Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Neliel Tu Oderschvank

Oldalak: [1] 2 3 ... 9
1
TBS Broadcasting Center / Cég-infó
« Dátum: 2019. Júl. 05, 19:15:31 »

✯ TBSHD ✯

A Tokyo Broadcasting System Holdings, Inc. (株式会社東京放送ホールディングス; Hepburn: Kabushiki-gaisha Tōkyō Hōsō Hōrudingusu), más néven TBS Holdings, Inc. vagy TBSHD tokiói székhelyű holdingcég, melynek tulajdonában több nagyobb és kisebb médium is csoportosul.
Elődjét a Radio Tokyot 1951-ben alapították, majd 1955-től televíziós sugárzásba kezdtek, a jelenlegi nevét pedig 1960-ban kapta. A hatalmasra duzzadt vállalatnak 28 televíziós csatornája van, melyeken változatos műsorait sugározzák, amiket leányvállalataik gyártanak. Emellett 34 rádió adót is üzemeltet, melyek között vannak analógok és digitálisak, saját reklámügynökséggel rendelkeznek, valamint két napilapot, számos havi magazint és egyéb újságot is megjelentetnek.
Narukiban az 1990-es év végén kezdték meg a hatalmas irodakomplexum építését, mely ma a város egyik nevezetessége. A négy felhőkarcolót belső hidak kötik össze, ezzel átjárást biztosítva a dolgozóknak, lent pedig egy parkos terület teszi széppé a kilátást az irodákból. A négy épület mindegyike más és más területnek ad otthont:

   Tokyo Broadcasting System Television, Inc.
A TV csatornákra gyártott műsorok egyes forgatási helyszínei találhatóak itt, stúdiók, valamint irodák azon dolgozók és menedzserek számára, akik Narukiból intézik a hivatalos ügyeiket. A földszintet teljes egészében a porta, valamint egy étterem foglalja el.

   TBS Radio & Communications, Inc.
Két rádió teljes adása ebből az épületből kerül sugárzásra, valamint a vállalathoz tartozó énekesek és zenekarok itt készítik el felvételeiket a legmodernebb stúdió körülmények között. Emellett az egyik emeleten a saját gyártású animék szinkronizálása történik.

   TBS-Vision, Inc.
A szerkesztőség, ahol a The Mainichi (Mainichi Shimbun) napilap készül. Emellett a cég számos magazinjának szerkesztősége, valamint kiad egy heti manga antológiát is, amit szintén itt állítanak össze. A felső szinteken pedig a PR részleg kapott helyet, hogy a sajtóval közvetlen kapcsolatban legyenek.

   Tokyo's Jewel, Inc.
A vállalat saját reklámügynöksége, mely a kiadványok, műsorok, valamint a sztárok menedzselését látja el. Nem dolgozik külsős cégekkel, csak és kizárólag az anyavállalatot és a leányvállalatokat képviseli.

   
✵ MUNKATÁRSAK ✵

   
NÉVTEVÉKENYSÉGAKTÍVSÁG
Idol
aktív
   

2
Fórum találkozók / Fórumtábor!!! - 2019 🌊👙🌞🎲
« Dátum: 2019. Máj. 04, 22:28:42 »
Üdvölet!

Mint minden évben, idén sem maradhat el a TÁBOR!!! *o* Ezúttal a budakalászi LupaCamping lesz arra a négy napra az otthonunk: 2019.07.11.-én indulunk, és 2019.07.14.-én 11 óráig kell elhagynunk a szállást.

Budapestről megközelíthetjük az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával, vagy a budakalászi HÉV megállótól elektromos Lupa kisbusszal is mehetünk, melynek menetjegy ára 200Ft/fő. (A tavalyi Dabas-séta után ez utóbbit javasolom <3 Pontos indulást majd előtte egyeztetünk, mert 14 órától lehet elfoglalni a szállást :3).

12 férőhelyet foglaltam, mert többen is jeleztek, hogy nem biztos az érkezésük, azonban ingyenesen június 25-ig lehet lemondani! Ezután a teljes árat ki kell fizetni, bármennyien is megyünk.
Éppen ezért idén azt szeretném kérni, hogy aki már tudja, hogy biztosan jön, az utalja majd el a szállás összegét. Természetesen nem kell most rögtön, plusz ha a fentebbi időpontig kiderül, hogy még se tud jönni, nem lépek majd le vele. :roll: (Facebookon írjon rám, aki érintettnek érzi magát :bigboss: )
Emellett azt is érdemes tudni, hogy nem személy, hanem sátor után fizetjük a szállást, ezért az, hogy valaki csak 2-3 napot tud lent tölteni, megbeszélés kérdése, mert a sátorban maradóknak ugyanannyit kell fizetniük utolsó éjszaka, mint a legelsőn, csak már kevesebb felé oszlik. (Vagyis nagyjából 11 000 Ft egy sátor, akár 4-en, akár 2-en alszanak benne.)

Egy főre körülbelül 9 000 Ft lesz a szállás a 3 éjszakára.
A strandbelépő az adott partszakaszra ebben benne van, plusz ingyen WiFi is van a sátraknál. ;) Ellenben az étkezést ismét magunknak kell megoldanunk, ez szintén megbeszélés tárgyát képzi, mert grillsütő van a sátraknál, viszont hűtő még nincs. (Bár lehet, hogy mire megyünk lesz, jeleztem a szállásnak, hogy igényt tartanánk rá.) Illetve ágyneművel készüljön mindenki, mert azt is csak felár ellenében lehet kérni!

Minden további információt itt is, és facebookon is ki fogok írni, de ti is tehettek javaslatokat, vagy kérdésekkel keressetek nyugodtan. :3 Remélem legalább annyian leszünk, mint tavaly! <3

3
Fórum találkozók / Tavaszi tali~
« Dátum: 2019. Ápr. 17, 18:40:26 »
Üdvölet!  :mami:

Megkésve bár, de törve nem egy kis összefoglaló a találkozóról :3

Szerencsére az idő jó volt, így végül a Kopaszi-gáton tartottuk a találkozót, és sok~sok mindenkivel körbeültük a lépcsőket. Talán nem ekkora szerencse, hogy a nap végére a napsütésnek köszönhetően a legtöbben kissé odakaptunk. :D Néhányan először voltak, de a legtöbben már rutinosan töltötték ki a karilapot, amit oly' ritkán használunk... :roll:

Én élveztem, hogy ismét mesélhettem nektek, remélem mindenki jól érezte magát. <3 Yuke küldijét pedig a fórumon fogjuk folytatni, így erre mindenki készüljön fel lelkileg.  :twisted:

Minden résztvevőnek 3500 LP és 3500 ryou jutalmat adok! Szeretném kérni, hogy írjátok meg PÜben, melyik karitoknak, és hogyan szeretnétek a jutalmat.
Emellett pedig gratulálok Minami Junko-nak, aki a küldetésben nyújtott teljesítményéért kiérdemelte a 11. osztag hadnagyi pozícióját!

A poszt alá nyugodtan írja le mindenki az élményeit, és találkozzunk legközelebb is! ^-^  :heart: :glomp:

4
Valentin napi Nyereményjáték - 2019 / PAPA~PAPARAZZI
« Dátum: 2019. Febr. 17, 23:06:29 »

Képes vagy napokig hasalni egyhelyben, hogy megtaláld a tökéletes pillanatot? Esetleg hatalmas PS~huszár vagy, aki bárkiket kompromitáló helyzetbe tud hozni, ha csak gép elé kerül?
Legyen szó bármelyikről is, eljött a te időd!
Olyan képeket várunk, ami egy eddig titkolt kapcsolatot leplez le, legyen az szerelem, barátság, vagy bármi más! A lényeg, hogy meglepő legyen, és meghökkentő! Egy rövid kis cikket, képleírást mellékeljetek hozzá, a biztonság kedvéért!

Szabályok:
 • Egy user csak egy művel jelentkezhet!
 • PÜben küldd, kódolással ellátva!
 • Fórumos karaktereket válassz, ne canont!
 • A kép méretei legyenek kompatibilisek a fórummal!

Határidő: Március 17. 23:59

Kérdés esetén kerssetek nyugodtan PÜben, facen, postagalambbal, vagy füstjelekkel ;)


5
Küldetések Soul Societyben / Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Febr. 12, 22:10:15 »
”A felejtés a végső halál.”

(click to show/hide)

Korán reggel volt, amikor pokollepke érkezett mindenkihez, kit álmából felkeltve, kit reggeli edzés, vagy éppen étkezés közben megzavarva, Az üzenet tömör, egyszerű, és lényegre törő, azonnal jelenjenek meg Seireitei keleti kapuja előtt.
Itt mindenkit az első osztag egyik tisztje vár, aki tiszteletteljesen meghajolva köszönti őket, de egyelőre egyetlen szót sem szól. Amint azonban mind a tíz fő megjelenik, néhány képet vesz elő, amit körbe ad nekik.
- Az itt látható két shinigami helyzete jelenleg ismeretlen, azonban azt feltételezzük, eltűnésük nem szökés, hanem valamiféle lázadás lehet. – A képek egyikén egy barna hajú, kedves arcú nő, a másikon egy fekete hajú férfi látható. – A nő a hetvenes, a férfi a hetvenhetes körzetből tűnt el. Szeretnénk, ha a két kapitány vezetésével öt-öt fős csapatokban utánajárnának, mi áll mindennek a hátterében, és ha szükséges, intézkednének. – Azzal pedig kinyitatja számotokra a kaput. – Saját belátásuk szerint cselekedhetnek, azonban vegyék figyelembe, hogy szorít az idő, amennyiben valóban lázadásról van szó, arról a Soutaichou azonnal tudni szeretne.

(Az indulásig egy helyen tartózkodik a két csoport, így ha szeretnétek, interakcióba léphettek a másik csoport tagjaival is. Ebben az esetben kérlek másoljátok be a másik reakcióját is a reagotokba, hogy mindenki számára érthető legyen, ki mire is válaszol! Természetesen csak azokét, akik nem ugyanabban a küldetésben szerepelnek. A későbbi körökben lélektelefonon ugyanígy tudtok majd kommunikálni.
Jelenleg senki sem önmaga, megjelenésetek a zanpakutou szellemetek emberi/shinigami formája, de a képességeitek nem változtak. Jellemi változás ezzel együtt lehet, azonban így ismeritek egymást, ha már találkoztatok, nem meglepő a kinézetetek, vagy viselkedésetek. Kérnék mindenkit, hogy spoilerben csatoljon egy képet a karaktere jelenlegi kinézetéről.
Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.02.20. 20:00


6
Küldetések Soul Societyben / Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Febr. 12, 22:10:06 »
”A felejtés a végső halál.”

(click to show/hide)

Korán reggel volt, amikor pokollepke érkezett mindenkihez, kit álmából felkeltve, kit reggeli edzés, vagy éppen étkezés közben megzavarva, Az üzenet tömör, egyszerű, és lényegre törő, azonnal jelenjenek meg Seireitei keleti kapuja előtt.
Itt mindenkit az első osztag egyik tisztje vár, aki tiszteletteljesen meghajolva köszönti őket, de egyelőre egyetlen szót sem szól. Amint azonban mind a tíz fő megjelenik, néhány képet vesz elő, amit körbe ad nekik.
- Az itt látható két shinigami helyzete jelenleg ismeretlen, azonban azt feltételezzük, eltűnésük nem szökés, hanem valamiféle lázadás lehet. – A képek egyikén egy barna hajú, kedves arcú nő, a másikon egy fekete hajú férfi látható. – A nő a hetvenes, a férfi a hetvenhetes körzetből tűnt el. Szeretnénk, ha a két kapitány vezetésével öt-öt fős csapatokban utánajárnának, mi áll mindennek a hátterében, és ha szükséges, intézkednének. – Azzal pedig kinyitatja számotokra a kaput. – Saját belátásuk szerint cselekedhetnek, azonban vegyék figyelembe, hogy szorít az idő, amennyiben valóban lázadásról van szó, arról a Soutaichou azonnal tudni szeretne.

(Az indulásig egy helyen tartózkodik a két csoport, így ha szeretnétek, interakcióba léphettek a másik csoport tagjaival is. Ebben az esetben kérlek másoljátok be a másik reakcióját is a reagotokba, hogy mindenki számára érthető legyen, ki mire is válaszol! Természetesen csak azokét, akik nem ugyanabban a küldetésben szerepelnek. A későbbi körökben lélektelefonon ugyanígy tudtok majd kommunikálni.
Jelenleg senki sem önmaga, megjelenésetek a zanpakutou szellemetek emberi/shinigami formája, de a képességeitek nem változtak. Jellemi változás ezzel együtt lehet, azonban így ismeritek egymást, ha már találkoztatok, nem meglepő a kinézetetek, vagy viselkedésetek. Kérnék mindenkit, hogy spoilerben csatoljon egy képet a karaktere jelenlegi kinézetéről.
Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.02.20. 20:00


7
Küldetések / Foszlányok
« Dátum: 2019. Febr. 11, 21:49:36 »

"Ajtód vagyok. Nyithatsz, csukhatsz,
átléphetsz rajtam bármikor
oda, ami csak mi vagyunk. És kiléphetsz onnan
bármikor. Amikor csak jössz: zárva találsz,
érintésedre-
nyílóan, könnyen, zajtalanul."

Seireiteiben valami furcsa, valami más... Hogy micsoda? Nem érti senki, még nem világos minden kis részlet. Talán egy csapat shinigaminak sikerül még időben kiderítenie, miről lehet szó. Talán...
 
A küldetésre jelentkezhet minden olyan shinigami, aki rendelkezik zanpakutouval, 2019.02.12. 20:00-ig!
Rövid, pörgős meséléseket tervezek, legalább heti 1 körrel. (Ezt vegye minden jelentkező figyelembe, aki a határidőig nem tud írni, az kimarad.) Sérülések előfordulhatnak... :roll:


8
Szervezetek / ❉ Hokouei Tateza ❉
« Dátum: 2018. Máj. 12, 23:36:33 »

❉ Hokouei Tateza ❉
Pitypang pajzs
A Shiranui-ház testőrségének története szinte egybeforr a ház alapításával. Shiranui Kazukira számtalan veszély leselkedett, miután a Shihouin-ház nemesi rangot ajándékozott neki, így a legjobb barátját, és akkori osztagtársát, Kandou Minato-t kérte fel, hogy vigyázzon rá és családjára. Minato megalapította a testőrséget, és tizenöt fiatal tiszt kiképzését kezdte meg, hogy velük együtt vigyázzák a birtokot, és a kis család minden tagját.
A testőrségnek mindig tizenöt egyenrangú tagja, és egy vezetője van, akit maguk között Hanamorinak, vagyis Virágőrnek neveznek. (Ez a Shiranui család mindenkori fejére utal, a testőrség vezetője a felelős az ő védelméért, és állandó kíséretéért.) A vezető döntései megkérdőjelezhetetlenek, az esetleges engedetlenséget árulásnak tekintik, és azonnali büntetést von maga után. A Hanamorit mindig kinevezik, vagy az elődje választja meg utódját, vagy a Shiranui család kér fel erre valakit az érdemei alapján.
A testőrség több mint fél évezredes múltra tekinthet vissza, a kezdeti baráti kapcsolatok miatt az újoncok sokszor felmenőiket követve lesznek a testőrség tagjai. Ritka, de nem példa nélküli, hogy teljesen ismeretlen shinigamit szervezzenek be, azonban ez is előfordul. Általában már Akadémista korban kiválasztják, hogy kit szeretnének később köreikben tudni, és minél előbb megkezdik kiképzését, ha hajlandóságot mutat a csatlakozásra.
Jelképük egy hullám motívumokkal ellátott pajzs, mely körül tizenöt aranyszínű katana helyezkedik el körben, amiként a nevüknek választott pitypang szirmai. Virágnyelven ez a növény a hűséget jelenti, ezért választotta annakidején Minato a testőrség nevéül. A középső pajzs a Hanamorit, míg a tizenöt katana a testőrség többi tagját jelképezi.
Egyenruhájuk, hasonlatosan a jelképhez, a királykék- és aranyszínű motívumokat is tartalmaz, a sötétszürke mellett. Az aranyszín szimbolikus jelentése az igazság, jó ítélőképesség, bizalom, míg a királykéké az intuíció, határozott döntéshozatal, világos helyzetfelismerés. Mellettük a szürke egy semleges szín, a tisztelet és alázat szimbóluma. A Hanamori a hagyományos testőri egyenruha felett egy rövid, fekete haorit hord, aminek hátára a testőrség címere van hímezve.
❉ Tagjai ❉

NÉV

RANG

AKTÍVSÁG
Hanamori
aktív

9
Szabályzat / Kira~chan-sensei no Nihongo Shidou
« Dátum: 2018. Ápr. 26, 15:42:54 »
Nem vagy biztos a japán nyelvi tudásod illetően, de szeretnél egy jól hangzó  -és még pontos- japán fordítást a karaktered képességeinek vagy akár parancsszavainak? Gugli barátod sem érzed túl megbízhatónak, hogy ebben segítsen? A megoldást a a problémádra ebben a topikban találod!

Szóval ahogy az olcsó reklámszöveg is jelzi, ha valamivel pontosabb fordítást szeretnél mint amit egyes G betűvel kezdődő fordító program adhatnak, vagy éppen nincs kedved egy számodra teljesen idegen nyelv nyelvtanával szenvedni, de szeretnéd ha a Shinigamid vagy egyéb karaktered japán nyelvre fordított nevekkel és parancsszavakkal(vagy egyebekkel) is rendelkezne, keress fel bátran és segítek benne. :D
Akár itt a topikban egy hozzászólással akár pü-ben csak írd le mit szeretnél lefordítani és máris(amint elolvastam) segítek! :D

Jelenlegi japán nyelvi tudásom: Jlpt N3

10
Belváros / Black Tower
« Dátum: 2018. Ápr. 26, 15:40:48 »
Egy ötven emelet magas felhőkarcoló ad otthont Earl cégeinek, amiknek hála csak egy egyszerű üzletembernek látszik a külvilág szemében.
Az alsó szinteken található az anime stúdió, a megrajzolásuk, animálásuk, és minden egyéb, amire szükség van, hogy a kész mű a legjobb minőségben kerüljön leadásra, ami egy emelettel fentebb történik meg. Több más szinten szorgosan dolgoznak a mérnökei, hogy a mobiltelefon, illetve a számítógép iparából is kihasítson magának egy szeletet. Szinte minden iparágba belefolyt már, és akad néhány szint, ahova csak az illetékesek léphetnek be, ezeken a szinteken már a kormány által adott megbízásokkal foglalkoznak.
A legfelső emeleten található Earl irodája, erre az emeletre pedig csak engedéllyel lehet belépni. Amit egyedül Earl adhat, és leginkább csak megbeszélések alkalmával történik ez meg.
A felhőkarcoló a jelenleg elérhető legjobb biztonsági rendszerrel van felszerelve, ahogy az őrei is a legjobban kiképzettek.


11
Rajzok / Hűtőajtó~
« Dátum: 2018. Ápr. 10, 11:48:53 »
A kényszerpihenő a legnagyobb múzsa... vagy mi :3


12
Karácsonyi nyereményjáték - 2017 / Kisült-e már a kalácsom?
« Dátum: 2017. Dec. 28, 00:01:51 »

Ki ne szeretné a karácsonykor készülő süteményeket, vagy éppen a világító díszeket? A következő játékban a karakterek posztjaiból készíthettek mindenféle karácsonyi dolgot! *o* A posztokban szereplő szavakat felhasználva állíthattok össze minden egyes lentebb felsorolt dolgot.

Karácsonyfa
 • fenyő
 • égő
 • dísz
 • szaloncukor
 • gyertya
 • fényfűzér
Hóember
 • gomb
 • répa
 • fazék
 • bot
 • kavics
Mézeskalács
 • méz
 • fűszer
 • cukor
 • ember
 • sütő
 • forma
Mikulásszán
 • Mikulás
 • rénszarvas
 • puttony
 • ég
 • szánkó
 • piros

Egy-egy posztból több szó is felhasználható, de minél több posztból áll egy fogalom, annál több pontot ér. Ugyanígy, minél több fogalmat "készít" el valaki, annál több pontot ér. :3 A határ ideig írt minden poszt részt vehet a játékban, a következő képpen lehet pályázni:

[url=aposztlinkje] Karácsonyfa: [/url]
[url=aposztlinkje] fenyő [/url]
[url=aposztlinkje] égő [/url]
[url=aposztlinkje] dísz [/url]
[url=aposztlinkje] szaloncukor [/url]
[url=aposztlinkje] gyertya [/url]
[url=aposztlinkje] fényfűzér [/url]

Tehát minden szónál be kell linkelni a posztot, amelyben szerepelt. Csak saját karakterek IC posztjai számítanak!

Határidő: Január 31. 23:59

Kérdés esetén kerssetek nyugodtan PÜben, facen, postagalambbal, vagy füstjelekkel ;)


13
Karácsonyi nyereményjáték - 2017 / Szellemes karácsony!
« Dátum: 2017. Dec. 28, 00:00:36 »
Kellemes karifát, Boldog bejglit! :3

Ezúttal kicsit rendhagyó küldetéssel készültünk a számotokra, mégpedig a tesztfórumon! (Igen, van ám olyan is! *o*) A villámnál is villámabb, nagyjából 2-3 órás kis kalandokra lehet számítani, amikre itt lehet jelentkezni azzal a karival, akivel szeretnétek részt venni. ^-^

A következő időpontokban lesznek kalandok:
 • 12.29. (péntek) 21:00 és/vagy 12.30. (szombat) 21:00
 • 01.05. (péntek) 20:00 és/vagy 01.07. (vasárnap) 16:00
 • 01.12. (péntek) 19:00 és/vagy 01.13. (szombat) 15:00
 • 01.19. (péntek) 21:00 és/vagy 01.20. (szombat) 17:00

Előfordulhat némi csúszás, vagy ha nincs elég jelentkező, módosítás, esetleg az adott kaland nem indul.
A tesztfórum chatjén lesznek a küldik, amik később erre a fórumra is felkerülnek egy posztban. Nem kell majd külön regisztrálni, az itteni karakterek adataival oda is mindenki be tud jelentkezni. (Az első kaland előtt bekerül a topikba a link is.) Mivel a kaland a chat adatbázisából lesz lehívva, így ott csak IC írására lesz lehetőség, kérdéseket feltenni az itteni chaten tud majd mindenki.
Egy user egy karakterrel jelentkezhet, de több időpontot is megjelölhet, azonban csak egy kalandban vehet részt. (Attól függően lesz a beosztás, hova hányan jelentkeznek.) A küldetések mindegyike kasztfüggetlen!

Jelentkezni a kalandokra a küldetés napjának délelőttjéig lehet.

14
Karácsonyi nyereményjáték - 2017 / Küldj egy lapot!
« Dátum: 2017. Dec. 27, 23:58:56 »

"Lappföldi Monyók idén szerencsére egyetlen rossz hírt sem kapott, minden rénszarvas rendben segített a Télapónak! Épp ezért nyugodt nyaralásáról számtalan képet készített, és Télanyónak még egy képeslapot is küldött, ahogy csíkos zoknijában a homokos tengerparton sütkérezik.
Ez annyira megtetszett a vén szakállas feleségének, hogy felhívást intézett. Ezúttal ő várt némi ajándékot, egy-egy képeslap formájában, amit kitehet a falára, így emlékezve az idei ünnepekre.
Küldjünk számukra minél többet! ^-^ "Ez alá a poszt alá lehet küldeni a műveket. ^w^ Bármilyen képszerkesztőben készített képeslap számít, lehet saját rajz, vagy megszerkesztett kép, Karácsonyi, vagy Új évi, a lényeg, hogy a fórum karakterei szerepeljenek rajta. (Tehát nem a canonok!) Emellett meg is lehet írni a képeslapot, akár Télanyónak, akár valaki másnak egy eltévedt lapot. :3

Határidő: Január 31. 23:59


15
Mizunohana Daigaku / Udvar és sportpályák
« Dátum: 2017. Szept. 22, 00:19:59 »
Kilépve az egyetem hátsóajtaján egy köves út található, mely egyenesen előre vezet és két oldala füvesített. A füves részeken szabályos távolságokban padok vannak elhelyezve és a legtöbb mellé egy fa is van ültetve, hogy nyáron hűsölni is lehessen alattuk. Akik nem kényesek a ruhájukra, azok akár a fűbe is letelepedhetnek pihenni.
A köves út végén, egy nagyobb füves terület után találhatóak a különféle sportpályák, melyeket akár az iskolát megkerülve, a főbejárat felől is meg lehet közelíteni.


Oldalak: [1] 2 3 ... 9