Összegzés - Murasaki Yumiko

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Murasaki Yumiko
Pozíció:
Akadémista
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
37 (0,024 naponta)
Lakóhely:
Shin'ou Akadémia diákszállások
Regisztrált:
2018. Máj. 07, 19:36:30
Utoljára aktív:
2022. Máj. 11, 20:05:06
Tárcában:
7 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
0.
Lélekenergia:
60% Complete
3 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Indigo
Pontozás:
Összesen: 11 pont
  • 4 pont jár minden képzettségre összesen
  • 7 pont az LP után
Képzettségek:

3 pont fegyverforgatás
3 pont hakuda
4 pont kidou
1 pont helyváltoztató képesség

0 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
A fájdalomtól lesznek valóságosak az emlékek.
Post szín:
#DDDDF9

Jellemzőim~ Kívül ~


Átlagos, ovális fej, közepesen széles áll, pisze orr, nőies, lágy arcvonások. Kinézetre húszas éveinek elején/közepén jár. Szemei igen élénk lila színnel rendelkeznek, már-már úgy látszódak, mintha izzanának, ha valaki abban a ritka pillanatban részesül, hogy láthatja, mert szinte mindig lehunyva tartja őket, még akkor is, ha nincs rajta kötés. Sötét lila hajszíne talán a legszembetűnőbb jellegzetessége. Egyenesre vágott hajvégeit csak két hoszabb tincs töri meg elöl az arca két oldalán, melyek jelzik eredeti hajhosszát, mielőtt levágta volna. 173 cm-es magasságoz karcsú testalkat társul, ám izomtónusából látszik, hogy pusztakezes harchoz edződött. Harcon kívüli mozgása óvatos, megfontolt, csak jól ismert környezetben vesz nagyobb lendületet.

Bal oldalon egy fehér liliom van a hajába tűzve, melyet vörös, pamacsokban végződő zsineggel megkötött masni rögzít. Nyakában fekete és szürke, gömb és magatama alakú kövekből kirakott nyakláncot hord. Szemén szinte állandó jellegges kötés található, mely a bal oldalon kissé leterjed az arcára is, ezzel fedve egy égési sérülést, mely egy négyes karomnyomra hasonlít. Hasonló sebesülés található bal vállán is, mely a hátára is ráterjed, ezért a mellkasára tekert fásli a bal oldalon egy váll körüli kötésben egészül ki. Mikor éppen nem akadémiai egyenruháját hordja, igyekszik olyan öltözetet viselni, mely a lehető legkevesebbet mutat kötéseiből.


~ Belül ~


Mindig is makacs gondolkodásmódjáról volt ismert. Az idők során - főleg látásának elvesztése óta - személyisége a felszínen megkeményedett, ám belül továbbra is esetenként tanácstalansággal, félelemmel és haraggal küzd. Korábbi gondoskodó jelleme a balesete óta csak nyomokban található meg és helyét csendes és visszahúzódó természet vette át. Konoksága ellenére megadja a tiszteletet, ha szükséges és engedelmeskedik a parancsoknak, amennyiben rangidős személytől kapja, de ha nem köti illem, könnyen megmutatkozik nyers modora is. Titkait szereti megtartani magának és ehhez hazudni is gond nélkül képes. Talán legnagyobb gyengesége leendő shinigamiként, hogy képtelen az ölésre és már egy élet kioltásának gondolatától is rosszul lesz. Úgy gondolja, hogy rossz emberek nincsenek. Mindenki jónak születik és csupán a körülmények kényszerítenek vagy tesznek valakit aljassá. Igen jó memóriával rendelkezik és gond nélkül képes még sok idő eltelte után is visszaadni, amit hallott vagy érzett.

Annak ellenére, hogy már sejti, zanpakutoujához egyedi kapocs köti, nem szívesen használ kardot harcban és inkább pusztakezes ismereteire és alapszintű kidou tudására támaszkodik. Mivel szemeire nem hagyatkozhat, így többnyire igen kiváló hallása és lélekenergia érzékelése, valamint tapintás alapján tájékozódik.
~ Zanpakutou/képesség ~


Az akadémiára való felvételkor kapott asauchi, mely jelenleg még csak a zanpakutouvá alakulás felé tart, egy átlagos görbületű, két shaku hosszúságú katana. Jellegzetessége, hogy tsubája egy nagyrészt üreges, egy ponton megszakított fehér gyűrű, mely egy helyen illeszkedik a szintén fehér anyaggal bevont markolathoz.

Yumiko a szemeiben "csapdába esett" lélekenergia miatt képtelen hosszabb időre kinyitni azokat az elviselhetetlen fájdalom miatt. E fájdalmat kismértékben akkor is érzi, ha azok csukva vannak, illetve felerősödhet egyes személyek közeli jelenlétére, azonban jelenlegi állapotában többre nem képes.


~ Felszerelések ~


Nyaklánc: Kétfajta szemből áll. Túlnyomó részt sötét gömbök, melyek színe és felületének tapintása a lávakőére hasonlít, azonban annál kicsit sötétebb és nem találhatóak rajta lyukacsok. Minden ötödik ilyen szem után egy csontszínű, magatama formájú darab következik. Magán a nyakláncon nem található semmilyen kapocs, amivel ki lehetne oldani és az átmérője is túl kicsi ahhoz, hogy át lehessen emelni a fejen. Minden eltávolításra szolgáló kísérlet (még Yumiko részéről is) egy védő varázs aktiválódásához vezet, mely megakadályozza ezt. Eredetileg shinigami lélekerejének lezárására szolgált, azonban egy baleset folytán a nyakék megsérült és folyamatosan veszít erejéből, ami így Yumiko látens halálisteni örökségének fokozatos felébredéséhez vezet.

Virág: A hajában hordja egy különleges fehér liliom leszakított virágát, mely lélekenergiát nyel el a viselőjétől, ezáltal soha nem hervad el. Akkor nyílik azonban csak ki, ha olyan valaki hordja, vagy tartózkodik a közelében, akinek a reiatsuja "kedvére való". Az elnyelt mennyiség túlságosan csekély ahhoz, hogy bármilyen negatív tünettel járjon.

Fuvola: Egy feketére festett ryuuteki (龍笛), mely eredetileg Yumiko anyjáé volt és amit mindig magánál tart. A hangszer oldalára jól látható karakterekkel van felvésve a Yumiko (優美子) név, mely tapintható is. Bár az évek során jól megtanult játszani rajta, azonban a hangszer sajátossága mégis abban rejlik, hogy a benne lévő mágia miatt hangja bármilyen érzelmi állapotból képes lenyugtatni, mindegy, hogy ki, vagy mit játszik rajta, azonban csak Yumikora, húgára és rokonaikra van ilyen hatással, mindenki más egyszerű muzsikának hallja.


~ Játékok ~
LinkTípusStátusz
Kard ki kard!Egykörös edzésBefejezett
Erős légy!Egykörös edzésBefagyott
A helyes útSzociálisBefagyott
Régi és új diákSzociálisAktív
Fehér liliomSzociálisAktív
HajimeEdzésBefagyott
A kard lelke: Te vagyEdzésAktív
A Húsvéti BalhéVillámküldetésBefejezett


Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:30:24

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?