Fórumhírek

1 [2] 3
xx Shop frissítés
2016. Ápr. 20, 11:33:26 by Shihouin Yoruichi
Üdvölet! :hippy:

Már egy pár hónapja felmerült, hogy össze lehetne vonni a Tudásbázist, és a Shop-ot, hiszen sokak számára extra munka hogy megnyissa külön a kettőt, és úgy keresgéljen a technikák között.
Mint ahogy azt már talán láthattátok, szerencsére sikerült ezt az ötletet megvalósítani, így most folyik a technikák és eszközök áthelyezése egyik modulból a másikba. Sajnos mivel két különböző modulról van szó, így csak manuálisan tudjuk egyikből a másikba áthelyezni a techeket, emiatt elképzelhető, hogy még néhány napig egyszerre kell használnotok a kettőt, azonban ez után már lehetőségetek lesz teljes egészében használni az új, csilli-villi shopot. :3
A Shop kezdőoldalára majd kerülnek ki leírások, hogy mit, hogy használhattok, és milyen szabályok vonatkoznak bizonyos technikákra, kiknek jár ingyenes tech, és mennyi, és mi történik az ingyen kapott technikákkal/eszközökkel akkor, ha a karakter egyik osztagból átmegy egy másikba.
A Tudásbázist - amint megvagyunk az átpakolással - eltávolítjuk a fórumból, így azt már nem fogjátok tudni használni. Természetesen az összes eszközt és technikát átmozgatjuk, így azokat is, melyeknél meg van jelölve, hogy "nem vásárolható". Ezek csupán le lesznek tiltva, vagy pedig állandó 0 mennyiséggel fog szerepelni a shopban.

Azt hiszem mindent leírtam, de ha bárkinek bármiféle kérdése akad, dobjon meg egy palackpostával. :3

Yoru
xx Idei első friss
2016. Febr. 01, 16:30:33 by Shihouin Yoruichi
Yo! :pirate:

Ismételten sikerült tartanunk egy kis Staff gyűlést vasárnap. Sajnos néhányan nem tudtak jelen lenni, de pár dolgot így is meg tudtunk vitatni. Az új quincyk leírása (képességek és szervezeti leírás) még várat magára, de igyekszünk minél előbb elérhetővé tenni számotokra, hogy végre beregisztrálhassátok a Bachféle quincy-jeiteket, hiszen már van olyan, aki már kész karakterrel várja a bevezetését. Amint be lehet őket küldeni, természetesen értesítünk mindenkit róla vagy pü, vagy pedig egy ehhez hasonló hír formájában.

Remélhetőleg hamarosan (mint ahogy azt már egy-két hírrel ezelőtt is írtam) jön a Pontrendszerünk frissítése is, mely már magában foglalja az új quincyk pontozását is.

A Staff gyűlésen szóba kerültek az épp nem régiben véget ért próbamesélések is, valamint hogy az őket mesélőknek mi lesz a sorsuk. Végül arra jutottunk, hogy Chizuki Maya, illetve Eliana del Barros userei kaphatnak mesélőkaraktereket, melyet hamarosan be is regisztrálnak. (Ha jól láttam, Maya már meg is van vele. :3) Gratulálunk nekik, és reméljük, sok szép és izgalmas küldivel fogják megörvendeztetni a fórum játékosait (és persze minket is). *>* Sok sikert és kitartást kívánunk nekik! :3

Azt hiszem nagyjából ennyi, de ha valamit kifelejtettem, akkor majd úgy is rám szólnak, és szerkesztek. *>*

További kellemes játékot! ^w^

Yoru~
xx Őszi Akció!
2015. Nov. 09, 13:40:35 by Shihouin Yoruichi
A karácsonyra, illetve a közelgő quincy arcra való tekintettel kedvezményesen indíthattok quincy karaktert! Mi is annyira hiperszuper kedvezményes rajta, és miért járnál olyan jól, ha megalkotnál egy quincyt?

Hát ezért:
 • az eredeti 4000 LP helyett 1000 LP bónusszal indulsz, vagyis 5000 Lélekenergia ponttal kezdhetsz
 • kétszer annyi ryou-t kapsz, mint bármely másik kasztnál
 • ha multiként indítod, nem szükséges hogy meglegyen a megkövetelt 50 IC hozzászólás, sőt engedélyt sem kell kérned hozzá (ettől függetlenül nem árt, ha szólsz, hogy indítanál egy ilyen karit)

Mindezek mellett reményeink szerint hamarosan átalakul a pontozás, és új diszciplínákat vezetünk be, amik jobban passzolnak az új archoz, illetve a quincy skillekhez.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, érdeklődj pü-ben, vagy fészen az adminoknál.
xx Összegzős
2015. Okt. 01, 23:25:01 by Shihouin Yoruichi
Üdvölet!

Megkésve bár, de törve nem~
Mint ahogy arról néhányan már értesülhettetek, a hétvégén Staff gyűlést tartottunk, hogy megvitassunk egy-két fontosabb dolgot. Ezekről szeretnék nektek beszámmolni, csak hogy ti is tudjatok róla. ^w^
 • Néhány hadnagy a közeljövőben cserélődni fog, szóval nem kell meglepődni a hamarosan érkező hadnagyi pályázatos áradat miatt. Őket már értesítettük a változásról, már ügyködnek a dolog rájuk eső felén. Reméljük... :|
 • Mivel a Gyerekegylet eddigi vezetője inaktív már egy jó ideje, ezért leváltottuk, így mostantól Yoshida Yoriko-hoz tudok fordulni ebben az ügyben. :3
 • Továbbá kicsit módosítottuk a 12. osztagosok ingyen technikáira/eszközeire vonatkozó szabályt. Az új karakterek innentől kezdve maximum 5-öt választhatnak a 12. osztagos fejlesztésekből, melyek közül maximum 1 lehet ampu. Természetesen a hogy azt az előbb írtam, ez csak az új karakterektre vonatkozik, visszamenőlegesen senkitől se fogjuk behajtani a technikák illetve eszközök árait.
 • Szeretnénk, ha a fórumon a nagyobb horderejű dolgok kihatással lennének magára a játéktérre, tehát ha egy küzdelem során leromboltok egy épületet, vagy épp valamilyen okból felrobbantotok egyet, akkor azt jelentsétek le pár mondatban összefoglalva a megfelelő helyen (a helyi újság topikjában). Pl.

  Naruki Post
  "A mai nap folyamán több házban is gázrobbanás történt Karakura belvárosában. Meglepő módon senki se sérült meg, mindenki időben kijutott az épületekből. Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy ezen a területen legyen fokozottan óvatos, hiszen előfordulhatnak még gázszivárgások. A gázművek jelenleg átvizsgálják a területet további repedések, problémák után kutatva."

  Seireitei News
  "A tegnapi nap folyamán három Arrancar próbált meg bejutni az Északi Kapun, azonban a kapuőrnek, illetve pár kapitány közbeavatkozásának köszönhetően háritani tudták a támadást, sajnos azonban az elkövetőknek sikerült megszökniük. Rukongai közelebbi területein több épület is megrongálódott, melyek újjáépítése jelenleg is zajlik. Felhívjuk minden Seireiteben élő figyelmét, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a városban, illetve a kapun kívül is, hiszen bármikor újra előkerülhetnek. Amennyiben találkoznak velük, kérjük, amennyiben lehetséges, értesítsék feletteseiket!"

  Arrancarok újságja
  "Néhány gyopár shinigami úgy gondolta, hogy megpróbálja szétrúgni a hátsónkat. Szar már nekik, hogy helyettünk ők haraptak fűbe, szóval kössétek fel a gatyátokat, mert lehet hamarosan többen is jönnek! Legyetek résen, a fegyveretek mindig legyen nálatok, még akkor is, amikor klotyóra mentek! :x" (Mondjuk azért lehet kicsit kevésbé hrafnisabban is... :roll: xD)
 • Készülőben van egy térkép, hogy pontosabb képet kaphassunk arról, hogy mely osztagok hogy helyezkednek el Seireitei-en belül. A térképpel kapcsolatban Ootoribashi Ruujourou-nál lehet érdeklődni, illetve elkérni azt. Kérnék minden kapitányt, hogy amennyiben van rá idejük, jelöljék be a térképen, hogy mit, hova terveznek osztagon belül, emellett a nemesi családokkal rendelkezők legyenek szívesek megjelölni, hogy merre található a birtok Seireiteien belül.

A Staff gyűlésen megbeszéltek lényegében ennyiből állnak.

Más:
 • Az álló küldetésekre vonatkozó határidő hamarosan lejár, gondoltam szólok, hogy nehogy véletlenül elfelejtse valaki. Ez lesz az utolsó alkalom, hogy figyelmeztetem a mesélőket, tehát ha esetleg nem érkezik post, senki se lepődjön meg, ha lezárom a küldit.
 • Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha bármi rendellenességet tapasztal a fórumon (valamelyik funkció nem működik megfelelően, valami nem úgy néz ki, mint ahogy kéne,...stb.) azt jelezze nekem pü formájában, vagy írjon üzenetet valahol, ahol épp elér. (Nagyjából bárhol el lehet érni...) Senkit se érdekeljen, hogy épp elfoglalt vagyok, vagy bármi, hiszen nekem az a feladatom, hogy a fórumot használhatóvá és csinivé tegyem. :o
 • Szeretném kérni, hogy aki még nem jelentette le, hogy mely karakterének szeretné a nyereményjátékos jutit, az pótolja akár egy karaktere van, akár több. Enélkül sajnos nem tudjuk kiosztani a jól megérdemelt jutit. :o
 • Ismét lesz fórumtalálkozónk! A helyszín még rejtély (annyi biztos, hogy Budapest), azonban az időpontokra lehet szavazni, ha >>ide<< kattintotok.
 • Emellett szeretnék szólni, hogy a továbbiakban multi engedélyt csak admintól lehet kérni.

Ennyi lett volna, remélem semmit se felejtettem ki azok közül, amit közölni szerettem volna. O.o Ha valakinek kérdése lenne, nyugodtan fel lehet tenni. >.<

További kellemes játékot! :3
xx Közlemény
2015. Szept. 07, 07:57:25 by Shihouin Yoruichi
Üdvölet!

Közérdekű közlemény következik!

Szeretnék megkérni minden küldetést mesélő júzert, Mesélőt, Moderátort, és Admint, hogy a hét végéig (09. 13) küldjön nekem egy pü-t azzal kapcsolatban, hogy mely küldetéseit szeretné folytatni a közeljövőben. Sajnos elég sok álló küldetésünk van, amibe már legalább három hónapja nem érkezett post játékos vagy épp Mesélő részéről. Szeretném ezeket lezárogatni. Tehát, ha a hét végéig nem kapok pü-t valakitől, akkor azokat a küldetéseit, melybe már legalább 3 hónapja nem érkezett válasz, lezárom. Amennyiben valaki jelzi, hogy szeretné folytatni, további 1 hónapot kap, hogy vagy egy mesélést, vagy egy játékosi postot összehozzon a küldetésébe.

Annak függvényében, hogy mennyi küldetés marad bent, eldöntjük, hogy lesz-e küldetés stop, vagy sem. (Ez alól kivétel a csak újoncoknak készített küldetés, illetve az új arcot felvezető küldetések.)

Ennyi lett volna.
:mami:
xx Változások és egyéb dolgok
2015. Aug. 09, 22:14:11 by Shihouin Yoruichi
Szépjó... napot, estét, reggelt, akármit! ^w^

Az elkövetkezendő pár hónapban sok új dologgal találkozhattok a fórumon, hiszen mint ahogy azt tudjátok bevezetjük a saját Vandenreich-es arcunkat, amin a Staff csoport már lázasan dolgozik. Az első felvezető küldi már meg is történt a táboros asztalizás keretében, azonban nem kell aggódni, semmi fontosabb dologból nem maradtak ki azok, akik nem tartottak velünk. Szeretnénk szépen, fokozatosan bevezetni a dolgot, ami majd megváltoztatja a fórumon lévő helyzetet. Szeretnénk, ha a közel jövőben legalább az ilyen típusú küldetéseket figyelemmel követnétek, hiszen ezek kihatással vannak a fórumon játszott teljes történetre. Persze mi is igyekszünk veletek az ezzel kapcsolatos információkat közölni, hiszen ezek fontos momentumai lehetnek az általunk alakított arc-nak. Természetesen minden információt megkaptok ezzel kapcsolatban, ahogy egyre közelebb haladunk a valós induláshoz.

A fent említett dologgal szeretnénk egybe kötni az új fórumskin bevezetését is, ami kicsit összeszedettebb a jelenleginél. Az új skin témájában kapcsolódik a quincy-khez, ezzel is azt sugallva, hogy quincy-s korszakunk lesz/van. Maga a skin most már elérhető júzerek számára is, azonban még az élesítése várat magára, hiszen még igencsak teszt verziónál tart, még rengeteg más újítást tervezek bele, amivel csinosíthatom, és még egyedibbé varázsolhatom. Igazából nem szeretnék spoilerezni, bár aki figyelemmel követi a chat-et, az már hallhatott egy-két dolgot ezekkel kapcsolatban. Csak hogy egyébként az egész magyarázásom értelmet nyerjen: az új fórumskin használható! Ettől függetlenül még nem lesz beállítva globálisra, de aki szeretné, az a profiljában nyugodtan beállíthatja a következő módon: Profil -> Profil módosítás -> Kinézet és elrendezés. Ebben a menüpontban válasszátok a Jelenlegi sablon-nál a csere lehetőséget, a listából pedig válasszátok ki a bleach_theme lehetőséget. Miután aktiváljuk az új skint természetesen lehetőségetek van a régit is használni, így akinek nem jön be az új, használhatja a régi is. :)
Szeretném kérni tőletek, hogy amennyiben beállítjátok a skin-t, és találtok valamilyen hibát, akkor azt legyetek szívesek az alábbi google táblázatba beírni, vagy elküldeni nekem egy pü-ben, hogy bevezethessem:


Valamint végül, de nem utolsó sorban: Kicsit elfelejtkeztünk róla, de a fórum július 28-án múlt el 7 éves. Bizony, HÉT! Sok rossz, de legalább ugyan ennyi jó történt ez alatt a 7 év alatt a fórumon. Volt aki távozott, de volt, aki elment, és pár hónap, év után mégis visszatért hozzánk, mert hiányoztunk neki. (Ami amúgy szuper! :3) Sok jó játékost sikerült ez alatt az idő alatt összegyűjtenünk, és igazából szerintem az egyik legszuperebb FRPG-s közösséget sikerült összegereblyéznünk. Igazából minden egyes évben ledöbbenek, hogy sikerült egy újabb teljes évet végig vészelni. Persze ez nélkületek nem lehetne lehetséges, szóval köszönjük nektek, hogy vagytok, és jobbnál jobb postokkal töltitek fel a fórumot, segítetek életben tartani az ötleteitekkel, létetekkel. :3 Ráadásul! az utóbbi időben igencsak meglendült az aktívság a fórumon, aminek szerintem mindannyian örülünk, ráadásul egyre több új játékos is érkezik, ami pedig extra boldogság. :3

No, de nem csöpögök tovább, mert még a végén eláztatom Hime laptopját... :roll:

Legyetek jók, további jó játékot mindenkinek. Ha esetleg bárkinek bármivel kapcsolatban bármi kérdése lenne (túl sok már a bármi :roll:), akkor azt nyugodtan tegye fel itt, vagy akár pü-ben, vagy chaten.

Yoru voltam :mami:
xx Szavazás
2015. Márc. 18, 11:08:35 by Shihouin Yoruichi
Üdvölet~! :3

Mint ahogy azt a Staff gyűléses összegzésében már írtam, megbombázunk titeket pár fontos kérdéssel. Szeretném, ha mindenki kitöltené, hiszen így pontosabb képet kapnánk arról, hogy mit szeretnétek. Ha esetleg valamit nem szeretnétek, hogy megvalósítsunk, vagy véleményt is írnátok, akkor a kérdőívben ezt is megtehetitek, hiszen Nara volt olyan cuki és berakott egy ilyen lehetőséget is. :3 Ezen kívül az Espada rangsor miatt is tettünk fel egy kérdést, amire csak az Espada tagoktól várunk visszajelzést, tehát ha nincs Espada karaktered, akkor nem szükséges szavaznod annál a kérdésnél.


Arra kérnék mindenkit, hogy lehetőség szerint két héten belül ejtsétek meg a szavazást.

További kellemes játékot mindenkinek! >w<

Yoru voltam~ :3
xx Legutóbbi Staff gyűlés eredménye
2015. Márc. 14, 20:00:00 by Shihouin Yoruichi
Uff! :mami:

Mint ahogy arról a facebookos csoportból értesülhettetek (ha szeretne valaki bekerülni a csoportba szóljon ^.^), a mai napon Staff gyűlést tartottunk, ami ez alkalommal - hosszú idő után - maratonira sikerült, így elég sok mindent sikerült végre megbeszélnünk, aminek én személy szerint nagyon örülök. :o Persze ez nem azt jelenti, hogy még nincs mit beszélnünk. :3 Node, hogy a számotokra is fontos információt is lepötyögjem végre:

 • Mivel az utóbbi időben igencsak megszaporodtak az ex-shinigamik (itt főleg az ex-kapitányokra, illetve ex-hadnagyokra gondolok), ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy határozatlan ideig beszüntetjük az ilyesfajta karakterek indítását. Természetesen azok számára, akik már kaptak egy ex-shinigami karakter megalkotására engedélyt, azok még beküldhetik az előtörténetet, azonban erre csupán 2 hetük van. Amennyiben az elkövetkezendő két hétben nem érkezik meg az előtörténet, az engedély elévül, így a karakter már nem indítható!
 • Már korábban fel lett vetve, hogy az Espadakat sorolhatnánk LP-jük alapján is, vagyis a jelenlegi legerősebb kerülne az első espada helyre, a második legerősebb a második helyre, és így tovább. Ezzel szeretnénk számotokra új játéklehetőséget nyújtani, hiszen a rangcserék KT kijátszásával is megoldhatók. Természetesen aki nyeri a KT-t, az megkapja az adott rangot. Szeretnénk ezzel kapcsolatban először kikérni a véleményeteket, hiszen amennyiben nem tetszik az ötlet, abban az esetben marad a régi rendszer, és mindenki marad a helyén.
 • Szeretnénk számotokra új pénzkereseti lehetőségeket nyújtani. Az első a wikia lesz, amit ha rendszeresen gondoztok és rendben tartotok, akár 2000 ryou is ütheti a markotokat két havonta. Emellett: mivel van egy nagyszerű shop rendszerünk, így lehetőségünk adódik postonként, illetve topiknyitásonként pénzt osztani. Ez annyit jelent, hogy postonként 100 ryou, míg topik nyitásonként 200 ryou üti a markotokat. Természetesen mindez csak IC postokra vonatkozik.
 • Kicsit aktivizálni szeretnénk az akadémistákat, így lehetőséget adunk számukra, hogy korlátlan technika tanulós edzésen vehessenek részt. DE! Sima edzésük továbbra is csak kettő lehet! Emellett akadémiai edzést csak olyan shinigamik tarthatnak, akiknek az adott diszciplínája eléri, vagy meghaladja a 14 pontot. Természetesen nem csak a jövendőbeli shinigamiknak szeretnénk segíteni, így lehetőséget adunk arra, hogy a Raion tagjai ugyan ilyen edzéseken vehessenek részt, természetesen az Emberek világában, a Raion területén.
 • A közeljövőben más szavazások is kiírásra kerülnek, így ne lepődjetek meg, ha esetleg megkérdeznünk titeket valamivel kapcsolatban. :3 (Mondjuk igazából többnyire mindenről megkérdezünk titeket... :roll: xD)
 • Szeretnénk arra kérni minden játékost, hogy játékait lehetőleg az aktuális évszak (vagy épp időjárás) szerint kezdje meg. Vagyis ha jelenleg IRL nyár van és 40 fok, akkor ne akarjunk szibériai hidegben szaladgálni (természetesen sarkítás :| ). Persze kivétel, ha tényleg Szibériában van a karakter, vagy esetleg az adott helyzet megköveteli. :|
 • Idén szeretnénk külső helyen megszervezni a fórum tábort, vagyis nem valakinél szeretnénk kempelni x napig, hiszen az az illetőnek se kellemes, ha fizetnie kell utánunk a víz/gáz/akármilyen számlát. Épp ezért aki tervezi, hogy jönne, számítson rá, hogy valahol vidéken (remélhetőleg Budapest környékén) tartjuk meg a tábort, amit valóban igazán táborosra szervezünk. :3
 • A május elsejei hétre szeretnénk egy fórumtalálkozót szervezni, így aki teheti szervezze úgy a programját, hogy el tudjon jönni. :3 Szeretnénk minél több emberrel találkozni! <3
Röviden tömören ennyi. Ha esetleg valamit kifelejtettem, majd értesítenek róla, és bővítem. :3
xx [F E L H Í V Á S] Mesélő kerestetik!
2015. Jan. 06, 22:40:37 by Hirako Shinji
Üdvözlet játékosok és játékosinák!

Az elmúlt időszakban örömmel vettük tudomásul, hogy egyre több és több újoncot köszönthetünk köreinkben, akik reméljük jól fogják magukat érezni minálunk! Ennek biztosítása érdekében a staff pályázatot hirdet az olyan mesélős kedvű játékosok számára, akik ezen tevékenységüket szeretnék úgymond hivatalos keretek között is folytatni, azaz egy választott canon-karakterrel fémjelzett account alatt. Természetesen szeretnénk látni először is, hogy az illető valóban ért-e ahhoz, amit csinál, éppen ezért a pályázat lényege egy bármilyen témában történő küldetés lemesélése kettő vagy több játékos részére, a staff felügyelete mellett.

A pályázóknak a következő követelményeknek kell megfelelni:
 • Minimum egy darab lezárt küldetés a fórumon, amelyen játékosként vett részt és teljesítette is azt!
 • Legalább 50 IC hozzászólás, melyekből képet alkothatunk az illető szövegalkotási képességeiről.
 • Végül, azonban egyáltalán nem legutolsó sorban, örülnénk neki, amennyiben a jelentkezők valóban komolyan gondolnák elhatározásukat, s nem egy pár hét alatt kihunyó fellángolásról lenne szó.

A jelentkezés privát üzenet formájában történik, amelyeket nekem küldjetek el együtt egy vázlatos leírással a küldetésről, amit a próba alatt mesélni akartok! Ezt követően megfigyeléseink, illetve a résztvevők véleménye alapján eldöntjük megérett-e a pályázó eme fontos tisztség betöltésére. Szóval csak bátran, aki magára ismer, jelentkezzen, hiszen most ingyenes fogászati ellátást is biztosítunk! ;)
xx Frissítések
2014. Dec. 03, 12:48:38 by Shihouin Yoruichi
Sziasztok! :mami:

Szeretném számotokra bejelenteni, hogy Szabályzatunk kissé módosult. Itt-ott kibővítettem az eddig behozott szabályokkal, valamint ezek módosulataival, és frissítettem a topicokra mutató linkeket is. Ezen felül más újdonság is van a szabályzatban, hiszen az előtörténet jelszavával kapcsolatban módosultak picit a dolgok, így arra kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa végig az egészet! Természetesen amennyiben valakinek valami nem tiszta, az nyugodtan felkereshet a kérdéseivel.

Mint ahogy láthatjátok a Szabályzatban, megemlítettem az Újoncadoptálást is. Eddig is lehetőség volt ezt kihasználni, azonban a frissítgetés hiányában egyre kevesebben vették ezt igénybe. Szeretném ezt ismét fellendíteni, hiszen sok játékosunknak sikerült ezáltal beilleszkednie és megkezdeni a játékot. Ez egyúttal a már aktív játékosok számára is lehet egy felhívás, hiszen bárki, aki úgy érzi, hogy szívesen segítene az új júzereknek, jelentkezhet a programba, hogy könnyebben rájuk akadhassanak. Lehetőség van ebben a topikban, vagy akár pü formájában is jelentkezni. Fontos, hogy csak aktív játékosok jelentkezzenek!

Technikák terén is történt egy kis frissítés. Nem nagy, csak egy egészen pici. Korábban elfogadott, ám eddig rejtélyes körülmények között be nem vezetett technikák kerültek bevezetésre, melyek között vegyesen van shinigami, hollow, valamint bounto technika is.
Szeretném még ezen a témán belül megjegyezni, hogy egy korábban eltörölt technikát is visszahoztunk, ami a Hadou 67: Rakurai Tama névre hallgat. Ezt a technikát ezentúl ismét megtalálhatjátok a technikák között.

Gondolom már mindannyiótoknak feltűnt a plusz egy board, ami az Egyéb helyszínek közé keveredett. Úgy gondoltuk, hogy talán jó ötlet lenne, ha áthoznánk az oldal Wikiájáról a Pársoros boardot. Ebben a boardban lehetőségetek van 25 sor alatti postokat beküldeni, azonban amennyiben ez nem éri el a megszabott 300 szót, abban az esetben nem számolható bele a havi statba! Ugyan ez érvényes a villámküldetésekre is. :)

Részemről ennyi lett volna. Mint ahogy azt már fentebb említettem, lehet zaklatni a kérdésekkel, valamint az Újoncadoptálásba való mentoros jelentkezéseket is szívesen fogadom. :3

További kellemes játékot mindenkinek! :hippy:
1 [2] 3
Powered by SMFBlog by CreateAForum.com