Összegzés - Kim Sun-young

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kim Sun-young
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
30

Hozzászólások:
8 (0,006 naponta)
Regisztrált:
2017. Dec. 17, 23:39:13
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 14:05:03
Tárcában:
3 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
10 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Jáde zöld
Pontozás:
Összesen: 25 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 20 pont az LP után
Képzettségek:

10 pont fegyveres harc
10 pont pusztakezes harc
1 pont lélekmanipulálás
1 pont bringer light
3 pont fullbring

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Kivel áll kapcsolatban?:
A macskáival
Kapcsolatai:
Kim Yeong-ho (édesapja; megszólítása: abeoji vagy appa)
Antonin Dumont (anyai nagyapja; megszólítása: Pépère vagy Grand-père)
Kim (Watanabe) Yua (apai nagyanyja; megszólítása: samchon vagy baba/obaa-san)
Kim Yeong Su (apai nagybátyja; megszólítása: halmeoni)
Abe Shouhei (anyai nagymamájának az öccse; megszólítása: Abe-jiji)
Mottó:
Ècrire, c’est une façon de parler sans être interrompu. (Az írás, a beszélgetés módja anélkül, hogy megszakadna.)
Post szín:
#C38EC7 // #9CC4A4

Jellemzőim

KÜLSŐ: 160 cm magas, kellemesen edzett testalkatú. Szemei acélszürke színűek. Homloka bal szélén egy vágásnyom heges maradványa látható, amit régebben szerzett egy csetepatéban. Azóta frufruját lenövesztve hordja, hogy azzal takargathassa a sebhelyet.
Hosszú, majdnem hátközépig érő, szín tekintetében roppant becsapós hajzuhataga van. Hajszíne ugyanis színváltós, fényviszonyoktól függően tűnik barnának vagy feketének. Haját nem festi, az eredeti hajszíne váltja ki ezt az effektust. Haja vékonyszálú, jól kezelhető, viszont ennek ellenére is általában bontva, kifésülve szabadon szokta hagyni. Nem szeret különösebben frizurákkal pepecselni. Haja általában egyenes, egyedül frissen mosott állapotban esik meg, hogy hullámos lesz.
Szabadidejében jobban preferálja a szabadidőruhákat. Viszont, ha kimozdul a biztonságot nyújtó lakból, rögtön előkerülnek szekrényéből az elegáns, visszafogott színekben pompázó dresszek, a csipkés blúzok, fűzők, szoknyák. Öltözködésére jellemző, hogy odahaza általában lezserebb viseletet hord, viszont ha kimozdul, akkor rögtön olyan, mintha kicserélték volna, mindig törekszik a kifinomultságra.
Ha kimozdul, gyakorta van nála női táska, amiben még a jövő hét is meglelhető. (Viccet félretéve, eléggé felkészült mindenre, noha kocsi pótkerék tárolásához nem elég nagy a táskája, az aljában egy kerékkulcs azért a biztonság kedvéért akad.)
Hátán egy színes sárkány, jobb karján pedig virágmotívumokból álló tetoválás található.


JELLEM: Csendes, visszahúzódó típus, szereti az egyedüllétet. Viszont amikor rájön az öt perc és szocializálódásra vágyik, akkor ismerőseit áthívja, hogy csevegésüket hallja. Remek vendéglátó, akkor sem jön zavarba, ha váratlanul érkeznek látogatói, ugyanis mindig fel van készülve a kiszolgálásukra, pár pillanat alatt ínycsiklandó falatokat teremt az asztalra.
Erős akaratú, határozott, elszánt, céljai elérésében végtelenül kitartó. Emiatt gyakran önfejűnek mondható, képes a végletekig ragaszkodni a saját véleményéhez, ha egyszer valamit a fejébe vesz.
Hatalmas önfegyelemmel és kitartással rendelkezik és ritkán adódik olyan szituáció, melyből ne lenne képes felállni vagy ne vinné végbe. Az élet legtöbb területén képes megállni, könnyedén hoz döntéseket. Gyakorlatias és racionális, remekül ért a pénzügyekhez és a kereskedelemhez. Könnyen tanul, kimagasló nyelvérzéke van (anyanyelvein [kétnyelvű: koreai, francia] kívül beszél angolul, japánul, kínaiul és oroszul [jelenleg tanulja]). Szorgalmas, és fontos számára, hogy mindig valami hasznos dolgon tevékenykedhessen.
Negatív tulajdonságai egyike, hogy haragtartó típus, nem bocsájt meg egy könnyedén. Sérelmeit megjegyzi, elraktározza. A másik rossz tulajdonsága, hogy képes kész napirendi pontokat kialakítani magának, amelyeket nem szívesen változtat vagy borít fel.
Érzelmeit ritkán mutatja csak ki, amiért jobb szereti saját maga irányítani az életét. Nem tudja elviselni a kiszolgáltatottságot, és hiányzik belőle a bizalom. Nehezen nyit az ismeretlenek felé. Talán éppen emiatt a tulajdonsága okán titokzatos a végletekig.
Szentimentális, szobájában más számára fölöslegesnek bélyegzett csecsebecséket őrizget. Gyűjtőszenvedélye több ponton is megmutatkozik. Halmozza a cipőket, gyűrűket, párnákat, könyveket (különösen a sci-fi jellegű regényeket).
Ruházat tekintetében a kényelmes viseleteket preferálja, különösen a szabadidőruhákat, otthonkát. De ha emberek közé megy, akkor olyan, mintha kicserélnék, ízléses smink és gondosan összeállított ruházat nélkül sosem hagyja el a házat.  
Imádja a háziállatait, családjaként tekint rájuk, gyakran hivatkozik rájuk úgy, hogy lányai vagy fiai. Mindegyiknek fel van jegyezve a születésnapja, a kötelező orvos látogatás napja az oltásokért, amikért képes egy-egy napot kimaradni a munkából, hogy teljes egészében a kedvencei kedvéért tegyen.

FULLBRINGER

Neve: Mosquito (Szúnyog)
Fókusztárgy: Édesanyjától örökölt bross. (Az ékszert édesapja adta anyjának a tízedik házassági évfordulójuk alkalmából. Jáde kőből faragott kínai sárkány, arany kerettel, gyémántkövekkel ékesítve. Közepébe egy fegyvergolyó van fúródva, körülötte apró vérpettyek láthatók.)

Fókusztárgy kötődése a képességhez:
•   Jáde kő: távol-keleten szerencsehozó amulettként viselték. Méregtelenítő hatása van, serkenti a mellékvesék működését, sejtregeneráló, gyorsítja a sebgyógyulást. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert és elűzi a rossz közérzetet. Védelmet nyújt tulajdonosának az ártó szándékok, gondolatok ellen. Vonzza a szerencsét. A tisztaság és a nyugalom jelképe. Jótékony hatásai közé tartozik, hogy a párna alá helyezve biztosítja a pihentető mély alvást.
•   Szúnyog kiskorában édesanyja mellett élt. Anya egy időben hajlamos volt a depresszióra a munka és család okozta terhek miatt. Egészen addig, míg édesapja meg nem lepte ezzel a brossal. Ezt követően úgy viselkedett, mintha teljesen kicserélték volna. Mindig kicsattant az energiától, boldog volt. Ezt a pálfordulását Szúnyog szemmel követte, magán érezte a negatív attitűd pozitívvá válását. Képessége eme pillanatokból átélt élményből nőtte ki magát.


Technikái:
Psychic Vampire – Energiavámpír:
Képes mentálisan rácsatlakozni egy másik személyre és a pozitív energiáit elszívni. Az elhalászott energiával pedig saját magát képes feltölteni. Ha Szúnyog fájdalmakkal rendelkezik (pl. fejfájás), akkor az összeköttetéssel azt képes átsugározni a másik fél irányába. A technika részletesebb kifejtése a képességpontokhoz kötve:
1-10 pont: pozitív energia elszívása, mellyel saját magát képes feltölteni (jó kedve lesz, hatékonyabban áll hozzá a dolgokhoz). A szenvedő alany emiatt kedvtelennek, fáradtnak érzi magát, romlik a teljesítőképessége, illetve rossz közérzet is kialakulhat nála.
11-20 pont: képes fájdalmakat – ami nem konkrét fizikai sebből erednek (pl. fejfájás, lábgörcs) – átirányítani az adott félnek, akivel összeköttetésben van mentálisan.
21-30 pont: képes konkrét fizikai sebből eredő fájdalmakat (pl. csonttörés, vágott seb) átirányítani az adott félnek, akivel összeköttetésben van mentálisan. Ennek használatához már fizikai kontaktust kell kialakítania az adott személlyel, akin alkalmazni kívánja a képességének ezt a megnyilvánulását.
31-40 pont: életerő elszívása (csak egészséges személyeken képes alkalmazni). Képessége ezen szintjével képes a sebgyógyulását gyorsítani. (A sérülés mértékétől is függ a sebgyógyítás sebessége. Tehát eredetileg halálos végkimenetelű sérülést nem tűntet el két másodperc alatt, ellenben stabilizálhatja vele az állapotát, hogy míg megfelelő ellátásban nem részesül, addig túléljen.) Ehhez viszont mindenképpen szükséges fizikai kontaktus!


Blood Donor” – „Véradó”:
Nem konkrétan „vérátadás”, csupán az előző képesség másik irányba ható változata. Szúnyog ebben az esetben nem elszívja másoktól az energiát, hanem sugározza a környezetében. Ezzel képes feltölteni a közelében tartózkodókat, növelni a teljesítőképességüket, csökkenteni a fájdalmaikat. A technika részletesebb kifejtése a képességpontokhoz kötve:
1-10 pont: pozitív energia sugárzása a környezetében tartózkodók felé. Ezáltal másokat élénkebbé, boldoggá tehet, növelve a teljesítő képességüket.
11-20 pont: képes fájdalmakat – ami nem konkrét fizikai sebből erednek (pl. fejfájás, lábgörcs) – elszívni az adott féltől, akivel összeköttetésben van mentálisan.
21-30 pont: képes konkrét fizikai sebből fájdalmakat (pl. csonttörés, vágott seb) elszívni az adott féltől, akivel összeköttetésben van mentálisan. Ennek használatához már fizikai kontaktust kell kialakítania az adott személlyel, akin alkalmazni kívánja a képességének ezt a megnyilvánulását.
31-40 pont: életerő átadás. Saját életerejét képes átadni egy másik személynek (csakis fizikai kontaktuson keresztül). Ezzel akár lehetősége van egy haldokló illető állapotát stabilizálni, ha kellő ideig összeköttetésben van vele.


A képesség működését szabályozó lista:
– Ereje nem működik azonnal. Használatához szükséges minimum 5 percnyi idő, amit eltölt az adott illető(k) társaságában, aki(ke)n a képességét szeretné alkalmazni.
– Fizikai kontaktussal (pl. érintéssel, öleléssel) a kapcsolat kialakulását konkretizálhatja (melyik személy), illetve az összeköttetést gyorsíthatja és/vagy erősítheti vele.
– Az eredetileg fizikai kontaktust nem követelő szinteknél is törekedhet az érintéses kapcsolat kialakításában. Ez esetben meghatározza, hogy kin hasson a képessége. Egyéb esetben a fájdalom megoszlik azok között, akikkel mentálisan összeköttetésben áll (fullbring pontjaitól függ, hogy pontosan hány főn fejti ki képessége a hatását).
– Minden 2. fullbringer pont után képes egy újabb személyen alkalmazni a képességét. (Tehát 6 fullbring pont esetén már 3 személyen is alkalmazhatja képessége konkrét fizikai kapcsolatot nem igénylő szintjeit.)
– Életerő elszívásnál nem években kell gondolkodni. (Az adott személy életéből percenként csak 5 percet von el. Ez a korlát Szúnyogra is érvényes!)
– Ahhoz a tulajdonságaihoz, melyhez fizikai kontaktus szükségeltetik, csak addig aktívak, míg az fennáll, tehát, ha a kapcsolat megszűnik, úgy a képesség hatása is abbamarad.
– Képességét csak azokra képes kifejteni, akik legalább öt méteres környezetében vannak. Viszont falakon keresztül nem működik a képessége. Mindenképpen szükséges, hogy egy helyen tartózkodjon (pl. egy szobában) azokkal, akiken a képességét használni akarja.
– Képessége automatikusan azokra hat, akik a legközelebb helyezkednek el hozzá, amennyiben nem alkalmaz fizikai kontaktust a célpont meghatározásához.

ESZKÖZÖK


Kard & Legyező hibrid: Egy speciális fegyver, amit Szúnyog egy szakemberrel készíttetett el néhány éve, miután a kardforgatásban elért egy olyan szintet, hogy éles pengét is alkalmazhasson. A fegyver használható legyezőként és kardként is, attól függően, hogyan hajtogatják az eszközt. Az eszköz kard alakjában egy igazi katanához képest kisebb, inkább egy hosszabb wakizashi méretével egyezik meg. Legyezőként noha nagyobb, de még elatható praktikus hőség ellen alkalmazott kiegészítőnek. Összecsukott állapotában kényelmesen elhelyezhető nagyobb oldaltáskákban, így Szúnyog mindig magánál tudja hordani, ha megy valahova.
A fegyver keresztvasa és markolatgombja aranyozott színű. A legyező fémje zöld színnel érdekes virágszerű motívumokkal dekorált. Összecsukott állapotában egy zöld szalaggal lehet átkötni, hogy véletlenül se nyíljon ki a legyező, ha Szúnyog nem akarja használni.

ERŐSSÉGEK & GYENGESÉGEK

   Hapkido: Már kiskorától kezdve tanulja ezt a harcművészetet. Nem rég szerezte meg a piros-fekete övet (1. kup). Fegyverek tekintetében a legyezővel és a rövid bottal bánik kiemelkedően.
   Kardvívás: Öt éve tanul tradicionális japán kardvívást a Suzakaru hodou dojóban. Viszont jócskán van még hová fejlődnie, tudása nem olyan kiemelkedő, mint a hapkido esetében.
   Lövészet: Képes kezelni a lőfegyvereket, viszont nem erőssége az alkalmazásuk, sokkal határozottabb kések, kardok kezelésével. Bár ha teheti, akkor egy összetűzésben leginkább hapkido tudására támaszkodik.
   Számítógép használat: Felhasználói szinten kezeli a gépeket és az üzletekhez kellő programokat. Noha nem képes tűzfalakat áttörni, programokat írni. Viszont a legtöbb szoftver kezelésével elboldogul.
   Vezetés: Már 18 éves kora előtt könnyedén elvezetett egy autót. Gyakran vett részt utcai versenyeken, legtöbbször nézőként, de ő maga is kipróbálta a vezetés ezen módját. Ebből az eseményből kiemelkedő tapasztalatot szerzett, tulajdonképpen nincs jármű, amit nem lenne képes elvezetni.
   Zárfeltörés: Remek tehetsége van a hagyományos zárak felnyitására. (Kódokkal ellátott bejáratokkal már meggyűlik a baja.)
   Elsősegély: Képes elsősegélyben részesíteni másokat (akár lőtt sebeket is el tud látni). Állatok felé nyújtott rajongása miatt képes apró kezeléseket nyújtani nekik is.
   Fóbia: fél a pókoktól, egerektől és a patkányoktól.
   Irtózás: gyűlöli az uborkát és az olivát, sem megenni, sem hozzájuk érni nem szeret.  
   Mánia: gyűjtőmániában szenved. Szentimentalizmusa miatt nehezen válik meg a dolgaitól, viszont hajlamos felhalmozni például topánkákból harminc darabot, holott háromnál többet sosem használ.
   Rossz szokás: alkalmanként elszív egy-egy cigarettát (elég ritka eset, legtöbbször akkor fordul elő, ha rendkívül felbosszantják és nincs min levezetnie).
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: Aoi Ogata (Alkotói galéria); Mayumi Konno (Alkotói galéria)
~ Megtartott edzések: Valakinek (valamit)
~ Függőben lévő edzések: Szúnyog edződik (fegyveres harc)


FUTÓ JÁTÉKOK
~ Folyjon a szó, mint a jó bor! (Asahi Shinjirō) [IC játék]
~ Áramszünet Tokióban (Demothy Neyen, Hoshi Ryohei) [Küldetés]


JUTALMAK
+ 5000 lp és 4000 ryou (kezdés)
+ 500 lp (a 2018. januári statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 500 lp (a 2018. februrári statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 4000 lp (a 2017-es Karácsonyi Nyereményjátékon kapott lélekenergia jutalom)


KIADÁSOK
1000 ryou (Air Soul Manipulation)
500 ryou (Ground Soul Manipulation)

Aláírás:

(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jún. 22, 14:59:29

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Asahi Shinjirō
Nem elérhető Nem elérhető

Demothy Neyen
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?