Összegzés - Shiba Mitsuru

12. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shiba Mitsuru
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
27 (0,009 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 20:03:05
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 01:42:41
Tárcában:
7 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 500 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 10 pont
  • 4 pont jár minden képzettségre összesen
  • 5 pont az LP után
  • 1 pont a Gyerekegylet tagság nyomán

Képzettségek:

2 pont zanjutsu
3 pont hakuda
2 pont kidou
3 pont shunpo
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimElső ránézésre a legszembetűnőbb Mitsuruban, az a magassága. Több mint két méteresre nőtt, és sokszor még nagyobbnak tűnik, mert általában messze, a semmibe bámul mindenki feje felett. Haja halvány rózsaszín, és hihetetlen gyorsasággal nő, köszönhetően egy félresikerült gyógyításnak, így sokszor előfordul, hogy néhány óra elteltével már teljesen más frizurával jön szembe az utcán. Szemeinek színe eltérő árnyalatú, a jobb oldali ametiszt-, míg a bal levendula lila. Munka közben néha szemüveget visel, ha sokat kell olvasnia, ugyanis közelre nem lát már olyan tisztán, azonban pár percig még képes kibogarászni az írásjeleket.
Öltözködés terén nem válogatós, ugyanúgy szereti a tradicionális, és a modernebb ruhadarabokat. Egyenruhája némiképpen átalakított, nem a hagyományos hosszú ujjú kosode, hanem annak ujjatlan verziója, ami válltól szabadon hagyja viselője kezét.Csendes, gondoskodó nagytestvér, az a fajta, aki meleg hangon mond esti mesét a takarókból és párnákból épített bunkiban, ugyanakkor igen határozottan üldözi el az ágy alatt lakó szörnyeket. Szívesen segít bárkinek, ha megkérik, sőt, néha olyankor is, ha kifejezetten tiltakoznak ellene. Ha úgy érzi, hogy a másik támogatásra szorul, képtelen nyugton maradni, és semmit se csinálni.
Kifejezetten okos, de csupán elméleti, ismeretjellegű tudással rendelkezik, ami többek között annak is köszönhető, hogy gyorsolvasó, és eidetikus memóriája van. Minden téma érdekli, legyen az tudományos, vallásos, vagy szórakoztató, élvezettel veti bele magát abba, hogy minél jobban megismerjen egy témát, és minél szélesebb ismeretanyagot tudhasson magáénak.
Jó beszélgető partner, minden témához hozzá tud szólni, és kifejezetten figyel a másikra. Kiválóan alkalmazza tudását, logikai meglátásai, és a mérhetetlen mennyiségű ismeretanyag miatt képes szinte kivétel nélkül minden kérdést megválaszolni, ha azok a tanultakra vonatkoznak. Ezzel szemben a szociális interakciói során igen lassú felfogású, és egyszerű személy, bár óriási beleérző képességgel, és rendkívül nagy érzelmi töltettel rendelkezik, sokszor nem jól választja ki a probléma megoldásának módszerét. Könnyen meghatódik, vagy megrendül, nyitott és érzékeny, környezete hangulatát teljes mértékben átveszi, és nagyon sok idő, míg feldolgozza, főleg, ha a másik reakciói számára indokolatlanok, vagy érthetetlenek.
Biztonságos és szeretetteljes családi hangulatra van szüksége, ha a környezetében tartózkodó emberek idegesek, feszültek, megérzi, és magát okolja a feszültségért. Meg kell ismernie a problémák valódi okát, és a megoldást, képtelen arra, hogy elengedjen egy kérdést, és ne találja meg a választ rá. Előrelátó, a problémákat és feladatokat módszeresen közelíti meg, mielőtt megoldaná. Kedves, gyengéd és odaadó, érzelmeiről egészen nyíltan, mindenfajta köntörfalazás nélkül képes beszélni.

Neve: Shugonin (Védelmező)
Fajtája: Kidou
Shikai parancsa: Dakishimete, kudasai! (Ölelj át, kérlek!)
Shikai kinézete: A parancs kimondása után a katana körül lilás aura jelenik meg, majd néhány másodperc múlva el is tűnik, mintha a kard pengéjét itatta volna át.

Támadások:


Heiwa (Béke)
A zanpakutou különleges illatot áraszt magából, mindenki olyannak érzi, ami számára a legkellemesebb, legszimpatikusabb. Az illat nem mérgező, inkább hipnotikus, nyugtató hatása van, a legszívesebben teljesen belefeledkezne az ellenfél. Minél többször ér hozzá a zanpakutou az ellenfélhez, vagy annak fegyveréhez, annál többet juttat át ebből a kipárolgásból, és annál erősebb az illat, aminek a limbikus rendszerre van befolyása. Hatására az ellenfél egyre kevesebb motivációt érez a harcra, kedvtelenné válik, nagy koncentráció esetén pedig egyszerűen felhagy az egésszel, sőt akár teljes pálfordulás is bekövetkezhet, és inkább megvédeni igyekszik a zanpakutou forgatóját.

 ◘ 3 érintés - Az illat fokozatosan fejti ki hatását, az ellenfél kedvtelennek érzi magát, kifejezetten unottnak.

 ◘ 6 érintés - Minden motivációját elveszíti, összezavarodik, és úgy érzi, szükségtelen harcolnia.

 ◘ 9, vagy több érintés - Kellemes, meleg érzés járja át a forgató iránt, és úgy gondolja, meg kell védenie.

Anzemmou (Védőháló)
A zanpakutouból láthatatlan kidou fonalak futnak a szélrózsa minden irányába, amik a levegő rezgését érzékelik, ezek nem áthatolhatatlanok, sőt, ha valaki nem tudja, hogy ott vannak, nem is érzékeli őket, azonban a fonalak a legkisebb mozgásra is érzékenyek. Mitsuru képes ezeknek a végeit tárgyakhoz, vagy akár a földhöz is rögzíteni azáltal, hogy megérint vele dolgokat. Amennyiben egy olyan szálat rezegtet meg egy támadás, amihez valami rögzítve van, a kidou fonál berántja a rögzített dolgot, ezzel hárítva a támadást.
Használható személyeken is, azokhoz is képes tapadni, azonban úgy már érzékelhető, hogy valamit "rátettek", és könnyedén megszabadulhat tőle. Zanpakutoura tett pontnyi fonala van összes, azonban egyszerre maximum hatot tud elhelyezni, és a következőt csak akkor, ha az előzőt "elhasználta", vagy elszakította.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:31:40

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiba Moemi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?