Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Kurosaki Isshin

Oldalak: [1]
1
Küldetések Hueco Mundoban / Hívatlan Látogatók
« Dátum: 2019. Febr. 27, 16:13:06 »
Hueco Mundoban ugyan olyan nap ez is, mint a többi. Mindenki a saját dolgával foglalkozik...edz, pihen, a saját dolgával törődik, vagy épp máséval, amihez kedve van. Semmi különös nem ígérkezik a mai napra ugyan úgy, mint az eddigiek során...

Azonban hirtelen  megérzitek, hogy négy, egészen különös lélekenergia-forrás tűnik fel Hueco Mundoban. Sosem éreztetek ehhez hasonlót (leginkább a különleges karakterek reiatsujához hasonlítanak, sőt, a negyedik pedig egyeltalán nem is emberi), de az biztos, hogy nem kedves délutáni cseverészés szándékával érkeztek, hiszen ki jönne erre a helyre barátkozni...?

A négy különös reiatsu tulajdonosa egy ideig egy helyben tartózkodik, majd hirtelen mozgásnak indul, épp Las Noches felé. Rajtatok áll, hogy hagyjátok-e őket elérni Hueco Mundo Kapitóliumát, vagy eléjük vágtok, és nem engeditek őket tovább haladni. Amennyiben bevárjátok őket, úgy város legkülső falánál, a nagy kapunál tegyétek. Aki úgy dönt, hogy a dolgok elébe vág, az haladhat néhány kilométert előre a sivatagban.

Kérdés esetén keressetek chaten, vagy PÜ-ben nyugodtan ^-^

Postolási határidő: 2019. 03.09. 20:00

(click to show/hide)

2
Küldetések / Hívatlan látogatók
« Dátum: 2019. Febr. 24, 17:48:50 »

Valahol Karakurában:
- Indulás. - szólal meg egy mély, ellentmondást nem tűrő női hang.
- Maah, végre, gyerünk már, majd halálra untam magam! - válaszol egy jókedvű, viccesnek tűnő szintén női hang.
- Egész nap semmit sem csináltál, csak tömted a fejed... - hallani egy mélabús, tényközlő hangot, ami ugyancsak egy Leányzóhoz tartozhat.
- Elég legyen! Küldetésünk van! Tudjátok, hogy Ő nem fogad el fiaskót...főleg azután, amit értünk tett. - szól az első, szigorú hang. A kis csoportnak van egy negyedik tagja is, de Ő egyeltalán nem beszél. A főnök szavai hatására azonnal csend lesz. A másik kettő csak egymásra néz, de nem szól. Nem mernek.  Inkább némán haladnak a csoport vezére mögött a néhány pillanattal ezelőtt megnyílt kapu felé...

Komolyabb hangvételű, inkább harc-orientált küldetés lesz, ezt vegyétek figyelembe jelentkezésnél. Aki nem postol határidőn belül, kimarad.

Küldetés fajtája: Normál küldetés

Játékosok száma: 5

Karakter fajta: Arrancarok, Espadák

Rang-LP megkötés: Nincs

Jelentkezési határidő:2019.02.26 20:00

Postolási határidő: 10 nap3

Van Valaki, Aki tetszik, de nem tudod, mivel mutathatnád ki neki? Unod már az olyan sablon dolgokat, mint egy csokor rózsa, szív-alakú édesség, meg hasonlók? Vagy senki sincs, akivel randiznál, de vannak Romcsi ötleteid? Akkor hajrá, most magad találhatod fel a saját Valentin napi kütyüdet! Legyen az kidou, fegyver, tárgy, ruha, akármilyen találmány is, ami a szerelemmel, Valentin-nappal kapcsolatos, ne habozd elküldeni!

Szabályok:
  • Egy user TÖBB művel is jelentkezhet!
  • PÜben küldd, akár kódolhatod is
  • A kütyük korhatár besorolását kérjük ésszerű keretek között tartani, ellenkező esetben nem kerül elfogadásra

Határidő: Március 17. 23:59

Kérdés esetén keressetek nyugodtan PÜben! ;)


Oldalak: [1]