Összegzés - Leyre la Azucena

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Leyre la Azucena
Pozíció:
Espada
Egyedi titulus:
Sexta Espada
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
102

Hozzászólások:
28 (0,013 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2016. Okt. 01, 23:40:02
Utoljára aktív:
2021. Okt. 06, 00:21:50
Tárcában:
4 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
21 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Vörös és Ezüst
Pontozás:
Összesen: 71 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 35 pont az LP után
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 13 pont jár a hierrora LP alapján
  • 15 pont jár az Espadaság után
Képzettségek:

2 pont fegyverforgatás
24 pont pusztakezes harc
20 pont hollow képességek
2 pont helyváltoztató képesség
10 pont resurrección
13 pont hierro

3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#2E700C

Jellemzőim


~ Kinézet
Mikor magához tért az ezüstösen csillogó homokdűnék között... Elsőként testét vette szemügyre. Testét, melyet mindennél becsesebbnek tartott. Tenyerei lassan végig simították a vállakat, fel s majd az alkarokat. Bőre ugyanolyan selymes volt, és karjai ugyan olyan vékonyak, és kecsesek, mint hajdanán ember mivoltában. Azonban még ha karcsúnak és vékonynak is tűntek, érezhetően - az évekig tartó portyázásoknak köszönhetően – izmai jól edzettek voltak, és érezte bennük az erőt. Eztán hosszú, formás lábait simította végig. Ugyan csak sima, selymes tapintású bőrét érezte, semmi nyomát nem találta csont burkolatnak, vagy egyéb másnak. Karjaihoz hasonlóan ezen végtagjai is rendes kiképzést kaptak, így biztosra vette, hogy nem fog lépten-nyomon gyengeségtől összerogyni.
Végtagjai után kézfejei a csípőjétől megindulva kúsztak felfelé, nyomon követve vékony, gyönyörű nőies alakját. Majd elérve a bordáit kezei beljebb merészkedtek. Elsőként a mellei alatt található kör alakú lyukat fedezte fel. Furcsamód nem ijedt meg, valahogy, oly érzés keringett benne, hogy „ennek így kell lennie”. Majd kezei kerek, méretes kebleit simították végig. Pont mint amire emlékezett... gyönyörűen megformált, puha, rugalmas dekoltázs volt.
Kéjes mosollyal nyalta végig vörös ajkait, melyek enyhén sápadt bőréhez még pont illeszkedett. Sötét vörös és ezüst keverékében pompázó íriszei szintén izzottak a mámortól az örök éj holdfényben, miközben újra és újra végig simogatta rég ”nem látott” testének minden porcikáját. Pont szerű szemöldökei is örömtáncot jártak, hol meg ereszkedtek a szeme irányába, hol felemelkedtek.
Testének csak pár apróbb része volt az minek köszönhetően nem volt hasonlítható a régihez. Ez fekete színben pompázó hajának rövidsége, és a fejének jobb oldalán meglévő fehér csontképződmény volt. A maszkmaradvány első ránézésre hajdísznek is elmondható volt, mely kissé az arcára is rátelepedett, ám ez egyáltalán nem zavarta, sőt elbűvölőnek tartotta. Ez és a lyuk volt testének azon ékei, melyek jelezték számára: már nem holmi szánalmas ember.
A kissé sápadt bőréhez még épp illeszkedő narancsos-rőt hajszínét a fodrásza álmodta meg. Sok erőfeszítésbe telt elérnie, de végül minden fekete hajszálát eltüntette. Hosszú szálait végül hatalmas, göndör fürtökké varázsolták, melyek méretes croissant-okra hasonlítottak leginkább. A gigászi loknik a feje mögött lettek összekötve egy szalaggal, melyet ízlésesen egy masnival kötöttek meg, a fejbúbtól kicsit balra megdöntve. Ebben a formában frizurája egy hatalmas sörény hatását keltette, ami valljuk be még illik is hozzá. Elől azonban megtartották egyenesnek és egyenetlen frufrut vágtak neki, ezzel is kiemelték szépséges arcát.
Széttépázott öltözéke után a szabó egy új és valamivel egyszerűbben után gyártható kombinációt álmodott meg. Immár a szépséges démon egy szoknyára és egy sportmelltartóra hajazó, feszesebb darabra cserélte eddigi sokat nem fedő egyen öltözékét. A felső, mely a melleit takarta és tartotta meg, egybefüggő fekete színt kapott, ami kissé eltért a szokványos öltözékektől, míg a szoknya már kapott fehér színt is, igaz zebra minta módjára váltogatva a feketével, szélein fehér fodrokkal. A felső alatt jól látható volt a lyuk a mellkasa alatt, míg hajában két állatfülre emlékeztető maszkmaradványa jelezte faji hovatartozását.
Magas sarkúját is lecserélte egy lapos talpú, egyszerű kis cipellőre, fűzök és csattok nélkül, így könnyedén föl s le vehette.
Espada rangját, mely végül a Sexta lett, a nyakának jobb oldalán elhelyezkedő, és hosszban is a testrésszel megegyező tetoválás jelezte.
(click to show/hide)


~ Jellem
Izgatott volt ez nem vitás. Arcáról jól lehetett olvasni, hisz sosem rejtegette érzéseit. Végre ismét olyan testbe került, amit megérdemelt: egy gyönyörű és kétség kívül erős, strapabíró testet. Bár nem csak ezen változások álltak be nála. Ámbár jó maga nem igen vette észre, de a személyisége is némi fejlődésen... ha nem visszafejlődésen ment keresztül.^^
Elsőre szemlátomást nem látni mást csak a csinos felszínt, a mindig fényes mosolyával, ám a lidércként eltöltött évei alatt, agresszív, harcias személlyé lett, ki előnyben tartja a fizikai erőt az ész használatánál, így nem csoda ha hébe-hóba holttestek tarkítják az útját és vér festi a haját. Főleg utóbbi vált igen csak furcsa szokásává.
Ugyanakkor nem felejtkezett meg fiatal évei heves éjszakáiról sem, mikor fűvel fával összefeküdt. Persze jobbára a megélhetése miatt engedte, hogy a sóvárgó férfi kezek megérinthessék szépséges testét, ám mikor nőkkel volt az már teljesen más helyzet volt. Pusztán a kéj, és a gyönyörű testük utáni imádata miatt tette, nem kért érte pénzt, ahogy ő maga sem szorult arra, hogy fizessen, hisz nem csak férfiak sóvárogtak utána. Ezen gondolatok pedig még ma is buja érzéseket váltottak ki benne, ami sokszor talán tettre is sarkalhatja...
Végezetül, de talán nem utolsósorban, önnön szépsége, és ereje olyannyira elnyerte tetszését, hogy nem tűri meg, ha mindezeket valaki kérdőre vonja előtte. Pont úgy mint, mikor gyenge, szánalmas lények láttán égető kényszert érez azok eltaposására, ugyan így áhítozik, gúnyűzőjének holtestének megkaparintására. Újabban pedig rossz kedve igen csak tetőzik, mikor maga a nap virgoncan teríti fénylő sugarait, így ha teheti, csak esténként látogatja az emberek világát, hol gyenge és szánalmas élőlényből oly sok akad, hogy senki sem veszi észre, ha egyet-kettő vagy akár egy tucatot töröl el, csak, hogy vágyai ezen sötét oldalát is kiélhesse gondtalanul.

~ Erősség(ek)
Mint már oly sokszor hangsúlyoztam, ezen formájában, teljességgel élvezi fizikai erejének kihasználását, így fegyvert jobbára nem is használ. Puszta kézzel szereti szétzúzni ellenfeleit, így az efféle harcmodorban jeleskedik inkább, míg kardját csak Resurrecciónba lépéskor, vagy a már földre küldött ellenfelek további kínzásának okán húzza csak elő.
Gyorsaságát is inkább erőre cserélte, így a Sonido sem az erőssége. Lélekenergia alapú támadásainak tudását azonban hébe-hóba előszeretettel csiszolja, ha esetleg egy mentőövre lenne szüksége harc közben.

~ Szeret-nem szeret

<3 A nőket
<3 A szépségét/ szépséget (legyen az bármi)
<3 A Tejet
<3 A fizikai erejét
<3 Az éjszakát
<3 A vért/ vérontást
X Embereket
X Gyengeséget/Gyengéket
X Rútság (legyen az bármi)
X Az erősebbeket/okosabbakat
X A napfényt


~ Zanpakuto

Név: León blanco / レオーン・ブランコ / Fehér oroszlán
Parancsszó: Shitagaero, León blanco! /従えろ、レオーン・ブランコ!/ Igázd le, Fehér oroszlán!
Leírás: A Szépség testét még inkább átjárta a túláradó erő érzése, miután felvette régi portyázó alakját. Élvezettől ittas mosoly kanyarodott gyönyörű arcára, miközben elállatiasodott orrával beleszippantott a levegőbe és kiszagolta rettegő prédáját. Ahogy a belsőjéből kiáramló levegő, dörmögő, oroszlánokra jellemző morgást adott ki, négy termetes mancsának ujjaival a talpa alatt elterülő fehér homokot gyúrta, igazgatta, felkészülve a támadásra. Farka a végén az ecset fejre emlékeztető szőrköteggel is vígan lengett ide-oda. Mindeközben a fenséges, fehér bundás nagymacska testéből kiágaskodó emberi felső része is mozgásba lendült. A hátára felfutó és felfelé tölcsér alakban egyre vékonyodó területen az izgalom nyomán a szőrszálak kissé felágaskodtak. Kezein az erősebb karmokká módosult körmeit jóízűen megnyalta, mintha már ott ékeskedne áldozata vére.
Nagy mancsaival erőteljesen lökte magát előre, miközben kecses emberi felsőtestét is megdöntötte kissé előre. Hatalmas göndör fürtjei vadul ringatóztak a menetszélben, ám ez cseppet sem lassította. Mellesleg ezen hosszú dús fürtjei most bundájához hasonlóan szintén fehérre váltottak csak a vége felé volt még halványan látható a fodrász által megálmodott narancsos-rőt szín.
Mikor megtorpan világos kék íriszei a vágott, macskákra jellemző fekete szemfolttal pásztázták az előtte elterülő vadászterületet. A csontmaszk maradványaival bevont és a feje tetejének két oldalára felkúszott állatias fülei is radarként forogtak jobbra-balra. Majd amint végre bemérte ismét a menekülőt, hegyes, hosszú szemfogait is megnyalta és utána iramodott.
Coto de caza/ コト・デ・カザ/ Vadászterület: Mancsai nyomán a talaj elszemcsésedik és fehér homokká válik. Olyan finom szemcséjű homokká, mely már egy kis légmozgástól is a magasba száll majd Leyre teste körül kezd el keringeni. Ezt követően az arrancar egy az oroszlánokra jellemző, égzengető ordítást hallat, melynek hatására a homokszemcsék szétszóródnak egy 25 méter sugarú körben, majd az óramutató mozgásával megegyező irányba kezd el kavarogni, így egy homokvihart létrehozva, bár ez a homokvihar alig észlelhető, nem sűrű és csak a tárgyaknak, élőlényeknek nekiverődésekor keltett hangja után észrevehető igazán, illetve mikor néha megcsillan a fény hatására.
Amikor a homok nekiütközik az áldozat(ok)nak, annak jellegzetes csilingelő hangját az arrancar a kiélesedett érzékeivel képes megkülönböztetni a más akadályoknak verődő hangjától így bemérve azt.
A homokvihar fix, nem mozdul a létrehozóval, azonban ha az arrancar elhagyja a területét abba marad, így lehetőséget adva, hogy újat hozzon létre. Határa azonban kitolható, négy pontonként egy méterrel.

Rebaño/レバニョ/Falka: A Coto de caza létrejötte után alkalmazható technika, mely az arrancar által folyamatosan gyártott homok azon részét használja fel, mely nem kerül a levegőbe. A támadás aktiválásával azonban ezen elsivatagosodott talajrészekről is homok kerül a levegőben, majd a fentebbi technika segítségével bemért ellenfél közelében ez a nagyobb homokhalmaz nőstény oroszlán alakot öltve és morogva közelítik meg a prédát. Fontos, hogy ezen létrehozott állatok mindig a használóval ellentétes oldalon jelennek meg és a dolguk, hogy az áldozatot felé tereljék. Ettől függetlenül, nem csak káprázatok, ha az ellenfél nem mozdul képesek megtámadni és sérülést okozni, de egy-két támadástól ők is rögtön megsemmisülnek.
Számuk kezdetben(resu 4 pont) egyszerre kettő lehet, később négy pontonként azonban egyel növelhető a számuk.

~ >Hollow képességtár<
> Hierro
> Sonido
> Bala
> Cero
> Descorrer
> Gonzui
> Indice Radar
> Kuumon
> Negación
> Pesquisa
> Claro de luna
> Dedo apuntado
> Cuerpo
> Cero Córnea
> Palma Plancha
> Ardiente Garra

Név: Cero Nino Pequeno / Cero Little Boy → Előtöri elolvasása után érthető lesz XD
Leírás: Leyre összegyűjti a lélekenergiáját a tenyerében, mely egy vörös és ezüst színben kavargó négy centiméter átmérőjű gömböt eredményez. Bár kicsinek tűnik nagy mennyiségű energia van bele sűrítve. A gömbre rámarkolva öklét ugyan az a vöröses ezüstös derengés veszi körbe mint a gömböt, miután saját kézfeje válik magává a Cero-vá. Becsapódásakor a pusztító erő felszabadul. Először nagy nyomás nehezedik a területre melyet égető hő súlyosbít. A hatás 5 méter átmérőjű területet fed le, majd minden negyedik Hollow képességre tett pont után egy méterrel nő. Majd 5 másodperc elteltével egy 25 méter átmérőt elérő lökéshullám söpör el mindent a becsapódás középpontjából kiindulva. A pusztítás területe szintén növekszik minden negyedik pont után két méterrel. A hatások alól Leyre sem kivétel ám, őt védi a hierro így a sérülései nem olyan súlyosak mint más áldozatoké. Játékos Karakterekre ható pusztító erejét a Hollow képességekre tett pontok határozzák meg.

~ Felszerelés(ek)
- Egy női bugyi amivel előszeretettel játszadozik.
- Egy üveg tej is néha fellelhető, nála persze csak mindaddig míg el nem fogyasztja, márpedig nem szereti sokáig állni hagyni.
(click to show/hide)


(click to show/hide)
Kinézete egy gyűrű a bal hüvelykujján.
Jutalmak:
A Boszorkány Éjjele - 500 LP és 2000 ryou
A szépség és a farkas - 200 LP és 1500 ryou

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:13:20

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?