Összegzés - Elian Barquero

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Elian Barquero
Pozíció:
Espada
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
26 (0,013 naponta)
Regisztrált:
2017. Jan. 03, 00:37:08
Utoljára aktív:
2021. Okt. 07, 00:29:32
Tárcában:
900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 000 / 30 000

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
arany
Pontozás:
Összesen: 64 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 30 pont az LP után
  • 15 pont Espada tagságra
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás miatt
  • 11 pont jár Hierro-ra LP alapján
Képzettségek:

2 pont fegyverforgatás
14 pont pusztakezes harc
12 pont hollow képességek
11 pont helyváltoztató képesség
14 pont resurreccion
11 pont hierro


3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Forever alone
Post szín:
#5F9EA0

Jellemzőim

Középhosszú fehér haja van mely szemeibe lóg. Jobb szeme acélkék azonban bal szeme az átalakulását követően is hollow szerű maradt. Maszktöredéke egy csont csík homlokán melyet haja mindig eltakar így kevesen láthatták eddig. A lyuk mely minden arrancar és hollow testén megtalálható a szíve helyén tátong. Körülbelül 160 centiméter magas és összesen 48 kgot nyom a súlya. Sorszáma amely minden Espadának van bal szeme alatt található.Bár külseje egy gyermeké elméje több mint két évszázados. Sok mindent megélt már. Általában nem üti bele a dolgait más ügyeibe és nem szereti a felesleges felhajtást sem. Azonban ha valaki a gyermeki kinézetét hozza szóba hamar elpattannak az idegei. Mindemellett a vér látványa legyen az sajátja vagy akár másé azt az ösztönlényt hozza elő belőle amiből kifejlődött. Mindent és mindenkit el akar maga körül pusztítani olyankor, ami nem a saját fajtájához tartozik. Szeret olvasni és szeret lustálkodni is amikor csak teheti. Azonban ha parancsot kap egyből pattan. Aizenre apjaként tekintett és megrázta annak elvesztése, de az, hogy fenntartsa fajának büszkeségét valamennyire betölti az űrt lelkében. Könnyen bonyolódik beszélgetésekbe és előszeretettel közvetlen bárkivel azonban elég arrogáns és lekezelő tud lenni. Ha kedve úgy tartja a trágár szavakat is szívesen használ. Főbb célja, hogy megbosszulja a halálisteneken Aizen megölését és, hogy egyszer Ő lehessen egész Hueco Mundo ura.~ Képesség(ek)
Camuflar (álcázás): Képes felvenni a környezete színeit, illetve képes bőrfelületét is az adott környezethez igazítani tehát tapintásra is olyan lesz. A szemek elől teljesen képes eltűnni, de lélekenergiáját nem képes elrejteni annál jobban mint amennyire alapból képes maga a karakter. Megfigyelésre vagy lesből támadásra is tökéletesen alkalmas képesség. Hátránya, hogy mozgás közben elmosódik a mintázata ugyanis idő kell míg felveszi a másik színt.

~ Zanpakuto
Neve: Kraken
Parancsa: Venga, Kraken! (Bújj elő, Kraken!)
Resurrección: Emberi teste megmarad azonban derekából négy polip csáp nő ki. Teste rugalmasabb lesz, könnyebben mozog és csápjait tudja támadásra vagy akár védekezésre is használni ugyanis hieroja védi a csápokat is. (aktuális hieró pontoknak a felével érvényes ez, illetve támadása a pusztakezes harcra tett pontokkal egyenlő.)
Maszkja visszakerül arcára amely egy semmire sem emlékeztető fedőként üzemel két lyukkal a szemeinek.  Testét nyálkás, rugalmas anyag borítja be nyaktól lefelé (polip testével megegyező anyag) amely gyengíti a fizikai támadások okozta sérülést. ( ressura tett minden 5. pont után 1 pontot.)


Támadások:

Difícil Entintar (Trükkös Tinta): A szájából sűrű, fekete tintafelhőt lő ki az ellenfélre amely tökéletes elterelésre vagy akár menekülésre is. Azonban nem csak erre alkalmas ugyanis a tinta erős nyugtató hatású szert tartalmaz, ami megemeli a GABA neurotranszmitter szintjét az agyban, ezáltal nyugodtságot, ellazultságot okoz. A GABA a szervezet természetes nyugtató anyaga. ( Ez a hatás maximum 1 körig érvényes és 3 körnek kell eltelnie ahhoz, hogy a szervezete újra reagáljon a hatásra.)

Plomada (Nehezék): Szintúgy tintát lő ki az ellenfélre, de sűrű folyadék formájában. Ha eltalálta az ellenfelet vagy bármi mást akkor a tinta súlykén nehezedik rá ezzel nehezítve a mozgását. (3 ressureción pontonként 1,5 kg.)
(click to show/hide)Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok. Ide jönnek majd a játékok.


  • 15.000 LP és 4000 ryou - kezdés
Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik.Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik.Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik.Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik. Ide jönnek majd  a jutik.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 00:31:34

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?