Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Neliel Tu Oderschvank

Oldalak: [1] 2 3 ... 24
1
Valentin napi Nyereményjáték - 2019 / Re:Love is in the air ~ DJ
« Dátum: 2019. Júl. 26, 18:42:11 »
Megkésve bár, de törve nem a nyereményjátékot lezárom! :3

Mindenki nagyon ügyes volt, és a kreatív ötleteitekért 2500 LP és 3500 ryou jutalomban részesültök! Hogy ezt miképpen szeretnétek megosztani karaktereitek között, azt PÜben jelezzétek!

  :mami:

2
Valentin napi Nyereményjáték - 2019 / Re:PAPA~PAPARAZZI
« Dátum: 2019. Júl. 26, 18:41:04 »
Megkésve bár, de törve nem a nyereményjátékot lezárom! :3

Mindenki nagyon ügyes volt, és a kreatív ötleteitekért 2500 LP és 3500 ryou jutalomban részesültök! Hogy ezt miképpen szeretnétek megosztani karaktereitek között, azt PÜben jelezzétek!

  :mami:

3
Megkésve bár, de törve nem a nyereményjátékot lezárom! :3

Mindenki nagyon ügyes volt, és a kreatív ötleteitekért 2500 LP és 3500 ryou jutalomban részesültök! Hogy ezt miképpen szeretnétek megosztani karaktereitek között, azt PÜben jelezzétek!

  :mami:

4
Valentin napi Nyereményjáték - 2019 / Re:Love is in the air ~ DJ
« Dátum: 2019. Júl. 26, 18:08:36 »


Azt hiszem életem egyik legmeghatározóbb pillanata volt, amikor a testőre lettem. Korábban sose feltételeztem, hogy valaha eljöhet az a nap, hogy ilyen közel kerülhetek hozzá, a szó legegyszerűbb értelmében…
Mindig igyekeztem kihozni magamból a legjobbat, a családom hosszú generációk óta látott el testőri feladatokat, és sose állt volna szándékomban, hogy szégyent hozzak rájuk. Megtettem minden tőlem telhetőt, és büszkeséggel töltött el, ha ez elégedettséget váltott ki a tanáraimból, feletteseimből, vagy a család idősebb tagjaiból. Lelkes voltam, mindemellett tökéletesen tudtam, hol van a helyem.
Csodálattal figyeltem a Shihōin család tagjait, és olyan messzinek elérhetetlennek tűntek minden alkalommal, mintha egy teljesen másik világban élnének. Figyelmeztetnem is kellett magamat, hogy ez valóban így van, elvégre mégiscsak főnemesek voltak, a lelkek közül kimagaslók. Éppen ezért engem lepett meg a leginkább, amikor unokabátyám felvetette, hogy vállaljam el a testőri feladatokat a Shihōin család örököse mellett.
Mi van, ha nem sikerül? Mi lesz, ha nem elég, amit eddig tanultam, és mellettem nem lesz biztonságban? Számtalan kérdés kergette egymást, miközben belülről feszített az öröm, és mindennél jobban szerettem volna, hogy kiérdemeljem a feladatot. Ennél semmi sem lehetne nagyobb megtiszteltetés, hogy akár az életem árán is megvédjem. A bizonytalanságom hamar elsöpörte a lelkesedés, amivel belevetettem magam az új kihívásba.
Talán ez volt az oka annak, hogy annyira nem sikerült jól az első találkozásunk, hogy aztán még Kouhei~nii is csak a fejét csóválta. Pedig szerettem volna, ha tudja, hogy tényleg mindenre kész voltam érte, a legnemesebb halál az, ha érte halhatok. Ez lehet másoknak furcsán hangozhat elsőre, számomra azonban oly’ természetes, akárcsak a levegővétel.
Hogy a tisztelet mikor alakult át, azt nehéz lenne megmondanom, mert sose tűnt el belőlem igazán. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg lélek egyáltalán nem érti meg őt, és úgy vélik, hogy könnyű számára az élet. Shinigami, hadnagy, egy főnemesi család feje, azonban egyáltalán nem látják, hogy mennyi minden van a dolgok mögött, hogy miket élt át. Sose akarta elveszíteni a családját, és tudom, hogy a szíve mélyén bármennyire vágyna arra, hogy vezető legyen, nem áldozta volna fel a számára fontosak életét ezért. Aki mást állít, egyszerűen csak nem ismeri annyira, hogy igazán véleményt alkothasson.
Szeretem a vele folytatott beszélgetéseket, mindig szívesen meghallgatja a történeteimet, és úgy érzem, ezáltal kicsit neki is könnyebb. El se tudom igazán képzelni, mennyi gond nyomja a vállát, sose panaszkodik, pedig én a helyében megtenném. Szóval csak figyelem, nem csupán azért, mert testőri kötelességem ezt kívánja, hanem azért is, hátha elcsíphetek egy olyan pillanatot, amit senki más.
Gyerekes vágy, tudom jól, azonban képtelen vagyok tenni ellene. Az eszem azt súgja, hogy egészen más dolgokra kellene koncentrálnom, még se vagyok képes arra, hogy másképp cselekedjek. Talán ezért hibázom sokkal többet, ha mellette vagyok, annak ellenére, hogy annyira szeretnék inkább jobban teljesíteni, hogy ő is rám figyeljen.
Mély levegőt veszek, és visszafordítom tekintetem az utcára, amin épp keresztül vágok a sötétben, nem szerettem a kötelező járőrözést. Számomra a testőri feladatok sokkalta nagyobb jelentőséggel bírtak, mint a shinigami léttel járó kötelességek, szóval azt jobban szerettem csinálni. Ez persze nem jelentette azt, hogy ne tettem volna meg minden tőlem telhetőt, elvégre Shihōin~dono volt jelenleg a hadnagyom is!
Megráztam a fejem, és azzal a lendülettel neki is ütköztem valakinek. Szép, mondhatom… Csak lassan ocsúdtam fel, hogy illene bocsánatot kérnem, amikor meghallottam az oly’ jól ismert hangot.
- Mégis mi a fenét csinálsz, Kölyök?
Megsemmisülten pillantottam fel a férfira, bár az arcára nem is igazán mertem nézni, nem akartam látni a csalódottságát, hogy már megint elrontottam valamit. Minden alkalommal ilyesmi történik, ha végre kicsit úgy érezném, hogy ezúttal jól fogok csinálni valamit.
- Mélységesen sajnálom, Shihōin~dono… – Szinte kiabáltam zavaromban, és majdhogynem letérdeltem elé, olyan mélyen meghajoltam.
Összeszorítottam szemeimet, képtelen voltam felemelni a fejem, csak hallottam, ahogy tovább indul. Nagyot nyeltem, és az alsóajkamba haraptam, nehogy utána kiáltsak. Pedig szerettem volna kérlelni, hogy ne hagyjon hátra, hogy adjon lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, mellette van a helyem! A mellkasomra szorítottam a kezem, biztos voltam benne, hogy ez volt az utolsó, hogy lehetőségem lenne ezt kimondani, még se tettem, nem tehettem…
- Mi a fenére vársz még? Szerinted ki fog visszakísérni az osztagba? – A kissé gúnyosra sikerült szavak olyanok voltak, mint a viharvert virágokra vetülő első napfény.
- HAI! - Kaptam fel a fejem, és futó lépésben követtem, hogy a visszaúton ne érhesse semmiféle atrocitás.
Azt hiszem, életem legmeghatározóbb pillanata volt, hogy a testőre lettem, és remélem, még hosszú-hosszú évekig mellette lehetek. Nem akarom, hogy hátra hagyjon, megszeretném védeni, mindentől, és mindenkitől! Mindennél jobban…


5
Lezárt harcok / Re:Üdvözlés
« Dátum: 2019. Júl. 26, 16:40:50 »
Üdvölet!

Kérésre a küzdőteret LEZÁROM! Jutalmatok 200 LP és 500 ryou.

6
TBS Broadcasting Center / Cég-infó
« Dátum: 2019. Júl. 05, 19:15:31 »

✯ TBSHD ✯

A Tokyo Broadcasting System Holdings, Inc. (株式会社東京放送ホールディングス; Hepburn: Kabushiki-gaisha Tōkyō Hōsō Hōrudingusu), más néven TBS Holdings, Inc. vagy TBSHD tokiói székhelyű holdingcég, melynek tulajdonában több nagyobb és kisebb médium is csoportosul.
Elődjét a Radio Tokyot 1951-ben alapították, majd 1955-től televíziós sugárzásba kezdtek, a jelenlegi nevét pedig 1960-ban kapta. A hatalmasra duzzadt vállalatnak 28 televíziós csatornája van, melyeken változatos műsorait sugározzák, amiket leányvállalataik gyártanak. Emellett 34 rádió adót is üzemeltet, melyek között vannak analógok és digitálisak, saját reklámügynökséggel rendelkeznek, valamint két napilapot, számos havi magazint és egyéb újságot is megjelentetnek.
Narukiban az 1990-es év végén kezdték meg a hatalmas irodakomplexum építését, mely ma a város egyik nevezetessége. A négy felhőkarcolót belső hidak kötik össze, ezzel átjárást biztosítva a dolgozóknak, lent pedig egy parkos terület teszi széppé a kilátást az irodákból. A négy épület mindegyike más és más területnek ad otthont:

   Tokyo Broadcasting System Television, Inc.
A TV csatornákra gyártott műsorok egyes forgatási helyszínei találhatóak itt, stúdiók, valamint irodák azon dolgozók és menedzserek számára, akik Narukiból intézik a hivatalos ügyeiket. A földszintet teljes egészében a porta, valamint egy étterem foglalja el.

   TBS Radio & Communications, Inc.
Két rádió teljes adása ebből az épületből kerül sugárzásra, valamint a vállalathoz tartozó énekesek és zenekarok itt készítik el felvételeiket a legmodernebb stúdió körülmények között. Emellett az egyik emeleten a saját gyártású animék szinkronizálása történik.

   TBS-Vision, Inc.
A szerkesztőség, ahol a The Mainichi (Mainichi Shimbun) napilap készül. Emellett a cég számos magazinjának szerkesztősége, valamint kiad egy heti manga antológiát is, amit szintén itt állítanak össze. A felső szinteken pedig a PR részleg kapott helyet, hogy a sajtóval közvetlen kapcsolatban legyenek.

   Tokyo's Jewel, Inc.
A vállalat saját reklámügynöksége, mely a kiadványok, műsorok, valamint a sztárok menedzselését látja el. Nem dolgozik külsős cégekkel, csak és kizárólag az anyavállalatot és a leányvállalatokat képviseli.

   
✵ MUNKATÁRSAK ✵

   
NÉVTEVÉKENYSÉGAKTÍVSÁG
Idol
aktív
   

7
Fórum találkozók / Fórumtábor!!! - 2019 🌊👙🌞🎲
« Dátum: 2019. Máj. 04, 22:28:42 »
Üdvölet!

Mint minden évben, idén sem maradhat el a TÁBOR!!! *o* Ezúttal a budakalászi LupaCamping lesz arra a négy napra az otthonunk: 2019.07.11.-én indulunk, és 2019.07.14.-én 11 óráig kell elhagynunk a szállást.

Budapestről megközelíthetjük az 5-ös számú HÉV-vel Budakalász állomásig, majd onnan mintegy 20 perces sétával, vagy a budakalászi HÉV megállótól elektromos Lupa kisbusszal is mehetünk, melynek menetjegy ára 200Ft/fő. (A tavalyi Dabas-séta után ez utóbbit javasolom <3 Pontos indulást majd előtte egyeztetünk, mert 14 órától lehet elfoglalni a szállást :3).

12 férőhelyet foglaltam, mert többen is jeleztek, hogy nem biztos az érkezésük, azonban ingyenesen június 25-ig lehet lemondani! Ezután a teljes árat ki kell fizetni, bármennyien is megyünk.
Éppen ezért idén azt szeretném kérni, hogy aki már tudja, hogy biztosan jön, az utalja majd el a szállás összegét. Természetesen nem kell most rögtön, plusz ha a fentebbi időpontig kiderül, hogy még se tud jönni, nem lépek majd le vele. :roll: (Facebookon írjon rám, aki érintettnek érzi magát :bigboss: )
Emellett azt is érdemes tudni, hogy nem személy, hanem sátor után fizetjük a szállást, ezért az, hogy valaki csak 2-3 napot tud lent tölteni, megbeszélés kérdése, mert a sátorban maradóknak ugyanannyit kell fizetniük utolsó éjszaka, mint a legelsőn, csak már kevesebb felé oszlik. (Vagyis nagyjából 11 000 Ft egy sátor, akár 4-en, akár 2-en alszanak benne.)

Egy főre körülbelül 9 000 Ft lesz a szállás a 3 éjszakára.
A strandbelépő az adott partszakaszra ebben benne van, plusz ingyen WiFi is van a sátraknál. ;) Ellenben az étkezést ismét magunknak kell megoldanunk, ez szintén megbeszélés tárgyát képzi, mert grillsütő van a sátraknál, viszont hűtő még nincs. (Bár lehet, hogy mire megyünk lesz, jeleztem a szállásnak, hogy igényt tartanánk rá.) Illetve ágyneművel készüljön mindenki, mert azt is csak felár ellenében lehet kérni!

Minden további információt itt is, és facebookon is ki fogok írni, de ti is tehettek javaslatokat, vagy kérdésekkel keressetek nyugodtan. :3 Remélem legalább annyian leszünk, mint tavaly! <3

8
Előtörténetek / Re:Kuroyuki Jin
« Dátum: 2019. Ápr. 25, 14:42:38 »
Szép napot! :3

Szívesen olvastam volna tovább a karakterről, de ebből a néhány kis részletből is megtudhattunk jó pár dolgot róla. Remélem sikerül majd kiderítenie, hogy mi történt a barátnőjével.
Figyelj a szöveg tagolására, hogy könnyebb legyen olvasni, valamint az elgépelésekre is! A word-helyesírás ellenőrzője, vagy a böngészőé sokat kiszűr, a vesszőkre is ügyelj! Emellett viszont nincsenek nagyobb hibák benne, így természetesen elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 13 pontot (10 pont az LP-d után, és 3 pont SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 5 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


9
Előtörténetek / Re:Aleda Felisberta
« Dátum: 2019. Ápr. 25, 14:22:27 »
Üdvölet! :3

Igazán kedves kis történetet hoztál, remélem a karakter még találkozik daliás lovagjával! ^-^
Néhány elgépelés, és helyesírási hiba maradt benne (pl. kardal --> karddal, val --> vall), ezeket egy átolvasással kiküszöbölheted legközelebb. Azonban ezek csak kisebb hibák, a karaktert elfogadom! ^-^


Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozást már ismered: Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 10 pontot (az LP-d után) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Kirchenlied 
 • Hirenkyaku
 • Heilig Bogen
 • Blut
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^


10
Fórum találkozók / Tavaszi tali~
« Dátum: 2019. Ápr. 17, 18:40:26 »
Üdvölet!  :mami:

Megkésve bár, de törve nem egy kis összefoglaló a találkozóról :3

Szerencsére az idő jó volt, így végül a Kopaszi-gáton tartottuk a találkozót, és sok~sok mindenkivel körbeültük a lépcsőket. Talán nem ekkora szerencse, hogy a nap végére a napsütésnek köszönhetően a legtöbben kissé odakaptunk. :D Néhányan először voltak, de a legtöbben már rutinosan töltötték ki a karilapot, amit oly' ritkán használunk... :roll:

Én élveztem, hogy ismét mesélhettem nektek, remélem mindenki jól érezte magát. <3 Yuke küldijét pedig a fórumon fogjuk folytatni, így erre mindenki készüljön fel lelkileg.  :twisted:

Minden résztvevőnek 3500 LP és 3500 ryou jutalmat adok! Szeretném kérni, hogy írjátok meg PÜben, melyik karitoknak, és hogyan szeretnétek a jutalmat.
Emellett pedig gratulálok Minami Junko-nak, aki a küldetésben nyújtott teljesítményéért kiérdemelte a 11. osztag hadnagyi pozícióját!

A poszt alá nyugodtan írja le mindenki az élményeit, és találkozzunk legközelebb is! ^-^  :heart: :glomp:

11
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Hasadó lelkek
« Dátum: 2019. Ápr. 05, 21:42:55 »
"A cél nélküli erő veszélyes dolog..."

Úgy tűnik, hogy az apró falucska tényleg elég sok változáson ment át, és nem szűkölködik furcsaságokban. Mindenki gyanakodva méregeti az egyetlen személyt, aki úgy tűnik, hogy még ezen a helyen maradt. Ennek oka sokféle lehet, azonban előérzetük beigazolódni látszik…
Amint megszólították többen is az apró gyermeket, a testét átölelő kezek alatt mintha fényleni kezdene valami. Laikusok számára egyszerű kidounak tűnhet a dolog, azonban sokkal pusztítóbb hatást fejt ki néhány másodperc alatt. Az apró testet úgy szakítja le magáról, mintha csak valamiféle álruha lett volna, bőr és húscafatokat szórva maga körül, egy nagyobb robbanás kíséretében.
Akiknek jobbak a reflexei, és elég magas a helyváltoztató képessége (+3), az képes időben eltávolodni a gyerektől, más esetben vér fröccsen rá, ami mintha kissé savas lenne, és a robbanás melege is megperzseli. (Magasabb képesség ponttal rendelkezőek segíthetnek a többieknek, de egy valakinek csak egy másik személyre van ideje!)
Ahogy lassan elül a robbanás füstje, szemetek elé is tárul, hogy mi rejtőzött eddig az apró testben. A hatalmas, közel tíz méteres lidércnek tetsző lény bőre az általatok megszokottól eltérően teljesen fekete, és mintha folyamatosan hullámzana. Négy, hatalmas karommal ellátott lábon állt, feje egy nagymacskáéhoz volt hasonló, azonban teljes egészében csontos maszk borította, és az orrán több tüske meredezett az ég felé. Iszonytató üvöltés hagyta el a száját, és abban a pillanatban érzékelhetővé vált kisugárzása is, mintha csak egy villanyt kapcsoltak volna fel. Azonban egyelőre nem mozdul, mintha csak várna valamire.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.04.16. 20:00

(click to show/hide)


12
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Ápr. 05, 21:42:43 »
"A cél nélküli erő veszélyes dolog..."

Számtalan kérdés hangzott el, azonban úgy látszik, hogy egyikre sem érkezett megnyugtató válasz, vagy érdemleges. A falusiak értetlenül bámulnak rátok, mintha számukra fel se tűnt volna, hogy arcvonásaik mennyire hasonlóak. Aztán mintha arcukat valami különös fájdalom torzítaná el.
Bizalmatlanságotok úgy látszik nem volt véletlen, a lelkek a hasukra szorítják kezüket, majd mintha csak maguk is valamiféle démonmágia részei lennének, hatalmas erővel robbannak fel. A körkörös elrendeződés miatt nincs lehetőség menekülésre, hiszen a felrobbanó testek teljesen elzárták a menekülési útvonalat. A forróság elviselhetetlen, és súlyos sebeket okoz, ha semmivel se védekeznek ellene. (Pajzstechnika használható, azonban legalább 15+ pontos kidou képzettség kell, hogy hatásos legyen!)
A támadás kidounak tűnhet, azonban akik jók a reiatsu érzékelésben (5+), észrevehetik, hogy nem egészen erről van szó, ráadásul mintha abban a pillanatban lélekenergia töredékek is megjelennének körülöttük. Mindegyik egyformának érződik, és ahogy elül a robbanás pora, láthatjátok, hogy a széttépett testek darabjai lassan eggyé állnak össze, így egy hatalmas lényt alkotva.
Fekete bőre folytonos mozgásban van, ami számotokra furcsa lehet, ám csontos maszkot viselő feje miatt lidércnek vélhetné bármi. Hat lába oszlopként tartja meg hatalmas testét, feje elefánthoz hasonló, azonban nincsenek fülei, és két ormánya csontos lemezekből áll. Olybá tűnik, egyelőre nem tervez támadást, mintha szemei vakon forognának, és nem venne egyértelműen észre semmit maga körül.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.04.16. 20:00

(click to show/hide)


13
Shinigami / Re:Kasumiouji Mujika
« Dátum: 2019. Febr. 22, 00:08:28 »
Üdvölet! :3

Igazán ötletesen írtad meg a karaktert, jó volt olvasni. Kíváncsi lennék azért SS CSI laborjára, ahol vérnyomokat elemeznek! *o*
Volt egy~két elgépelés, posztolás közben ezekre ügyelj, de ez nem olyasmi, ami miatt gátat szabnék a Rokubantai új hadnagyának, vagyis elfogadom a karaktert! ^-^


Osztag: 6. osztag
Szint: 1. szint
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 7000 ryou


A pontozás: indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 21 pontot (10 pont az LP-d után, 8 pont a hadnagyi rang miatt, és 3 pont SS-hez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Hakuda
 • Kidou
 • Helyváltoztató képesség
 • Zanpakutou
Ezen felül szinted után 1 pont jár Reishi kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le, majd válassz szintednek megfelelő 10 canon shinigami technikát!
Jó játékot az oldalon! ^-^


14
Arrancar / Re:Elian Barquero
« Dátum: 2019. Febr. 21, 22:57:11 »
Üdvölet! :3

Szépen összefoglaltad a karakter eddigi életét, érdekesen lett tagja az Espadanak. Úgy érzem ő se nagy Seth rajongó. :roll:
A képességeid is rendben vannak, az engedélyekbe se tudok belekötni, így természetesen a karaktert elfogadom! ^-^


Szint: 3. szint
Lélekenergia: 15000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou


A pontozás: Indulásként kapsz minden képességedre 1-1 pontot, ezen kívül pedig szabadon eloszthatsz 48 pontot (30 pont az LP-d után, 15 pont Espada rang miatt, és 3 pont Las Nocheshez tartozás végett) a képzettségeiden, amik a következők:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Helyváltoztató képesség
 • Hollow képességek
 • Resurreccion
 • Hierro
Ezen felül szinted után 3 pont jár Reiryoku kezelésre, amit a következő másodlagos diszciplínák között oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság
Elosztott pontjaidat itt jelentsd le!
Kellemes játékot! ^-^


15
Küldetések Soul Societyben / Re:Foszlányok - Törött szárnyak
« Dátum: 2019. Febr. 20, 23:41:23 »
”Ahol fény van, ott szükségszerűen mindig lesz árnyék is.”

A csapatok viszonylag gyorsan érték el a körzeteket, a hetveneshez érve pedig ketté váltak. A hetvenhetes körzetet percek alatt elérték, azonban ez sem nyugtathatta meg az érkező csapatot. Amint beléptek az aprócska faluba, rögtön feltűnhetett, hogy mindenki a megszólalásig hasonlít arra a képre, amit korábban az első osztagos tiszt mutatott. Bármerre is néztek, a férfi arca nézett vissza rájuk, változó korokban, de egyértelműen azok a vonások voltak.
Aki jobb reiryoku kezelésben (+3), az érzékelheti, hogy teljesen üresnek tetszik a falu, mintha a látott lelkek egyáltalán nem léteznének. Nyomasztó érzés lesz úrrá mindenkin, nem csupán a délibábnak tetsző képek miatt, hanem egyszerűen a zsigereiben is érzik, valami itt nagyon nincs rendben.
Hyousuke egyszerre arra lett figyelmes, hogy valaki hakamájának szárába kapaszkodik, és lepillantva egy gyerekkel akad össze tekintete, bár vonásai neki is a képre emlékeztették.
- Oji~san! – Csillogó szemekkel nézett fel rá, mintha csak megismerné, majd futva egy nagyobb csoporthoz csatlakozott, ám még így is hallhatták, ahogy mindenkinek egyre csak ismételgeti - Oji~san itt van! Itt van!
Érdeklődve fordultak irányukba, mintha eddig észre se vették volna a shinigamik érkezését, most azonban minden szem rájuk szegeződött. Egyre gyűltek és gyűltek a lelkek, és szép lassan körbe állták a kis csapatot az egyforma arcú, lélekenergia nélküli alakok, szinte már kényelmetlen közelségből bámulva őket.

(Lélektelefonon továbbra is tudtok egymással, illetve bármelyik osztaggal beszélni. Ha előbbit választjátok, mind a két posztban tűntessétek fel az interakciót, ha utóbbit, keressetek PÜben, vagy a következő mesében kaptok választ.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan! ^-^)


Határidő: 2019.03.01. 20:00


Oldalak: [1] 2 3 ... 24