Összegzés - Hera Celia velli Taarm

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Hera Celia velli Taarm
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Quinto Espada
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
32 (0,011 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2014. Júl. 21, 10:21:55
Utoljára aktív:
2015. Nov. 03, 11:55:31
Tárcában:
2 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
12 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Rózsaszínnel szélű fehér
Pontozás:
Összesen: 45 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 21 pont az LP után
  • 3 pont Las Noches tartozás végett
  • 10 pont az Espada cím jogán
  • 6 pont Hierro képzettségre LP után
Képzettségek:

4 pont fegyverhasználat
4 pont pusztakezes harc
10 pont hollow képességek
6 pont sonido
11 pont resurrección
10 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban
Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex
Kapcsolatai:
• Karasu Vex - Egykori felettes, a kedvese
• Amada Gervasio - Cicabogár*.*, fracciónja
• Adrián Ruiz - Fracciónja
Mottó:
A gyengeség és a romlottság nem a világban van. Az emberekben van. És mindig bennük lesz.
Post szín:
#BA89D4

Jellemzőim


 


168 cm magas, karcsú leány telt idomokkal. Súlya nagyjából 65 kg, testalkata csontozata miatt vékony, törékenynek tűnik. Haja rózsaszín színű, s hosszú fürtökben omlik hátára. Íriszei szintén rózsaszín színűek- néha a fény játékának köszönhetően majdnem pirosnak tűnnek. Arca kissé hosszúkás, álla kissé hegyes. Hollow maszkja fejének jobb oldalán, a füle mögött helyezkedik el. Kinézetre leginkább egy hajba tűzött, díszes fésűre hasonlít. Hollow egyenruhája némileg eltér a megszokottól: egyszerű, könnyű, lenge fehér szoknya, melyet egy csipkétől díszes, fűző követ a felsőtesten. Gömbölyű, kecses ívű vállai fedetlenek, szoknyája combközépig ér, mely alatt egy feneket elfedő forrónadrág biztosítja a kényelmes mozgást.  Hollow lyuka bal talpán található, emiatt állandó jelleggel egy fehér harisnyát, vagy zoknit visel- csak ezen a lábán. Reiatsuja színe hófehér, rózsaszínes vibrálással.

Avatáralanyok:

• Lightning Farron - Final Fantasy XIII
• Satsuki Momoi - Kuroko no Basket
• Megurine Luka
- VocaloidAz ő aspektusa a romlottság. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy bár éltét adná fajtájának védelméért s mindennél becsesebb számára a léte minden fajtársának, sokszor képtelen megállni, hogy ne engedjen a belőle előtörő tébolynak, s ne mészároljon le egy-egy arrancart vagy hollowot, borzalmas kínokat okozva szerencsétlennek. Élvezi a saját keze által okozott szenvedés fizikai s lelki formáját is, egyfajta beteg kielégülést okoz neki, amikor végignézi, hogyan száll ki az élet áldozatából. Ez a viselkedés azonban leggyakrabban akkor tör elő belőle, ha valamilyen negatív hatás éri: ebből tisztán látszik, viselkedése kissé gyerekes szinten ragadt meg.
Társaságban a viselkedése hűvös, távolságtartó... néha kioktató, s  leggyakrabban hideg. Ugyan nem mondja el, de tiszteletét rendkívül nehéz kivívni, s alapjaiban véve ellenségének tekint szinte mindenkit. Bízni nagyon nehezen tud valakiben, de ha ezt kiérdemlik, hű társsá válik, aki jóban-rosszban az adott személy mellett áll.
Képes a szeretetre, de eddigi élete folyamán nem volt olyan lény, amely elérte volna nála azt, hogy kötődjön hozzá. Ez alól egyedül a szülei s rokonai voltak kivételek, akiket halála után nem keresett fel sosem szellemként: lezárta életének azt a fejezetét, s azóta tulajdonképpen teljesen más személyiség lett.
Las Noches és az arrancar faj számára mindennél fontosabb: gondolkodás nélkül feláldozná magát az érdekükben, s tőle telhető módon igyekszik az érdekükben cselekedni. Espadává válását is egy eszköznek tekinti, mellyel talán elérhet valamit, óvhatja fajtársait. Nem kedveli sem az előző, sem a mostani önjelölt vezért sem éppen azért, mert úgy érzi, csak eldobható, könnyen pótolható báboknak tekintik az arrancarok életét. Olyan vezetőről álmodozik, aki nem önös érdekeire használja fel fajtársait, hanem a népéért cselekszik.
Arca ritkán pirul el, szinte sosem látni őt zavarban. Jellemétől távol áll a sajnálat mindennemű formája. Viszonylag csöndes- ugyanakkor borzalmasan változékony: béketűréséből könnyen ki lehet zökkenteni, s ilyenkor nem riad vissza az erőszaktól sem. Kedvelt időtöltése az olvasás vagy zenehallgatás: gyakran hallani, ahogyan a szobájában lévő zongorán gyakorol. Kedveli mind a komolyzenét, mind pedig a mai divatirányzatok lágyabb, fülbe mászó dallamait: amikor szobájából valami modernebb zene szűrődik ki, akkor tudhatja az arra járó személy, hogy rúdfitneszezik.

 

Kinézete: A zanpakuto alap kinézete egy egyszerű, hétköznapi katanáé, semmiben sem tér el tőle, csak annyiban, hogy pengéje körül rózsaszín vibrálás figyelhető meg.
Neve: Cisne- Hattyú
Parancsszava:  Volar, Cisne! (Repülj, Hattyú!)

 

Aktiválás után fegyvere eltűnik, humanoid alakját többé-kevésbé megőrizve teste kissé átalakul. Lapockáiból két szárny nő ki, melyek fesztávolsága öt méter. A madarakéhoz hasonló rendkívül finom, puha tollazat borítja be őket, s rendkívül finom csontozatúak. Ujjain a körmök megnyúlnak, ránőnek; ujjbegyeire, hegyes tűkké formálva őket. Képes repülni a szárnyaival.

- Pesadilla (Lidércnyomás): Körmei hallucinogén mérget tartalmaznak, melyet a körmökkel bevitt karcolások/vágások révén juttat a testbe. A méreg amellett, hogy roncsolja a szöveteket s lassítja, majd megbénítja az ellenfelet; hallucinációkat, borzalmas jeleneteket vetít áldozata lelki szemei elé.

- Gris (Sötét): Szárnyairól leválnak a tollak, melyek a szó elhangzása után toll formájú pengékké alakulnak. A pengék szintén mérget tartalmaznak: az ellenfél megvágása után annak testébe jutva megzavarja a testben keringő elektromosságot; így az ellenfél mozgáskoordinációja összezavarodik: pl. bal karja helyett a jobb csípője mozdul meg. Amennyiben kitapasztalja, hogy mi mivel mozgatható, a képességnek ezen „mellékhatása”könnyedén kijátszható.

- Cárcel (Börtön): Egyszerű pajzs technika. Szárnyaival beburkolja magát, s a parancsszó elhangzása után azok úgy burkolják be testét, hogy a felhasználó képtelen legyen mozogni, ugyanakkor a létrejövő pajzs megvédje az őt ért támadásoktól. A technika annál egyszerűbben semlegesíthető, minél magasabb a zanpakutora rakott pontok száma.

 
(click to show/hide)(click to show/hide)

Aláírás:
(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 13:36:34

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Sakurai K. Steelheart
Nem elérhető Nem elérhető

Ghanz Baradhuun
Nem elérhető Nem elérhető

Adrián Ruiz
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?