Összegzés - Mizushima Seiun

Shinigami

3. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Mizushima Seiun
Pozíció:
Kapitány
Titulus:
Sanbantai taichou
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
N/A

Hozzászólások:
94 (0,032 naponta)
Lakóhely:
Seiretei
Regisztrált:
2014. Aug. 10, 21:46:29
Utoljára aktív:
2021. Nov. 24, 17:25:50
Tárcában:
1 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
7.
Lélekenergia:
60% Complete
39 800 / 50 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Vanília Fan Egylet
Reiatsu szín:
Lila
Pontozás:
Összesen: 98 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre
  • 69 pont jár az LP után
  • 15 pont Kapitányság okán
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
  • 4 pont ex-hadnagyi rang miatt
  • 1 pont nemesi származás jogán
  • 1 pont Vanília Fan Egylet tagság után
Képzettségek:

27 pont fegyverforgatás
20 pont hakuda
16 pont kidou
7 pont helyváltoztató képesség
28 pont zanpakuto


6 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

2 pont erő
2 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Özvegy
Kivel áll kapcsolatban?:
• Kuchiki Kai
Kapcsolatai:
• Chiruochiba Airisu - Első kapitánya
• Shiranui Naomi - Előző kapitánya
• Osaka Makiro - Hadnagya
• Mizushima Tenkai - Bátyja
• Kuchiki Tomoe - Sógora
• Mizushima Shuuichi  – rokona
• Mizushima Hanabi  – rokona
• Mizushima Rena  – rokona
• Meiou Tokiya  – rokona
• Meiou Hotaru - rokona
• Meiou Toshizou - rokona
Mottó:
The way to have power is to take it.
Post szín:
#C37EE6 és #800080

Jellemzőim


 

Név: Mizushima Saeko Seiun
Nem: :
Kaszt: :  Shinigami
Szül.idő: :  Szeptember 19.
Kor :  87 év

   • Emberként: -
   • Lélekként:  87 év

 
167 cm magas, 54 kg. Bár lassan száz éves lesz, küllemre egy húszas évei elején járó lánynak tűnik. Vékony csontozattal áldotta meg az ég, ennek köszönhetően alakja karcsú, vékony, törékenynek tűnő, nőies. Mozgása kifinomult, kecses, csupán elvétve árulkodnak mozdulatai sietségről. Tartása mindig egyenes, egyfajta elegancia és szelídség sugárzik belőle. Bőre fehér színű, már-már sápadtnak tűnő. Haja a fekete egy mélyebb árnyalatában fénylik. Szivárványhártyája kék színű, s ha nem a shinigami egyenruháját viseli, többnyire tradicionális ruhákat hord. Bár szépnek látja őket, kifejezetten kényelmetlennek érzi a mozgást bennük. Csupán otthona kényelmében merészel az emberi világ ruháinak valamelyikébe belebújni és élvezni a szabadságot.


 Mérsékelten kedves, kissé szigorú jellem. Érzelmeit igazából képtelen elrejteni: azonnal kiül arcára valami kifejezés, amiből azonnal lehet tudni, mit érez. Segítőkész, megbízni viszont nagyon kevés emberben hajlandó. Amennyiben nem tetszik neki valami, igyekszik elnyomni magában, de rövid időn belül nyersen közli. Kikapcsolódásként a konyhában tevékenykedik, kedvelt időtöltése a különböző receptek továbbfejlesztése, s a végeredmény elfogyasztása. Étvágya hatalmas, ám akkor élvezi a legjobban a falatozást, ha van kivel megosztania. Szereti szabadidejét ezen kívül még olvasással tölteni, valamint a szívének oly kedves növények gondozásával. Kiemelt fontossággal bír számára a gyógyítás is, sűrűn visszalátogat a Yonbantai gyógynövényes kertjébe feltöltődni egy-egy keményebb edzés után. Hajlamos megfeledkezni magáról és levetkőzni a megszokott, hűvös maszkot, de ezek az alkalmak egyre jobban ritkulnak az évek múlásával.. 

Név:  Senka no Akuma [Ezer virág démona; 千花の悪魔]
Zanpakuto szelleme: Egy magas, karcsú, előkelő tartású lény. Bőre világoszöld, alkata telt. Mandulavágású szemei teljes egészükben fekete színben ragyognak, ovális arca kissé sápadtabb teste többi részénél. Hajzuhataga helyén virágok, bimbók, rügyek és indák alkotnak különös elegyet. Emberi alak.
Zanpakuto belső világa: Egy végeérhetetlennek tűnő hegyszirt, melynek mélységbe nyúló szakadéka legalján kristálytiszta vizű tenger húzódik meg. A hegyszirt szélén egy hatalmas és terebélyes cseresznyefa áll magányosan, szüntelenül virágba borulva. Az égbolt az alkonyat színeiben játszik minden egyes alkalommal, amikor Seiun látogatást tesz ide. A zanpakutou szellem többnyire a cseresznyefa tövében húzódik meg, vagy annak ágain és az égen tovább vonuló felhőket kutatja szemeivel.
Típus:  Növény alapú
Parancsa: Chi o Fushoku shiro, Senka no Akuma!  [Mard fel a földet, Ezer virág démona!]
Zanpakuto kinézete: A zanpakutou sayája világos orgona lilában játszik, markolatát lila, bőrből készült zsinórzat díszíti és azt a hatást kelti, mintha az oldalán virágszirmok nyúlnának egymás felé. A keresztvas is egyedi formával rendelkezik: aranyszínű, margarétának látszó motívum ékesíti. A penge ezüstös színű, bár az él részénél megfigyelhető egy kis fekete, hullámszerű elszíneződés, mely a penge teljes hosszát végigkíséri.
Shikai: A parancsszavak elhangzása után Seiun kardja lila fényben felizzik. Egy hosszú, szépen megmunkált pallossá alakul a kard, mely hossza ellenére könnyedén mozgatható.
- Benraku [Sziromhullás;  弁落]: Ennek a támadásnak az alkalmazásánál létrehoz egy 50x30x50 m méretű mezőt, melyben képes növényeket létrehozni, manipulálni. A képesség nevének elhangzása után az egész mező területén gyönyörű ibolyavirágok kezdenek el kavarogva hullani lefelé a magasból. Ezek a virágok a megidéző akarata szerint összeállíthatók 25 cm átmérőjű gömbökké, akaratával irányíthatók, s felrobbanthatók. Különlegessége, hogy a virágok szirmai szemmel láthatatlanul rezegnek, ezáltal elképesztően élessé válnak, Seiun lélekenergiájából regenerálódnak, s a szirmok az ellenség testére tapadnak, így mélyítik a vágást.

- Bara no Niwa [Rózsakert; 薔薇の庭]: Gyógyító technika. A név elhangzása után Seiun kardjának pengéjéből indák nyúlnak ki és beborítják a sérült testét, teljesen körbefonják. A gyógyítási folyamat előrehaladtával az indákon megbúvó bimbók kinyílnak, s befejeztével elhervadnak és lehullnak, csakúgy, ahogyan az indák is elszáradnak.
1-9 pont: Felületi és belső sérülések gyógyítása. Ezen a szinten nem tökéletes a felépülés, a vágások helyén például hegek maradnak, a törések helyén duzzanat, tompa fájdalom kíséri a gyógyítást. 10-18 pont: Savak, toxinok, elektromosság okozta sérülések gyógyítása. Elvesztett vérmennyiség pótlása.  19-25 pont: A tökéletes felgyógyításra is képessé válik, akár frissen elvesztett végtag pótlására vagy életveszélyes sérülés felgyógyítására is. Időigényes technika: míg egy artériás vérzés elállításához elegendő neki egy környi idő; egy elveszített végtag teljes pótlásához el kell telnie háromnak.

Bankai: A bankai aktiválása után Seiun öltözete megváltozik, egy fehér és világoskék és lila színű ruhát ölt magára, mellkasát mélyszürke, vékony páncél fedi be. Felkarján ugyanilyen színű karperec jelenik meg, hajának egy része - ami a szemébe hullik könnyen egy kis mozgás során- a feje tetején kontyban díszeleg. A kard markolatán, és a penge felső részén is szépen megmunkált aranyszínű díszítés fut végig, mintha indák kapaszkodnának a penge hegye felé. A penge közepén egy mélyedés fut végig, az indák egy világoskék követ foglalnak körbe.
Név: Senka no Numa [Ezer virág dühöngő démona; 千花の怒魔]
- Fukukon [Mandragóra; 福根]: Körülbelül ötven centiméter magasságú, zöld, humanoid formájú lényeket idéz meg. A kis lényeknek tű éles fogaik vannak, melyeket előszeretettel mélyesztenek az ellenfél húsába. Mozgásuk gyors, ellenállóak és meglepő módon erősek. Sikolyuk nyomán - melyet kizárólagosan megsemmisülésük pillanatában hallatnak-, akár be is szakadhat az ember dobhártyája, de mindenféleképpen erőteljes fülcsengéssel és fejfájással folytatja a küzdelmét. A nyálukban termelődő toxin mérgező hatású.
26-30 pont: Éles, hasító érzés kezd el lüktetni a harapások helyén, nyomott kedvtelenség, bizonytalanság árad szét a megsebzett testében. 30-35 pont: Émelygés, remegés, szédelgés jeleit véli felfedezni az áldozat magán. 35-40 pont: A méreg teljesen kifejti a hatását, a célszemély tagjain ólmos fáradtság uralkodik el, bénult, erőfeszítésekkel képes mozdulni csak, már amennyiben képes rá. Erőteljes öklendezésre késztető érzés (esetenként hányás), nyáladzás, összefolyó látás jellemzi az állapotot.
- Yōsei no hokori [Tündérpor]: A zanpakutou pengéjéből lila színű, méretes pollenfelleg távozik a levegőbe, ami körbeölel egy bizonyos területet (25x20x25 m). Ennek a pollenfellegnek az a jellegzetessége, hogy égető hatású- belélegezve, vagy akár érintkezzen fémmel, fával, szövettel, bármilyen anyaggal, égeti azt. Hatása a következőképpen nyilvánul meg: 1 kör esetén első fokú, két kör esetén másodfokú, három kör esetén harmadfokú, négy kör esetén negyedfokú égési sérülést okoz szervezeten belül és kívül. Ezt a felleget négy kör erejéig tudja Seiun fenntartani, ezután a következő megidézésig két körnek el kell telnie.

 


(click to show/hide)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 10, 08:06:05

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Mizushima Tenkai
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Shuuichi
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Tomoe
Nem elérhető Nem elérhető

Chiruochiba Airisu
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hanabi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?