Összegzés - Filius Nocturn

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Filius Nocturn
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Mágus
Titulus:
Nocturn Vegyesbolt tulajdonosa
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
13 (0,005 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2014. Aug. 18, 20:54:06
Utoljára aktív:
2017. Márc. 19, 18:14:46
Tárcában:
2 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
6.
Lélekenergia:
60% Complete
33 625 / 45 000
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Reiatsu szín:
Fekete
Pontozás:
Összesen: 72 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 67 pont az LP után

Képzettségek:

11 pont fegyverhasználat
13 pont pusztakezes harc
24 pont ereklyehasználat
0 pont  helyváltoztató képesség
24 pont különleges képesség
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Kapcsolat cimke:
Forever alone
Mottó:
Mintha az egész világ egy nagy mozi lenne, és mi mindannyian egy beteg elme szülte cselekmény szereplői lennénk.

Jellemzőim

Jellem: Miért nem tudom utálni? A logika totál azt diktálja, hogy utálnom kell. Erőltetném, de úgyis hiába. A logika csődje ez az állapot. Fertőzés. Szepszis. Fáj az egész egyéniségem, de ez a fájás is egészen abszurd, mert párhuzamosan valósággal jó, hogy így fájok.

Kinézet: Európai származásához méltóan kimondottan magasnak számít a Japánok körében a maga 190 centiméterével. Jellegzetes, hosszú hollófekete haját mindig kibontva horda, ami szinte már természetfelettien egyenes és ápolt. Arcának és testének vonalai meglehetősen kecsesek, mintha csak egy régi vágású, de nagy múltú művésszel találkoznánk. Fajtájához híven tekintete hol a lilába burkolódzó bestiát mutatja meg, hol pedig a zöld szemű arisztokratát. Öltözetének stílusa a victoriánus, ritkán ad ez alá.

Tárgymágia: Hajdani mentorának köszönhetően a tárgymágia tudója és birtoklója is egyben. Ez egy passzív képesség, mely lehetővé teszi az ereklyék, egyszerű tárgyak machinálását; használatát. Nocturn képes a tárgyakban rejlő mágiát feltérképezni, aktiválni, megbontani, szétszedni, valamint két már mágiával rendelkező tárgyat egybe gyúrni; néhány látomás formájában pedig lehívni a tárgy történetét. A mágia használatának feltétele az ereklyehasználat diszciplína, valamint pontozása is az alapján működik. Bármilyen új tárgy alkotását, vagy beszerzését egyéni technikák „pályázásával” lehetséges beszerezni. A tárgy ereje nem haladhatja meg a vásárlásnál feltüntetett pontozás mértékét. Küldetésen csak is akkor képes egy ellenséges shinigami zanpakutoját megbontani, ha a mesélő engedélyezi; más esetekben is szintén engedély kell hozzá.

Árnymágia: Az átokpecsét ideje alatt számos tapasztalatot szerzett az árnymágiákkal kapcsolatosan. Ekképpen az Insignis Reliquia összeomlása után úgy határozott elsajátítja eme ágazatot, hiszen a sötétség hozzá is igen közel áll. A mágia alkalmazásának noha van egy kellemetlen hátránya, hogy a nappalokat kevésbé viseli el a használó. Természetes részének érzi a sötétségből eredő mágiák alkalmazását, ezért a fényes nappalok kevésbé a barátai. A Nappalok legalább is meglehetősen kedvtelenné teszik a használót, sápadt és frusztrált lesz tőle; arról nem is beszélve, hogy energetikailag is fáradékonyabb.
A mágia segítségével viszont naplementekor egy olyan előnyhöz jut, mely nagyban segíti Nocturn munkáját. A környezetében képessé válik az összes árnyék irányítására, lát a sötétben, jobban kihallja a hangokat,  olyanokat, amelyeket már nem biztos, hogy meghallana. A mágiának jelenleg csak az első három fokozatát ismeri.
 • Első fok: Az első fok használatával, ha a használó rálép/hozzáér egy árnyékra/hoz, akkor az árnyék tulajdonosa nem képes mozdulni, vagy tárgy esetében nem lehet elmozdítani a tárgyat a helyéről. A technika erőssége függ a használó lélekenergiájától (ill. KK pont) hiszen egy magasabb lélekenergiával rendelkezőt nem képes olyan sokáig mozdulatlanságra bírni. A technika csak is addig tart, míg Nocturn az illető árnyékán áll (ill. hozzáér), ha elmozdítják/elmozdul, akkor természetesen kiszabadul az áldozat a kötésből.
 • Második fok: Ezen a szinten a környezetben előforduló mesterséges fények kioltására képes. Mechanizmusában ez azt jelenti, hogy a környező árnyékokat elmozdítja, majd azok elnyelik a teremtett fényt. Ilyen lehet a közvilágítás, gyertya lángja, tábortűz..stb. A kidouk esetében azok fényét elnyelheti, azonban azok még ugyanolyan erősek maradnak. E foknak köszönhetően Nocturn tisztán lát a sötétben.
 • Harmadik fok: Lehetővé teszi, hogy az árnyékkal rendelkező, általa kiszemelt ellenség ellen fordítsa a saját árnyékát. Ilyenkor az elterülő árnyék megmoccan, majd leképezve (nagyjából) a tulajdonos külalakját, kiemelkedik a földből és megtámadja az illetőt. Az árnyékok ebben az esetben Nocturn pusztakezes képességével rendelkeznek. Ellenállóságuk pedig csupán ennek a fele lehet. Rendszer alapján tehát, ha a karakternek 11-es a pusztakezese, akkor az árnyéknak is. Azonban az árnyékot egy 6 pontos technikával már meglehet semmisíteni. Amennyiben megsemmisítik, a földre esik és újra normális árnyéka lesz a tulajdonosnak.


Ereklyéi:
  • Anima Amiculum: A mágus társadalom egy legendás mágus köpenye, amelyet Nocturn egyenesen a mesterétől kapott. Az elbeszélés szerint, egyenesen Sheiva királynő (Nocturn anyja) szőtte ajándékként a titokzatos ereklye mágusnak, minek után istene megharagudott rá és büntetésként elbuktatta az egész civilizációt. Látszólag egy teljesen átlagos - ámbár elegáns - fekete köpeny, amelynek belső felén élénk színnel megfestett rúnák vannak. Ezekből a rúnából azonban jelenleg csak egy van valósan aktiválva, amelynek képessége, hogy a mágus képes elrejtőzni az árnyak között, kis ható távolságokban itt- ott máshol is felbukkanhat. Zavartalan közlekedést nyer ezzel az éjszakában, habár ez egy el nem készült köpeny.

  (A későbbiek folyamán szeretném egy-egy rúnával bővíteni a köpenyét, de azt már elköltendő ryouból)
  • Calix: A karakter saját készítésű műve, ami egyenesen a kedvence. A hívó szó után megjelenik Nocturn kezébe egy kristályos borospohár, félig vörösborral. Ha el is dobná a poharat, azaz esés pillanatában elpárologna. [Megjegyzés: Nem képes mást megkínálni ezzel. x"D]
  • Oraculum: A hét nagy kristálygömb egyikének a birtokába jutott évtizedekkel korábban. Valójában elnyerte egyszer egy ügyfelétől, aki bosszúból meg akarta ölni Nocturnt; viszont a mágus tőrbe csalta ellenfelét. Az oraculum képessége nem kifejezetten mérvadó, inkább segédeszköz. A tárgy képessége, hogy mentális kapcsolatba lép a mágussal, aminek segítségével képes egy városnyi területet - csak is kizárólag akkor, ha ott tartózkodik - megfigyelni a nap bármilyen időpontjában, ha egy zárt teremben zavartalanul képes munkálkodni. Amennyiben megzavarják, akkor hosszú órák szükségesek ahhoz, hogy a mentális zavarok lenyugodjanak, és újra képes legyen használni ezt az ereklyét. Az ereklye látása nem terjed ki a mágikusan, vagy kidoukkal lefedett erőterekre; így azokat vakpontnak érzékeli a karakter.
  • Pentaculum: Az Insignis Reliquia világhírű, mágikus érméi. Ugyan egyszerű a hívó szava ezeknek a tárgyaknak, viszont annál bonyolultabb a funkciója. Az érmék még az Insignis Reliquia tulajdonát képezték, csak míg Nocturn el nem hozta őket a szervezet felbomlása előtt. Az érmék immáron képességüket tekintve nem képesek egyebekre, mint a mágikus szerződések érvényesítésére. Lényege, hogy a szerződés beiktatása előtt az adott érme felfénylik, és elhallatszik a szerződés maga. A paktum lényege, hogy mindkét félnek kötelessége betartani a szerződésben leírtakat, viszont, ha valaki eltér a szerződésben elhangzottaktól, azt szörnyű fejfájás kezdi kínozni egészen addig, míg vissza nem tér a helyes útra. Ezek a fájások képesek akár az őrület legmagasabb fokát is kicsikarni egy illetőből hosszú idővel. A paktum továbbá egy megjegyzésként tartalmazza, hogy az érme mindig figyelmeztet, mielőtt elkövetnéd a szerződés megszegését.
  • Clavis: Egy aprócska kulcs, amely minden zárba illeszkedik, ám hiába is nyitja ki az ajtót, attól még nem lehet a számított hely irányát lehetővé tenni. Ez a kulcs ugyanis nem más, mint a Nocturn Vegyes boltba épített kastély kulcsa. Tehát a kinyitott ajtón keresztül egyenesen a Vegyesbolt könyvtárának bejáratához lehet menni.[/color]
  - Domini I - folyamatban
  - Chizuki Maya új élete - folyamatban

  Aláírás:

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2021. Jún. 22, 15:33:01

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett

  Még nincsenek barátaim.