Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Konoe Karen

Oldalak: [1]
1
Karakura / Egy hideg őszi nap melege
« Dátum: 2016. Nov. 06, 22:08:14 »
Magány és hideg. Mintha már tél lenne. Mikor felkelek a hideg futkos végig az egész testemen. A kezem már nem nyúl egyből az ágy másik felére, keresve a kellemes meleget. Ez néha szomorúsággal tölt el. Tény, hogy akarva-akaratlanul, de kezdem megszokni a magány hidegét. Egyedül kelek, egyedül fekszem. Ez már szinte a mindennap része. Néha mikor ez eszembe jut akaratlanul is elsírom magam. Sajnos ez ma is így volt. A reggelem pár könnycsepp elmorzsolásával töltöttem amint az ágyban gubbasztottam. Ám ekkor egy apró lény jelenik meg a szemem sarkában.
Youko álmos tekintettel, kedvenc párnáját magával húzva jelent meg az ajtóban. Mikor megpillantom, hamar letörlöm a könnyeimet és rámosolygok.
- Gyere kincsem.
A kislány lassan, még-még bóbiskolva sétál az ágyhoz, majd felmászik rá karjaim ölelésébe. Amint óvó kezeim ölelésébe kerül ismét az álmok világába merül.
- Hm... - arcomra meleg mosoly költözik, mikor megpillantom szuszogó arcát. Ujjammal óvatosan igazgatom hosszú hajtincseit. Ideje lenne levágni belőle, talán majd a hétvégén sort is kerítünk rá.
- Várjunk csak...
Ekkor eszembe ötlik, hogy még hétköznap van. Tekintetem az órára pillant. 7:30.
- Youko, kelj fel! Siess!
A leányzó kinyitja szemeit majd bambán néz felém, miközben kipattanok az ágyból majd a szobából. Ruhákkal a kezemben térek vissza sietve, majd lerántom a lányról óvatosan a pizsamát, hogy az iskolai egyenruhára cseréljem.
- Gyerünk, menjünk reggelizni...
Az aprócska lány lemászik az ágyról és elindul a földszintre. Magam már előtte leérek és előkészítem a tálat benne a csokis zabpehellyel. Bár sietős volt a dolgunk, az iskola hamarosan elkezdődik, még is örömmel nézem ahogy majszol. Ilyenkor ha csak egy kis időre is, de boldogság tölti meg a magányos szívemet.
- Menj, moss fogat, addig elcsomagolom az ebéded... – indítom a fürdőszoba irányába majd visszasétálok a konyhába és gyorsan előveszem a mirelit étkeket. Beteszem őket a mikróba és megmelegítem őket egy kicsit, míg az este előkészített majd időzítőre állított rizsfőző hangosan sípolni kezd. Hamar megtöltöm vele a bentós dobozt majd bepakolom a kislányom táskájába.
Miután kilépünk rajta felkapom majd Bringer Light-al a házak tetején szökellve sietek az iskola irányába.

2
Lezárt harcok / Játék idő! Karen vs Hanae-chan
« Dátum: 2015. Szept. 09, 20:06:18 »
Az idő hűvösebbre fordult. Már ez is mutatja, hogy tényleg itt az ősz. Ennek megfelelően húztam magamra egy meleg pulcsit és egészítettem ki alul egy farmerral és egy pár zárt cipővel. Sajnos ezek a ruhadarabok már nem voltak láthatók aranyos kis leányomon, aki szokásához híven kimonót öltött magára, amint megjött az iskolából. Ah, iskola… te pokoli egy hely, ami elveszi mellőlem szeretett feleségem és aranyos gyerkőceimet majdnem egy teljes napra. >-<
Ki is használom a bevásárlás feladatát arra, hogy elugorjak a gyerkőcökkel és addig is velük legyek… Ám kisebb sokk ér mikor Akachi bejelentette, hogy ő márpedig nem jön velünk. Szomorúan, de Youko-val gyógyított szívvel indulunk meg kézen fogva a boltok irányába.
Kurisu meghagyta, hogy ne maradjunk sokáig, mert a vacsora már készülőben volt. Így nem is terveztem túl messzire menni.
- Hm, szerencsére mami nem sózott ránk túl sok vásárolni valót. – néztem át a listát, melybe a fejem mellett megjelenő Aisa-chan is bele kukkantott. A kanjik láttán hamar grimaszokat kezdett vágni, ami nem is volt csoda.
- Hohó, úgy néz ki holnap curry-t eszünk. – mosolyogtam a mellettem csendben sétáló leányzóra. - Youko-chan, el tudod ezeket olvasni? – nyújtottam az irányába a listát. Aprócska szabad kezével elvette azt majd némán tanulmányozni kezdte, majd megállt.
- R-répa, krumpli… – aranyos kis hangján elkezdte felolvasni a szavakat. Kyaaa~
- Ügyes vagy, annyira ügyes. Anyuci kis kedvence!*.* – kezdtem el ölelgetni, míg Aisa-chan persze irigykedve nézett rá.
A boltok bejárását hamar lerendeztük, így aztán bőven volt időnk még haza érnünk. Ezt gondolva aztán, egy kisebb útba eső park felé vettük az irányt ahol egy utcai zenészekből álló csapat szórakoztatta a köréjük gyűlteket. Valószínűleg egy közeli középiskolai tanulói voltak, akik meglehetősen jól játszottak, az énekes pedig gyönyörű hangjával elvarázsolt mindenkit. A bátrabbak még táncolni is elkezdtek, és ezt látva hamar engem is elkapott a hangulat.
- Youko~ – magam elé vezettem a lányt majd a kicsi kezecskéit megfogva én is elkezdtem vele ˝táncolni˝. - Úgy-úgy, nagyon ügyes… – bíztatom a kissé zavarban lévő kislányt, aki jobbra-ballra lépkedett próbálva a ritmust követni. Az arcomon széles mosoly húzódott látva a lépteit. Majd a mellettünk álló járókelők felé fordultam és megfogva egy kicsiny szőke lány karját, oda húztam magunkhoz.
- Shini-chan, gyere te is! – a lány érezhetően ontotta magából a shinigami lélekenergiát pedig alig volt magasabb a lányomnál.

3
Lezárt harcok / Egy shini, egy maszkos és egy fullos XD
« Dátum: 2015. Aug. 05, 13:15:34 »
Az utóbbi időben elég sok volt az eső és a levegő is nagyon lehült. Szeszélyes ez az időjárás és sajnos sosem jó olyannak amilyen épp. A rossz az idő az nem jó, ha jó, akkor meg az. Habár sokszor a jót egy kicsit túlzásba vitte a 40 fok meleggel. Ma viszont igazán jó idő volt. Nem volt csak körülbelül 30 fok XD De még így is kicsit jobban esett, mint a folyamatos eső. A gyerekek is jobb kedvűek tőle. Főleg Youko, aki végre ismét hordhat yukatát ha elmegyünk otthonról. Meg persze mióta ismét sütött a nap Akachi már megint a strand miatt rágta a fülünket. A mai nap sem telt el másképp, a kissrácot le sem lehetett lőni móta csak felkelt.
~ Mattaku~ hogy a nyári szünetnek is most kellett elkezdődnie…~ persze ma sem teljesülhetett a kívánsága, nekem ugyan is dolgom volt. Pár héttel ezelőtt ugyan is úgy döntöttem új bárt nyitok, és azt már a házon kívül. Sajnos az anyukákon kívül sok ívásban ön kontrol hiányos férfi is rátalált az Evol-ra és ez nem igazán tetszett Kurisunak, na meg nekem se. A hely már megvolt és a munkálatok is megkezdődtek, így mint mindig ma is elindultam a helyszínre hogy felügyeljem a munkálatokat. Utána pedig persze jöhet majd a további alapanyagok beszerzése is.
A bár végül a Belvárosba egyik szórakozó negyedébe lett áthelyezve. Így majd a vendégek száma is megnövekszik majd és nem kell olyan sokszor az ügynökség pénztárába belenyúlnunk ilyen-olyan okok miatt.
- Ma elég nyüzsgő a város. – állok meg az épület még hiányzó ablakai előtt kifelé tekintve, miközben egy cigarettát vettem a számba. Az elsőként kipöfékelt füstfelhő kiszállt a hatalmas lyukon és az ég felé repült. Aisa-chan persze kisebb késéssel, de ismét elkezdett zsörtölődni a fejemben. Most viszont elég problémás lenne magamban veszekedni mások előtt.
- Hooo~ – tekintetem egy bizonyos irányba vetül, mikor megérzek két lélekeenergiát egymás felé közeledni. - Egy shinigami és egy lidérc szerűség… – minden bizonnyal ebből a találkozásból egy látványos harc lesz, így elköszöntem a munkásoktól majd távoztam a bárból.
- Már megint a bajt keresed? Minek viszed oda Aisa-chant is?
- Egy szóval se mondtam, hogy kövess, nem? Egyébként meg honnan jött már megint ez a bajkeverős dolog? Csak nézőként megyek oda… talán. – jegyeztem meg halkan az utolsó szót egy mosollyal az arcomon. Minél közelebb értem hozzájuk annál inkább tisztában voltam vele, hogy mekkora a két fél közötti lélekenergia különbség, és persze azt is, hogy mennyivel magasabb volt az enyém, is mint az övék. Persze az én esetemben ez az energia vissza lett fogva hála a karkötőnek, melyet minden nap viselek.
- Na, lássuk, merre vannak. – a helyszín egy elhagyatott kis játszótérre esett a park egyik végében. A játékok már eléggé régiek voltak. Még Akachit sem engedtem volna velük játszani. Ha jól láttam az előbb mintha egy „Lebontásra vár!” feliratú tábla mellett is elhaladtam.
~ Ott vannak! – tűnt fel a vállam felett Aisa-chan alakja, aki suttogva mutatott a rozoga mászóka irányába, a játszótér túl végében.
- Te meg minek suttogsz, úgy is csak én hallak. – suttogom vissza, míg meghúztam magam az egyik fa árnyékában.

4
Lezárt harcok / Családanya és a Róka esete XD
« Dátum: 2015. Jún. 21, 20:12:16 »
- Guhhh… krumpli… megvan… cukor… megvan… rizs, megvan, szójaszósz megvan. Huh… azt hiszem, minden megvan. – szorongattam az egyik kezemben a bevásárló listát mik majd megkönnyebbülve azon, hogy a végére értem, máris a kasszák felé veszem az irányt. A bevásárló központban csak úgy nyüzsögtek az emberek, ami nem is csoda hisz odakint volt vagy 30 fok, míg idebent kellemesen hűvös. Youko is jól érezte magát, a szokásához híven csendben kapaszkodott az ejtett vállú pólóm szélébe, míg a másik kezében egy zacskó gumicukrot szorongat.
- nahát, milyen tündéri kislány! Szia, hogy hívnak? – a kassza előtti sorban egy idős hölgy lépett mögénk, majd hajolt le – amennyire tudott – Youko-hoz. Persze a lány egyből elém lép ezzel elrejtőzve az ˝ijesztő˝ idegen elől. - Ara… ennyire ijesztő lennék? – mosolyodott el a hölgy miközben felegyenesedett.
- Elnézést, kicsit szégyenlős az idegenekkel szemben. – ejtettem meg egy mosolyt a hölgy felé. - Youko… – sajnos egyáltalán nem akart engedni. Pedig nem is ez volt az első sétánk együtt. Azt hittem, hogy már hozzá szokott a sok idegenre maga körül, de úgy tűnt sajnos mégsem.
- Értem, semmi gond. Nagyon aranyos a lánya. És ez az aranyos yukata. Tündéri! – ejtett meg egykét, bókot, amitől én csak repestem az örömtől. Nem sokan szokták a lányomnak nevezni már csak a kirívó fehér haja miatt sem, ami pont ellentétes színű az enyémmel. Az aranyos aranyhalas yukata most Youko kedvence. Éjjel-nappal ezt hordta, ha nem az iskolában volt.
A Sachiko-sannal – az öreg hölgy – még sokáig beszéltünk, lévén hogy a sor elég lassan haladt. Igazán kedves volt, és a korához képest nagyon jól tartotta magát. Jó lenne ilyen idősen így kinézni… na de ez még messze van.
- Áh, a legfontosabbat el is felejtettem… két doboz BlackRose-t kérnék még. – jelzem, a futószalag mögött ülő hölgynek mielőtt még végezne az összes vásárolni való felszámlázásával. Még jó hogy az eszembe jutott, hisz tulajdonképp ezért jöttem volna el otthonról, ha Kurisu látva a készülődésem nem nyomta volna a kezembe a bevásárló listát.
~ Ááááh, már megint ez a büdös vacak! Hát nem tudsz leállni róla?!
- Geh… hallgass! – törtem ki magamból az utca kellős közepén miután sikerült elkapnom a számból kieső cigarettát ijedtemben. Észbe sem kaptam és már a járókelők nagyja engem nézett, és összesúgott.
- Hahh… – sóhajtottam egyet, majd Youko-val egy közeli parkba vettem az irányt.
- Youko, menj játssz egy kicsit amíg én elszívok egy cigarettát rendben? – mutattam a mászókák és homokhegyek irányába, majd megvárva a reakcióját leültem egy közeli árnyék lepte padra. Igazi megkönnyebbülés volt végre letenni a telepakolt szatyrot. Egy csettintéssel a kezemben varázsoltam az öngyújtót és máris meg…
- Hékás… Ne szórakozz velem! – kapok a számból kirepülő fehér csík után. - Megmondtam már, hogy ne babráld őket nem? – vettem vissza a számba miközben a tündér szerzet a vállamon ülve összefonta kezeit a mellkasa előtt.
~ Aisa mérhete… mérhetetlenül el van keseredve, hogy még mindig ezt az undormányt szopogatod.[/b]
- Nem szopogatom! És már mondtam, hogy nem érdekel a véleményed! – ejtettem ki a szavaimat ismét a kelleténél hangosabban. Mit ne mondjak, ha eddig nem néztek furcsán rám, akkor most már biztos. Aisa persze csak erre várt, hogy idegeket ingerlő módon kezdhessen nevetésbe.


Youko karaktere csak színesítés céljábol szerepel a harcba nem fog beleavatkozni!!

5
Köszöntések / Karácsony 2014
« Dátum: 2014. Dec. 24, 21:06:01 »
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!


6
Lezárt küldetések / Kodomo no Jikan
« Dátum: 2014. Okt. 26, 14:51:16 »
Kodomo no Jikan
Felügyelő: Hirako Shinji

Az első körötökben nem lesz sok dolgotok. Épp ezért ez a poszt sem lesz túl hosszú.^^”
Mindannyian a szokásos módon tengetitek a napjaitokat ki szórakozással ki a munkájának élve, ez már csak rajtatok áll.
Ám a napotok vége felé, mikor mind haza tévelyedtek, hogy lepihenjetek, furcsa dolgokra lesztek figyelmesek. Lakóhelyeitek és annak környékének falai telis tele gyermeteg rajzokkal borították be. A tarka krétarajzok nem jönnek le, még ha meg is próbálnátok letörölni. Sőt ha úgy döntötök, hogy figyelmen kívül hagyjátok és inkább beléptek lakóhelyeitekre ott is ugyan e képek fogadnak. Néha még egy kis történetet is felfedezhettek a rajzokat követve. Egy valami azonban sosem változik. Bárhova is mentek egy lila öltönyös férfiről készült rajz mindig ott lesz a gyermeki rajzok között. Olyan mintha követne, titeket ám egyszer csak eltűnik, így azt hihetitek, hogy mind ez csak véletlen és tévedtetek. Csendet ekkor lépések zaja töri meg mögöttetek és megfordulva hirtelen egy pillanat elejéig láthatjátok a férfi arcát, majd minden elsötétül előttetek.7
Archivált küldetések / Kodomo No Jikan
« Dátum: 2014. Okt. 05, 21:51:53 »
Kodomo no Jikan


Seireitei, Las Noches, Kohrihebi no Su, Raion főhadiszállás stb.
Azon építmények, melyek tökéletesen őrzött területeknek számítanak,
tulajdonosaik is hisznek abban, hogy tudtukon kívül senki sem tud bejutni,
de talán még tudtukon kívül sem.
Ám ez nem így van!
Egy idegen férfi teszi be lábát Karakurába, Soul Society-be
és Hueco Mundo-ba szinte egy azon időben. Hogy képes rá?
Azt senki sem tudja, ahogy jó ideig azt sem, hogy ő ott van.
Mindaddig, míg nyomokat nem hagy maga után,
hogy aztán az utána szimatolóak közül elkapdosson párat saját céljai számára.A küldetés kaszt független. Összesen 6 fő jelentkezését várom, a következő kritériumokkal:
- A karakter felnőtt korú legyen!
- És felnőtt korúnak is látsszon!


8
Lezárt harcok / Karen vs Ronan
« Dátum: 2014. Szept. 20, 14:58:54 »
Mmm… a délelőtti munkanélküliség egyik nagy problémája, hogy nekem kell ellátnom az olyan otthoni feladatokat, mint például a vásárlás. Persze már csak azért is ezt említem meg, mert ma is ez volt megírva a sorsomat tartalmazó könyvecskében, miután felkelve az ágyam mellett egy hosszú lista várt az éjjeli szekrényen.
- Meleg van… – nyöszörögtem útközben hazafelé menet. A nap hétágra süt és szinte meg is feledkezik az ember arról, hogy beköszöntött már egy hónapja az ősz. Mindkét kezem roskadásig megpakolva és alig vártam, hogy találhassak valami pihenő helyet és végre letehessem azt a sok holmit. Megtehettem volna ugyan, hogy a Kuuki-t használva könnyítsek magamon, de sajnos túl sok volt az ember arra felé. Apropó miért is van ez így?
Hamar körbe néztem és meg is pillantottam a kisebb tömeg okát. Egy kisebb utcai zsonglőrök tartottak előadást a híd mellett a folyóparton. Szerencsére az út valamivel feljebb van, mint a folyópart, így még a köréjük gyűlt gyerekek és felnőttek ellenére is jól láttam az előadásukat.
- Nem is rossz… – tettem le végül a szatyrokat majd az út mellett leültem fűbe pihenésképp. Egy csettintést követően a semmiből elővarázsoltam a doboz cigarettám és az öngyújtóm és megkezdtem a mai második nikotinpótló rituálém.
Egy-egy füstfelhő kifújása közben némán bambultam előre. Egy külső szemlélő szemszögéből úgy tűnhetett, hogy a mutatványosokat lesem azonban ez nem így volt. Már nem igazán tudtak lekötni, így inkább a környező lélekhullámosak vizsgálgattam. Ennek a városnak az egyik különlegessége, hogy magas azon élőlények száma, akik lélekenergiával bírnak és ekképp igen csak érdekes lélekrészecskék keringenek errefelé, melyek tulajdonosát olykor igencsak szívesen megvizsgálnám.


9
Lakások, házak / Karen lak és Evol bár
« Dátum: 2014. Szept. 12, 19:25:02 »

Két szintből álló épület Karakura kertvárosában. A földszinten található a nappali, ami az előtértől balra található. Jobb oldalt az étkező és a konyha található, mely egy pulttal van elválasztva a két helység. Az előtérrel szemben a bal oldalt a nappaliba vezető ajtó után található a lépcső, mely az emeletre vezet. Az emeleten három hálószoba, egy fürdő és egy mellékhelyiség található.Az EvoL Bár(<-Nem végleges^^): A bár a pince helyén található, melyhez egy lépcsősor vezet le, mellyel szemben található a sötétzöld bejárati ajtó. Ha belépünk, rajta máris feltűnik a hangulatos kékes színű tompa világítás és a pincéhez képest tág belső tér. Az ajtón belépve bal oldalt egy kis koedukált mellékhelyiség találhat. Jobb oldalt egy fogas sor található a kabátoknak, amit egy 1 méter széles vékony fal választja el az ülőhelyektől. Az utóbbi rész két fehér színű kör alakú asztalból áll öt-öt kényelmes puha székkel körberakva, melyek a saját tengelyük körül elforgathatók. A túloldalon egy ˝L˝ alakú pult mely előtt kék bárszékek sorakoznak egymás mellett. A pult mögötti polcon italok és üres poharak sorakoznak. A bár végén pedig egy emelvényen áll a hely igazi különlegessége, egy hófehér zongora, melyen nagyritkán Kurisu szokott játszani, míg legtöbbször a bár felső sarkaiban elhelyezett hangszórókból szól hangulatos zene.
A bárba egyébként leginkább a környéken lakó fiatal háziasszonyok, és lazítani vágyó anyák járnak.
(click to show/hide)

10
Nem Játékos Karakterek / Konoe Karen NJK-i
« Dátum: 2014. Aug. 10, 15:12:26 »

Eredeti Név: Cristina Miller
Új név: Konoe Kurisu
Kaszt: Ember
Nem:
Kor: 29
Rang: Anya, ált. iskolás tanár
Jellem: Egy kedves mindig mosolygó nő. Igen csak domina típus, így szeret irányítani, és nagyon nem szereti, ha ezt a pozícióját valaki átveszi tőle. Nagy gyerek mániás, imádja őket, illetve az anyai ösztönök is magasak benne.
Ha rossz kedve van, azt álltalába Karenen vezeti le (aminek ő csak örül^^)… khm de itt nem a kiabálásra értem. Oh, és szeret illetve jól zongorázik.
Kinézet: 175 cm magas, derékig érő szőke hajkoronával. Telt keblei és gyönyörű kék szempárjai már mágnesként vonzzák az emberek tekintetét. A munkában fehér blúzt visel, farmer nadrággal. Otthon viszont jobban szeret egy sima pólót és szabadidő nadrágot, rövidnadrágot (az évszaktól függ) viselni.

Képesség: Kurisu a pirokinézis erejével bír. Képes lángba borítani bármit és irányítani az általa létrehozott tüzet. Képessége egy húsz méteres sugarú körben hat. Képességének köszönhetően nem hatnak rá a tűz kártékony hatásai sem, akár saját akár nem, így a testét is gond nélkül lángokban burkolhatja.

A homunkuluszok sem küldetésben, sem KT-ben nem bevethetők, csak játék színesítés céljából használhatók.
Név: Konoe Youko
Kaszt: Homunkulusz
Nem: Nő/Lány
Kor: 6 hónapos; Papíron 8 éves
Rang: Gyerek; házi munkában szeret segétkezni ha épp nem iskolában van.
Jellem: Visszafogott és csendes lány. Nem beszél sokat, arckifejezéseket pedig nem igen lehet rajta észrevenni. Csak ritkán mosolyog és azt is csak alig láthatóan.
Szereti a plüss állatokat és az édességeket. Nagyon ragaszkodó is így az iskolában is legtöbbször vagy Akachit vagy Kurisut követi, bár a legtöbb időt még így is Karennel tölti.
Kinézet: 100 cm magas, karcsú törékeny testalkattal rendelkezik. Hófehér bőrrel és ezüstösen csillogó, rövid állig érő hajjal rendelkezik elől szemöldökig érő fufruval. Szereti a tradicionális japán öltözékeket, így sokszor hord kimonót és geta papucsot. De iskolába ettől függetlenül pólót és szoknyát visel.
(click to show/hide)
Képesség: Alap képessége a regeneráció, melynek köszönhetően a kisebb sebek azonnal, míg a mélyek egy-két óra alatt rend bejönnek. Fizikai ereje 10x-e egy átlag emberéhez képest.
Egyéni képesség:
Név: Aura Touch/ Aura Tapintás
Leírás: Testét átlátszó kék lángok borítják be. Mikor pusztakezes támadást indít ellenfele felé elérve a testet gond nélkül behatol, mintha szellem lenne. Ilyenkor két dolgot tehet. Egyszer megsebzi az ellenfél auráját vagy elkezdi kitépni azt. Mind a két dolog pokoli fájdalmakkal jár, azonban látható sérülést nem okoz. A rész ahol elkezdi eltávolítani az aurát elkezd zsibbadni majd végül lebénul (a törzs esetén a szervek leállásával jár.).
A testet borító lángok részlegesen is előhívható, illetve ezek védelmet (de nem teljeset) nyújthatnak a támadások ellen, ugyan is a ruhaanyagon kívül más tárgyakon nem képes áthatolni.

Név: Konoe Akachi
Kaszt: Homunkulusz
Nem: Férfi/Fiú
Kor: 6 hónapos; Papíron 8 éves
Rang: Gyerek; Labor segéd és a bár működtetésében is sokszor segédkezik, ha épp nem iskolában van.
Jellem: Youko teljes ellentéte. Egy vidám kis energiabomba. Folyton mosolyog és szeret másokkal barátkozni (néha túlságosan is^^). Nincs ellenére, ha testvére a nyakán lóg, sokszor próbál is segíteni neki, hogy másokkal barátkozzon. Szeret új dolgokat csinálni így mindig figyelni kell, rá nehogy valami veszélyes dolgot csináljon.
Kinézet: 110 cm magas, átlagos kisfiús testalkattal rendelkezik. Haja szintén ezüstös színű rövid, haja még órákig tartó fésülés után is szerteszét áll^^”. Elől a bal szemét egy hosszabb az orráig érő hajtincsek takarják el. Ennek oka, hogy míg a jobb szeme lilás színű a másik mélyvörös. Előszeretett hord baseball sapkát pólót és rövidnadrágot.

Képesség: Alap képessége a regeneráció, melynek köszönhetően a kisebb sebek azonnal, míg a mélyek egy-két óra alatt rend bejönnek. Fizikai ereje 10x-e egy átlag emberéhez képest.
Egyéni képesség:
Név: Aura
Leírás: Használatkor a testét egy átlátszó kék színű lélekenergia alkotta aura veszi körbe, úgy mintha lángok borítanák. Miután megjelent az aurát szabadon átformálhatja olyan alakba, amire gondol függetlenül attól, hogy élő vagy sem. Minden átformált aurának csatlakoznia kell, a fiút körülvevővel különben szertefoszlanak. Mivel lélekenergiáról van, szó a kötelékeke nem lehet egyszerű támadásokkal elvágni csak koncentrált lélekenergia támadásokkal. Mindaddig, míg a kapcsolat nem szűnik meg a létrehozott dolgok regenerálódnak.
Ha élő dolgokat hoz létre, akkor a számuk korlátozott csak 6 darab.
A testet borító lángok részlegesen is előhívható, illetve ezek védelmet (de nem teljeset) nyújthatnak a támadások ellen, ha pajzzsá vagy egyéb védelmi eszközzé formálja a védelme nagyobb lesz.
[/color]

11
Pályázatok / Konoe Karen pályázatai
« Dátum: 2014. Aug. 10, 15:05:16 »
NJK Pályázat
+ topic nyitás kérelem
+ NJK-hoz tartozó különleges tárgyEredeti Név: Cristina Miller
Új név: Konoe Kurisu
Kaszt: Ember
Nem:
Kor: 29
Rang: Anya, ált. iskolás tanár
Jellem: Egy kedves mindig mosolygó nő. Igen csak domina típus, így szeret irányítani, és nagyon nem szereti, ha ezt a pozícióját valaki átveszi tőle. Nagy gyerek mániás, imádja őket, illetve az anyai ösztönök is magasak benne.
Ha rossz kedve van, azt álltalába Karenen vezeti le (aminek ő csak örül^^)… khm de itt nem a kiabálásra értem. Oh, és szeret illetve jól zongorázik.
Kinézet: 175 cm magas, derékig érő szőke hajkoronával. Telt keblei és gyönyörű kék szempárjai már mágnesként vonzzák az emberek tekintetét. A munkában fehér blúzt visel, farmer nadrággal. Otthon viszont jobban szeret egy sima pólót és szabadidő nadrágot, rövidnadrágot (az évszaktól függ) viselni.

Képesség: Kurisu a pirokinézis erejével bír. Képes lángba borítani bármit és irányítani az általa létrehozott tüzet. Képessége egy húsz méteres sugarú körben hat. Képességének köszönhetően nem hatnak rá a tűz kártékony hatásai sem, akár saját akár nem, így a testét is gond nélkül lángokban burkolhatja.

A homunkuluszok sem küldetésben, sem KT-ben nem bevethetők, csak játék színesítés céljából használhatók.
Név: Konoe Youko
Kaszt: Homunkulusz
Nem: Nő/Lány
Kor: 6 hónapos; Papíron 8 éves
Rang: Gyerek; házi munkában szeret segétkezni ha épp nem iskolában van.
Jellem: Visszafogott és csendes lány. Nem beszél sokat, arckifejezéseket pedig nem igen lehet rajta észrevenni. Csak ritkán mosolyog és azt is csak alig láthatóan.
Szereti a plüss állatokat és az édességeket. Nagyon ragaszkodó is így az iskolában is legtöbbször vagy Akachit vagy Kurisut követi, bár a legtöbb időt még így is Karennel tölti.
Kinézet: 100 cm magas, karcsú törékeny testalkattal rendelkezik. Hófehér bőrrel és ezüstösen csillogó, rövid állig érő hajjal rendelkezik elől szemöldökig érő fufruval. Szereti a tradicionális japán öltözékeket, így sokszor hord kimonót és geta papucsot. De iskolába ettől függetlenül pólót és szoknyát visel.

Képesség: Alap képessége a regeneráció, melynek köszönhetően a kisebb sebek azonnal, míg a mélyek egy-két óra alatt rend bejönnek. Fizikai ereje 10x-e egy átlag emberéhez képest.
Egyéni képesség:
Név: Aura Touch/ Aura Tapintás
Leírás: Testét átlátszó kék lángok borítják be. Mikor pusztakezes támadást indít ellenfele felé elérve a testet gond nélkül behatol, mintha szellem lenne. Ilyenkor két dolgot tehet. Egyszer megsebzi az ellenfél auráját vagy elkezdi kitépni azt. Mind a két dolog pokoli fájdalmakkal jár, azonban látható sérülést nem okoz. A rész ahol elkezdi eltávolítani az aurát elkezd zsibbadni majd végül lebénul (a törzs esetén a szervek leállásával jár.).
A testet borító lángok részlegesen is előhívható, illetve ezek védelmet (de nem teljeset) nyújthatnak a támadások ellen, ugyan is a ruhaanyagon kívül más tárgyakon nem képes áthatolni.

Név: Konoe Akachi
Kaszt: Homunkulusz
Nem: Férfi/Fiú
Kor: 6 hónapos; Papíron 8 éves
Rang: Gyerek; Labor segéd és a bár működtetésében is sokszor segédkezik, ha épp nem iskolában van.
Jellem: Youko teljes ellentéte. Egy vidám kis energiabomba. Folyton mosolyog és szeret másokkal barátkozni (néha túlságosan is^^). Nincs ellenére, ha testvére a nyakán lóg, sokszor próbál is segíteni neki, hogy másokkal barátkozzon. Szeret új dolgokat csinálni így mindig figyelni kell, rá nehogy valami veszélyes dolgot csináljon.
Kinézet: 110 cm magas, átlagos kisfiús testalkattal rendelkezik. Haja szintén ezüstös színű rövid, haja még órákig tartó fésülés után is szerteszét áll^^”. Elől a bal szemét egy hosszabb az orráig érő hajtincsek takarják el. Ennek oka, hogy míg a jobb szeme lilás színű a másik mélyvörös. Előszeretett hord baseball sapkát pólót és rövidnadrágot.

Képesség: Alap képessége a regeneráció, melynek köszönhetően a kisebb sebek azonnal, míg a mélyek egy-két óra alatt rend bejönnek. Fizikai ereje 10x-e egy átlag emberéhez képest.
Egyéni képesség:
Név: Aura
Leírás: Használatkor a testét egy átlátszó kék színű lélekenergia alkotta aura veszi körbe, úgy mintha lángok borítanák. Miután megjelent az aurát szabadon átformálhatja olyan alakba, amire gondol függetlenül attól, hogy élő vagy sem. Minden átformált aurának csatlakoznia kell, a fiút körülvevővel különben szertefoszlanak. Mivel lélekenergiáról van, szó a kötelékeke nem lehet egyszerű támadásokkal elvágni csak koncentrált lélekenergia támadásokkal. Mindaddig, míg a kapcsolat nem szűnik meg a létrehozott dolgok regenerálódnak.
Ha élő dolgokat hoz létre, akkor a számuk korlátozott csak 6 darab.
A testet borító lángok részlegesen is előhívható, illetve ezek védelmet (de nem teljeset) nyújthatnak a támadások ellen, ha pajzzsá vagy egyéb védelmi eszközzé formálja a védelme nagyobb lesz.

Név: Abnormális lélekenergia áramlás jelző gyűrű+chip
Leírás: Mint a neve is mutatja a gyűrűk feladata, hogy jelezze a Akachi és Youko lélekenergia áramlásának zavaráról adjon jelet. Ez esetben a gyűrűk felizzanak ezzel jelezve tulajdonosaikat a két homunkulusz állapotáról.
A chipek a két gyermek jobb felkarján a bőr alá van ültetve. Ezek az adók a gyűrűk számára.


Miután megkaptuk az engedélyt az áthelyezésre, Cristina azonnal indult is haza csomagolni. Persze kétség sem fér hozzá hogy a parancsnok átlátott a tervemen, hisz ő mindig is átlátott rajtunk. Azt is jól tudja, hogy több van köztünk min munka kapcsolat, mégsem jelentette vagy hívta fel a figyelmünket arra, hogy ezt azonnal fejezzük be. Ez kissé aggodalommal töltött el, mert én viszont sosem láttam át rajta.
Emiatt kissé feszülten értem vissza a laborba ahol a két csecsemő már egy-egy inkubátorban aludt különböző elektródákkal a testükön, hogy megfigyelhessem a testműködésüket. Már így csecsemőként is jelentős lélekenergiával rendelkeztek így nem volt kétséges, hogy Cristinához és hozzám hasonlóan különleges képességekkel rendelkeznek. Mivel a babákhoz és az orvostudományhoz nem értek annyira akkor tájt két orvos is belépést kapott a felügyeletem alatt. Épp csak hozzá láttam volna a munkámhoz, mikor felcsörrent a telefon.
- Halló. Oh, Miller ügynök, miben segíthetek? – mint kiderült mindössze a költözés miatt hívott, na meg, hogy érdeklődjön Akachi és Youko felöl. Ekkor az orvosokat kiküldtem, hogy nyugodtan beszélhessek a kedvesemmel.
- Igen, azokat is pakold be, de kérlek, ne hívj máskor ezen a vonalon, már elfelejtetted?... Értem, túlizgatott voltál, de máskor figyelj oda. – sóhajtottam egyet, majd a közeli sípoló hangot kiadó monitorra. - Mi? N-nem nincs itt semmi gond… de most le kell tennem. – gyorsan leraktam a kagylót és behívtam az orvosokat, hogy megmondják mi a gond. Eközben én is vizsgálatokat végeztem el a két gyermeken. A lélekenergiájuk vadul keringett a testükben.
- Gyerünk, mondják, már mi történik! – rivalltam a két orvosra.
- Ö-öh, úgy tűnik a testük hirtelen gyorsabban kezdett el öregedni, d-de nem tudom ez, hogy lehetséges…
- Milyen gyorsan?
- H-hát a súly és magasságuk változása alapján a folyamat egyre gyorsabb, ha így folytatódik, pár nap múlva elérik egy kifejlett felnőtt állapotát.
- Tch… francba! – csaptam az egyik asztalra ingerülten.
- D-de asszonyom ez lehetetlen. Az energia, ami ehhez szükséges, egyszerűen nem lehet elég, még az infúzió, amit kapnak, sem lehet elég ehhez. – ekkor meglepetten a magyarázó orvosra néztem.
- Hát, persze… Most távozzanak, innentől átveszem! – tessékeltem ki mihamarabb a két orvost. Energia… a lélekenergia a testükben, ez volt az, ami a testüket energiával látja el a fejlődésben.
Azonnal munkához láttam, mindeközben Cristina többször is keresett, a telefon egyre többször csörgött miután sosem vettem fel. Tudtam jól, hogy már nem segítene semmiféle nyugtató szó, inkább azon dolgoztam, hogy valahogy leállítsam a testük öregedését.
- Valahogy, át kellene vennem az irányítást a testük lélekenergiája felett… – felnyitottam az inkubátorokat majd a két kezem a két homunkulusz mellkasához emeltem. A reiatsut a tenyerembe koncentráltam, majd onnan a testek felé és próbáltam valamiképp felülkerekedni az áramlásukon, de hiába. Az túlságosan eltérő lélekenergiánk miatt egyszerűen képtelen voltam szinkronba hozni őket a sajátoméval.
Órákon át próbálkoztam, de semmi haladást nem értem, míg végül… Youko lélekenergiája hirtelen elkezdett lenyugodni és éreztem, hogy kezdem a kettőnk lélekenergiája összehangolódni, akkor tájt még sajnos nem tudtam ez mi okból következhetett be csak, mikor már fény derült a különleges képességére. Valószínűleg ő maga volt az, aki lehetővé tette így az öregedése végül elkezdett lelassulni. Ugyan akkor Akachinál nem sikerült ilyen sikereket elérnem, így rajta a képességemet vetettem be és a Connect Word-on belül próbáltam leállítani az idő múlását és ezzel megpróbálva kihatni a valós világbeli testére. Ám ezzel csak egy kis időt tudtam szerezni. Miután lejárt az időkorlátom ismét ugyan olyan gyorsasággal kezdett öregedni. Másnap ismét a Connect Word-be zártam miközben egy új módszert előkészületeibe kezdtem: egy fecskendőn keresztül szándékoztam a folyékonnyá tett reiatsumat beadni neki, mikor egy nagy robajt és kiáltásokat követően egy váratlan személy rontott be az ajtón.
Természetesen Cristina volt az, teste teljesen felhevült, kétséget kizárólag használta a képességét, hogy bejuthasson a kifejezett tiltásom ellenére – hasznavehetetlen katonák.
- Karen, mégis mi folyik itt? Mi van a gyerekekkel?
- Nyugodj, le nincs semmi komoly… – próbáltam lenyugtatni a lányt mielőtt felgyújtott volna mindent, miközben az oda érkező fegyveres erőket leintettem, hogy nyugodtan távozhatnak.
- De történt valami, nem igaz? Ne hazudj nekem! – kapaszkodott belém kétségbeesetten, mint egy anya, aki félti a gyermekeit.
- Igen, történt. De már semmi gond épp próbálom megoldani a helyzetet és már félig, meg is oldottam… – adtam neki magyarázatot, de még ez sem volt elég, hogy lenyugodjon.
- Hogy érted, hogy a felét már megoldottad? És mi van a másik felével… – ekkor már nem tudtam visszatartani. - A… a gyerekek, mi történt velük?
- Igen, ők azok. Megöregedtek… Youkonál már sikerült megoldanom a dolgot, viszont Akachi… nála még nem sikerült.
- Ezt, hogy érted? Nála miért nem sikerült…
- Mert Youkonál is véletlenül sikerült, még magam sem tudom, mivel túl nagy a lélekenergiánk közti különbség, ezért nem tudom szinkronba hozni… várjunk… – ekkor döbbentem rá, hogy van a szobában még valaki, aki rendelkezik az energiával ráadásul az övé sokkal közelebb áll a homunkuluszéhoz. - Kérlek, segíts nekem. A képességem hatása mindjárt véget ér, kell a segítséged, hogy Akachin is segíthessünk.
- O-oké, mit kell tennem. – oda vezettem a kisfiúhoz, majd a kezeit a gyermek teste fölé helyeztem.
- Rendben, először is nyugodj meg, rendben? – csak bólintott egyet, így folytattam. - Jó, akkor, ha már úgy érzed menni fog, a lélekenergiádat koncentráld a tenyereidbe. Emlékszel még arra, amikor ezt tanítottam igaz? – ismét csak bólintott, kissé még feszülten. - Csak nyugodtan, rendben? Ha késznek érzed, akkor lassan kezd el Akachiba áramoltatni egy keveset, így próbálva köteléket létrehozni vele, rendben? – mindeközben megszűnt a képességem hatása és ezzel a lélekenergiám nagy részét is kiürítettem, így egy pillanatra meginogtam, mire Cristina koncentrációja megszakadt.
- Semmi gond, csak a reiatsum nagy részét most használtam el, folytasd csak… Ha megvan a kötelék, próbáld meg összehangolni egymás lélekenergiát. Ha ez menni fog lelassíthatjuk az által az öregedési folyamatot, ami így végül visszaállhat a normálisra. – oda toltam egy széket és leültem pihenni, a lélekenergia vesztés mellett még ugyan is az egész estét ébren töltöttem így duplán fáradt voltam. Közben tanácsokat adtam az ügynök hölgynek, hogy miként hangolhatja össze az energiáikat.
Végül két órát követően a monitorok ismét csipogni kezdtek, ezzel felrázva a félálomból. A gépek viszont nem azért csipogtak, mert baj volt, hanem pont ellenkezőleg, Youkohoz hasonlóan végre Akachi öregedése is lassulni kezdett.
- Cristina, elég lesz. Végre kezd stabilizálódni. – emeletem gyorsan a kezem a szám elé eltakarva az ásításomat.

Napokkal később a gyerekek fejlődése teljesen rendbe jött, még néhányszor kellett ugyan kezelnünk őket, de végül minden rendbe jött. Végül körülbelül egy nyolc éves kisgyerek fejletségi szintjén állt vissza normálisra a fejlődésük. Mivel ez is megoldódott Cristina végre eléggé megnyugodott ahhoz, hogy hazamennyen és befejezze a pakolást, míg én a laborban szintén befejeztem egy két munkát. Még elmentem az új papírjainkért melyben minden japánban való megélhetéshez szükségünk lehessen.
- Cris, Cris… itt vagy.
- Pssz… épp alszanak. – ezen a napon utaztunk japánba így előző nap hazavittük őket, hogy ne kelljen felesleges kitérőt tennünk.
- Bocsi, de valamit még mindenképp meg kell tennem… – ekkor letettem az asztal az egyik fém színű bőröndöm és kivettem belőle egy fegyverre hasonlító tárgyat.
- Mit akarsz azzal? – kérdezte miközben a gyerekekhez léptem.
- Ne aggódj semmi, bajuk nem lesz… Ez egy chip beültető szerkentyű. És most… – lassan felemeltem Akachi karját, majd a szerkezet segítségével beültettem a chippet, aminek egy másik másolatát pedig Youkoba.
- Yoshi! És fel sem ébredtek. Na, már csak egy dolog van hátra… – léptem vissza a bőröndhöz és visszatettem az eszközt. - Drágám, gyere ide egy kicsit… és add a bal kezed. – mikor felém emelte a karját, a kézfeje alá nyúlva támasztottam meg a jobbommal, míg a ballal kivettem a bőröndből egy gyűrűt és felhúztam a gyűrűsujjára.
- Ez egy három az egyben, gyűrű. – jegyeztem meg miközben átadtam Cristinának is egyet és odatartva a bal kezemet, utaltam rá, hogy húzza fel az ujjamra.
- Három az egyben?
- Igen. Először is az hivatottak jelezni, hogy az új személyazonosságunk szerint is mi egy párt alkotunk. Másodszor a tiéd összeköttetésben áll az Akachiba ültetett chippel, míg az enyém Youko-chan chipjével, így ha a gyűrűk felizzanak, az azt jelenti, hogy ismételten kezelésnek kell alávetnünk őket hogy, stabilizáljuk a lélekenergia áramlásuk, rendben? – bólogatott válaszul Cristina miközben rápillantott a gyerekekre, majd vissza rám. - És harmadjára… - kezdtem bele a mondandómba mikor is tekintetünk találkozásakor arcom rögtön elvörösödött. -… ez az irántad érzett szerelmem egyik kifejezése is, í-így szeretném, ha nem csak úgy tekintenél rá, mint egy ál-eljegyzési gyűrűre… – erre Kurisu erősebben megragadta a kezem és magához rántott, hogy aztán csókot nyomjon az ajkaimra.
- Hát, persze… ezek a gyűrűk fognak mostantól egymáshoz kötni minket. – csókolt meg még egyszer, majd elengedett és felhívta a figyelmem, hogy indulnunk kell, a reptérre.

Karakura városa. Ide vezetett úti célunk. Már a város határba érve érezhető volt a magas lélekenergia szám, amihez foghatót még eddig sehol nem éreztem. A taxi egyenest az új házunkhoz vezetett. A nagyobbacska épület két részre lehetett osztani kívülről. Az alsó rész egy alaksor, mely régen bárként üzemelt és, melyben már a végéhez közeledtek a felújítási folyamatoknál, hogy ismét meglehessen nyitni, mint, pénzszerzési forrás. A talajszint fölötti rész pedig a lakó rész volt négyünknek.
- Íme, az új otthonunk, remélem, tetszik.

Karen háza:
Az EvoL Bár(<-Nem végleges^^): A bár a pince helyén található, melyhez egy lépcsősor vezet le, mellyel szemben található a sötétzöld bejárati ajtó. Ha belépünk, rajta máris feltűnik a hangulatos kékes színű tompa világítás és a pincéhez képest tág belső tér. Az ajtón belépve bal oldalt egy kis koedukált mellékhelyiség találhat. Jobb oldalt egy fogas sor található a kabátoknak, amit egy 1 méter széles vékony fal választja el az ülőhelyektől. Az utóbbi rész két fehér színű kör alakú asztalból áll öt-öt kényelmes puha székkel körberakva, melyek a saját tengelyük körül elforgathatók. A túloldalon egy ˝L˝ alakú pult mely előtt kék bárszékek sorakoznak egymás mellett. A pult mögötti polcon italok és üres poharak sorakoznak. A bár végén pedig egy emelvényen áll a hely igazi különlegessége, egy hófehér zongora, melyen nagyritkán Kurisu szokott játszani, míg legtöbbször a bár felső sarkaiban elhelyezett hangszórókból szól hangulatos zene.
A bárba egyébként leginkább a környéken lakó fiatal háziasszonyok, és lazítani vágyó anyák járnak.
(click to show/hide)

A lakás rész: Két szintből áll az épület. A földszinten található a nappali, ami az előtértől balra található. Jobb oldalt az étkező és a konyha található, mely egy pulttal van elválasztva a két helység. Az előtérrel szemben a bal oldalt a nappaliba vezető ajtó után található a lépcső, mely az emeletre vezet. Az emeleten három hálószoba, egy fürdő és egy mellékhelyiség található.

12
Fullbringer / Konoe Karen
« Dátum: 2014. Aug. 09, 16:58:56 »
Jelszó: Fekete
Engedélyek: Megvannak


~ Adatlap
 
Név: Konoe Karen
Egyébb megnevezései: Elme Boszorkány; Elme Rabló
Nem:
 Kaszt: Fullbringer
 Szül. ideje: 06. 02.
 Kor: 28


  • Emberként: 28
  • Lélekként: -
  ~ Kinézet


  Testmagassága: 171 cm
  Testsúly: 63,5 kg
  Csak kicsivel van az ideális testsúly alatt, de ez őt hidegen hagyja.
  Fehér blúzt visel. Gombjai azonban csak a mellei tájékán vannak begombolva és ezeknek a száma is csak kettő.
  Hasi tájékon pont a köldökével egyvonalban egy fekete a szélein szegecselt övet visel, ezzel tartja némiképp össze a nyitott ruha felsőt. Alsó ruházataként egy fekete farmer miniszoknyát visel melyet egy szintén fekete bőr övvel tart a helyén. Lábbeliként pedig egy fekete magas sarkút vagy papucsot visel - ahogy épp a kedve tartja.
  Egyéb kiegészítői a csuklóin található fekete, bőrből készült szegecselt karkötők, melyek a blúz ujjai fölött találhatók. Illetve az ugyan azon anyagból készült nyakpánt szegecsek nélkül.
  A hajszíne fekete, és elől a leghosszabb - kicsivel váll alá nyúlik - míg hátrafelé egyre rövidebb lesz így a tarkója is már félig meddig kilátszik. Olykor egy hajráfot visel. Ajkait csábító sötétvörös rúzs emeli ki. Szemei lilás színűek, és füleiben egy egyszerű ezüst fülbevaló díszeleg.  ~ Jellem

  Képtelen a dühét visszafogni, így azt általában ütések tompa vagy lőfegyverek hangos zaja jelzi. Miután rászokott a dohányzásra ezek a ˝rohamok˝ ugyan csökkentek, de nem olyan mértékben, hogy biztonságosan lehessen tartózkodnia környezetében. (Illetve van még egy hatásos módszere a feszültség levezetéséhez, de ahhoz szükség van Cristinára, ezt viszont azt hiszem nem kell tovább részleteznem…^^)
  Ezt leszámítva egy elég pozitív személy, szeret szórakozni talán kicsit sokat is, ami visszafogottabb gyerekkori és fiatal évei hatása. Így hát természetesen az alkoholt sem veti meg.
  Keménynek és határozottnak mutatja magát habár legtöbbször nem az. Szeret az elektronikával foglalkozni különös szerkezeteket összerakni és a lélekenergiával kísérletezni. Imádja a fegyvereket, ezért nem meglepő a kisebb arzenál, amit magával hord.
  Szerelem ügyben viszont sosem ő az, aki kezdeményez, ilyenkor mintha teljes fordulatot venne. Míg fegyverrel a kezében legtöbbször egy vadállat addig ilyenkor egy félénk kis nyuszihoz hasonlítható.


  ~ Képesség

  ~ Képesség(ek)

  Fókusztárgy: Vivien Westwood Armour gyűrű
  Neve: Connected World / Kapcsolt Világ
  Típusa: Dimenzió-típusú
  Leírása: Karen a jobb gyűrűs ujján hordott gyűrűt használja képessége bevetésekor.
  Miután érintkezik, ellenfelével látszólag nem történik semmi azonban ez ne, így van. Az érintkezéskor ugyan is a megérintett célpontból és a használóból egy másolat képződik, mely a Karen által létrehozott világban jelenik meg. Ebben a világban Karen szabja a szabályokat. Teremthet és pusztíthat is ám mindezt csak korlátozottan.
  A terület méretének korlátozása nincs! A terület a látómezőt teljesen betölti, habár nem lehet a végtelenségig elnyújtani ez csak egy amolyan látszat. A bent lévő azt tapasztalhatja, hogy mérföldeket ment, vagy, hogy az egész várost bejárta pedig igazából vagy nem haladt semmit vagy a város egy részét járja csak be újra és újra.
  A képesség hatósugara a valós világban, első szinten 20 méter. Ha ezt elhagyja, az ellenfél a képesség megszakad.
  (Lentebb bővebben kifejtve!)
  Ám a képessége fő részét nem is ez alkotja. Annál inkább a nevében lévő „Kapcsolat” a két világ ugyan is kapcsolatban áll egymásban méghozzá úgy, hogy az érintés pillanatában a célponton egy aranyozott karikagyűrű jelenik meg a jobb gyűrűs ujján. Míg ez az ujján van a másolat és az eredeti kapcsolatban van egymással, így ha az egyik sérülést szerez azt a másik is megkapja és fordítva. Persze ez Karenre is igaz. A tudatuk azonban nincs kapcsolatban egymással így nem képesek a kommunikációra. Kivéve persze a használót, aki ha a homlokához/halántékához érinti a gyűrűjét képes kommunikálni pár másodpercig a saját másolatával. Ám ez idő alatt nem használhat semmilyen más reiatsut igénylő képességet/tárgyat.
  Hatások: a hatás nem csak közvetlen lehet, mint például: a másolat keze lángra kap így az eredetién is megjelennek az égési sérülések és a fájdalom. Hanem közvetett is, mint például a másolat előtt egy tűzfal képződik, és minél közelebb megy, hozzá annál jobban érzi annak perzselő hőjét, ilyenkor maga az eredeti is érzi ezt a hőt, ami addig nem is enyhül, amíg a másolat nem távolodik el a forrástól. De a mozgáskorlátozás is ide tartozik, ha például a másolat lábait a talajhoz rögzítik, és a kezeit hátrakötik úgy az eredeti sem lesz, képes mozgatni a lábait a kezei pedig egymáshoz simulnak és addig nem lesz képes elválasztani egymástól, míg a másolatnak nem sikerül. És ez fordítva is igaz. Viszont a hipnózis és illúzió képességek nem hatnak ki mindkét testre hisz a tudatuk nincs kapcsolatban ám a mérgek hatása már annál inkább.
  Persze, hogy ezek milyen szinten lesznek hatással az ellenfélre ez attól is függ mekkora a kettőjük Lp-je közötti különbség. Például: Az ellenfél kétszer erősebb, mint Karen, így ha a másolat még be is kap, mondjuk, egy villámcsapást nem sérül meg olyan súlyosan mintha egy szinten lenne az erejük vagy épp gyengébb lenne Karennél. Ugyan ez vonatkozik a mozgáskorlátozásra. Egy erősebb ellenfél könnyedén elszakíthatja a kötelet, de egy gyengébb már nem.
  Istenmód: Mint már említettem Karen másolata ebben a világban már majdnem olyan, mint egy isten. Ezért nevezi képességének ezen részét „Istenmód”-nak. Képes fegyvereket vagy bármilyen létező tárgyat megalkotni, átalakítani. Megváltoztathatja a környezetét illetve az időjárást és a fizikai törvényeket is. Nem képes embereket alkotni, de állatokat és rovarokat létrehozhat illetve növényeket is. Ezen kívül általa létre hozott mozgó tárgyakat, is mint mondjuk egy gólem, robot, autó stb. De létre tud még hozni a másolatok számára fogyasztható ételeket és italokat is ám itt érvényesül az a szabály, hogy csak olyat tud megalkotni, amit ő maga is már fogyasztott, hisz a megalkotáshoz tudnia kell milyen is az íze és a kinézete, állaga.
  Mások képességeit nem reprodukálhatja és ez igaz a kidoukra és a más kasztok ezzel megegyező képességére is, DE a kinézetüket lemásolhatja!

  1. szint: Kezdeti szinten a képessége bizonyos mértékig korlátozott. Ez annyit tesz, hogy magán kívül csak egy ellenfelet tud bevinni a saját világába. Ám ez után, ha eléri a 10.000 lp-t + 1 fővel növekszik az áldozatok száma.
  A másik korlátozás a fizika szabályainak megváltozásának számát taglalja magában. Első szinten ugyan is csak egyet változtathat meg közülük.
  A színteret nem változtathatja meg azonban kisebb változtatásokat már akárhányszor megejthet, de persze ezt sem viheti túlzásba hisz ez, is mint más tárgyak létrehozása csökkenti a lélekenergiáját.
  Továbbá a létrehozott kis világában a következőképp tolhatja el az idő múlását: 5 perc a valós világban = 30 perccel maximum a képességen belül. Illetve míg a valóságban 1 perc telik el a képességen belül ez idő alatt maximum 6 perc telhet el; 2 percnél 12 és így tovább.
  Időkorlát: Mivel ez csak a képességének az első szintje, így azt nem is tudja túl sokáig fenn tartani. Napi szinten összesen csak 5 percet képes használni, mielőtt teljesen kimerülne a reiatsuja.


  2. szint: Ezen a szinten még két fővel bővülhet a bevihető ellenfelek száma, 15.000 LP-nél a képesség kiteljesedésekor és 20.000 lp-nél. Így összesen 4 fő a korlátja.
  A fizikai hatások közül itt már minden 3-ik pont után megváltoztathat egyet.
  A világváltást minden 4-ik Fullbringre tett pont utány egyszer képes megtenni, de a változtatások között legalább 5 percnek el kell telnie. Illetve mint minden ez is nagyban csökkenti az erejét.
  A másik nagy különbség az első szinttel a ˝Világtöbbszörösítés˝. A ˝ Világtöbbszörösítés ˝ alatt azt kell érteni, hogy a használó képes több világot is létrehozni és a saját másolatait azokban elhelyezni egy másik személlyel egyetemben. Ezek számát a bevihető személyek száma adja meg így kiteljesedve is csak összesen négy darabkülönböző világot hozhat létre.
  Második szinten már a valós világban a hatósugár 200 méter.
  Kinézet: A fókusztárgy e szinten két külsőt képes felvenni (De nem egyszerre!). Az egyik egy 9 mm-es lőfegyver, mellyel annyit lőhet, ahány ellenfél maximálisan be tud vinni magával. A másik alakja pedig egy mesterlövész puska mellyel szintén ugyan annyit lőhet, mint az előzővel. Miután a lövést elvégezte a fegyverek ismét visszaváltoznak, így nem akadályozzál a továbbiakban a használót. Minden lövés egy erős fájdalom érzetet produkál, ám látható külső sérülést nem okoznak. Illetve a mesterlövész puskával (de csak azzal) a használónak lehetősége nyílik arra is, hogy egy olyan lövést adjon le, ami a képesség hatósugarán kívül van. Ekkor működésbe lép a fegyver távcsövére szerelt lézeres célzója és, amíg ezt az ellenfelén tartja képes a képességét ezen keresztül is használatba venni, bár ekkor ismét csak egy személyen használható a képesség, és ha a lézeres célzóval nem képes követni a képesség megszakad.
  Továbbá a létrehozott kis világában a következőképp tolhatja el az idő múlását: 10 perc a valós világban = 64 perccel maximum a képességen belül. Illetve míg a valóságban 1 perc telik el a képességen belül ez idő alatt maximum 10 perc telhet el; 2 percnél 16 és így tovább.
  Időkorlát: Mivel ez a képességének maximális szintje, így az időkorlát is a duplájára növekszik, így a fenntartási ideje 10 perc a valós világban.

  Ami mindkét szintre igaz: Ha Karen másolatát megölik, a képesség szertefoszlik, míg maga az eredeti eszméletét veszti több percre illetve előtte átérzi ugyan azt a fájdalmat. A másik módja a valóságban való kiütése, vagy ha elég messzire tud szökni, akkor, kijut a képesség hatása alól ám ezért ˝büntetésből˝ 15 percig szédülés és émelygést fog érezni.
  Ha a képesség megszűnik, a másolat emlékei összekeverednek az eredetiével, ezzel jócskán megzavarva az elméjét. Ellenben Karennél ezek az emlékek rendeződnek és kedve szerint hozzá férhet a két világban szerzett információnak.  ~ Szeret-nem szeret

  Szeret
  - Fájdalom okozása/érzése
  - Gumicukor
  - A bárja
  - Lőfegyverek
  - Robbanószerek
  - Technikai vívmányok
  - Nők
  - Cristina

  Nem szeret
  - Fájdalomcsillapító
  - Kézi közelharci fegyverek
  - Puszta kezes harcosok
  - Gyors harcosok
  - Semmire kellő, lézengő, nem tudja, mit kezdjen magával típusú emberek
  - Ha kioktatják
  - Ha kijavítják a mondandóját
  - A nem dohányzó helyeket(És ebbe a laborja is bele tartozik XD)

  ~ Felszerelés(ek)

  Különleges töltények melyek az általa készített folyékony lélekenergiában áztatott egy héten keresztül, ezáltal ezek a lőszerek képesek a fizikai testet nélkülöző fajok megsebzésére, elpusztítására is.(Tehát shinik, hollowok stb.-k ellen is hatásosak.)
  Ezen kívül tart magánál két 9mm-es kézi lőfegyvert (plusz egy tárat mindegyikhez), melyekre természetesen van engedélye. Ha küldetése van, még a továbbiakat tartja magánál: 2 db 9mm-es; 4 db kézi gránát; 2 db repeszgránát; egy kisméretű bokára erősített négy töltényt tartalmazó revolver; golyóálló mellényt és alkar és sípcsont védő páncélt. Kedvenc gurulós utazó bőröndje pedig a következőket tartalmazza: Egy mesterlövész puska (minden felszereléssel/kiegészítővel) + póttárak; egy vállról indítható rakétakilövő + két rakéta mellé; Robbanó szerek és anyagok, póttárak. Mindegyik a töltényekhez hasonló eljárásban részesült!
  A sebzés értékük mindnek a fegyverhasználatra tett pontokkal egyezik meg.

  13
  Lezárt harcok / Hueco Mundo túra: Karen vs Anton
  « Dátum: 2014. Aug. 08, 16:11:11 »
  - Gyönyörű éjszaka. – szívtam bele a füstölgő cigarettába, majd a füstjét a csillagos ég felé fújtam. - Ma csak úgy pezseg az élettől. – hunytam be a szemem és hagyatkoztam egyedül a lélekenergia érzékelésemre. Éreztem, a megannyi lélekrészecske jelenlétét, majd hirtelen valami, vagy pontosabban valaki megzavart.
  - Milyen költői ma este valaki… – simította végig a két tenyerével a meztelen testem, majd mellkasát a hátamnak nyomta és az állát a jobb vállamra helyezte. Arcán egy perverz mosoly volt látható, amint testem próbálta meg ingerelni a karjaival, míg a nyelvével a nyakamról legördülő verejtékcseppet nyalta le. Már jó ideje ez az első együtt töltött éjszakánk, amit nem alvással töltünk. Végre eljött a nyári szünet az iskolában ahol Kurisu dolgozik végre az egész napot mellette tölthettem. A gyerekek sincsenek itthon, a barátaiknál alszanak. Habár a távolból figyelem őket, nehogy valami butaságot tegyenek.
  A házunk tetején, mely magasan a többi környékbeli hát felé magasodik, nyugodtan letelepedhettünk a felhozott futonok és pokrócok közé, hogy aztán egymást ˝szórakoztathassuk˝.
  - Hé, nem arról volt szó, hogy pihenőt tartunk. Mert a kezeid már megint huncutkodni készülnek…
  - De már nem tudok, többet várni… Fel akarlak falni… – elméje egyszer csak lángra lobbantotta a cigarettám maradékát mely, pillanatok alatt hamuvá vált. A szőke szépség pedig egy szempillantás alatt elmozdult a hátam mögül, majd hanyatt fektetett és felém magasodott négykézláb állva. A ragyogó félhold fényében így tökéletesen kirajzolódtak meztelen testének vonalai. Tekintete egyszerre volt igéző és perverz, ahogy elkezdte a testem ízlelgetni, így aztán nem tehettem mást, mint, hogy átadtam magam az általa okozott gyönyörnek.
  Röpke fél óra múlva szerelmem már halkan szuszogott mellettem, mély álomba merülve. Én azonban nem tudta lehunyni a szemeimet. Habár még mindig éreztem némi bizsergést a testemben – hisz Kurisu a legjobb az ágyban, ez nem kétséges – nem ez volt az oka az álmatlanságomnak. A nem túl közeli távolból lélekenergiákra lettem figyelmes. Lidércek egy kisebb csapata volt az melyek egyre csak közeledtek. Nem tudtam tán én vagyok-e az oka, hisz nem csak a ruháimtól, de a lélekerő szabályzótól is megfosztott a drágám. Lassan fel is álltam mellőle majd összeszedtem a tetőn szétszórt ruháimat, majd lesiettem az alaksorba, be egyenesen a laborba ahol a fegyvereimet tartottam. Mivel hiába vettem fel a csuklómon ékeskedő eszközt felkészültem, hogy magam irtom ki a lényeket, melyek valószínűleg bármikor megjelenhetnek és megzavarhatják a kedvesem álmát.
  Egy a házunkhoz közeli kis parkban értem be a fenevadakat. Öltözékem, tehát a vékony blúz és a forró nadrág kissé igénytelenül álltak izzadt testemen, ám a lényeket úgy néz ki eme látvány nem igazán hatotta meg.
  - Ejnye, fiúk és lányok, nagyon, de nagyon rosszak voltatok látom. – csettintésemre mindkét fegyverem előbukkant a zsebdimenziómból majd, amint elkaptam őket, ujjaimat a ravaszokra helyeztem majd tüzelni kezdtem. A maszkos lényeknek semmi esélyük nem volt a távolsági támadásaim ellen, amit ők is hamar észrevettek, így menekülőre fogták rögvest.
  - Azt már nem… nem menekültök előlem… – a harc heve teljesen magával ragadott és mire észbe kaptam már üldözőbe is vettem a lényeket. A túlélők közt jól érezhetően volt egy erősebb lény mely hamar felhasította teret, hogy elmenekülhessen. Egy vigyorral az arcomon vetettem magam utána, majd csak miután három golyót eresztettem a fejébe akkor vettem észre, hogy már egy teljesen más világba kerültem. A levegő pezsgett a lidérc energiától, melyet a testem igen csak jótékonyan fogott fel. Körülöttem az sötét égig, vagy inkább a plafonig magasló vaskos fák ágaskodtak.
  - Érdekes…


  Oldalak: [1]