Összegzés - Cortez de Muerte

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Cortez de Muerte
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
3 (0,001 naponta)
Regisztrált:
2015. Jan. 09, 21:16:38
Utoljára aktív:
2017. Ápr. 13, 20:52:32
Tárcában:
6 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
8 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Kék
Pontozás:
Összesen: 29 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 17 pont az LP után
  • 4 pont jár a hierrora LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
Képzettségek:

1 pont fegyveres harc
9 pont pusztakezes harc
3 pont hollow képességek
4 pont sonido
5 pont resurrección
7 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#0055ff

Jellemzőim

~ Kinézet180cm-es magasságból nézem a világot, 65kg-os súlyommal tengetem napjaim. Testem sportos, a legtöbb helyzetben jól bírja a megerőltetéseket. Hajam kék és általában összefogva hordom és ilyenkor a derekamig ér, de néha megesik, hogy ki van engedve. Azt szokták mondani, hogy jóképű vagyok, de ez engem nem érdekel, mert mindenki úgy néz ki, ahogy megteremtették (legalábbis jó esetben). Maszkom darabjait fülbevalóként hordom mind két fülemben. Hollow lyukam a mellkasom közepén található. Öltözékem a szokásos arrancar egyenruha.
~ JellemKomoly, megfontolt személyiség vagyok. Rasszista nem vagyok, elvégre nem egy lelket ettem meg. Az érzelmekkel úgy vagyok, mint hóember a nyárral (minél távolabb, annál jobb), habár néha mosolyogni is szoktam, elvégre mindenkinek lehet néhanap egy-egy gyenge pillanata. Számomra a külső nem meghatározó tényező, ezért is ítélem el azokat, akik az alapján alkotnak véleményt másokról, amit látnak, pedig a könyveket se a borító alapján választja az arrancar.

~ Képesség(ek)


Velo (Fátyol):
Ez a képesség szemmel tökéletesen észrevehetetlenné tesz, ámbár minden más módon észrevehető vagyok.
Képesség időtartama: resu pont perc

~ Zanpakuto


Neve: Asesino (Gyilkos)
Parancsa: Esconde (Rejts!)
Resurrección:  A parancs kimondása után a kardom eltűnik, hajam valamicskével hosszabb lesz és színe vörösre vált. Ruházatom is megváltozik, az egyenruhám felső része eltűnik, mind a két kezemen fekete kesztyűk jelennek meg, melyek a könyökeimig érnek. A nadrágom bal szárát vörös láng minta, míg a jobb szárat kék láng minta ékesíti.

Támadások:
1. Velo de Muerte (A halál fátyla)
Ez a képesség szemmel tökéletesen észrevehetetlenné tesz, valamint a lélek energiámat se lehet bemérni, ámbár minden más módon észrevehető vagyok.
Képesség időtartama: max: resu pont*10 perc (a képesség feloldása után a láthatatlanságban töltött idő kétszeresét kell várnom, hogy újra aktiválhassam)

2. Latebra (Rejtekhely)
Ez a képesség egy henger alakú területen belül minden élőlényt (állatot, embert, növényt, valamint minden féle lelkeket) tesz szemmel tökéletesen észrevehetetlenné, aki a képesség aktiválása után lép a területre az nem lesz láthatatlan. (terület adatai: max: resu pont méter sugarú és resu pont*3 méter hosszú/magas; min: resu pont/2 méter sugarú, valamin resu pont méter hosszú/magas; irányát a két kezem tartásával adom meg) Ennek a területnek a középpontja Én vagyok. Tehát, ha elmozdulok, a henger is elmozdul, valamint ha valaki kikerül a területről elveszti láthatatlanságát és hiába megy vissza a hengerbe (már ha vissza talál) nem lesz újra láthatatlan. Egyébként a láthatatlan személyek tisztán látják egymást, míg a nem láthatatlanokat egy kicsit fakóbbnak látják.

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 15:30:24

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?