Összegzés - Cleto Seffira

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Cleto Seffira
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Las Noches históriása
Titulus:
Septima Espada
Hírnév::
3
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
471

Hozzászólások:
46 (0,018 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:12:11
Utoljára aktív:
2019. Febr. 28, 11:42:52
Tárcában:
800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
9.
Lélekenergia:
60% Complete
48 450 / 65 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Reiatsu szín:
Lila
Pontozás:
Összesen: 128 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 96 pont az LP után
  • 14 pont Hierrora az LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 10 pont az Espada tagság miatt
Képzettségek:
21 pont fegyveres harc
21 pont pusztakezes harc
24 pont hollow képességek
24 pont sonido
24 pont resurrección
14 pont hierró
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kivel áll kapcsolatban?:
-
Kapcsolatai:
Anida Vegex- fracción, barát (elhunyt)
Sierashi Yuusuke/Aenom'en- szövetséges
Flavia nella Sinestesia- barát
Espada tagok- szövetségesek
Mottó:
Mindenki hazudik, becsap másokat és önmagát. Így működik a világ. Helyesebben talán: ettől működik a világ.
Post szín:
#663399

Jellemzőim

Kinézet:
 Cleto 174 cm magas, 65 kilogramm, viszonylag izmos testfelépítésű. A maszkja két fojtogató kéz, a hollow lyuka a köldöke és az ágyéka között félúton helyezkedik el, ujjnyi átmérőjű. A hetes szám a csípője jobb oldalára van tetoválva. Az egész testét vörös, tetovált csíkok hálózzák be, amiket átváltozásakor szerzett, szabálytalan, girbe-gurba minták. Az arca jobb oldalán is található egy ilyen tetoválás. A szeme világoszöld, a haja kék, a bőre világos. Az arca viszonylag csinosnak mondható, mint halálakor, most is tizenhat évesnek néz ki. A ruházata mostanában egy átlagos felsőből és nadrágból áll, a vállán pedig palástot visel, illetve az átlagos, szandál-szerű cipőt hordja, de néha visel jelenlegi emberi divathoz tartozó ruhákat is, néha pedig lecseréli az aktuális egyenruháját egy másik designra.

Jellem:
 Cleto sokféleképpen tud viselkedni: képes csendes és jókedvű lenni, kegyetlen vagy jószívű, arrogáns vagy kedves. Köszönhetően az olyan dolgoknak, mint a múltja, hogy arrancar és szimplán annak, hogy tinédzser, komoly hangulatváltozásai lehetnek. Viszont a viselkedése soha nem változik drasztikusan, ha éppen valamiért fontos, hogy egyféleképpen viselkedjen, és az aspektusának megfelelően, kiválóan hazudik, színészkedik, ha rászorul.
 Ironikus módon gyűlöli a hazugságokat, ennek köszönhető a harcok iránti szeretete, ahol mindenki őszinte, mert mindenki a legjobbat mutatja, amit tud, hogy túléljen. Mivel lovag volt, bizonyos esetekben mutat tiszteletet, becsületet, kegyelmet, bár általában pont azok nem kapják ezt meg, akik a leginkább számítanak rá, és harc közben nem igazán foglalkozik nemmel, korral, erőszinttel, bárki az ellenfele, ugyanazt mutatja neki.
 Nagyon érdekli a múlt, a történelem, nagyon érdekesnek tartja, hogy ő egy olyan korban élt, amire már nem emlékezhet ember, ezért Espadaként Las Noches történetével foglalkozik, próbál minél több információt összegyűjteni, rendszerezni, így a tornya egy része könyvtárként funkcionál, illetve digitalizált információhordozókkal van tele. Emellett természetesen érdeklik a régi arrancarok, hollowok hatalmának titkai, régi, erős reiatsuval rendelkező tárgyak után is kutat, illetve feljegyzi róluk, amit lehet.
 Van egy gyengébb oldala, amit elrejt mindenki elől, beleértve talán önmagát is, ezek pedig a múltjában szerzett sebei, amik még mindig fájnak néha, gyakran eszébe jutnak, felsejlenek előtte a képek az emberi és a hollowként leélt életéből. Gyakran álmodik rosszat.

Vorágine (Örvény):

 Cleto zanpakuto pengéjéből víz folyik elő, ami viharos gyorsasággal örvényleni kezd, azután amikor az arrancar szúr vele, elindul egy bizonyos irányba, a forgás ereje pedig lyukat fúr a legtöbb dologba, amit eltalál. Létrehozható a környezetben létező víz mozgatásával, ebben az esetben nem igényel lélekenergiát. Erejében és a sebességében hasonlít egy cerohoz. Ressurecciónban megnő az ereje.


 Zanpakuto

 Cleto zanpakutoja alapállapotban egy viszonylag rövid másfélkezes kard, egyenes keresztvassal és nagy, sokszög alakú kardgombbal. A hüvely és a markolat barna színű. Cleto a bal oldalán viseli.

Neve: Narval (Narvál)

Parancsa: Sakero (Tépj)

Kinézet:

 Cleto testét fekete csontvért borítja be, ami elfedi az egész testét nyaktól lefelé, a gerinccsigolyái mentén pedig hosszú, lefelé görbülő fehér tüskék nőnek ki belőle, hasonlóan egy taréjhoz. A maszkja kiegészül még egy csontkarral, ami a vállától lefelé pontosan simul a bal karjára. A kardja átalakul, eltűnik a keresztvas, a penge pedig egy fűrészhal orrához válik hasonlóvá, barna színt kap.

 Képességek:  

 Flujo (Dagály):

 A képességgel Cleto képes a kardja köré gyűjteni a vizet, halmazállapottól függetlenül, például képes megolvasztani a jeget vele. Ettől függetlenül nincs immunitása a jég vagy víz támadásokkal szemben, minél erősebb az ellenfél, annál kevésbé tud belenyúlni a technikáiba menet közben.

 Sierra (Fűrész)

 Cleto suhintására egy kis magasnyomású vízhullám indul el a vágás irányába, a hullám alakja követi a vágás irányát. Ez a hullám gyorsabban halad, mint egy bala, és majdnem olyan erős, mint egy közvetlen kardvágás, bár az erejét a sebessége adja inkább. Kevés lélekenergiát igényel.

 Marea Viva (Szökőár)

 Egy hatalmas, gömb alakú víztömeget hoz létre a kardja végén (ressu pontx1000 liter), amit azután egy vágással az ellenfele felé indít egy nagy hullám formájában. A képesség lassan jön létre, de a pusztító ereje ellensúlyozza a létrehozás sebességét. A sebesség megnövelhető már létező víz használatával, vagy a maximális vízmennyiség csökkentésével. A hullám szélessége növelhető a pusztító erő rovására.

 Calina Alba (Fehér Köd)

 A környező vízből másodpercek alatt sűrű, fehér köd száll fel és lepi el a területet. A köd nem akadályozza Cleto látását, de az ellenfélét igen: a látótávolság három méterre csökken. Mivel a képesség Cleto lélekenergiájából áll, az övét megérezni benne nagyon nehéz, ezért ha látótávolságon kívül van, nehéz bemérni a lélekenergiáját a ködön belül (másoké viszont továbbra is könnyen elkülöníthető marad). Nem befolyásolja a többi érzékszervet.

 Kontroll

 Cleto képes a forráspont alatt és a fagypont felett bármilyen hőmérsékletű vizet létrehozni, illetve manipulálni a már létező víz hőmérsékletét. A hőmérséklet nem befolyásoló tényező a létrehozásnál, az átalakításnál az idő a felhasznált lélekenergia függvénye. A hideg vizet könnyebben fagyasztják meg, a forrót könnyebben párologtatják el.


 Ressurección: Segunda Etápá

 Kinézet:

 Cleto szeme lila színű lesz, a szemfehérje elfeketedik, hasonlóan a testén lévő vöröses mintázathoz. A ruházat eltűnik a felső testéről, a gerincéből kinövő tüskék tovább nyúlnak, a maszkja szintén eltűnik. A kardja egybeolvad a kezével, szintén fekete színt vesz fel.

 Escilla (Szkülla)

 Cleto ezzel a technikával kis, agyarakra hasonlító vízsugarakat tud kilőni az ellenfélre, az aktiváláshoz a feje fölé emeli a kardját, a lélekenergiája világítani kezd, azután a kardját elkezdik elhagyni a vízsugarak. Egy ilyen vízagyar csak fél liter vízből áll, a támadás maga pedig alig erősebb egy balánál. Az erejét az adja, hogy tízszer gyorsabban halad és ötször gyorsabban generálható egy balánál, ezért kitérni előle szinte lehetetlen, a védelmet pedig lassan felőrli a becsapódások eső-szerű sorozata. A leghatékonyabb védekezési forma ellene egy folyamatosan erősített pajzs létrehozása lehet. Cleto másodpercenként a Ressurecciónjára tett ponttal megegyezőt tud létrehozni, és az aktuális lélekenergiájától függően akár percekig is képes lehet folyamatosan gyártani őket (Minden 10000 lélekenergia után 1 kör, ha semmi másra nem használ lélekenergiát).

 Caribdis (Kharübdisz)

 Cleto legerősebb technikája: cseppenként manipulálja a környezetében lévő vizet, ami zuhogó esőként elborítva azt egy gömböt formál a célpont körül. Ennek a gömbnek a mérete szinte a végtelenségig növelhető (az abszolút felső határ: [ressu pontokx3000] liter víz), az áldozattal vagy a fulladás, vagy a minden irányból érkező hatalmas nyomás végez. Különösen halálos nagy víztömeg közelében, ahol gyorsan rendelkezésre áll a szükséges víz, ebben az esetben lényegesen kevesebb lélekenergiát igényel a technika.
 A fő hátránya, hogy a víz nem azonnal fedi be a célpontot: van egy másodperces szünet, amíg Cleto koncentrál az áldozat lélekenergiájára, azután kezd csak el rázuhogni a víz. Bármilyen helyváltoztató képesség legalább gyakorlott szinten megzavarja ezt a koncentrációt, úgyhogy ha az áldozat még időben arrébb mozdul, képes lehet kitérni, és nyer egy kis időt, amíg Cleto újra rá nem koncentrál és el nem kezdi a támadást újra. Cleto semmilyen más technikát nem tud használni ezzel párhuzamosan, és ha ő maga teremti a vizet, akkor képes teljesen elfogyasztani a erejét.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 14:52:45

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Flavia nella Sinestesia
Nem elérhető Nem elérhető

Anida Vegex
Nem elérhető Nem elérhető

Eliana del Barros
Nem elérhető Nem elérhető

Remedíos Cerveza
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?