Összegzés - Watanabe Yuusuke

Shinigami

10. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Watanabe Yuusuke
Pozíció:
Kapitány
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
33

Hozzászólások:
64 (0,041 naponta)
Regisztrált:
2018. Ápr. 08, 19:46:23
Utoljára aktív:
2019. Júl. 07, 12:51:54
Tárcában:
32 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
35 500 / 45 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Azúrkék
Pontozás:
Összesen: 93 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 70 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 15 pont A kapitányi rangért
Képzettségek:

25 pont zanjutsu
1 pont hakuda
20 pont kidou
22 pont helyváltoztató képesség
25 pont zanpakuto


7 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
3 pont ügyesség
3 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Házas
Kivel áll kapcsolatban?:
Ninomiya Mitsuko - felesége
Kapcsolatai:
Ninomiya Nayoko - lánya
Post szín:
#0073e6

Jellemzőim


 
ALAPADATOK:Név: Watanabe Yuusuke
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Szül.idő:június 3.
Kor:  28 évesnek néz ki, valójában elhagyta már a százat.

Avatáralanyok:

   • Byakuran - Katekyo Hitman Reborn!  
 
KINÉZET:
Átlagos shinigami öltözéket visel, viszont egykori kapitányi haorijának maradványát sálként hordja. Magassága 182 cm, ehhez 80kg-os testsúly tartozik. Középhosszú fehér haja ami a válláig ér. Hajdanán szikrázó zafírkék tekintete most inkább halvány derengés, semmint csillogás, ami komoran mered a semmibe. Edzett, izmos, megannyi csatában megedződött testén több nagy, hosszú sebet sejtető heg található, amiket még Hueco Mundoban töltött száműzetése során szerzett

 
 
JELLEM:Megfontolt, céltudatos, és kicsit kíváncsi. Szereti alaposabban meg ismerni az adott dolgot, ami érdekli. Sokat kérdez, de mindig tudja hol vannak a határok. Inkább kétszer rákérdez egy dologra, hogy biztos legyen benne. Imádja a természetet, naponta hegyi túrázik, vagy egyszerűen csak sétál egy erdőben, esetleg egy parkban leül és hallgatja a természet hangjait, ebből kifolyólag nehezen lehet kihozni a béketűréséből. Mindenről megvan a maga véleménye, és a legtöbb esetben el is mondja, tesz rá, hogy tetszik-e a másiknak. Inkább megmondja őszintén, semmint hazudjon. Rossz szokása, hogy nem veti meg a szakét.
A végletekig hűséges és szerelmes Feleségébe, Ninomiya Mitsukoba, akiért tűzbe tenné a kezét...tette is, nem egyszer.


 
ZANPAKUTO:Zanpakuto benső világa: A Zanpakuto belső világa egy több ezer méter magas hegy csúcsa, minek a tetején egy hatalmas, hófödte szirt található, amin Aoki kényelmesen elfér sárkány alakjában. Körös - körül, ameddig a szem ellát mind hóval borított, ám a sárkány szirtjénél valamivel alacsonyabb hegycsúcsok helyezkednek el.

Zanpakuto kinéze: Gyönyörűen megmívelt fegyver, tokja fekete, virágmintákkal díszített. Maga a katana pengéjének színe acélos, enyhe fehér derengéssel. Keresztvasán sárkányok díszelegnek, markolata pedig fekete alapon kék szövettel van körbetekerve. KATT!
Zanpakutuo szelleme: Emberei alakjában egy fagymágus alakját veszi fel. Kb 2 méter magas, sötétkék, hosszú haja van, kék szeme. Testalkatánál fogva nem túl erős közelharcban, viszont a mágiában nincs párja. Ha emberi formában van, mindig egy furcsa kék aura veszi körül.
 
SHIKAI:


Neve: Aoki Za Kyodai Souryuu (Aoki a hatalmas azúr sárkány)
Parancsszava:  Hyouketsu, Aoki! (Fagyassz, Aoki!)
Fajtája: Kidou, azon belül is jég alapú.
Alak:A parancsszó elhangzása után a katana alakja megváltozik, laza, össze nem kapcsolódó jégkristályok alkotják. Formája miatt törékenynek tűnik, inkább kiállítási darabnak, semmint halálos fegyvernek, a látszat azonban csal. A kard pengéje világoskék, jeges színben pompázik egészen a markolat aljáig, a többi része pedig fehér jégcsapokból áll. KATT
Technikái:A zanpakutuo képességei jórészt passzív képességekből állnak, mivel Suke igen járatos a kardforgatásban. A shikai forma képességeivel elsősorban arra hivatott, hogy Sukét asszisztálja végrehajtott támadásai közben, amiket remekül kombinál a passzív képességekkel.
• Hyoumu (Hegyi köd): A parancsszó elhangzására dermesztő, hideg, és szinte átláthatatlan ködöt hív le a hegyekből, amiben Yuusuke probléma nélkül tájékozódik, az ellenfél ezzel szemben szinte alig lát, így a támadásokra sem képes időben reagálni. Az ellenfél gyorsasága, sebessége nem változik, csak észlelési képességei korlátozódnak le. Ha Suke zanpakutora tett pontja nagyobb, mint az ellenfél reiatsu érzékelése, akkor Suke lélekenergiáját nem lehet érzékelni a ködben, ha 1-2 pontos eltérés van, akkor csak gyengén, ha az ellenfél értéke nagyobb, akkor csupán a ködön nem lát át, de érzékelheti Suke lélekenergiáját. Köd területe nem végtelen, megidézése pillanatában egy 50x50 méteres területet fed le aminek Yuusuke akkori helyzete van a középpontjában, és ami minden zanpakutora tett 5 pont után 50 méterrel növekszik.

• Aisu Tate (Jégpjajzs):
Yuusuke képes a shikai és bankai szintjén megidézni ezt az alapvetően védekező képességet. A parancsszó elhangzása után a bal kezén egy fagyási folyamat indul meg, ami néhány másodperc múlva felveszi igazi alakját, egy tömör jégpajzsot a teste körül. Ezzel Yuusuke képes a közelharci és távolsági támadásokat kivédeni, illetve a kidouknak is ellenállbizonyos szintig. Yuusuke zanpakutojára tett pontjainak megfelelő, vagy annál gyengébb támadásokat teljes egészében kivéd, viszont az annál nagyobbakat csak tompítja. Háromszor tud hárítani a képességgel, utána 2 kör elejéig nem tudja használni a képességet.

• Hokkyoku Sawaru (Fagyos érintés): Passzív képesség. Ez a képesség automatikusan aktiválódik, mikor Yuusuke előhívja shikai képességét, és bankaiban is aktív marad.
Lényege, hogy ha Yuusuke eltalálja és megsebzi ellenfelét, a kard által okozott seb és annak közvetlen környéke megfagy, ezzel is lassítva az ellenfelet, és fájdalmat okozva neki. Nem halálos, de nagyon hatékony az ellenfél lassítására, hátráltatására. A fagyott bőrfeület a vágás, vagy szúrás körül közvetlenül jelenik meg, és a sebet körülvevő öt cm-es felületet érini a. Az ellenfél minden 5000 LP-je után 1 cm-rel nő a fagyott felület nagyság, maximum 5 cm-ig, tehát ez maximum 1+5 cm fagyott felülelet jelent az okozott seb, vágás körül.

 
BANKAI:


Parancsszava: Souryuujin Aoki (Azursárkány király Aoki)

Yuusuke előre nyújtka karját, kardját a föld felé tartja és kimondja a parancsszót. A következő pillanatban Őt magát befedi átláthatatlan lélekenergiájának aurája, az égen pedig ezüst-szürke felhők jelennek meg, hirtelen leesik a hőmérséklet fagypontra, majd elkezd szakadni a hó. Rövid, néhány másodperces változás után enyhül a lélekenergia aura, majd teljesen eltűnik, és megjelenik Yuusuke bankai formájában. Jobb szeméből eltűnik az írisze, és a pupillája is, szemfehérje pedig azúrkékké változik, bal szeme ezzel szemben változatlan marad. Jobb karján kézfejétől kezdve két, szintén azúrkék tetoválás futja körbe karját egymást keresztezve, egészen a válláig, ahol összeérnek. Ezzel egyidőben teste, hátra körül tűhegyes jégcsapok jelennek meg szárny alakban jobb és bal oldalon is öt-öt darab. A jégcsap-szárnyat kedve szerint mozgathatja, mintha igazi szárny lenne, azonban repülni nem tud vele. Jobb kezében marad kardja, ami azonban korábbi shikaiban felvett formájától eltérően bankaiban felveszi gyönyörűen megmívelt alap katana alakját.

Technikái:

• Ryuu no Tsubasa (A Sárkány Szárnya)
A képesség lényege, hogy Yuusuke Lélekölőjének hegyével célozva ki tudja lőni a jégcsapokat, egyszerre többet, de akár az összeset is. A jégcsapok újra megjelenésének ideje a kilövésüktől számított harmadik kör. Ez a képesség különösen veszélyes ha Yuusuke egy, már a Sárkány Vére képesség által affektált ellenségen használja, akinek reakcióideje már meggyengült a képességtől.

• Ryuu no Ketsueki (A Sárkány Vére)

Yuusuke végighúzza katanája élét tenyerén, vérrel itatva a kard pengéjét. Ha ezt megteszi, pár pillanat múlva a pengét kék derengés veszi körül, és éléből lassan aláhulló kék folyadékcseppek hullanak alá. Mondhatnánk azt is, hogy folyékony nitrogénhez hasonlatos. Attól kezdve, hogy Yuusuke aktiválta ezt a képességét, Zanpakutoja vágásaival képes hiportemiát előidézni ellenfeleinél, amennyiben megvágja őket. Az ellenfelek gyakorlatilag kihűlnek. A hipotermia három fokozatból áll, adott számú sikeres vágásnál, szúrásnál egy fokozattal feljebb lép, ezzel is gyengítve Suke ellenfelét. Gyógyítható támadás, azonban újbóli sebzés után kiújul a képesség hatása.

1. Fokozat (egy bevitt találat után)
Kis mértékben csökkenti az ellenfél testhőmérsékletét, így az 1-2 fokos hőveszteség izomremegéssel, reszketéssel jár. Szapora pulzus, gyors léegzetvételek, illetve megemelkedett vérnyomás észlelhető, az ellenfél füle cseng.

2. Fokozat (három bevitt vágás, szúrás után):
A testhőmérséklet folyamatosan csökken. A remegés megszűnik, bágyadtság, álmosság, érzékcsalódás jelentkezik. A vérnyomás csökkenni kezd, a légzés ritkul és felületessé válik. Szívritmuszavar lép fel.

3. Fokozat (öt sikeres támadás után):
A 27-20 fokos belső testhőmérsékletnél a pupillák tágak, a vércukorszint alacsony,  keringési rendszer működése ingadozik, gyakorlatilag ájulás közeli állapotba kerül az ellenfél.
Aláírás:


Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Júl. 05, 01:42:39

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Ebisawa Kyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Mitsuko
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Nayoko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?