Összegzés - Ōtoribashi Ame

Shinigami - rangjelző

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ōtoribashi Ame
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Nő
Kor:
23

Hozzászólások:
30 (0,011 naponta)
Lakóhely:
Raktárépület Karakura iparnegyedének szélén
Regisztrált:
2014. Aug. 03, 11:35:14
Utoljára aktív:
2017. Dec. 01, 14:49:38
Tárcában:
7 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
10 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
ezüstfehér
Pontozás:
Összesen: 26 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 20 pont az LP után
  • 1 pont a Karakura Highschool diáksága miatt
Képzettségek:

16 pont fegyverforgatás
7 pont hakuda
1 pont kidou
1 pont helyváltoztató képesség
1 pont zanpakutou

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#CDF3AA // #9ABCCC

Jellemzőim

KÜLSŐ: Alapvetőleg rendkívül hullámos rozsdabarna haja van, melyet két fonatban vállaira vezetve hord, frufruja egyetlenül van szétválasztva, arca két oldalára igazítva. Zöldeskék szemei elevenen csillognak. Orcáját, illetve kis részben orrát szeplők borítják. Ha nem iskolai uniformisban van, színes ruhatárából bátran válogatja össze öltözékeit, szerencsére nincs ízlésficama, így passzolnak a ruhadarabok, amelyeket magára ölt. Ezek általában a „legyen kényelmes, de azért jól nézzen ki” – kategóriába tartoznak.
167 cm-es magassága átlagosnak mondható, alkata vékony, ámbár súlyát sosem köti mások orrára, sőt egyenesen felháborodik, ha témává válik egy beszélgetésben, tehát rendkívül érzékenyen érinti a testtömeg kérdése.


JELLEM: Változó korszaka miatt sok fejtörést okoz környezetének. Nehezen fejezi ki érzéseit, legtöbbször az ellenkezőjét produkálja annak, amit eredetileg szeretne. Sokakat megbánt megjegyzéseivel, amikor például barátkozik, vagy kedves próbál lenni. Ennek oka mögött, a beszélgetések során rajta úrrá levő szorongás rejtőzik. Gondolatban van, hogy már azt is elképzeli, hogy az illető, akivel éppen, hogy csak csevegni kezdtek egymással bizonyosan gyűlölni fogja, mert nincs bélyeggyűjteménye. Emiatt pedig olyanokat is képes a másik fejéhez vágni, amin az illető talán nem is gondolkodott. A barátkozási nehézségei miatt időnként kohol hazugságokat, mikor görcsösen próbál kapaszkodni egy kapcsolatba, emiatt számtalan kellemetlen helyzetet okozva magának, melyeket nem győz megmagyarázni vagy épen babusgatni, hogy senki se jöjjön rá az igazságra.
Ame átlagosan teljesít az iskolában, meg vannak az erősségei és a gyengeségei egyaránt. Nagy tervei vannak a nagybetűs életben és igen nagy gonddal van arra, hogy minél eredményesebb legyen, még akkor is, ha ebben magánéleti problémái sokszor gátolják.
A mitikus dolgoktól ódzkodik, próbál nem foglalkozni velük és humbugként felfogni őket, annak ellenére, hogy nagyon is tisztában van vele, hogy tapasztal a világból olyasmiket, amikről mások talán álmodni se mernek.
Különösen fontosak számára a részletek, már egy apró pletykán is képes megrendülni, bár ezt nagyon jól leplezi, lélekben képes napokig, ha nem hetekig vesződni miatta. Minden apróságra odafigyel, legyen az a mindennapi dolog vagy megjelenés része, precizitását gyakran viszi túlzásba és alkalomadtán másra is képes ráerőszakolni. Naivan hisz a világháló csatornáit vagy reklámlapokban hirdetett kütyük hasznosságában, illetve a magazinokban tapasztalt emberek tanácsaiban (főleg ételtippek terén), ezekkel próbálja könnyíteni az életét, mindent megrendel és kipróbál, ha arról van szó, nem számít számára, hogy csupán üzleti fogás és semmi haszna sincsen az adott csecsebecsének a mindennapi életben vagy nem is különb más, olcsóbb társainál.

ZANPAKUTOU

Neve: Uso-Inari (Hazug-róka)
Típusa: illúzió
Kinézete: Egy katana, melynek tokja és markolata is hófehér színű. Keresztvasa szabálytalan formájú, a fémbe apró virágok vannak vésve. A markolaton lévő barna szalag elég hosszú ahhoz, hogy akár háton is viselhető legyen a fegyver. A markolat tetején lévő fémen is ugyanazok a virágminták találhatóak meg, mely a keresztvason is díszeleg. A markolatborítás alatt egy kilencfarkú róka rajza húzódik, mely a rajta lévő apró rombusz formájú lyukakon keresztül látható.  

SHIKAI
Megszólítása: Damase, Uso-Inari! (Verd át, Hazug-róka!)
Kinézete: A fegyver nem esik át különösebb változáson, hossza és mérete megmarad. Egyedül a lemeze fehéredik ki és az eredetileg egyenesen ívelt penge enyhén hullámos lesz.
Érdekesség, hogy a shikai aktiválásával Ame ezüstös-fehér színben játszó lélekenergiája fején egy pár rókafület és mögötte kilenc rókafarkat formálva materializálódik.
Technikák:
Kitsunenomen (A róka maszkja): Ame a parancsszó elhangzása után, ezzel a technikájával képes egy látott dolog alakját magára ölteni. A forma, mellyé átváltozik, megköveteli, hogy úgy is viselkedjen (pl.: egy kő esetében nem tud mozogni). Ugyanakkor ez nem tökéletes alakváltás, hanem a zanpakutou segítségével végrehajtott, emiatt valódi alakja látszódik a tükörképén, illetve az árnyékán is. Mindemellett arca árulkodó módon „rókaszerű” marad. A technika érvénybelépése egyszerű, gyors folyamat. Zanpakutouja pengéje lélekenergiává bomlik szét, mely beborítja Ame testét. Ez a burok láttatja a felvett álcát a külvilágban. Amint a felvett alakban lebukik, azonnal visszaváltozik emberi formájába.

TECHNIKÁK
  • Konsou (Lélektemetés)
  • Shunpo (Villámtánc)
  • Chigiri (Talajhasítás)
  • Suikawari (Dinnye Hasítás)
  • Hōzuri (Arculcsapás)
FELSZERELÉSEK
  • Speciális gigai: Ame születésekor kapott egy különleges testet, amely lehetővé teszi, hogy emberi években látszódjon öregedése. A test eredetileg elfojtotta lélekenergiáját egészen addig, míg meg nem szólította zanpakutouja lelkét. Bár a gigaiban nem esett baj a reiatsut már nem tudja visszatartani olyan tökéletesen, mint régen, emiatt lélekenergia érzékelésben jártasabbak könnyedén érzékelik a jelenlétét. Illetve emiatt van, hogy a reiatsutól függő képességeket legtöbbször nem tudja rendesen használni, vagy csak részleges erőbevetéssel tudja alkalmazni. Ha zanpakutoujával való rossz kapcsolata nem lenne elég, emiatt a gigai miatt is előfordulhat, hogy nem tudja feloldani a zanpakutoujának shikai alakját.
KARAKTER INFÓ
~ Avataralanyok: Princess Anna of Arendelle (Disney: Frozen); Oono Fumi (Tsubaki-chou Lonely Planet)
~ Megtartott edzések: Valaki (valami)
~ Függőben lévő edzések: Valaki (valami)

FUTÓ JÁTÉKOK
~ ただいま ! – Tadaima! (Kimito Misa) [IC játék; folyamatban]
~ Rókaálom (Aikawa Chiyo) [IC játék; folyamatban]

JUTALMAK
+ 4000 ryou és 5 választható technika (kezdés)
+ 625 lp (a Candy Cane karakter leadásából származó szerzett LP-jének fele)
+ 4000 lp és 5000 ryou (az Örökké tartó quest próbaküldetésért járó jutalom)
+ 375 lp (a Flavia nella Sinestesia karakter leadásából származó szerzett LP-jének fele egy darabkája)

KIADÁSOK
Alap technikák (Konsou; Shunpo)
Ingyen választható 5 technika (valami)
1000 ryou (Chigiri)
1000 ryou (Suikawari)
1000 ryou (Hōzuri)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Okt. 24, 17:28:49

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Kimito Misa
Nem elérhető Nem elérhető

Demothy Neyen
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Masachika Ryūtarō
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?