Összegzés - Shiranui Naomi

Shinigami

Kidoushuu

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shiranui Naomi
Pozíció:
Kapitány
Titulus:
A Shiranui-ház 4. feje
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
106

Hozzászólások:
74 (0,025 naponta)
Lakóhely:
Seireitei - Shiranui birtok
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 19:33:41
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:22:32
Tárcában:
11 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
36 000 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 91 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 70 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a Nőegylet tagság miatt
  • 1 pont a Kardok és Rózsák egylet tagság miatt
  • 1 pont nemesi származás miatt
  • 10 pont a kapitányi rangért

Képzettségek:

24 pont zanjutsu
3 pont hakuda
24 pont kidou
16 pont shunpo
24 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim


Kinézet
Nagyjából 164 cm, haja és szemei is zöld színűek. Alakja törékeny a hosszú betegeskedés miatt, de korántsem olyan gyenge, mint amilyennek tűnik. Mozgása kecses, mindig jól kihúzza magát, ültében is mindig egyenes, méltóságteljes. Arcán általában meleg mosoly van, ami néha negédesnek hathat, hiszen ha valakire mérges, vagy éppen harcol, legtöbbször akkor is mosolyog. Egyedül Haruki~chan közelében őszinte a mosolya. A családja körében vagy az egyenruháját, vagy tradicionális ruhát visel, ha nem köteles, akkor bármit szívesen felvesz, ami színes.Jellem
Szülei arra nevelték, hogy ő lesz a család vezetője, így mindig illedelmesen viselkedik másokkal, ritkán emeli fel hangját. Viszont sosem érezteti másokkal nemesi származását, mindenkivel kissé kimérten, de nem bántóan viselkedik, ez alól csak családja kivétel. A távolságtartás nem volt rá mindig jellemző, azonban betegsége alatt szépen lassan bezárkózott, férje árulása pedig még inkább megerősítette ezt. Ezután szinte senkiben sem képes teljes mértékben megbízni. Jellemzőek rá a borongós gondolatok, és sosem elégedett magával vagy a teljesítményével, azonban ezt nem mutatja a külvilág felé, nem szeretne gyengének látszani. Minden vágya egy gyermek, hiszen betegsége miatt már elvesztett egyet, de amíg nem találja meg hozzá a megfelelő férfit, főként Harukin éli ki anyai vágyait.
Gyerekesen ragaszkodik dolgaihoz, teljesen képtelen olyan tárgyaktól elválni, amikhez valamilyen emlék köti, (Ilyen pl.: Raktározókarógyökér Uraság) mert jól tudja, hogy milyen elveszíteni valakit.


Zanpakuto
Neve: Mimoza (Mimóza)
Fajtája: Fény
Shikai parancsa: Anata no hanabira wo taorefuse! (Hulljon szirmod!)
Shikai kinézete: Egy kétvégű kard. A kardok pengerésze enyhén „S” alakban hajlított, s mindkettő éle a másik irányba néz. Különlegessége, hogy akár szét is választható a két vég. Egy két méteres lánc található rajta, ami a markolaton belül van, míg szét nem kívánják választani, így két méternél messzebb nem távolodhatnak el egymástól.

Támadások:

Keiperetto (Fénylabdacs)
Képes a fényt elvonni a világító, fényt adó dolgoktól (Pl.: Lámpa, tűz, de a napfényből is tud meríteni) s azt egy energiagömbként az ellenfelére lőni. Így a kisebb fényforrásokat kioltja, de erre pl. a Napnál nem képes. A labdacs mérete attól függ, hogy mennyi fényt volt képes elnyelni.
A technika alkalmazásánál a fényforrás felé emeli fegyverének egyik pengéjét, amibe láthatóan átkúszik a fény, majd a másik pengével az ellenfélre lövi.

Kaen (Ragyogás)
Képes az árnyakat, a sötétséget fénnyé változtatni. Ezzel a támadással elvakíthatja ellenfelét, valamint ott is képes lesz a Kei Peretto támadását használni, ahol eredetileg nincsen fény, amit magához vehetne.

Hanasake! (Virágozz!)
A parancs kimondása után a kétvégű kard ismét egy katana alakját veszi fel, azonban ez fényből van. Ezt Naomi a mellkasába döfi, és a helyén egy hatalmas virág nyílik ki, aminek szirmai fényből állnak. Ezeket a szirmokat képes előhúzni, és ezekkel harcolni, sebzésük Naomi fegyverforgatási képzettségétől függ, ugyanolyanok, mint egy katana, érzésre is, tehát lehet velük vágni, vagy döfni. Ha egyet elejt, az semmivé foszlik, más nem képes felvenni és forgatni, illetve ez vonatkozik arra is, hogy más nem képes a mellkasán lévő virágból efféle fegyvert kihúzni.Bankai
Neve: Koushou Mimoza no Saki (Ragyogó Mimóza Virágzása)
Fajtája: Fény/Kidou
Kinézete: A bankai feloldásával semmi sem változik a harmadik shikai képesség kinézethez képest, csupán a Naomi mellkasán lévő virág kezd el a reiatsujával megegyező színben fényleni.

Támadások:
 
A harmadik shikai képességhez képest támadása annyiban változik bankaiban, hogy a kihúzott fénynyalábok nem csupán katana alakot vesznek fel, hanem azokat néhány mozdulattal képes formázni is Naomi. Tehát képes belőle mondjuk egy védőpajzsot felhúzni maga elé egy támadás elől. (Azonban ezek ilyen egyszerű alakzatok, tehát nem fog mondjuk lufi állatkákat hajtogatni belőlük.)

Kei Kaga (Fénybimbó)
A technika lényege, hogy egy fénysugarat az ellenfélre jutasson, ezt megteheti úgyis, hogy beledöfi, de egy vágás is elegendő, a hatáshoz csupán fizikai kontaktusra van szükség. Ahol a fénynyaláb az ellenfélhez ér, zöldes fénnyel felkúszik a mellkas közepéig, és ott Naomiéhoz hasonló virág nyílik, az ellenfél reiatsuja színével megegyező ragyogással. Ez a virág lélekenergiával táplálkozik, és ha megtelt, egyszerűen lehullik az ellenfélről, és darabjaira esik. Hatása a zanpakutora tett pontoktól függ.

10-14 pont: koncentrációképesség gyengül, egyre fáradtabbnak érzi magát
15-19 pont: koordinációs problémák, alig tudja nyitva tartani a szemét
20-24 pont: összeesik a fáradtságtól

Ezenkívül a hatását sem rögtön fejti ki, a lélekenergia nagyságától függ, hogy annak elszívása mennyi időt vesz igénybe. Ez 1000LP/ 30 sec.
Ami azt jelenti, hogy 24 pontos zanpakutonál, ha az ellenfél LPje 20000, akkor 10 perc alatt telik meg a virág, vagyis ennyi idő után esik össze az ellenfél.Technikák

(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 05, 02:32:27

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiranui Haruki
Nem elérhető Nem elérhető

Kira Daisuke
Nem elérhető Nem elérhető

Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Nayoko
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Tenkai
Nem elérhető Nem elérhető

Shihōin Yuuken
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?