Összegzés - Nikolaj M. Smirnov

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nikolaj M. Smirnov
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
9 (0,006 naponta)
Regisztrált:
2016. Dec. 30, 13:42:54
Utoljára aktív:
2019. Jan. 27, 14:11:03
Tárcában:
4 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
15 000 / 30 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 49 pont
  • 15 pont a Fullbring LP után
  • 4 pont összesen a többi képzettségre
  • 30 pont az LP utánt
Képzettségek:

2 pont fegyveres harc
10 pont pusztakezes harc
10 pont lélekmanipulálás
10 pont bringer light
17 pont fullbring
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim Adatlap

Név: Nikolaj Mamoru Smirnov
Nem: Férfi
Kaszt: Fullbringer
Szül. ideje:1997. 10. 31.
Kor: 19

   
Jellem


A végletek embere, vagy tesz valamit rendesen, aprólékosan, a dolgok mélyére hatolóan, vagy bele sem fog. Vagy szeret valakit mélyen, ragaszkodóan, vagy gyűlöl, de a mélység, és a ragaszkodás ugyanúgy jellemzi, esetleg olyannyira közömbös, hogy tudomást sem vesz a másikról. De minden tettére és érzésére igaz az intenzitás és a szenvedély, ha egyszer valaki iránt érez valamit, az többé nem múlik el, a mélységes szeretet átcsap gyűlöletbe, esetleg a gyűlölt embert megszereti. Ha bosszút fogad, kivárja, míg elérkezik a számára megfelelő pillanat, általában a másik addigra már el is felejtette, hogy megbántotta.
Titokzatos, csöndes, csak akkor mond bármit is, ha megszólítják, nem túl jó a társas kapcsolatok kialakításában. Nem szereti, ha megmondják, mit tegyen, hamar megbántódik, és nehéz kiengesztelni, sokáig rágódik sérelmein.
Érzelmileg túlfűtött, a legkisebb provokációra is túlzott hevességgel válaszolhat, eltökélt, és ösztönösen célratörő. Rendkívül erős megérzései vannak, sok mindent megérez olyanokkal kapcsolatban, akik fontosak számára. Ő viszont nem enged betekintést gondolataiba, érzéseibe. Nagyon szeretetéhes, minden eszközzel igyekszik magához láncolni szeretteit. Nagyon féltékeny természetű, családtagjait teljesen ki akarja sajátítani. Titkolózni nem érdemes vele szemben, mert megérzi, és addig kutakodik, míg rá nem lel az igazságra.
Hajlamos elmerülni az önelemzésben, befelé forduló, problémáit magába fojtja, beszédében bántó és sértő lehet, igyekszik mások gyenge pontjaira rámutatni. Hatalmas fizikai energiaforrásokkal rendelkezik, amit kiválóan ki is használ. Jó intellektuális képességeivel sok remek ötlete van, amelyeket meg is valósít, ám időnként türelmetlen. Kockázatvállaló, gyakran cselekszik vakmerően, főleg, ha a korcsolyáról van szó. Megpróbál túltenni mindenkin, mert meggyőződése, hogy ő a legjobb, és magabiztossága hozzásegíti ahhoz, hogy valóban sikereket érjen el.
Kinézet

191 centiméter magas, nyúlánk alakját orosz felmenőinek köszönheti, ahogy dús hidrogén szőke fürtjeit is. Haja félhosszú, a táncpróbák alatt felköti, hogy ne zavarja, egyébként hagyja szabadon lógni. Szemei lilásak, néha egészen szürkének látszanak. Általában kifejezéstelen az arca, és ritkán ülnek ki rá érzelmek. Ez alól talán csak a versenyek kivételek, amik alatt letörölhetetlen mosollyal köröz.
Alkata csontos, inas a táncosokéhoz hasonlóan, mozdulatai általában kecsesek a sokévnyi balett miatt. Bőre halvány, már-már elefántcsont színű, vonásai kissé nőiesek, szempillái hosszúak. Ez utóbbi néha kicsit zavarja, és igyekszik beszédstílusával ellensúlyozni.
Ruházkodás terén nem válogatós, inkább legyen kényelmes, mint formális. Mivel élete nagy részét utazgatással töltötte, villámsebesen öltözik, és személyes tárgya se sok van, hogy gyorsan elkészülhessen. Nem különösen fázós, gyakran előfordul, hogy más már nagykabátért nyúlna, mikor ő csak a cipzárt húzza össze a dzsekijén.Fullbring

Neve: Air cage (Légkalitka)
Típusa: Manipuláció
Eleme: Oxigén


Kinézet

Fókusztárgy kinézete: Egy régi fülbevaló egyik fele, ami egy madarat ábrázol, medálként hordja.
Kinézete: A képesség aktiválásakor a medál öt fém karikává alakul, amik folyamatosan forognak Mamoru két bokája, két csuklója, és nyaka körül. Ezek funkciója, hogy a környezetből megszűrjék a használni kívánt oxigént, és olyan formába alakítsák, amit használni akar.


Bubble (Buborék)

Képes testrészek köré O3 (ózon) buborékot vonni, amin belül szabályozza az oxigén szint százalékos nagyságát. Ennek két lehetséges változata van. Egy nagy (fullbringre tett pontok*5 méteres) buborékot hoz létre maga, és több ellenfél köré, vagy koncentráltan több kisebbet (maximum fullbringre tett pontok/2-t).
A nagyobb méretűt javarészt unokanővére képességének kiterjesztéséhez használja, mert azon belül az egész területen képes szabályozni az oxigén koncentrációját. (Tehát lehet méterenként eltérő ez a százalék.) Valamint pakkokat is létrehozhat egyszerű O3 „válaszfalakkal”, amik fény típusú képességeket pajzsként gyengíthetnek, és áthatolni rajtuk nehezebb, mintha csak egyszerű levegő volna, első meglepetésbe akár fenn is akadhat rajtuk az ellenfél. (Ugyanannyi pakkot hozhat létre maximum, ahány buborékot képes lenne.)

A kis buborékokból kilépni nem lehet, de csak bizonyos távolságig képes megidézni őket. (Fullbringre tett pontok kétszerese méterig, ennek maximuma 20 méter.) A buborékok áttetszőek, az oxigén szagtalan, igazából csak a hatását lehet észlelni a képességnek. (Első szinten még különböző mozdulatokkal idézi a buborékokat, második szinten ezekre már nincs szükség.)

A csökkentett oxigénszázaléknak hatása fokozatos, nem egyik pillanatról a másikra jelentkezik, a teljes hatás kifejtése négy kör:
1. kör: Koncentrációs zavar, hirtelen fáradtság.
2. kör: Fejfájás, légszomj, váltakozó látásélesség, fázó végtagok.
3. kör: Váltakozó eufórikus érzés, és hányinger, esetenként önkéntelen rángatózás, epilepsziás roham.
4. kör: Ájulás, tudatvesztés.

Első szinten a sejtekből nem képes az oxigént kivonni, így szöveteket nem károsít, csak a belélegzett oxigén „mennyiségét” korlátozza. Emellett nyomáskülönbséget sem hoz létre, csupán százalékos értékben változik a levegő összetétele.
Compression(Sűrítés)

A folyamatosan forgó karikák segítségével képes a csak magasnyomáson létező szilárd és folyékony oxigént is létrehozni. Ezeket erősen oxidáló hatásúak, és kifejezetten robbanás/tűzveszélyesek.
O8, más néven vörös oxigén egy szilárd oxigén, különösen gyorsan, és magas hőfokon ég, arra használja, hogy eldobva unokanővére kisebb-nagyobb tűzgolyókat hozhasson létre.
A folyékony oxigén kékes ragyogású, képes kedve szerint manipulálni, nagyobb mennyiségben a fémeket korrodálhatja, de ehhez közvetlenül érintkeznie kell a fémekkel. (Korróziónak nevezzük elsősorban azokat a kémiai reakciókat, melyek során a fémek felületéről kiinduló és a fémek belseje felé haladó kémiai vagy elektrokémiai változások során az adott fémfelület roncsolódik.)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 16:33:48

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tachibana Yuuna
Nem elérhető Nem elérhető

Watanabe Maaya
Nem elérhető Nem elérhető

Shimizu Saori
Nem elérhető Nem elérhető

Shigeo Kimura-Williams
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?