Összegzés - Fon Seiran

2. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fon Seiran
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
A Fon-ház VIII. feje
Titulus:
Kanritai (檻理隊) gundanchō
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
10 (0,003 naponta)
Regisztrált:
2014. Aug. 18, 21:45:48
Utoljára aktív:
2017. Júl. 02, 08:58:51
Tárcában:
8 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
17 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou
Reiatsu szín:
Kék
Pontozás:
Összesen: 43 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 33 pont az LP után
  • 1 pont a nemesi rang miatt
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a Férfiegylet tagság
Képzettségek:

4 pont zanjutsu
21 pont hakuda (+1 pont technika bónusz)
5 pont kidou
7 pont shunpo (+3 pont tárgyi bónusz)
6 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Kivel áll kapcsolatban?:
Shihouin Nadeshiko
Kapcsolatai:

Soifon - Nővére
Fon Kaito - Bátyja
Shihouin Ryouichi - Kölyök :/

Jellemzőim


Jellem

Seiran kis korától kezdve tudatos, és szigorú neveltetést kapott. Mint a Fon- ház egy tagja, kötelezettsége volt a családnak kitűnő Shihouin testőrt, és egyben onmitsukidou hű shinigamit nevelni belőle. Munka időben rendkívülien fegyelmezett, és tiszteletteljes a felettesei irányában. Munkáját összeszedetten, és precízen intézi. Munka mániás, feltehetőleg ennek köszönheti azt, hogy ott van a veteránok közt, akik mindent megjártak már. Szeret rengeteget olvasni, és edzeni szabadidejében. Elkötelezett és felelősségtudatos, egy parancsot sem utasítana vissza, amennyiben azt az onmitsukidou szabályaival megengedik. Legtöbb tagtól eltérően nem jár vakon a kapitánya, és hadnagya valamint a tagok irányában. Talán ő tudja a "legjobban", hogy gyakran a társak között tűnnek ki árulók. Ez a bizalmas, még is bizalmatlan álláspont sajnos az élete minden területére kiterjed. Valószínűleg ezért is alakít ki nehezen kapcsolatokat, de aki eléri nála a bizalmat, arra mindig derűvel gondol. Nem kedveli hirtelenséget, sőt keményen ki is nevelték ezt személyiségéből. Annyi pszichikai terroredzésen, és titkos munkán van túl, hogy idegzete szinte áttörhetetlen. Képes órákat eltölteni egy olyan személy mellett, aki normál esetben idegrohamba vinné a másikat. Neki ez nem jelent gondot, meg tanulta kezelni az ilyeneket. Hihetetlenül ragaszkodó tud lenni, van benne egy különös mentalitás, amit sokan nem szoktak megérteni. Ha valaki nem is barátja, akkor sem lenne képes hátra hagyni, csak ugyan az ilyen esetekben érzéketlen reagálása miatt ijesztő lehet. Megvannak a saját módszerei, amiket ő maga fejlesztett ki, vagy tanult a régiektől. Kedveli a jó időt, a cigarettát, és a pókert. A sok stressz, és kemény munka mellett azért tud lazítani is, csak több idő kell neki, hogy elengedje magát. Van egy notesze, amibe titkos jelekkel szokott feljegyezni magának mindenfélét egy- egy illetőről. Igazából rengeteg ilyen szokás ragadt rá. Egy mondatba foglalva pedig, ha nem vált volna az onmitsukidou tagjává, akkor egyértelműen a legtöbb belső tulajdonsága megegyező lenne a 3. osztag kapitányáéval, akihez titkon rokoni szálak fűzik.


 
Kinézet

185 cm rendkívülien edzett, sportos testalkattal rendelkező egyén, amely gyakorta emeli ki társai közül. Bőre színe napbarnított, melyet különböző helyeken a harcok közben szerzett sérülések "tarkítják". Tépett vágású haja és kék szemei vannak. Jellegzetes ismertetőjegye az állának bal felén található anyajegy. Öltözete szolgálatban az onmitsukidou egyen öltözete, vagy éppen egy egyszerű shinigami öltözet. Magánéleti kiruccanásakor, amennyiben Soul Societyben teszi ezt meg, úgy sötét színekben pompázó kimonot ölt magára; míg az emberi világban leginkább öltönyöket visel. Tulajdonképpen minimális mennyiségű ékszert hord, de csak mértékkel.

 


Zanpakuto

Neve: Fenrir
Fajtája: Kidou
Shikai Parancsa: Kaware, Fenrir! (Változz Fenrir!)
Zanpakuto lelke: Ahogy az a nevéből is sejlik, a karakter zanpakuto lelke nem más, mint a Skandináv mitológiából ismert Fenrir, aki egy hatalmas farkas volt.
Zanpakuto Kinézete: Egy matt fekete színű, sarló alakú tőr.
Shikai kinézete: A hívó szó elhangzása után a zanpakuto vörösen felizzik, majd a használó bőrébe olvad. A karakter hajának színe fehérre változik, metszőfogai meghosszabbodnak, bőre néhány tónust szürkül, illetve tekintete élénk sárgává, állatiassá változik.

Passzívok


Mozgékonyság: Az átlagnál tovább bírja a fizikai megpróbáltatásokat, s mozgékonyságát is sokkal később veszti el.
Szívósság: Akaraterőből képes megannyi sérülés után is tovább harcolni, ha a benne lakozó állatias ösztön felébredt.
Látás: Sokkal jobban lát a karakter, kifinomultsága azonban sokszor hátrányára is válhat. Az éles látás hátránya, hogy a hirtelen érő fény, számára pillanatnyi vakulást is okozhat.
Hallás: Hallása egy leheletnyivel kifinomultabb lett, bár ez leginkább ahhoz hasonlítható, mint mikor egy embernek durván jó a hallása.
Szaglás: Akárcsak egy farkasé, olyannyira kifejlődött Seiran szaglása; valamint Fenrir miatt képes a karakter a reiatsuk kiszaglására. Noha, akinek nem ismeri a lenyomatát, azt nem fogja felismerni, maximum annyit tud megmondani pl.: Itt egy férfi járt, aki shinigami.
Labilisság: Alapjába véve a karakter szemei elváltoznak, hogyha különös érzelmi hatások érik, vagy ideges. Mindenesetre a Teliholdak valódi gyötrelemként hatnak rá, hiszen akkor a zanpakutoja valóságosan tombol. Szemei pedig fedhetetlenül sárga állapotukban nyilvánulnak meg. Ilyenkor Seirannak erőteljesen az évek alatt megacélozott elméjére és önkontrolljára kell hagyatkoznia, hogy ne tapadjon vér a kezéhez. Ugyanis, ha ilyenkor lehetősége van gyilkolni, azt minden bizonnyal élvezetből és dühből teszi majd, engedve a kísértésnek. Ilyenkor nem igazán van tudatában annak, hogy mit miért tesz, csupán annyit tud, hogy szét akarja feszíteni testét a harag.
Betegségek: Könnyebben képes megbetegedni az átlagnál, mivel Fenrir cipelése nem éppen egyszerű feladat. Nem beszélve arról, hogy még nehezen tudja meghatározni a karakter, hogy hol a határ. Képes akár úgy kifárasztani magát a 2. osztagos feladataiban, hogy utána órákig lábra sem képes állni, nem beszélve arról, hogy az immunrendszerét is kikészíti ezzel.

Kyan no Fenrir (Fenrir keze)


Shikaiban a karakter részleges átalakulásra képes. Ennek a technikának a lényege, hogy Seiran kezei, ujjai, körmei meghosszabbodnak. Kezei egy vérfarkas kezeivé változnak, ami fizikálisan erősíti a karaktert; illetve a megjelenő karmok mérgező hatással vannak az elszenvedőre. Ha a használó valakinek a húsába vágja ezeket a karmokat, az égető fájdalmat érezhet a karmokon található méreg miatt.


Felszerelések


  • Néhány éles kunai kés.
  • Egy öv, amin számos kisebb és nagyobb shuriken van.
  • Két bokapánt, amibe akupunktúrás (félig bénító méreggel átitatott) tűk vannak bele mélyesztve.
  • Három szál ginjotan, amellyel két karja és hasi része van betekerve. Enyhe, de még is fontos védelmi kötése.
  • Egy igen vékony, de erősen edzett fémből készült, ezüstös fényű másfél méter hosszú lánc, amely általában mellkasán átlósan van feltekerve.

(click to show/hide)
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 11, 19:50:00

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?