Összegzés - Carmen Santera

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Carmen Santera
Pozíció:
Privaron Espada
Titulus:
108-as Privaron Espada
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
283

Hozzászólások:
23 (0,012 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2017. Febr. 11, 21:51:49
Utoljára aktív:
2021. Okt. 07, 00:49:05
Tárcában:
2 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
5.
Lélekenergia:
60% Complete
27 225 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Narancs
Pontozás:
Összesen: 91 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 53 pont az LP után
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 22 pont jár a hierrora LP alapján
  • 8 pont jár a Privaron Espadaság után
Képzettségek:

13 pont fegyverforgatás
13 pont pusztakezes harc
10 pont hollow képességek
10 pont helyváltoztató képesség
23 pont resurrección
22 pont hierro

5 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
3 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Tres Cifras
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Akarat teszi az embert.
Post szín:
#FF3333

Jellemzőim

Kinézet:

Carmen emberi szemmel nézve a tizenéves kora közepén jár, 173 centiméter magas, a súlya 57 kilogramm, az izomzata szálkás. A szemei sárga színűek, vonzzák a tekintetet, szinte mindenki először a szemébe néz bele: van valami mély és fenyegető a tekintetében, még akkor is, amikor éppen teljesen nyugodt. A bőre világos színű, a haja pedig fekete, hátközépig érő, de általában felkötve hordja. A maszkja a feje jobb oldalán található, egy kenseikanra hasonlít. A hollow lyuka a nyakán található, de szinte mindig takarásban van: Carmen szívesebben vetkőzik meztelenre, mint hogy felfedje az apró, két ujjperc széles lyukat. Egy égésnyom van a csípője bal oldalán, ott, ahol korábban az Espada számát viselte.
 Carmen legtöbbször egy viszonylag átlagos uniformisban mutatkozik, ami csak annyiban tér el a megszokottól, hogy szabadon hagyja a hátat, a hasat és a vállakat, az ujjait általában könyékig feltűri. A nyakát általában egy hosszú, fekete sállal takarja el, ami a hátára lóg rá. Vannak más típusú egyenruhái, amiket alkalmanként felvesz, de eddig mindig visszatért ehhez a designhoz. Alkalmanként visel különböző, nagyon drága ékszereket.Jellem:

Carmen Santera legmeghatározóbb személyiségjegye, hogy mindig érvényesíti az akaratát, bármibe kerül. Ez a féktelen, szabadság iránti vágya egyfelől pozitív tulajdonság, mert a halála után képes volt megőrizni az elméjét sértetlenül, és felülkerekedni minden kihíváson, amit az élet elé sodort, másfelől viszont negatív tulajdonsággá vált: keresztülgázol bárkin és bármin, ha az akaratát korlátozzák, még apróságokért sem riad vissza a legembertelenebb tettektől. Ennek ellenére a maga kifordult módján Carmen képes a szeretetre, ahogy szerette első fracciónját és az édesanyját is, bár az utóbbit soha nem vallaná be magának. Képes tiszteletet is érezni az erős akaraterővel megáldott lények felé, fajtól teljesen függetlenül. Mivel két fajba is beletartozott, nincsenek különösebb faji előítéletei.
 Bár viszonylag ravasz és manipulatív, az arroganciája miatt nagyon távol áll tőle, hogy okosnak lehessen nevezni, sok esetben csupán az alázat teljes hiánya miatt aláás egy egyébként komplex és jól kitalált tervet. Nem igazán van tisztában a saját hibáival, gyakorlatilag képtelen önkritikára, aki pedig kritizálja, az általában haragot vált ki belőle. Nem érdemes felbosszantani akkor sem, ha valaki erősebb nála, mert évszázadokat is vár a bosszúra.
 Carmen általában hamar megunja a megszerzett dolgokat vagy elért sikereket, és hajlamos rá, hogy egy mérföldkő megtétele után céltalanná váljon, ilyenkor diszorientált és unott, az idejét hedonizmusba fojtja. A nemesi neveltetése ellenére nincsenek problémái a szórakozás semmilyen formájával, még azokkal sem, amiket a társadalom normális része elutasít.
 Carmen egyik régi hobbija az éneklés, viszonylag jó hangja van, a zenei ízlése pedig nagyon változatos: a Lelkek világának gyerek dalaitól az operákon át egészen a modern slágerekig mindent hallgat és énekel, bár csak akkor, ha unatkozik vagy így akar inkább beszélni valakihez, megszégyeníteni valakit (például a halálról énekel valamit annak, aki már haldoklik előtte). A humora sértő, fekete és erősen szarkasztikus, de aki ezeken túlteszi magát, általában viccesnek találja.

Képességek:

Clavo (Karom): Carmen képes minden ujjából hosszú csontkarmot növeszteni, ami egy nyílvessző sebességével nő meg és szúrja át az útjába kerülő dolgokat. Carmen fő harci technikája ez a képesség, a karmai maximális hossza Ressurección*1 méter, a sebzése a Ressurecciónra tett pontjain múlik. Képes egyszerre csak egy, vagy akár az összes karmát megnöveszteni. Kevesen tudják, és ő maga is ritkán él ezzel, de a technika használható a lábaival is, ezt egyfajta meglepetésnek tartogatja. A karmait gond nélkül képes bármikor visszahúzni, leválasztani a testéről, és nem okoz problémát neki, ha megsérülnek: nincsenek bennük érző idegek, és gond nélkül alkot újat.

Ressurección: Hiena (Hiéna)
Feloldás parancsa: Waraero (Kacagj)
Kinézet: Alapállapotban egy egyszerű egykezes európai kard bronz színű keresztvassal és markolattal narancssárga tokban, amit a baloldalán visel. A feloldáshoz Carmen elengedi a levegőben, ahol lebeg, mielőtt kiereszti a lélekenergiát magából. Feloldás után Carmen maszkja és teljes ruházata eltűnik, hasonlóan a kardjához. A kezeit ujjatlan fehér csontkesztyű, a lábait pedig csont lábszárvédő fedi be a combjáig. A dereka körül egy alulról nyitott foltos hiéna-mintás ágyékkötő jelenik meg, egy ehhez hasonló, viszonylag vékony sáv takarja a mellei nagyobb részét is. A maszkja eltűnik, helyette egy szöges nyakörv jelenik meg a nyaka körül, a haja pedig kibomlik. Egy narancssárga, V betű alakú enigma jelenik meg a homlokán.

Képességek:

Herida (Seb): /Passzív/

 Carmen minden bevitt sebzése, függetlenül attól, hogy milyen támadással viszi be, lélekenergiát hagy maga után. Ez a lélekenergia gátolja a természetes véralvadást, és Ressurección:4 ponttal gyengít minden gyógyítási vagy regenerációs kísérletet az általa okozott sérüléseken. Az általa okozott sebek jobban véreznek, a vérveszteség mellett benne van az is, hogy a célpont azt hiszi, hogy súlyosabb a sérülése. Ressurección:4 körig van hatása, minden sérülés külön számít.

Carcajada (Kacagás):

 Carmen a technika elmondásával hangos, orkánszerű hangot indít el, ami olyan erős, hogy egy Ressurección:3 méter sugarú gömbön belül összezúz/megsebez mindent, és távolabb is képes halláskárosodást vagy kábulást okozni. A hiénakacagásra emlékeztető hang akár kilométerekről is hallható. A képesség használata előtt egy másodperccel néhány tucat hiénafejre emlékeztető narancssárga reiatsutömb jelenik meg Carmen teste körül, ami jelzés lehet arra, hogy ki kell térni. A hangorkán folyamatosan fenntartható, de másodpercről másodpercre lélekenergiát fogyaszt, viszonylag sokat, ezért érdemes csak szükséges esetben használni. A képesség megtöri a legtöbb reiatsu alapú kötést, ha megfelelő mennyiségű időt kap rá, emellett pajzsként szolgálhat más hangtechnikák ellen. Carmen maga immúnis a képességre. Megfelelően nagy lélekenergiával vagy lélekenergiából álló pajzsokkal meg lehet gátolni a technika pusztító hatását, illetve maga a hang is korlátozható így valamennyire.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:03:19

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?