Fórumhírek

1 2 [3]
wink Post hurcolás
2014. Aug. 02, 12:48:33 by Shihouin Yoruichi
Kedves Mindenki!

Ez a hír elsősorban azoknak szól, akik jelentkeztek a postok mozgatásában való segédkezésre. A holnapi nap (vasárnap) megkezdjük a postok mozgatását. Arra szeretnék mindenkit megkérni, hogy legyenek szíves az átmozgatott postban jelölni, hogy azt melyik karakter írta meg, hogy könnyebben be tudjuk azonosítani az illetőt, és hogy gyorsabban át tudjuk írni a neveket.
Szeretném jelezni, hogy a már beküldött postoknál csak azokra a felhasználókra tudjuk átnevezni a beküldőt, aki már be van regisztrálva. Tehát ha Kis Józsi itt beküldött egy postot, és át lett másolva a másik fórumra, de ő maga még nem regisztrált, akkor sajnos nem tudjuk átírni a post beküldő nevét az övére. Ezért lenne fontos, hogy mindenki beregisztráljon minél hamarabb.

És akkor most a haditerv:
Először úgy gondolom, hogy az küldis postokat kellene áthozni. Amíg nem dőlt el, hogy mi lesz a karakternyilvántartós és pályázatos boardok sorsa, addig azokat hagynám utoljára. Emellett azokat jó lenne, ha a játékosok magunkak másolgatnák be.
A bemásolgatni való játékokat topikonként osztom ki. Figyeljünk arra, hogy a bemásolt post kinézetre ne változzon az eredetihez képest, vagyis küldés előtt mindig nyomjunk egy előnézet gombot, és ha az módosult az eredetihez képest, javítsuk.
Előre leszögezném, hogy nem feltétlenül mindenkinek jut topik, így lehet, hogy valaki csak a következő körben tud majd segédkezni, amit majd püben küldök szét.
A kiosztott topikok mellé egy felügyelőt is kiosztok, akit lehet értesíteni, ha kész vagytok a postok átmásolgatásával, és lehet átírni a neveket.

1. turnus:
Segítő: Kyougetsusei Toudou
Felügyelő: Shihouin Yoruichi

Topic: Küldetések az Emberek világában
Játék címe: Rémségek Cirkusza
Résztvevők: Amewa Ruriko, Yamaguchi Sora, Sayuki Daisuke, Hamada Izanagi, Kyougetsusei Toudou

Segítő: Kitetsu Raiden
Felügyelő: Ayasegawa Yumichika

Topik: Küldetések Soul Societyben
Játék címe: Hegy mélyén
Résztvevők: Aikawa Chiyo, Kitetsu Raiden

Segítő: Sierashi Yuusuke
Felügyelő: -

Topik: Küldetések Soul Societyben
Játék címe: Zúgó vizeken
Résztvevők: Kagami Ai, Kuchiki Hana, Nara Shiratori, Sierashi Yuusuke, Tamachi Yukezo

Segítő: Nara Shiratori
Felügyelő: -

Topik: Küldetések az Emberek Világában
Játék címe: Csúszós Vakvágány
Résztvevők: Eliana del Barros, Nara Shiratori

Segítő: Paloma Blanco
Felügyelő: Neliel Tu Odershvank

Topik: Küldetések az Emberek Világában
Játék címe: Kabócák éneke
Résztvevők: Asahi Shinjirou, Gouto Asuka, Hayashi Aoi, Kitai Panji, Murasaki Shouko, Aoishi Shuuji

Mint láthatjátok, először a lejelentett küldiket pakoljuk át, hátha közben érkeznek még postok játékokra, vagy bejelenteni kívánt játék, vagy nem tudom. A játékokat próbáltam úgy beosztani, hogy legyen legalább egy olyan júzer, aki valamely karakterével részt vesz a küldetésben. Így legalább -1 beküldőt kell átnevezni, és legalább van is fogalma róla, hogy mit másolgat át. :D
Akihez nincs felügyelő bevezetve, az a júzer rendelkezik moderátor vagy admini karakterrel, de amennyiben szüksége van segítségre, állok rendelkezésére. :) Persze ugyan ez érthető a felügyelőt kapott segítőkre is. Megkereshet engem, vagy akár a másolást felügyelő Staff tagot is, ha esetleg valami problémája akad, vagy szüksége van segítségre a másolgatást illetően.
Ha egy játékot teljesen átraktunk az új fórumra, kérlek titeket, hogy a következő postot már az új oldalra küldjétek!

Arról, hogy mely játékok lettek eddig teljesen átmozgatva, mindenkit értesítek püben (értelem szerűen csak a játékban résztvevő júzereket), valamint az érintett játékokat kiveszem a lejelentésből, hogy ne zavarjon be a további átmásolgatásoknál.

Köszönöm a figyelmet!
Amennyiben valakinek kérdése van, az püben megtalál. :)

Yoru~

U.i.: Bocsi, ha túl katyvaszos a dolog. xD Tényleg lehet jönni kérdezősködni ha esetleg túl sok hülyeséget hordtam össze. xD
exclamation Hírek, Költözés, meg ami még eszembe jut
2014. Júl. 30, 08:10:43 by Shihouin Yoruichi
Kedves Játékosok!

Néhány gondolat összegyűlt bennem, amit úgy gondoltam, megosztok veletek, na meg az utóbbi pár napban történt egy, s más.

1) Mint ahogy azt már észre vehettétek, Vera, vagyis Szayel Aporro Granz lemondott adminisztrátori rangjáról, így arra kérlek benneteket, hogy a továbbiakban ne zaklassátok kérdésekkel, pályázat/előtörténet lezárással, és miegymással.

2) Ami az előző ponthoz kapcsolódik, de azért már kicsit más: Szeretném megkérni azokat a usereket, akik jelentkeztek a postok átmozgatására Veránál, hogy legyenek szívesek nálam is lejelentkezni, ugyanis én fogom vezényelni ezt a folyamatot. Jó lenne, ha a hétvége folyamán el tudnánk kezdeni a postok másolgatását, hogy végre haladhassunk valamire. A jutalom természetesen ugyan úgy marad, azon nem változtatnék.

KIEG.: Figyelem! A karakterek előtörténeteit mindenkinek magának másolgatja majd be, tehát ez nem tartozik bele a játékáthozós dologba. Amennyiben az adott karakter már egyszer el volt ezen a fórumon fogadva, csak belinkeljük a hozzátartozó előző elfogadást!

3) És akkor most valami más: Egyik legnagyobb problémám, amit szeretnék veletek megosztani, és kicsit meg is dorgálnálak benneteket. Természetesen aki úgy érzi, hogy ez nem vonatkozik rá, mert esetleg újonc, vagy bármi más, az ne vegye magára. Ez nem olyan össznépi dorgálás, hogy mindenkinek rosszul kell miatta éreznie. Ez csak azoknak szól, akikre vonatkozik. Tehát: Őszintén szólva nem értem, hogy a felmerülő problémákat a fórummal kapcsolatban miért csak egy Staff taggal kell megbeszélni, vagy akár egy júzerrel, akinek talán még csak köze sincs az oldal működtetéséhez. A "szabadságom" előtt volt egy igencsak népszerűnek tűnő topikunk (nekem legalábbis annak tűnt), a Javaslatok topik, ahol mindenki elmondhatta, hogy éppen mivel nem ért egyet, mit hogyan lehet javítani, stb. Persze ez a topik ma is él, hiszen érkeztek bele az utóbbi időben is postok, viszont szinte csak olyanokról, amiről a Staff kérte ki a véleményeteket. Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a topik továbbra is alkalmas arra, hogy a problémáitokat leírjátok. Vagyis elküldjetek minket burkoltan oda, ahonnan jöttünk, ha esetleg valami nem tetszik. :) Örülnék neki, ha használnánk is ezt a topikot, hiszen a ti véleményeitekre vagyunk kíváncsiak, hogy egyáltalán jó-e az, amit csinálunk. Mert ugye lehet egy adminhoz, vagy modihoz szaladni a problémákkal, de ha az nem biztos, hogy éppen akkor adja tovább az információt, vagy az se biztos, hogy tovább adja, mert pl elfelejtkezik róla, vagy nem tudom. Itt viszont mindenki látja, hogy mi az, amit elrontottunk, és utána senki se vagdalkozhat a névtelen tömeggel, és névtelen, tovább postázott levelet se kapunk kritikaként az arcunkba, hogy mennyire gyökerek vagyunk ezért és ezért. Ismétlem magam: ÉRTETEK vagyunk, viszont a ti közreműködésetek nélkül nem tudunk semmit se tenni. Tehát tessék nyugodtan használni, nem harapunk. Nagyot. :P De most tényleg... Szerintem senkinek se esik annyira nehezére, hogy elmondja a véleményét mindenkinek, hiszen kb ugyan annyit kell gépelnie, mintha másnak mondaná el, hogy "Ez a Staff mennyire idióta társaság... :/" és stb. Nem szeretnék ilyeneket visszahallani, mert azzal egyszerűen nem fogok foglalkozni. Ha valakinek tényleg problémája van, mondja el nyíltan, mert ugye néma gyereknek anyja se érti a szavát, csöndben vergődni a frissen hozott szabályok és egyebek miatt meg bárki tud... Jó, ezt már lehet kicsit túlragoztam. xD

4) Habár ez inkább a Staffra tartozik, de úgy gondoltam, hogy mindenki más is tudhat róla, hiszen nem nyomtunk rá TOP SECRET pecsétet. Előre leszögezném, hogy nem bántásból, vagy kiszúrásból írom ezeket a sorokat, de persze mindenki olyan hangnemben érti a dolgot, amilyenben szeretné. Szóval: Szeretném megkérni a Staff tagjait, és akár a Mesélőket is, hogy küldjenek nekem egy püt (vagy bármit bárhol, ahol épp megtalálnak). Egy "Igen", vagy egy "Nem" szócskával, vagy akár egy kisregénybe bújtatott indoklással, mégpedig a következő okból kifolyólag: Szeretném, ha mindenki alaposan átgondolná, hogy szeretne-e továbbra is a Staff tagja maradni az új fórumon, ugyanis mint ahogy azt Vera nyílt levelénél is többen kifejtették, eléggé inaktívak vagyunk, mint Staff. Vagyis lassan halad az ellenőrzés, lezárás, meg miegyéb. Gondolja át mindenki, hogy mennyi ideje, energiája és kedve van a további munkához, együttműködéshez, és ehhez mérten küldjön számomra egy pü-t a döntéséről. Jó lenne kicsit aktivizálni a csapatot, hiszen ugyebár aktív Staff gárda nélkül aktív fórum se igazán tud létezni. Ezen kívül szeretném hangsúlyozni, hogy a 3-as pontban említettek a Staff tagjaira is vonatkoznak, vagyis a gyűlések során el lehet mondani, hogy miért vagyunk hülyék, és mivel lehetne ezen javítani, valamint hogy miért érzi magát sértettnek, vagy bármi másnak. Ezt igazából eddig is el lehetett volna mondani. xD

5) Következő dolog, hogy szeretnék mindenkit ISMÉT nyomatékosan megkérni, hogy a problémákat privátban beszéljük meg, hogy elkerüljük a felesleges cirkuszt. A nyilvános kifakadásokkal nem mindig a másikat, hanem az illető sokkal inkább saját magát járatja le. Meg lehet mindent beszélni, ha meg fórumos dologról van szó, és egyáltalán nem juttok dűlőre, akkor egy admin, vagy moderátor bevonásával is meg lehet beszélni az egészet.

6) Ööö... másik dolog, ami nem olyan fontos, de gondoltam meg említem. Aki gondolja, küldjön nekem egy nevet pü-ben, és Facebookon bejelölöm ismerősnek és visszaigazolás után bedobom Blícs csoportba, hiszen ott is sok információt közlünk, valamint találkákat is beszélünk meg ott. De igazából barátolni se kell, ha nem akarjátok naponta a hülyeségeimet olvasni, elég ha egyenesen a Bleach szerepjáték csoportnál jelentkeztek tagnak. Ebben az esetben szeretnék az illetőtől kapni egy privi üzit, hogy ő kicsoda, micsoda, és mifán terem, mert nem mindenkinek tudom a polgári nevét. :o Ha esetleg ez nem történik meg, én mindenképp rákérdezek, hogy kifiagyermeke. Másik opció, hogy ti jelöltök ismerősnek fészen. A nevemet lehet kérni püben, chaten, vagy ahol megtaláltok. :3

Röviden tömören ennyi, remélem semmi fontosat nem hagytam ki. Ha esetleg bármi kérdés, bánat,  panasz, kívánság merülne fel, itt, blícs csoportban, vagy bárhol máshol meg lehet találni. Szívesen válaszolok, ötletelek bárkinek/bárkivel, akár személyesen is. :3

KIEG.: Kérnék mindenkit, hogy amennyiben van olyan jelenleg is folyó játéka, amit szeretne folytatni az új fórumon, az jelentse be a Játékmozgató topikban, hogy át tudjuk azt helyezni.
thumbup Költözés
2014. Júl. 05, 09:46:31 by Shihouin Yoruichi
Kedves Játékosok, és akik az oldalra tévednek!

Mint látható, a fórumon munkálatokat folytatunk költözés céljából. Habár még nem vagyunk kész, és játékokat se tudunk egyelőre itt kezdeni, azonban szívesen fogadunk mindenféle segítséget.
A tárhely és fórummotor váltással együtt rengeteg hasznos új funkcióval bővülünk. Ilyen például a Shop, ahol megvásárolhatjátok a kívánt technikát, és a rendszer automatikusan levonja a bankotokból a pénzt, vagy a Knowledge Base, ami ugye magyarra fordítva TudásBázis lesz, ha sikerül oda keverednem. A többit majd csak később mesélem el, hiszen még fejlesztünk, így tárházunk folyamatosan bővül.
Hála néhány ügyes felhasználónknak, a fórum játéktere szépen alakulgat. Az összes olyan topik átmozgatása megtörténik majd a későbbiekben, melyet aktívnak ítélünk. Tehát amibe már két éve nem érkezett post, az marad az előző fórumon, míg az aktívabbak jönnek át erre az oldalra. Ugyan ez a helyzet a boardokkal is, hiszen ha szinte sose használtuk, felesleges lenne áthozni.
Mindezen kívül az adatlap és nyilvántartási rendszerben is történnek majd módosulások, melyeknek köszönhetően némileg egyszerűbb lesz a használat, és nem kell folyamatosan kódokkal szórakozni, meg miegymással. Próbálunk számotokra egy egyszerű, könnyen átlátható új rendszert kidolgozni, hogy még kevesebbet kelljen foglalkoznotok az adminisztrációval, és hogy minél manuálisabb legyen a dolog.
Amennyiben bárkinek bármilyen kérdése, gondja, baja, bánta van, nyugodtan forduljon a Staffhoz akár püben, akár bármely más módon. Szívesen segítünk, ha épp tudunk valamiben.

Köszönöm szépen a figyelmet,
Shihouin Yoruichi
1 2 [3]
Powered by SMFBlog by CreateAForum.com