Összegzés - Rosui-Genki Natsuki

Shinigami

13. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Rosui-Genki Natsuki
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Kor:
N/A

Hozzászólások:
109 (0,035 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 09:17:01
Utoljára aktív:
2018. Máj. 24, 21:28:03
Tárcában:
32 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 500 / 30 000

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
fekete és sárga
Pontozás:
Összesen: 48 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 31 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 8 pont a hadnagyi rang okán
  • 1 pont a Shinigami Gyerekegyletbe való tartozásért
Képzettségek:

3 pont fegyverforgatás
10 pont hakuda
13 pont kidou
4 pont helyváltoztató képesség
18 pont zanpakutou

3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
3 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#EEF51D#0ca9c0

Jellemzőim

Kinézet:
Szinte megszólalásig hasonlít az öccsére. Szőke haj, zöld szemek. 108 cm magas és 18 kg.  Haja éppen hogy a válláig leér. Nagyon szereti a szép ruhákat, de öccse kedvéért hajlandó összekoszolni őket, sőt el is szakítja néha a ruhácskáit, ha Naokit kell megvédeni valamitől vagy valakitől. Azért ha nem az akadémián van, akkor anyukája öltözteti. Zanpakutojáát, hasonlóan az öccséhez, a hátán hordja. A kard koromfekete és fekete fonalakból összetekert övvel hordja a hátán. A kard nevét egyelőre nem ismeri, és meg van róla győződve, hogy a mumus egyszer még vissza fog érte jönni. Ezért aztán többnyire magánál is hordja.


Jellem:
Nem lehet tudni pontosan, hogy inkább kuudere karakter, vagy Dandere. Mindenesetre szeret olvasni, szinte folyamatosan eszik, noha ez nem látszik meg rajta. Ritkán beszél, hisz Nao~chan szavak nélkül is érti. Ha beszél, olyankor se erőlteti a mimikáját túl. Mondhatni a pókerarca a mindennapjai velejárója.  Mindennél jobban szereti a családját.  Szeret zenélni

Képességek:
Zanpakuto:
Név: Mamorigami/Őrangyal
Típus: árnyék
Parancs: Arigato gozaimasu/ Köszönöm szépen
Elzárt alak:Egy korom fekete tanto. A penge is tiszta fekete
Shikai alak: shikai alakja, egy két méter magas, fekete köpenybe burkolózó maszkos alak .A megidézett kard mindig Natsuki érdekét veszi elsődlegesen figyelembe. Akkor is, ha a lány másképp kéri. A maszkos alak addig egy árnyék alak, vagyis érinthetetlen, és ő sem tud másokat megérinteni, míg ténylegesen nem harcol, vagy védekezik, netalán a zanpakuto technikáit nem használja. Olyankor azonban ugyanolyan sérülékeny, mint bárki más, és a sérülései a kard elzárt alakján is megjelennek. Amíg Mamorigami harcol, Natsuki nem tud kidou~val támadni. A zanpakuto és a "forgatója" sem harcorintált személy. (már csak a lány kora miatt sem, lévén hat éves) Így elsődleges célja Mamorigaminak kimenteni Natsukit a veszélyzónából. Másodlagos cél, hogy elrejtse, és ha ez sem kivitelezhető, akkor védelmezi vagy tettlegesen, de akár a saját testével is. Kidouzni, shunpozni, mivel zanpakuto~ról beszélünk, értelemszerűen nem tud. Pusztakezes harc Zanpakuto/2 pont. A shikai skillek pedig a zanpakuto~ra tett pontszámok szerint.
Amíg egyikük harcol, a másikuk passzív. Nem küzdenek egyszerre.

Képessége:
Árnyvilág / Kage no Sekai
Natsuki körül a terület szürke árnyalatosra vált. Megszűnnek a színek. Ez a betévedőkre is érvényes. Akkor lehet érzékelni, hogy valaki bekerült, ha már átlépte a képzeletbeli határt. (Szabad a be és kijárás) Ezen a területen belül a lány is, és a maszkos alak is szabadon manipulálhatják az árnyékot, fizikai formát is adhat neki. Ha megidéznek valamit az árnyékból, azt meg lehet érinteni, míg kapcsolódik az árnyékhoz. Árnyékból kinövő növények, kötelek, vagy épp tövisek, szalagok, de ha a szükség úgy hozza, akár az árnyékot páncélként is lehet használni, és a zanpakutou pontokkal megegyezik az erejük. De csak a területen belül, kívülre nem kerülhet  a szobából árnyék.
Natsuki körül a terület 1pontX1m sugarú maximálisan. A lánynak nem szükséges az egészet megidéznie, idézheti kisebbre is.


A börtön árnyéka / Keimusho no kage
Ez a technika az ellenfél árnyékát használja fel, és nem szükséges hozzá az Árnyvilág  megidézése. Az ellenfél árnyékából Natsuki vagy Mamorigami intésére indák emelkednek fel, amik az ellenfél köré tekeredve lefogják, miközben töviseket növesztve jelentős fájdalmat és sérüléseket okozhatnak, ha Natsuki vagy Mamorigami is úgy akarja.

Név: Ōgama -Kasza - 大鎌
Leírás:Mamorigami képes az árnyékokból egy kaszát materializálni, amit aztán rendes fegyverként tud forgatni. Maga a kasza anyaga árnyék, aminek a szilárdsága és súlya megegyezik a fém megfelelőjével, ha Mamori vagy Natsu úgy akarja.(fegyverhasználata megegyezik Natsu Zanpakuto~ra tett pontjainak a számával)

(click to show/hide)


Különleges képesség: kifejlesztett egy távoltartó aurát, amivel Naokit védheti az amúgy körülötte lebzselő lányoktól!

(click to show/hide)
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2023. Jan. 28, 01:08:37

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Sachiaru Masaki
Nem elérhető Nem elérhető

Sierashi Katsuo
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui Naoki
Nem elérhető Nem elérhető

Yato Chifuyu
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?