Összegzés - Osaka Ishiki

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Osaka Ishiki
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
64

Hozzászólások:
1 (0,001 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2017. Szept. 29, 21:18:19
Utoljára aktív:
2017. Dec. 14, 19:21:57
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 19 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 10 pont az LP után
 • 3 pont a Las Noches-hez tartozás miatt
 • 1 pont jár Hierrora LP alapján
  Képzettségek:

  3 pont Fegyverforgatás
  3 pont Pusztakezes harc
  4 pont Hollow képességek
  3 pont Helyváltoztató képesség
  5 pont Resurrección
  1 pont Hierro
Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
1 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság[/div]
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Özvegy
Kapcsolatai:
Osaka Makiro - Kis szaros
Mottó:
Az GÁZ, hogy nem jut eszembe semmi?
Post szín:
#A28A8A//#9C2929

Jellemzőim


kinézet

Ishiki mind emberként, mind lélekként kimagasló személy volt. Magasságra gondolok, természetesen. Ha igazán kihúzza magát olyan egy-nyolcvan, egy-nyolcvanöt között lehet. De ugye a lelkeknek ez nem igazán fontos, így nem méri pontosan. Ez és hosszú vörös haja amolyan családi vonások lehetnek, hiszen fia is örökölte ezeket a vonásokat. Szilárd jellemének köszönheti erős arcvonásait is, amik már sokak megfélemlítésére, vagy irányítására voltak alkalmasak. A megjelenését csak még jobban erősíti sugárzó zöld szeme. Ez a fenyegető Triász sok helyre juttatta el élete folyamán. Azt ugyan nem tudja, hogy valójában miért is van pont Japánban, és legfőképpen miért van japán neve ilyen abszolút nem japán megjelenéssel, de ezt a felvetést el is engedhetjük. Ez így nem fontos kérdés, az viszont az, hogy ez sokban formálta életét.
Testfelépítése szintén megsegítette. Jól képzett izomzata gyerekkorától végig kísérte. Ő az a fajta személy, akinek az anyagcseréjét sokan irigylik, hiszen sokat eszik, de ez egyáltalán nem látszik meg rajta. Sőt, emberi életében azt regélték róla, hogy minden elfogyasztott fogás után csak még erősebbé vált. Természetesen ez badarság. Testét csak a saját akaraterejének köszönheti. Ha nem küzd egész életében azért, hogy erős legyen, akkor nem is ehetett volna sokat.
Fontos ismertetőjegye ezen felül még, hiszen arrancar, a maszkjának a maradványa. Ez a kis csontszerű képződmény, ami alapvetően minden hollowot nagyban jellemez, a homloka bal oldalát takarja. Három darab háromszögszerű nyúlványa egy nagyobb háromszög formán belül helyezkedik el. Pontosabban a két oldalsó része inkább háromszög, a középső meg rombuszosabb. Ennek a közepén egy, hajszínére igen khm, hajazó, vörös ékkő van. Vagy ékkő szerű kristály. Olykor olykor halványan pislákol, erről ő pontosan nem tudja, hogy mikor történik, valószínűleg, amikor a hangulata változik. Vagy erős érzelmek törnek fel  belőle.
Ha ezt a megjelenést el tudjuk képzelni magunk előtt, akkor láthatjuk, hogy Ishiki valójában egy eléggé ijesztő személy. Külsőre az, de milyen vajon belsőre?


jellem

Talán még rosszabb benyomást kelthet miután megszólal. Nem azért mert műveletlen lenne, vagy mert képtelen az értelmes beszédre. Nem, ez annál jóval egyszerűbb. Hataloméhes. Vágyik arra, hogy dominálhasson. Neki tényleg csak az irányítás számít, és az sosem jó. Vagyis akkor nem, ha azt rosszul használják. Ezt a vágyat Ishiki olyan gond nélkül irányítja, hogy mi, az apró kívánságainkkal, amiket vágynak merünk nevezni, és nem tudjuk azokat kontrollálni, elszégyellhetjük magunkat. Ishiki gond nélkül legyőzi saját vágyait, és ezeket maga mellé állítja. Ugyanakkor amellett, hogy domináns személy, nagyon fontosak neki az érzelmek, és az érzések. Sajnos ezek kifejezésére teljes mértékben alkalmatlan. Feleségével nagyon nagy szerencséje volt, mert ő is hasonló, és így könnyebben tudtak beszélni, de ugyanez nem mondható el fiukról, amiről majd később lesz csak szó. Ishiki alapvetően szerencsés. Bevonzza a megfelelő személyeket az életébe, és ott is tartja őket addig, amíg kell.
Ami még megemlítendő, Ishiki elég konzervatív. Sajnos nem feltétlenül a jó értelemben. „Neveljük a gyereket pofonnal. Ne csak a gyereket, ha nem viselkedik megfelelően, üssük az asszonyt is, hátha megérti a problémát!” Ilyen gondolatokkal elég nehéz családot tartani. Persze ellenségeket könnyebb. De erről is majd csak később.

képesség(ek)

Gas ampolla // Gáz buborék
Leírás: Kardjának fokán lévő nyílásokból tud gázgömböket kiereszteni, és ezeket pedig egy, a kard oldalán lévő propellerrel képes irányítani. A buborékok mennyisége 5 resurrección pontonként növekszik, 5 gömbhöz szükséges az öt ressurreción pont, és ezeket 4 méteres távolságba tudja terelni. Minden 5 pont után pedig 5 gömbbel nő a mennyiség, és egy méterrel tud távolabbra nyúlni. Ez tart a 25 pontos képzettségig, innen a számok 8 gömbre, és 2 méterre módosulnak. A negyvenedik pontra pedig az össz mennyiség 50 gömbre, és 15 méterre növekszik. Ezek fizikai kontaktra kidurrannak, illetve 30 fok fölötti hőmérsékleten berobbannak. Így tökéletesek például tűz, villám, vagy robbantó támadások ellen. (A gáz ugyan az, mint resurrecciónban.)resureccion

Név: Hidra
Parancsa: Descarna! // Emészd el!
Kinézet: Képessége neve alapján a szokásos hidra képet képzelhetjük el, habár Ishiki esetében kicsit el kell térnünk az átlagos háromfejűektől. Első körben a fején lévő maszkdarab lecsúszik arcára, megnyúlik, és amolyan középkori orvosi csőrös maszkká válik. Ez a maszk képes úgy nyílni, és záródni, mint egy sisakrostély, csak éppen nem felcsúszik, hanem kinyílik, mint egy állkapocs. Testét beborítja egy „hollow-anyagból” készült páncél, ami főleg a robbanások ellen véd, amolyan ballisztikus anyagként van nagy szerepe. Hátáról, pontosabban a lapockái között néhány centis felületről két irányba nyúlik ki két szárnyhoz hasonlító nyúlvány, amik szinte akkorák darabonként, mint ő maga. Ezeken a nyúlványokon két óriási rotor/propeller/ventilátor helyezkedik el. Ezeknek pontosan azok a szerepei, amiket leírtam. Ishiki által kibocsátott gázt terelik első körben, már ha szükséges, második felhasználásuk esetleges repülésre jó, ezek természetesen Hueco Mundoban, és esetlegesen Soul Societyben fontosak, illetve persze jól jönnek, ha meleg van.  A két szárny nyúlvány végén oldalra tekintő „pestis maszkok” vannak, pont olyanok, mint amilyen a fején van. A két maszk leválasztható,reiryokuval mozgatható,  és a belsejükben van egy-egy robbantásra használható lángszóróéhoz hasonlító gyújtó fej, és egy-egy gázt szivárogtató nyílás. Ezeket hosszú idő alatt újra tudja termelni (minden két játék után épül vissza, amennyiben elpusztul).

Fumigación // Gáz fertőtlenítés


Az egyik maszkjának segítségével létrehoz egy sűrített reishiből álló gömböt, amit feltölt saját gázával. Ez a gáz nagy részben hidrogénből, és saját reiatsujából áll. Hosszú távon belélegezve bénít (látás zavar, légzési problémák, köhögés, és több mint egy óra után paralízis* – 1 kör után körönként egy hatás aktiválódik mindenkiben, kivételek vannak), illetve nagyon gyúlékony.
Pontozás: A képesség használatához 5 pontnak kell lennie resurrección képzettségen, és innentől indul a pontozása. A gömb átmérője minimum 2 méter, maximum 5 méter. A gömb vastagsága 5 cm-ről indul, és 5 ressurreción pontonként 1 centit vastagszik. Ezt akármilyen képzettséggel át lehet törni, amennyiben a képzettségen 5-el több pont van, mint Ishiki ressurreción képzettségén. Ebben az esetben egy ütés/támadás ez alatt pedig minimum kettő szükséges.

*Nem teljes lista

Inflamación // Lángralobbanás

Ezzel a képességgel tudja felrobbantani a gömbön belüli gázt. A kieresztett maszkon belül van egy öngyújtó/lángszóró szerű szerkezet. Az egész majdnem csak egy szikráztató, csak használ hozzá egy kis adag frissen kieresztett gázt. A két képesség aktiválása között kell lennie két körnek. Addig nem lehet aktiválni, mert szüksége van egy kis átállásra a két képesség között. Sajnos ez idő alatt csak a gáz bénító hatásaira hagyatkozhat, vagy a saját technikáira.

aktív játékok


befagyott játékok


befejezett játékokNyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 01, 01:28:10

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?