Összegzés - Damario Fuentes

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Damario Fuentes
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Números 29
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
32

Hozzászólások:
10 (0,004 naponta)
Regisztrált:
2014. Szept. 15, 02:36:09
Utoljára aktív:
2014. Nov. 09, 20:14:21
Tárcában:
6 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 24 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont jár a hierróra LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 5 pont az Exequias tagság miatt
Képzettségek:

4 pont fegyveres harc
5 pont pusztakezes harc
4 pont hollow képességek
4 pont sonido
5 pont resurrección
2 pont hierró
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet:
Damario nagyjából 1.75 magas, és 65-70 kilo között mozog a súlya. Vékony, mégis szálkás, haja fehér színű, szemei szürkék. Kezein egy-egy bandázst hord, így a zanpakutoja durva felülete nem töri fel a kezét. Zanpakutoját a nagy többséggel ellentétben a hátán hordozza, ruhája a mindenkori arrancar viselet. Felső részét szétnyitva hordja, így a hollow lyuk is látszik mely mértani pontossággal a teste közepén helyezkedik el. Hollow maszkjának megmaradt darabja a mellkasát fedi, válltól vállig, mintha valamiféle túlméretes nyakék lenne.
_____________________________

Jellem:
Szokták volt mondani, hogy a nyugodt emberek a legveszélyesebbek. Damario-ra ez hatványozottan igaz. Gyakorlatilag végtelen türelme van, de ha valami komolyabbra kerül a sor, nem ismer határokat, és túl megy a végsőkön is. A feladatokat általában kérdezés nélkül intézi, leginkább a maga módján, ugyanis véleménye szerint a célhoz vezető út teljesen lényegtelen, ami lényeges, az a végeredmény maga. Épp ezért van, mikor nem szószerint követi a kiadott parancsot, vagy nem úgy végzi el a feladatot, ahogy azt kiadták számára. Megéri a jóban lenni vele, mert rosszakaróinak úgy és ott tesz keresztbe, ahogy akar, és ahogy tud, legyen az gyerekes csíny, vagy életveszélyes szituáció.

Képesség:
A szigonnyal képes egy árhullámot indítani. A víz nem okoz komoly sérülést, az ereje a sebességében rejlik, amivel képes elsodorni az ellenfelét. A hullám egy közepesebb ütés erejével ér fel.
___________________

Resurreción:
Neve: Tortuga Gigante
Parancsa: Tobikome, Tortuga Gigante!/ Bueco, Tortuga Gigante!/ Merülj el, Óriás Teknős!
Resurrección:
A szigonyt, hegyével az égnek, a földhöz érinti, majd ahogy elhangzott az utasítás, a fegyver „szétloccsan”, beterítve Damario-t, amíg az átalakulás befejezőik. A „maszk” darabja kiegészül, lefedi az egész torzóját, a hátán pedig teknős páncél nő. Teste kissé átalakul, és emberi formájához képest vaskosabb lesz, állkapcsa kissé előreugrik. A felszabadítás után Damario egy humanoid teknőssé változik, fegyvere pedig a vállainál lévő ágyúkká válnak, melyek a hátán lévő teknő egy-egy szeletéből bukkannak elő.
Támadások:
Huelga Blindado – Damarió, behúzódva a teknőjébe, eszeveszett forgásba kezd, és így ökleli fel ellenfelét. A csapás olyannyira erőteljes, hogy akár csontot is törhet. (természetesen az erő viszonyok ezen változtathatnak)
Cañones de Agua – A vállainál lévő két ágyúból képes külön-külön, vagy akár egyszerre is, egy erős vízsugarat indítani, mely egy erősebb ütés erejével ér fel, és képes akár elmosni (értsd: ledönteni) az ellenfelét.

Kiegészítés: A Resurrección-nel szerzett teknős páncél nem jelent számára bónusz védelmet, csak annyira kemény, amennyire a hierroja is!

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Jún. 30, 23:57:28

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?