Összegzés - Hua Ming Yue

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Hua Ming Yue
Pozíció:
Különleges karakter
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
5 (0,003 naponta)
Regisztrált:
2016. Ápr. 12, 00:27:09
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:56:55
Tárcában:
4 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
21 000 / 30 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim


Hosszú haja sötét árnyalatú, néha barnásnak, máskor éjfeketének tűnik. Alakja törékeny porcelánbabára emlékeztet, és erre hatalmas szemei csak még inkább rájátszanak. Íriszei cseresznyevirág árnyalatúak, halványak, legtöbbször élettelenül tekintenek a semmibe. Bőre sápadt, selyemtapintású, s mintha képtelen lenne bepiszkolódni, úgy ragyog.
Alacsony, nincs 160 centiméter, ez azonban egyáltalán nem zavarja, igyekszik előnyére kovácsolni. Kinézete ellenére kifejezetten erős, így nagyobb tárgyak mozgatása sem okoz gondot a számára. Általában olyan ruhákat hord, amit adnak neki, nem válogat, bármit felvesz.


Leginkább a teljes lelki nyugalom, és szenvtelenség jellemzi. Képtelenség kihozni a sodrából, sőt azt is nehéz elérni, hogy bármiféle reakciót mutasson a másik felé. Érzelemmentessége nem megjátszott, képtelen az empátiára, és egyáltalán arra, hogy feltérképezze az érzelmeket. Nincs bűntudata, nem szomorú, egyedül az éhséget és fizikai fáradtságot érzékeli hasonlóan másokhoz, még a fájdalom érzete is igen tompa.

Neve: Shoshin no kyouki (Minden Isten fegyvere)
Leírása: Halála után lelkét különleges módon teremtették újjá, és egy önálló fegyvert alkottak belőle. Bár korábban saját döntései szerint harcolt, jelen pillanatban Qi-je (lélekenergiája) egy különleges medálhoz van kötve, és annak kell engedelmeskednie, aki azt birtokolja. Ha szabadon engedik erejét, képes eltávolodni az eszköztől, de a „mesterétől” kapott parancsot nem szegheti meg, fizikailag képtelen az ellenállásra.
Felszabadított erejének hatására megjelennek „szellemi” jellemzői, a hosszú róka-fülek. Különleges színük csak rá jellemző, ezáltal könnyen felismerhető, ha valakivel már összeakadt korábban.

Támadások

Sejoubampan (Minden ezen a világon)
Képességének lényege, hogy képes bármit fegyverként használni, amihez csak hozzáér. Tulajdonképpen az egész lénye csupán akörül forog, hogy az aktuális mesterének mindig a kedve szerint cselekedjen, ehhez alakították ki adottságát is. Legyen az egy egyszerű fadarab, vagy éppen egy papír, amíg ő a harcban fegyverként használja, a tárgy is ekképpen „viselkedik”, fittyet hányva fizikai adottságaira.
Ha úgy tartja kedve, képes valóban elsütni pisztolyként egy banánt, vagy dobócsillagként használni egy egyszerű papírlapot. Amint azonban nincs szüksége a tárgyra, az visszanyeri eredeti fizikai tulajdonságait. (Tehát rajta kívül más már nem tudja ugyanúgy használni ezeket, mint ő.) Kinézetre egyetlen percig sem vesznek fel más alakot ezek a dolgok, tehát ha úgy dönt, hogy egy botot használ kardként, az ugyanolyan hosszú marad, és úgy tudja csupán használni.

Yokoku (Szövetséges)
Kapcsolata különleges a róka-szellemekkel, és amennyiben szükséges, képes magához szólítani őket, ehhez csupán egy hosszabb füttyszó szükséges. A szellemek nagyobbak élő társaiknál, de hozzájuk hasonlóan fogaikkal és karmaikkal harcolnak, erősségük Ming Yue lélekerejétől függ, mert tőle nyernek erőt. (Különleges képességgel csak az elnevezett egyedek bírnak, azokat azonban külön kell pályázni!) Egyszerre maximum 5-t tud megidézni, különben elveszíti felettük a kontrolt, és bárkire rátámadhatnak.

Helyváltoztató képesség


Zureru (Eltolódás)
Hasonló gyorsaságot képes kölcsönözni neki, mint más kasztok képviselőinek. Különlegessége, hogy a gyorsaságból adódóan mintha elmosódott „klónok” haladnának mögötte, ezek azonban csupán az ő árnyképei. Ha támadás éri helyváltoztató mozdulat közben, képes arra, hogy egy ilyen árnyképbe mozduljon vissza. (Vagyis, ha a támadó helyváltoztató pontjai alacsonyabbak, mint az övé, vagy nem azzal támad, képes ily’ módon kitérni a támadás elől.)


GānJiàng és MòYé (Páros kardok)
A szerelmesek által kovácsolt kardok nagyon élesek, és kifejezetten jól forgathatóak együtt. Különlegességük, hogy a pengék keresztezésükkor felizzanak, egy tűzgolyót létrehozva, amit egy határozott mozdulattal az ellenfélre tud lőni. Ha két külön személy forgatja a kardokat, erre akkor is képesek.

Qīnglóng yǎn yuè dāo (Zöld Sárkány Félholdpenge - guandao)
A hagyományos kínai fegyver közel két méter hosszú, forgatása gyakorlatlanok számára szinte lehetetlen. Kinézete ellenére a penge része sokkalta nehezebb, mint vékonyságából adódóan lehetne. Támadások alatt meg lehet tölteni lélekenergiával, amit zöldes fényű jégcsapokká alakít, egy félkörív leírásával ezek az ellenfélre lőhetőek. (A belevezetett lélekenergia függvénye, hogy mennyit, 1 kör alatt 3-t idéz meg, maximum 3 körig képes elvezetni a lélekenergiát.)Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 15:44:58

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?