Összegzés - Caedes

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Caedes
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Arrancar
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
29

Hozzászólások:
1 (0,000 naponta)
Lakóhely:
Itt ott amott. ahol meló van.
Regisztrált:
2015. Júl. 31, 17:58:59
Utoljára aktív:
2015. Szept. 11, 09:06:46
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont jár a hierrora LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
Képzettségek:

2 pont fegyveres harc
3 pont pusztakezes harc
3 pont hollow képességek
3 pont sonido
4 pont resurrección
4 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

~ Kinézet

Első ránézésre egy 20-as éveiben járó fiatalember.
Az arcán erősebb borosta van, haja fehér és a vállig ér, általában hátra van fésülve.
 Az arca akár akarja akár nem, mindig mérges tekintetre hasonlít. A szemöldöke és a szemi is olyanok mintha szemmel képes lenne ölni. Ilyen az arc berendezése.
Magassága úgy 178 cm körül van, testsúlya 65 kg. Szemei színe élénksárgák .
 A szemfogai kicsit nagyobbak, mint egy átlagemberé. Bőre enyhén sápadt, mintha kerülné a napot. Testalkata első ránézésre átlagos, de igazából szálkásan izmos. Hosszú végtagokkal, és erős karokkal rendelkezik.
A bal szeménél a szemöldöke felett kezdődik 1 cm-l és a szeme sarkáig tart enyhén slégen egy vágás (3 cm nagyságú a seb). Az alsó ajkából indul egy vágás az álláig baloldalt.
A lélek lyuk a mellkasa közepén helyezkedik el, és a kulcscsontjai alatt kezdődik. A maszkjából nem maradt meg semmi az arcán, vagy a fején. Ami utalhat kicsit is a Hollow maszkra, Arrancar létre a lélek lyuk mellet az a tenyereiben lévő Hollow fogak.
Mindkét tenyerében vannak Hollow fogak, melyek nem zavarják harc közben. A fogak konkrét szájakat tartalmaznak (képességnél részletezve).
(click to show/hide)

   
ÖLTÖZÉKE: Egy szűkebb szabású fehér nadrágot visel, a szokásos fekete csizmával. A felseje egy fehér kabát, ami ujjatlan (mellényszerű), de a vállainál tépet. Kapucnival ellátva.

 A kardja az övébe van csúsztatva féloldalasan baloldalt. Nem teljesen hátul van, hanem kicsit az oldalánál van a markolat, úgy hogy még kényelmesen rá tudja tenni a kezét és nem akadályozza semmi a használatát.
A kardja egy fekete markolatú katana melynek fehér pengéje van, és keresztvas helyet Hollow fogak vannak a pengére simulva.

~ Jellem
Mint a kinézetnél is említve lett első ránézésre mindig dühös, morcos az arca. Ez igaz, gyakran szereti ráncolni a homlokát. Szólást, mondást, idézetet, monológot nem szeret használni, mint például a macska rúgja meg. Elég összetett egy jelleme van. Egyszerre
-   Visszafogott: semmit nem enged ki magából teljes mértékben, érzéseit, képességeit is vissza fogja, hogy ne mutasson semmi felesleget, vagy igazat. Jobban szeret a háttérből figyelni, mielőtt támad.
-   Komoly: a harcot komolyan veszi. Igaz nem mutatja ki, mert igyekszik meg játszani magát, hogy megtévesszen mindenkit.
-   Apáskodó: szereti védelmezni azokat, akik közel állnak hozzá, és kioktatni, ha szükséges.
-   Perverz: incselkedik a nőkkel, enyhén szólva már-már zaklatja őket. Bár ennek fő célja a női ellenfelek felidegesítése, hogy hibázzanak, eláruljanak valamit magukról, gyenge pontot, vagy hasonlót.
-   Gyerekes: szeret néha bohóckodni, de azt általában unaloműzés gyanánt csinálja, vagy időhúzásként, hogy kiismerje az ellenfelét.
-   Szadista: ezt nem mutatja ki igazán (csak a Resurreccióban). Imádja mások szenvedését nézni, főleg ha ö az okozója. Nem csak szavakkal, hanem kínzásokkal. Lényeg, hogy szenvedjen lelkileg, és testileg az áldozata.
A Resurreció alatt viszont, csöndesebb lesz, mint máskor, amúgy sem egy nagy dumás. De ekkor csak az érdekli, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzon, és ettől minél jobban szórakozzon.

~ Képesség /u]
Neve: Inmersión (Felemésztő / 飲み込み –Nomikomi)
   Külső megjelenése: Mindkét tenyerében van egy száj, melyet Hollow fogak zárnak el.
A fogak 5-5 van alul felül, rendes szájra emlékeztetnek. Ez segíti a táplálkozásban, és elzárja a nyelvét.  
Mindkettőben van egy 30 cm-s nyelv. Amelyen borotva éles apró kis recés lemez kék vannak. Rá simulnak a nyelvre. Ezzel takarva a méreg mirigyek nyílását. és fegyverként használhatóvá teszik. (olyan mintha kis tüskék lennének a nyelven).
A nyelvben végig és a szájakban a fogak mögött vannak a méregmirigyek. Ez passzív képesség. A méreg termelését nem tudja befolyásolni. Folyamatosan termelik a mérget. A méreg váladék, amit folyamatosan termel zöld színű.
Hatása: helyileg blokkolja a mozgási idegrendszert (ha karra cseppen a kart nem tudja használni), de ez csak a melléklet igazából egy emésztő hatása van. Amit ér azt felemészt (cseppfolyósít, lásd a pókok emésztőmérge). Az emésztőhatás viszont csak ott lépműködésbe ahol érintkezik valamivel (ha rácseppen a kézfejre, csak azt a részt emészti, ahova cseppent nem terjed). Ezt a „váladékot” mindig termeli, és a „nyelvről” csöpög.

~ Zanpakuto

Neve: Demonio Arana
 (Démon Pók / 悪魔スパイダー-Akuma supaida)
Parancsa: Demonio Araña come todo
(Eméssz fel mindent Démon Pók / 悪魔スパイダーはすべてを食べる –Akuma supaida wa subete o taberu
Resurrecció:


Aktiválása: a kardját bal kézzel előrántja a tokjából és a mellkasán lévő lélek lyukba „döfi” miután kimondta a nevét. Miközben keresztülszúrja, rajta a kard szétfoszlik, és mint a Hollow maszk olyan anyag kezd gyorsan szétterjedni a lyukból az egész testen. Egészen addig, amíg el nem lepi az egész testét. Ami közvetlenül utána, hogy ellepte az egész testét és megszilárdult szétrepedezik, majd széttör darabokra.

Kinézete:
Test felépítése nem változik sokat, marad az emberi testalkat. A bőre teljesen kifehéredik, haja megnő a háta közepéig, arcán a szemei körül kieresedik. A lábai karmos lábakká alakulnak.

A szemei teljesen Hollow szemekre hasonlítanak immár.

Eredeti maszkja ennek csak a bordó része jön létre az arcán, módosult alakban.

A felseje nem lesz rajta. A tüskék lesznek a gerincén (lefele irányuló, mind 8 cm-s). A gerince mentén több bordára hasonló csontkinövés is kialakul, de ebből csak három nyúlik előre a mellkasára (A többi nem elég hosszú). Csontgallérja lesz, ami éppen felér az állig, de nem zavarja mozgásközben. Mindkét vállán egy szemre emlékeztető motívum alakul ki, körülötte fogakkal, a felkarjain két bordó csík, ami körbefut a karján. A könyökein kettő-kettő éles penge alakul ki. Az alkarja felsőrészén a kézfejéig kis tüskék vannak. A kezei karmokká alakultak, és Hollow fogak még ott vannak a tenyereiben. A lapockáinál ki alakult még négy pókcsáp is. Amit általában rásimít, a hátára (részlegesen vissza tudja húzni) a felső kettő 5 m-s az alsó kettő meg 4 m-s. (Ezeket dárdának, és kardnak is tudja használni).


Támadások:
1. Consimo Final
 (Végső Felemésztő /最終消費 – Saishü shöhi)
 Ez a képessége az Immersión tovább fejlődőt alakja.
(click to show/hide)


A Hollow fogakkal elzárt szájak a tenyerein megmaradnak. Csak a nyelv immár 3 m hosszú. Amit meg tud keményíteni karddá, és ostorként használni. (Adott távolságon belül kilőni és megragadni vele az ellenfelet). Ugyan úgy termeli továbbra is a „mérget” aminek a hatása ezúttal erősebb. Már az emésztő hatása nem helyhez kötőt, hanem terjed (A méreg elkezd terjedni). Elő szeretettel „hadonászik” a „nyelvekkel”, hogy szétcsapja a mérget a környezetében. A mérget, amit meg termelt és nem adott ki össze tudja sűríteni egy 10 cm nagyságú zöld kristályba. Ezeket, mint a dobó török úgy használja. De ha széttör, akkor felszabadul a méreg anyag. (max 5 db/kéz amit óránként tud használni).
 Mindkét kezében három darab ilyen nyelv van. De egyszerre csak egyet tud kiengedni. Ha levágják, akkor hirtelen az eddig megtermelt, de még nem kiengedett, méreg kiáramlik. De a leválasztottat pótolja a másikkal. (Egy nyelv 24 óra alatt pótlódik. Nyelvenként 24 óra- 1nylev/24óra. 2nleav/48óra, 3nyelv/óra).

2. ACELP espada
 (Acélpók kard /ACELPの剣–Acelp no ken)
A hátán lévő pókcsápok passzív képesség, és egyben irányított is.
Passzív része, hogy ösztönösen sűrített lélekenergiát áramoltat bennük. Ami növeli az élét, erejét, és ellenállását. Dárdának, kardnak, védelemnek, mászásnak céljából is tudja használni. Cerot ki lövésére is alkalmas. A csápok végén hasonló zöld kristályok vannak, mint amiket a tenyerében termel. Ezek koncentrált mérget tárolnak. De ezek nem törnek el olyan könnyen, csak ha bele döfte az ellenfelébe, vagy ha kilövi, és becsapódik.  
A méreg kristályokat azonnal tudja pótolni. De csáponként 10 db áll rendelkezésére. Ha viszont a csápjait vágják, le azokat 24 óra lat tudja újra növeszteni. (1 csáp, / 24 óra)
Irányítót, hogy tudja mérsékelni az ösztönösen áramoltatót energia mentiségét. Az így áramoltatót, energiát négyféle képben tudja szabadjára engedni:
1. Típula
(Kaszáspók /あしながおじさん -Ashinaga ojisan)
Az energiát közvetlenül a csápok végébe áramoltatja, ettől úgy néz ki, mintha egy másik élesebb pengét tett volna rá. A vágásai sokkal erősebbek, és szemmel látszik az energia áramolása a „penge” szerű részben.
2. Arana Splitting
(Hasító pók /分割クモ - Bunkatsu kumo)
Egy erőteljesebb hasítás keretében egyenes vonalban szabadjára engedi az energiát.
3. Tierra Cuadrícula
(Földháló /地球グリッド - Chikyū guriddo)
Amikor a földbe döfi a csápját és ki engedi az energiáját, mint egy pókháló úgy terjed szét. Ez az energiaháló hasonlóan működik a pókhálóhoz. Aki hozzá ér ott ragad. Ez a technika 20-25 percig van működésben.
4. Gladiador araña
(Gladiátor pók /グラディエータースパイダー - Guradiētāsupaidā )
„A Gladiátor pók vadászati módszere.”  A csápjai közt képes az energia pókhálóját létrehozni. „megszőni”. Ezt a hálót, mint a gladiátor pók rá dobja áldozatára, és gyors el is kapta ezzel. Ez is 20-25 percig van működésben.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:36:23

Elérhetőségek

E-mail
rejtett
Weboldal


Kazano
Nem elérhető Nem elérhető

Gara
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?