Fórumhírek

[1] 2 3
xx Ideiglenes szabálymódosítások
2020. Okt. 26, 20:25:12 by Shihouin Yoruichi
Halihó mindenki!

Discordon ezek már ki lettek hirdetve, de úgy láttam tisztának, hogy itt is kiírjam, hogy az erre kóborló emberek is láthassák. :) Mivel a létszámunk kicsit megcsappant, így a játékok száma is kevesebbé vált. Épp ezért a havi stat határozatlan időre elmarad, ami további szabálymódosítást von maga után. Mégpedig azt, hogy a multikészítéshez a stat követelményét ideiglenesen megvonjuk. Tehát ha valaki szeretne multit a továbbiakban, a régen is bevált 50 post + engedély kombóval nyugodtan készíthet új karaktert. Továbbá, hasonló okokból a posthossz minimum is eltörlésre kerül, vagyis a Pársoros Board szabályai kiterjesztésre kerülnek az egész fórumra, vagyis a továbbiakban nem kötelező 250 szavas postokat írni, senki se fog miatta a másik torkának ugrani, ha valaki, valamiért véletlenül csak 50 szót tud magából kisajtolni. :)

Ha bárkinek, bármiféle kérdése lenne, keressen nyugodtan Discordon, vagy Facebookon, szívesen válaszolok. :3

Yorcsi
wink Új év, új mi! ...vagy mi...
2019. Febr. 06, 13:22:09 by Shihouin Yoruichi
Szervusztok, kedveskéim! *w*

Az elmúlt pár hónap elég nehéz volt számunkra, mint ahogy azt magatok is láthattátok. Sajnos sok játékos, és velük együtt persze még több karakter eltávozott státuszba került, ezzel a beregisztrált karakterek nagy részét barnává változtatva. Mindezek mellett Staffunk és Mesélői gárdánk létszáma is igencsak megcsappant, lelkesedésünk azonban újult erővel próbál életet lehelni a fórumba - látszólag sikerrel, mivel az utóbbi időben a chat-en is ismét felpezsdült az élet. Köszönet és hatalmas pacsi ezért nektek! <3

Az utóbbi időszakban nagyon sokszor fordult meg a fejemben, hogy talán végleg lehúzhatjuk a rolót, hiszen sokszor napokig egy hozzászólás sem érkezett, a chat pedig már jóval előtte kihalt, de hála nektek, és annak, hogy sokan reagáltatok a Népszámlálásra, úgy tűnik, hogy mégse kell bezárnunk, és ez azért nem kis pozitív energiával, optimizmussal és lelkesedéssel tölt el bennünket. Elvégre nektek csináljuk, hogy legyen egy hely, ahol jól érzitek magatokat, ahova szívesen jártok, és ahol kiélhetitek magatokat. Persze utóbbit azért lehetőleg a szabályok betartásával. :| :D

Mint ahogy azt láthatjátok, folyamatosan érkeznek pályázatok az erre készített boardba. Sajnos a rengeteg eltávozott státuszú karakter miatt sok Seireiteibeli pozíció is megüresedett, melyeket úgy döntöttünk, hogy szeretnénk részben új játékosokkal feltölteni. Olyanokkal, akikről úgy gondoltuk, hogy megérdemelnének egy hadnagyi, vagy kapitányi pozíciót.
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszünk minél előbb átnézni, és értékelni, melybe a részben megújult Mesélői csapatunk is beszáll a későbbiekben.
...és el is érkeztünk a következő témához:

Mivel jelenleg kettő főből áll a Staff, így arra gondoltunk, hogy a Mesélők hatáskörét ismételten kiterjesztjük, hogy kicsit gyorsabban menjenek az elbírálások, és ne kelljen rájuk napokat, heteket várnotok. Így mostantól ők is ellenőrizhetik pályázataitokat, előtörténeteiteket. Ezzel együtt szeretném bejelenteni, hogy két egykori mesélőnk is visszatért, így a továbbiakban hozzájuk is fordulhattok, ha egy küldetésetekhez mesélőt keresnétek, vagy kérdésetek akadna. Az alábbi neveken tudjátok őket megtalálni:

Illetve lenne még valami. Szeretnénk tőletek azt kérni, hogy az újonnan eltávba kerülő karaktereket a továbbiakban a Quincy háborúban eltűntként, vagy elhunytként kezeljétek.

Mindezek mellett persze készülünk nektek mással is, amiről később majd természetesen beszámolunk, hogy mindannyian up-to-date-ek legyetek az infókkal kapcsolatban.

Addig is: köszönjük, hogy itt vagytok, hogy velünk vagytok! <3
További jó játékot!

Yoru

U.i.: Ha bármi kérdésetek van, keressetek nyugodtan!
xx Random küldiellenőrzés
2018. Máj. 23, 22:45:46 by Shihouin Yoruichi
Uffcsi~

Úgy gondoltam, hogy lassan ideje lenne megint átnézegetni a küldetéseket a fórumon, hogy ugyan mennyi áll, és halad épp, vagy az állók mennyire haltak be. Az Álló és Folyó küldetések topicot megnyitva, őszintén szólva majdnem lefordultam a székről a sok piros "Álló" feliratot látván.
A fentiek okán az alábbiakra jutottam:

 • Azokat a küldetéseket, melyek 3 évnél régebbiek (2015.06.01 előtt indítottak számítanak majd ide), egy hónapon belül LEZÁROM. Az se baj, ha az utóbbi pár hónapban érkezett bele post.
 • Azokat a küldetéseket, melyekbe a legutolsó post 1,5 éve, vagy annál régebben érkezett, egy hónapon belül LEZÁROM.
 • Azoknak a mesélőknek, akiknek a küldetése legalább 6 hónapja, de nem több, mint 1,5 éve áll, hamarosan kiküldök a mesélőként használt karakterükre egy privát üzentet a megjelölt küldetésekkel, jelezve, hogy további 6 hónapjuk van arra, hogy folytassák, vagy lezárják a küldetéseket.
 • Azok a játékosok, akik jelenleg ÖTNÉL TÖBB küldetésen vesznek részt, és nem jelentkezhetnek új küldetésre, és nem is indíthatnak mindaddig, amíg a küldetéseik száma el nem éri az 5, azaz ÖT darabot! (Ellenőrizni fogom. :) Egy ideig biztosan. :) )
 • A továbbiakban CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Admin engedélyével indítható küldetés, felügyelőnek azonban a továbbiakban is nyugodtan választható moderátor.
 • Azon játékosok számára, akiknek jelenleg ÖTNÉL TÖBB küldetése van, a továbbiakban nem áll módomban új karakterre engedélyt adni mindaddig, amíg a küldetéseik száma el nem éri az 5, azaz ÖT darabot!
Szeretném jelezni, hogy a lezárásokra vonatkozó listaelemek nem képezik alku tárgyát a továbbiakban. Ne haragudjatok, de véleményem szerint vagyunk annyira produktív fórum, hogy 3 év alatt képesek legyünk végig játszani egyetlen szem küldetést...

U.i.: A fent leírtak egyaránt érvényes az álló, illetve folyó küldetésekre is, azonban a villámküldetések és fórumkalandok továbbra is kivételt képeznek.
U.u.i.: Természetesen ha már adtam engedélyt küldetésre, és/vagy új karakterre, azt nem vonom vissza.
xx Vegyes hírek
2017. Aug. 22, 12:22:51 by Shihouin Yoruichi
Uff!

Habár nem most, hanem közel egy hónappal ezelőtt sikeresen betöltöttük 9. életévünket. Nagy szó ez egy szerepjátékos oldal életében, főleg ha egy (most már) befejezett animét vesz alapul. Valószínűleg ennek is betudható, (de mindenki elfoglaltságának valószínűleg még inkább) hogy mostanság igencsak lelassult felénk az élet. Gondolom, mindenkinek feltűnt, hogy az eddigi átlagos napi 15-20 posthoz képest olykor alig születik meg 10 darab. Vélhetően ez hamarosan megváltozik, hiszen végre – a mesélői pályázatoknak hála – kicsit beindítani az új arcra való felkészülést, ugyanis a jelenlegi jelentkezők csak ebben a témában indíthatják el küldetéseiket.

Emellett végre sikerült elkezdeni az új pontrendszer bevezetését, ami habár kissé lassan halad, de folyamatban van. Sajnos(?) most már a Staff tagjai közül is egész sokan dolgozunk, így nem mindig marad idő, vagy épp energia a haladásra, de igyekszünk, ahogy erőnkből/időnkből telik, hiszen számunkra is fontos, hogy nektek jó legyen és jól érezzétek magatokat és hogy minél hamarabb használatba tudjátok venni az új pontrendszert.

Ahogy eddig is, idén is szeretnénk megünnepelni a születésnapunkat. Habár kicsit megcsúsztunk, ez nem lesz majd negatív hatással az időpontokra. Három darab nyereményjátékot is indítunk, hogy minél több lehetőségetek legyen, ezek közül egy a szokásos Wikipédiabővítő játékunk, ahol arra kaphattok jutalmat, ha egy-egy bejegyzést hozzáadtok, vagy javítotok Wikipédiás oldalunkon. Alább találhatjátok a linkeket, melyek elvezetnek a megfelelő nyereményjáték leírásához:
Ezen kívül szeretném megragadni az alkalmat, és írnék egy rövid kis szösszenetet a 4 napos „születésnapi partiról”, ami ugye a mi évente megrendezett kis táborunk.

Az eddigiektől eltérően Velencére utazott kis csapatunk egy mindenki számára teljesen új helyre. Ebből akadt is egy kevés probléma a foglalás ideje alatt, de ezt most hagyjuk. Nem szeretnék fájdalmas emlékeket felidézni… :sad: xD A lényeg, hogy a 4 nap és 3 éjszaka alatt én úgy vettem észre, hogy mindenki jól érezte magát, rengeteget nevettünk, játszottunk, és nagyon sok sztori is született, amit majd visszaemlegethetünk.

Az asztalizást személy szerint nagyon élveztem, bár Soráén sajnos sikerült bealudnom. (Ezért bocsi! :D) Sajna minden alkalommal előfordul, hogy elbóbiskolok valaki küldetésén, ha ágyat ér a hátsóm. Most épp Sora volt a soros. xD
Oldalakat lehetne írni a táboros eseményekről, de most nem fogok. :twisted: Ha valaki szeretné, megoszthatja a többiekkel az élménybeszámolóját ezen post alatt, vagy pedig a táboros topikban.

És most egy kis jutalomosztás. Bizony-bizony. Mivel nem kevés játékot pörgettünk le a tábor alatt (szám szerint 4-et, ebből 3 volt bleaches), ezért a jutalomosztásnál se leszek szűkmarkú. Mindenki, aki részt vett a játékokban 3000 LP-vel, illetve 4000 ryouval lehet gazdagabb. Kérlek, hogy a jutalmat csak olyan karakternek adjátok, akit hoztatok játszani. A választott karakter nevét küldjétek el pü-ben, hogy be tudjam vezetni számára a jutalmat. Ha lehet, ne Facebookon, vagy chaten vágjátok hozzám, mert ha épp nem tudom bevezetni, el fogom felejteni… ^^” Ha esetleg több karakter között szeretnétek szétosztani a jutalmat, kérlek jelezzétek ezt is pü-n keresztül.

Részemről ennyi lett volna kisregény.

Mindenkinek további kellemes játékot, nyarat és időtöltést. :3

Yoru :mami:
xx Végre itt van!!!
2017. Jún. 04, 21:56:50 by Shihouin Yoruichi
Uff!

Végre eljött a várva várt nap, amikor bevezetésre kerül az “új” pontrendszerünk, valamint ezzel együtt megújítjuk a faj/kaszt leírásokat is. Azért tettem idézőjelbe az “új” szót, mert valójában a már jelenleg is létező lett alapul véve, és mondhatni kicsit ki is lett bővítve, az egyes képzettségek részletesebb, érthetőbb leírást kaptak.
Ezer hála és köszönet moderátorainknak, akik rengeteg időt és energiát öltek bele a kigondolásba, megírásba, megszerkesztésbe. Himének külön köszönet, hogy bökdösött minket Messenger csopiban, hogy haladjunk is vele. xD Egy elég szép mennyiségű és részletes leírást kaptunk arról, hogy mi, hogyan is működik, illetve pontosan mire is van.
Természetesen kérdezni ér, hiszen mindig akad olyan részlet, ami valakinek nem teljesen világos, máshogy ért, mint ahogy azt kigondolták, ilyesmi. Ha bármivel kapcsolatban akár csak egy aprócska kérdésetek is akad, ne féljetek kérdezni! Emellett van egy kis Gyakran Ismételt Kérdések topic is ezzel kapcsolatban a Szabályzat boardban, nyugodtan lehet olvasgatni:
 

Ha kicsit jobban átböngészitek a kaszt leírást, láthatjátok, hogy a Quincy-k is kaptak egy bővebb bemutatást, hiszen az utolsó fejezetekből kiderült róluk néhány dolog. (Az már más kérdés, hogy nem minden lett teljesen megmagyarázva, és elég sok f@szság született… ._.) Mivel bekerült a Wandenreich leírása is, így most már van rá lehetőség, hogy igazi wandenes karaktereket hozzatok létre. Nem haragszunk meg, ha “feláldozható” karaktert is hoztok létre, akitől akár meg is válnátok a hamarosan kijátszásra kerülő Blood War-ra. *>*””” Természetesen nem kötelező, de örülnénk néhány JK ágyútölteléknek. :3 xD
 
Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy az új pontrendszernek megfelelően pontozza újra karaktere képzettségeit, és ha szükséges, kezdjen el dolgozni a mester pályázatán. Természetesen a mester szint eléréséhez szükséges követelményeket visszamenőleg is nézzük, vagyis ha az új rendszer bevezetése előtt is meg volt aminek meg kell lennie, akkor mehet az engedély kérés és pályázat. :3
A kezdő LP-t picit megemeltük, így lehet, hogy most már mindenki egységesen, 5000 LP-ről kezdhet. Ennek megfelelően azon karakterek LP-je, akiknek jelenleg ez nincs meg, Lélekeneriapont kiegészítést kapnak, hogy ne maradjanak le túlságosan, így kérnénk, hogy ennek megfelelően pontozzatok.
 
Út az új Kasztok és Pontok topichoz, valamint Másodlagos diszciplínák topichoz

Pontjaitokat kérlek, hogy az eddigi Pontozósdi topicban jelentsétek be, hogy aztán átvezethessük a megfelelő helyre.

Kieg.: Akinek több karaktere is van, egy poston belül is lejelentheti karakterei pontozását. Ebben az esetben szeretnénk, ha az adott karakter nevét és profil linkjét  is megjelenítenétek a lejelentés mellett, hogy egyszerűbben be tudjuk vezetni.
 
Mindezek mellett készült egy zanpakuto lista is, mely egyelőre némileg hiányos. Szeretnénk titeket megkérni, hogy jelentsétek le zanputou-tokat a megfelelő adatokkal együtt, hogy aztán bevezethessük őket a megfelelő típushoz. Ezt, az alábbi linken fogjátok tudni megtenni:
 

Fontos, hogy a szokásos módon, a kezdő post után adjátok be a lejelentést az alábbi infókkal:

 • Zanpakuto neve
 • Zanpakuto parancsszava
 • Zanpakuto bankaia
 • Zanpakuto típusa
 • Zanpakuto tulajdonosa (név + profil link)

Amennyiben valakinek több karaktere is van, nyugodtan összevonhatja őket egy hozzászólásba, azonban ebben az esetben fokozottan figyeljetek a tulajdonos nevekre és profil linkekre.
 
Ahogy az lenni szokott, bevezetés után töröljük a lejelentős hozzászólást.
 
Szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy ezentúl ezekhez a leírásokhoz próbáljátok meg igazítani jelenlegi, valamint jövőbeli karaktereiteket.
 
Azt hiszem nagyjából ennyi lenne, ha esetleg valamit kifelejtettem volna, úgy is szóltok, és legfeljebb teszek majd egy kis kiegészítést.

Yoru voltam
xx [ F E L H Í V Á S ] Mesélő kerestetik
2016. Nov. 20, 22:10:07 by Shihouin Yoruichi
Uffantás!

Ismételten megadjuk számotokra a lehetőséget, hogy mesélőként kipróbálhassátok magatokat, mégpedig az új arc küldetéseinek levezetésben. Olyan vállalkozó szellemű játékosokat keresünk, akik szívesen segítenének a fórum fő történeti szálának előre lendítésében. Amennyiben úgy gondolod, hogy te is szívesen belevágnál, és illenek rád az alább felsoroltak, küldd számomra a meséd vázlatos leírását, és megbeszéljük a többit:
 • Minimum egy darab lezárt küldetés a fórumon, amelyen játékosként vettél részt és teljesítetted is azt!
 • Legalább 50 IC hozzászólás, melyekből képet alkothatunk szövegalkotási képességeidről.
 • Rendelkezel a megfelelő háttértudással a Quincy arc-ot illetően
 • Komolyan gondolod elhatározásodat, és nem egy pár hét alatt kihunyó fellángolásról lenne szó.
Ha a fentebb felsorolt kritériumoknak megfelelsz, máris meg van a lehetőséged, hogy pályázz a mesélő címre. Fontos, hogy a pályázat alatt megkötött szempontoknak kell(ene), hogy megfeleljen ötleted, melyek a következők:
 • Elsősorban quincy, illetve Vandenreiches témájú küldetéseket szeretnénk
 • Villámküldetésekre várjuk a pályázatot
Amint sikerült befejezned a küldetést, a résztvevők, illetve a Staff tapasztalatai alapján eldöntjük, hogy sikerült-e kiérdemelned a saját, különbejáratú mesélő karakteredet. :3
Sok sikert mindenkinek! :3
xx Fórum template
2016. Szept. 23, 19:50:34 by Shihouin Yoruichi
Ahoj!  :pirate:

Eljött az ideje, hogy közzé tegyem az "új" fórum template teszt verzióját. Hogy miért tettem idézőjelbe az új szót? Igen egyszerű. Lényegében a jelenleg sokak által használt kék-fekete template egy kicsit felturbózott változata. Kicsit letisztítottam a kódját is és rendszereztem, mert kezdett átláthatatlanná válni, szóval lényegében magam miatt is történt a változás. xD (Önzőség <3 :x xD)

Node, a lényeg az lenne, hogy szeretnélek titeket megkérni arra, hogy teszteljétek az új templatet, hiszen ti fogjátok használni. Ha valaminél úgy érzitek, hogy felesleges, vagy nem megfelelően van megoldva szóljatok, és ha már sok usertől visszahallom, akkor kitalálunk rá valami kis javítást. ^w^ Másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy nyugodtan lehet új ötletekkel is előállni, amivel szerintetek lehetne színesíteni még az új template-ünket. Ha mindenkinek megfelel, akkor pedig amint kész van teljes mértékben, lecseréljük a szürke-piros-arany template-ünket erre a csodaszép újra. :3

Nagyjából azt hiszem ennyi.

Az alábbi linken tudjátok elérni a tesztfórumunkat:
KATT

Ezen kívül van egy buglist-es gugli doksi, amit "nyilvánosra" állítottam, szóval aki megnyitja az alábbi linket, tudja majd szerkeszteni:
KATT

Ide csak és kizárólag hibákat írjatok, és lehetőleg ne trollkodjátok szét, mert azért harapni fogok. És nagyot tudok ám harapni. :x

Ha bármiféle ötletetek támad azt is megoszthatjátok, ám azt kérlek, hogy ezen post alá írjátok meg, vagy esetleg privát üziben. :o

Mindezen felül fontos megjegyeznem, hogy a fórum moduljai még nincsenek "megdizájnolva", így előfordulhat, hogy kicsit szétesve találkoztok velük. Egyedül két ilyen modulunk van, ami pedig a Shop, illetve a Profil. Ezeken kívül minden mást nézhettek, küldözgethettek be random postokat, ilyesmi. (Tesztfórumon trollkodni ér :| (úgyis csinálok majd adatbázistörlést :roll: xD))

Nagyjából ennyit szerettem volna közölni.

Yoru :mami:
xx Update értesítő
2016. Szept. 12, 10:50:49 by Shihouin Yoruichi
Szépjónapot! :mami:

Mint ahogy az már (szerintem) mindenkinek feltűnt, a Tudásbázis kissé helyet változtatott. A  modul tartalma átkerült egy boardba a Technikák és eszközök boardon belülre. Erre azért volt szükség, mert a közel jövőben (várhatóan a hét végéig) megszűnik a Tudásbázis, így már nem lesz elérhető a menüsorból, a Technikák pedig újfent elérhetőek lesznek a korábbi helyükön a megfelelő boardban. Amint sikerült letudnom a nagyobb fejlesztéseket (fórum template, összesítés), készítek a shopba egy szűrőt, amivel könnyebben lehet majd keresni árakra, és egyéb infókra. Addig is, amíg nem sikerül ezt elkészíteni a megfelelő topicokon belül tudtok rákeresni a szokásos ctrl + f kombóval dolgokra.

Hamarosan elkészül az "új" fórum template, ami átveszi a jelenlegi két templatünk helyét, vagyis immár globálisan beállításra kerül a kék-fekete-szürke téma egy kicsit csinosabb változata. Hamarosan (amint meg vagyok a fórum érdemi részével) megosztom veletek a tesztfórum linkjét, amit nyugodtan végig kattintgathattok, trollkodhattok (mértékkel ^w^), ellenőrizhettek, valamint kaptok egy gugli doksit is, amibe szabadon beírhatjátok észrevételeiteket, valamint a felmerült bugokat. A shop és profil részek egyelőre még nincsenek újradesignolva, de hamarosan azok is meglesznek, viszont ezek majd csak akkor, ha már kész vagyok magával a fórummal. :3

További szép napot és kellemes játékot!

Yorcsi
xx Térképek
2016. Aug. 13, 11:37:06 by Ootoribashi Roujuurou
Sziasztok!

Készülőben van Seireitei és Karakura (és Naruki) térképe, ezek minél alaposabb kitöltéséhez pedig szükségünk van a ti segítségetekre is. Első körben tehát arra szeretnénk megkérni
 • a kapitányokat, hogy számozással jelöljék be Seireitei térképén a saját osztagukon belüli helyszíneket, mellékelve egy listát, hogy melyik szám milyen helyszínt jelöl;
 • a nemesi házakat, hogy jelöljék meg a Seireitei-térképen a birtokuk határait (ezek nem fognak egy osztaghoz sem tartozni);
 • az emberek világában élő karakterek Karakura-Naruki térképén jelöljék be az általuk vezetett intézmények helyét;
 • az emberek világában élő karakterek írják meg, melyik kerületben található a lakásuk;
 • ezt követően pedig mindenki küldje el nekem a tervezett helyszíneket, hogy el tudjak készíteni egy nagy térképet a visszajelzések alapján.

FONTOS: csak a topikként is létező helyszíneket jelöljétek!

Mintaképpen elkészítettem Seireitei-en belül az 5. osztag helyszíneit. Ha valaki például plusz zöldterületet szeretne, vagy egybenyitni pár épületet, esetleg törölni némelyiket, arról is lehet szó (az 5. osztagon belül az is látható, hogy néznek ki az ilyen ráncfelvarrások, ott kissé átformáltam az ebédlő-kert területet), csak küldjetek minél pontosabb leírást róla, milyen legyen a változtatás, esetleg karikázzátok is be a szóban forgó részeket, a lényeg, hogy egyértelműen át tudjam szerkeszteni.

Karakura és Naruki közös térképére főleg a canonban és a fórumon is létező helyszíneket vezettem fel az eredeti térkép egyes helyszíneinek neveit lefordítva. Ezen kívül ráillesztettem a fórum alboardjait, ezek határait a sötétkék vonalak jelzik. Természetesen nem csak a meglévő betűket és számokat lehet lefoglalni, ennél jóval bővebb lesz a teljes térkép.

A beérkezett jelöléseket igyekszem majd minél hamarabb bevezetni, és rendszeresen frissíteni a topikot a legújabb térképekkel. A helyszínek bejelentésének nincs határideje, azonban jó lenne, ha minél hamarabb elkészülnének és bekerülhetnének a helyükre a végleges változatok ^^

Végül, de nem utolsó sorban, a térképek:

SEIREITEI

Az ötödik osztag helyszínei (a japán szám jelöli a kapitányi iroda helyét):
1. hadnagyi iroda; 2. társalgó, ebédlő, kert; 3. gyakorlóterep; 4. régi kapitányi iroda és archívum; 5. edzőtermek; 6. szálláshelyek

KARAKURA ÉS NARUKI


(Ezúton is köszönjük Tom Gouldennek, hogy felhasználhatjuk az általa készített Seireitei-térképet!)
exclamation Boldog szülinapot!
2016. Júl. 28, 08:16:07 by Shihouin Yoruichi
Yo! :pirate:

Először is, boldog szülinapot magunknak, és virtuális pacsi minden egyes játékosnak és Moderátornak, amiért ilyen hosszú ideig (egész pontosan 8 évig!!!) képesek voltak - és remélhetőleg képesek is lesznek - minket elviselni! (Ahhoz képest, hogy két évvel ezelőtt valaki, a távozásakor kijelentette, hogy nélküle hamarosan úgyis biztos “meghalunk”... POSTapokaliptikus fórum rulez!!!)

Egyre boldogabb vagyok, ahogy szépen lassan haladunk a szép kerek 10-es felé, hiszen nem sok szerepjátékos fórum képes megélni ilyen hosszú időt. Főleg ha az egy animén is alapszik. Na, akkor az élettartam nagyjából fél évre tud redukálódni, vagy talán még annyira se. De itt vagyunk mi, mint az egyik vezető animés fórum! Természetesen ez csak és kizárólag NEKTEK köszönhető, hiszen nélkületek nem lenne játékos táborunk, így mi sem lennénénk. Elvégre egy fórum akkor él igazán, ha folyik rajta az élet. Márpedig itt kérem szépen igencsak folyik… :D
Én is és a Staff többi tagja is hálásak vagyunk mindannyiótoknak a rengeteg segítségért, mókáért, sőt, én néha még a bosszankodások miatt is, mert ilyenkor rájövök, hogy mennyire is fontosak vagytok nekem. :) (érzelgősség powa :x)

Node, mielőtt még elcsöppennénk a könny fakasztóan nyálas bevezetőtől, térjünk is rá egy kicsit a táborra, ami egész pontosan egy hét múlvára várható. A “régiek” már valószínűleg tudják, hogy pont a születésnap miatt tartjuk nagyjából ilyenkor. Hol picit korábban, hol picit később, de a közelben mindig ott figyel a Július 28-a. … elvégre valahogy meg kell ünnepelni ezt a szenzációs eseményt, vagy nem? :)
Mivel a fent említett esemény igencsak a nyakunkon van, hamarosan ezzel kapcsolatban is megtudhatjátok pontosan hol, mikor, mennyien gyülekezünk majd az indulási helyen, és vélhetőleg majd az én nagy és hülye fejemet kell keresnetek. Vagy majd én keresek mindenki mást, ugye Mincsa…? :| xD

Egy-két terv a jövőre nézve:

 • Bevezetjük az új pontrendszert
 • Új kaszt leírások érkeznek
 • Szabályzat frissítés (mert olykor nem árt)
 • Hamarosan érkezik a felturbózott, még szuperebb fórum skin (amit már mindenki használni fog)
 • Hiperszuper dizájnos és multifunkciós Összesítés modul
 • Elköszönünk a Tudásbázistól, és pár teljesen tök felesleges modultól
 • Új arc bevezetése

Ígérem, a tőlünk telhető legnagyobb sebességgel igyekszünk  a fentieket teljesíteni. Nem mondom, hogy mindet egy hónapon belül (mert amúgy az valószínűleg lehetetlen), de a következő egy évben reményeink szerint minden rendeződni fog. :3

De legyen is ennyi elég… Nem szeretném még a végén elbőgni magam a laposom előtt a nagy örömködésben… :D :D

Végszóként még annyit, hogy még egyszer nagyon köszönjük, hogy vagytok nekünk, és őszintén reméljük lesztek is továbbra is! <3

Písz :hippy:
[1] 2 3
Powered by SMFBlog by CreateAForum.com