Összegzés - Isami Masayoshi

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Isami Masayoshi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
31

Hozzászólások:
16 (0,007 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2015. Aug. 11, 15:31:25
Utoljára aktív:
2017. Nov. 21, 16:59:19
Tárcában:
4 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Jég kék
Pontozás:
Összesen: 15 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
Képzettségek:

3 pont fegyverforgatás
2 pont pusztakezes harc
1 pont reiryoku manipuláció
1 pont helyváltoztató képesség
4 pont különleges képesség

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
A REND és az IGAZSÁG mindenek felett, de REND is nagyon fontos, mert a rendetlenéget utálom, mmm... úgy van *bólogat*
Post szín:
Masayoshi-#50B98E Hakuen-#9FFAC3

Jellemzőim


~ Kinézet ~


Magassága 186 centiméter a legutóbbi mérés szerint, ami már felső középiskola óta nem változott így már akkor férfiak átlag méretének felelt meg. Ehhez viszonyul a 80 kilogrammos súlya, mely ugyan csak arról tanúskodik, hogy egészséges testtel rendelkezik. Persze ezért mindennap keményen meg is dolgozik. Munkájából kifolyólag, jó kondíciónak örvend, teste izmokkal borított.
Haja sötétbarna erősen a fekete irányába hajló színt sugároz, mely tökéletesen illeszkedik a hasonlóan sötét szembogaraihoz.
Elsősorban az egyenruhájában látni, mivel rendőr így ez előírt, és ő örömmel be is tartja. Azon kívül  az öltözködése változó, de tartja magát a friss, modern trendekhez (persze csak mérsékletesen).

~ Jellem ~


Az igazság, a rend megszállottja. Először igen merevnek tűnhet azzal, hogy minden az apróbbtól a fontosabb szabályokig betart, illetve betartat. Ettől eltekintve egy igen kedves, figyelmes ember. Munkájából kifolyólag könnyen szólít meg idegeneket akár csak egy kis kioktatás, akár beszélgetés céljából (persze csak ha van rá oka).
Mint mondtam szereti a rendet, NAGYON. Rendmániás, így például mindent rendszerezett a lakásában és aszerint pakolja a holmijait. De ha elmegy otthonról, akkor a saját környezetében is szereti rendben tudni a dolgokat, legyen az akár egy eldobott szemét, rosszul álló nyakkendő stb.
Ha ez még nem lenne elég, elvakult híve az igazságnak, így aztán a rendőri munka is pont neki rendeltetett. Bár szokás szerint sokszor túlzásba esik. ^^” Hajlamos még a lidérceket is kioktatni, ha belefut egybe. Mondhatni, hogy már a hobbijává vált, hogy ezeket a rakoncátlan lényeket próbálja megnevelni, eddig még sikertelenül...
Nem kedveli a bűnözőket, és ezt hamar a tudtukra is hozza, ilyen-olyan módon... Persze különbséget tud tenni a bűnözők közt is így például nem harapja el a torkát a hajléktalannak aki lopni próbál kétségbeesettségében. Ellenben egy gyilkost, vagy egy olyan személyt, aki a legcsekélyebb együttérzés nélkül okoz fájdalmat másoknak, már annál inkább megbünteti.


~ Képesség(ek) ~


Neve: 白炎「Hakuen」
Típusa: Manipulálás
Eleme: Tűz(?)
Leírás: Hakuen álltalában egy agresszív természetű, leginkább női alakot öltő  fehér lángok alkotta létforma, mely nem más mint Masayoshi képességének megtestesülése. Ezen alakját azonban csak akkor veszi fel ha harcra kerül a sor vagy ha csak természetéből adódóan piszkálni kívánja Masayoshit, és az őt látni képes személyeket. Ezeket a helyzeteket leszámítva azonban, általában egy teniszlabda méretű lángcsóvaként pihen Masayoshi testéhez csatlakozva.
Bár legtöbbször csak az agresszív, kötekedő énjét mutatja ki, tud kedves is lenni, és a neki tetsző személyekkel, hamar össze is barátkozik. Masayoshi számára egyben egyfajta anyapótlékként is szerepel, hisz már kiskora óta mellette van és alkalom ad tán gondját is viseli.

Hakuen lángjai: Mint ahogy a teste, úgy az általa teremtett tűz is fehér színű. Az átlagos tűzzel ellentétben azonban ennek a lángjai nem bocsájtanak ki hőt, és az érintésük sem éget. Annál inkább az ellentéte. Hófehér lángjai hideget árasztanak magukból és megvan a képességük, hogy az általuk bekebelezett dolgok felszínét kemény jégréteggel fedjék be. Nem csak a nagyobb testekre vonatkozik, még az igazán kicsi, szabad szemmel nem látható, a levegőben szálló porszemeket is képes jéggel beborítani, így magában a levegőből is veszélyes légszilánkokat, vagy védelemre használható falat létrehozni. Ezek méretének maximuma a Különleges Képesség képzettségre tett pontjainak a fele méterben - így például 4 pont esetén 2 méter.
Kezdeti szinten (4 pont) Masayohi körül elterülő 20 méter sugarú kört képesek a lángok elborítani, illetve azon belül bárhol meggyulladni. Ezt követően minden negyedik pont után két méterrel szélesedik a Hakuen által birtokolt terület.
A jeget mindaddig képes manipulálni, amíg beborítják a lángok, és utólag is csak akkor képes irányítása alá vonni a saját maga kreált jeget, ha az ismét beborítja a lángjaival.

~ Felszerelés(ek) ~


- Egy okostelefon
- A jelvénye
- Pénztárca
- Egy bilincs + kulcs
(Egyenruhája viselése esetén minden ahhoz tartozó, tehát bilincs, fegyver stb)

~ Kereset ~


Előtörténet - 3000 LP és 4000 ryou

~ Tevékenység ~


~ Munka ~Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 16:02:40

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?