Összegzés - Mizushima Setsuko

10. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Setsuko
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
3
Nem:
Nő
Kor:
73

Hozzászólások:
58 (0,034 naponta)
Lakóhely:
Soul Society
Regisztrált:
2016. Okt. 07, 18:03:56
Utoljára aktív:
2019. Dec. 09, 00:27:35
Tárcában:
12 500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
10 300 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete
Reiatsu szín:
Kékes
Pontozás:
Összesen: 28 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 18 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
  • 1 pont a nemesi származás okán
  • 1 pont Kardok és rózsák egylet tagságért
Képzettségek:

7 pont zanjutsu
3 pont hakuda
1 pont kidou
8 pont shunpo
9 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Call me princes, and that'll be ur last word
Post szín:
508EA1 // b8860b

Jellemzőim


~ Kinézet

Fiatalos, korai húszas éveiben járó, karcsú megjelenése igazán vonzó látványt nyújthat, alakjára semmi panasz nem érheti a háza elejét, szóval keresnie kellett valami mást, hiszen nem is ő lenne, ha nem tette volna meg. Gyorsan szembeötlő ugyanis, hogy néhol össze van fércelve, sebnek azonban nyoma sincs. Ő ugyanis ezt "divatból" tette. Szerencsére a legtöbb ilyet képes eltakarni, így könnyedén képes igazi nemesi lányként is megjelenni, de képes kimondottan kihívóan, bár utóbbi olyasmi, amit nagyon is gyakran tesz meg. Nem híve a csicsának, a csillogó, fodros ruháknak, bár a hagyományos japán ruhák szolidabb verzióit előszeretettel hordja. Sok esetben csak fásli takarja dombosabb vonásait, leginkább, amikor harcol, gyakorol, vagy fest. Megjelenése mellesleg igencsak vegyes érzelmeket válthat ki, vörös tincsei gyönyörűen keretezik az arcát, amely két hosszú fonatba van kötve, szintén fásli segítségével és arcvonásai finomak, szemei veszélyesen villognak a rózsaszín legvadabb, legrikítóbb színében, mosolya pedig tud melengetni, és ölni is. Nem mondhatni égimeszelőnek, sokkalta inkább alacsonynak, hiszen jó 162-3 cm. Legbizalmasabb barátját, a kardját mindig a hátára kötve hordja, ezzel szimbolizálva, hogy ő védi még a hátát is. Testén tetoválások is megtalálhatóak, ám ezek is takarható helyen, kivételt képez háza címere, amely jobb csuklójára lett varrva, és büszkén viseli. Emellett egy hatalmas jáde-sárkány tekeredik a hasára.

~ Jellem

Megjelenése és jelleme koránt sem egymás párhuzama. Kaotikussága ugyan megfigyelhető jellemében is, azonban koránt sem számítana egy külső szemlélő arra, hogy ez a lány kiemelkedő logikai képességekkel bír. Meghatározó jellemi vonásai egocentrikussága, határozottsága, energikussága,  valamint feltűnési viszketegsége. Nemesként jobban ismeri az illemszabályokat, és udvariassági kódex hadakat, mint bárki más, még sem tartja többre a legtöbbet egy tanácsnál, amiket többnyire nem szokott megfogadni. Határozott parancsot ritkán nyel le, egyfajta tekintete kell legyen az illetőnek, hogy komolyabban hatni tudjon rá, hiszen nagyon határozott jelleme van, ráadásul erősen a tudatában van az is, hogy nemesi család tagja, így akármilyen jött - ment valakitől parancsot elfogadni nem lesz hajlandó, csupán abban az esetben, ha a parancs megszegése súlyos következményekkel járhat irányába. Sokakat meglephet, hogy stratégiai képességei kiemelkedőek, valamint az ennek kivitelezésére szolgáló idő intervallumot is igen alacsonyra képes redukálni. Összességében vidám teremtés, aki szeret a társaság középpontjában lenni. Könnyen el lehet vele beszélgetni, habár vitázni vele nem kimondottan szerencsés, hiszen saját véleménye számára szent és sérthetetlen, ellenben vannak bizonyos személyek, akik természetesen ezek fölé képesek emelkedni. Bár kemény feje van, és nem kimondottan tolerálja, ha nincs igaza, neveltetése alapján képes teljes mértékben uralkodni magán, és akkor is kedvesen mosolyogni, amikor legszívesebben megfolytaná a szemben állót. Nincsenek titkai, vagy ha vannak, azok sem titkok, csupán nem hangoztatja... ilyen például művészi irányultsága, ugyanis egyik legfőbb tevékenysége a festészet, ahol kiélheti magát, és pillanatképeket fest, melyek sok esetben groteszk, és elvont stílusúak. Nem másnak, csakis önmagának fest, a szobája fala a leginkább remekműveknek titulált alkotásaival van díszítve. Összességében őszinte jellem, de nemesi kötelezettsége a hazudás mesteri művelése, és ő mestere is, azonban ha lehet, nem veri át az embereket, nyíltan kimondja, ha valakit épp szívesen leszúrna, ráadásul egyedi, mosolygós stílusban, ami így kissé hátborzongató képes lenni. Nem híve az érzelgősködésnek, sokkalta férfiasabb ebben, mint a legtöbb igazi férfi, saját bajait leginkább kifesti, vagy harc során kiadja magából, egyszóval remekül képes kezelni a dühét, hite szerint ugyanis a düh, mint érzés, elvakít, és vakon ugye kinek a torkát tudod elvágni, ugyebár. Végezetül levonható az a következtetés, hogy alapvetően két stílusra terjed ki az övé, amikor nemesnek kell lennie, és amikor nem.  


Neve: Jigoku no Hana (Pokol Virág)
(click to show/hide)

Fajtája: tűz
Shikai parancsa: Maiodore Jigoku no Hana! (Táncolj Pokol Virág!)
Shikai kinézete: A kard méreteit figyelembe véve semmit sem változik, ahogyan alaphelyzetben, shikaiban is egy wakizashi. Pengéje feketén villog, a keresztvas ugyancsak, amely apró, aranyszínű pókliliomokkal van díszítve, mindig annyival, ahány billogot még képes vágni. A markolata vörös, fekete mintázattal tarkítva.
(click to show/hide)


Támadások:

1. Dansu: Raijingu itami (1. Tánc: Fájdalom ébredése)

- A kard pengéje nem pusztán sebet hagy maga után, hanem egy apró kis billogot. Ezen jel egy pókliliom, amely minél frissebb, annál vörösebben izzik. Roppant kellemetlen érzés, ám közel sem végtelen a hatás. Ez a zanpakuto pontok függvényében alakul. 1-3 pont egy teljes kört jelent, 4-6 pont kettő kört, míg 7-9 pont hármat. Ahogy a hatás elmúlik, a billog is eltűnik. A létrehozható billogok száma egyenlő a zanpakutora tett pontok számával.

2. Dansu: Hakka (2. Tánc: Kivirágzás)

- A képesség az első táncra hajaz. A képesség kimondásával az aktív, és csak aktív billogok, amik még mindig a másik testén vannak, felhevülnek, és virágok nőnek belőlük, mellyek ezután felrobbannak. Terjedelmük állandó, és változatlan, egy közönséges petárda hatótávolságának felelnek meg. Az okozott sebzés a zanpakutora tett pontoktól függ, 1-3 pont elsőfokú-, 4-6 pont másodfokú-, míg 7-9 pont harmadfokú égési sérülést okoz. A virágok létrehozása magában hordozza a billogok eltűnését.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 17:01:27

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Shinraidou Kaito
Nem elérhető Nem elérhető

Fon Kouhei
Nem elérhető Nem elérhető

Osaka Makiro
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?