekben az „aranyos” jelzőt. Igenis léteznek olyan emberek az életében, akikkel képes normális módon kommunikálni, és értük akár kezét is tűzbe tenné..ámde a hölgy felettébb válogatós

Zanpakuto

Neve: Mizu no Yōsei (Vizek tündére)
Fajtája: Víz
Shikai parancsa: Heagare yori namida! Tsuke! (Emelkedj ki könnyeidből! Lélegezz fel!)
Shikai kinézete: Alapvetően egy, az átlagosnál valamennyivel kisebb méretű odachiról beszélünk, ami ettől függetlenül mégis majdnem utoléri használója magasságát. Shikai alakban a fegyver nem változik, csupán annak élén időnként apró vízcseppek jelennek meg, mintha csak könnyezne a zanpakuto.
Kép: =KATT=
Gouzen Mizu no Yōsei (Üvöltő Vizek tündére)

A shikai alak aktiválásakor a zanpakutóra helyezett pontokkal egyenlő számú gejzír alakul a föld alatt, mikor pedig Sachiko a földbe döfi a fegyvert, az általa kijelölt vízsugár előtör, 2 méteres hatótávolsággal. A képesség távlata 5 pontonként növekszik 1 méterrel. A víz hőmérséklete meghaladja a 100 fokot, így égési sérüléseket okozhat az ellenfélnek.
Yougo Mizu no Yōsei (Oltalmazó Vizek tündére)

A fegyver pengéje egyre nedvesebbé válik, később pedig a test egy bizonyos pontjára csepegtetve a vizet, a shinigami képes begyógyítani az ott lévő sebet. A zanpakutóra helyezett pontoktól függően képes ellátni különböző súlyosságú sérüléseket. A képesség három kör alatt egyszer használható. Minél komolyabb sérüléseket lát el, annál több energiát emészt fel, így okosan kell alkalmaznia a technikát.
1-10 pont: Könnyedebb, mechanikus sebek (Vágott, szúrt, zúzott sebek, stb.)
11-17 pont: Mélyebbre hatoló, lőtt, vagy vegyi sérülések
18-25 pont: Csonttörés, test nagyobb résére kiterjedő sérülés


Felszerelés

Dobókések, és némi dugi édesség. Az édesanyjától kapott levelet mindig magánál hordja.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:03:37

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Osaka Makiro
Nem elérhető Nem elérhető

Minami Junko
Nem elérhető Nem elérhető

Shinozaki Amine
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?