Végre itt van!!!

xx Végre itt van!!!
2017. Jún. 04, 21:56:50 by Shihouin Yoruichi
Uff!

Végre eljött a várva várt nap, amikor bevezetésre kerül az “új” pontrendszerünk, valamint ezzel együtt megújítjuk a faj/kaszt leírásokat is. Azért tettem idézőjelbe az “új” szót, mert valójában a már jelenleg is létező lett alapul véve, és mondhatni kicsit ki is lett bővítve, az egyes képzettségek részletesebb, érthetőbb leírást kaptak.
Ezer hála és köszönet moderátorainknak, akik rengeteg időt és energiát öltek bele a kigondolásba, megírásba, megszerkesztésbe. Himének külön köszönet, hogy bökdösött minket Messenger csopiban, hogy haladjunk is vele. xD Egy elég szép mennyiségű és részletes leírást kaptunk arról, hogy mi, hogyan is működik, illetve pontosan mire is van.
Természetesen kérdezni ér, hiszen mindig akad olyan részlet, ami valakinek nem teljesen világos, máshogy ért, mint ahogy azt kigondolták, ilyesmi. Ha bármivel kapcsolatban akár csak egy aprócska kérdésetek is akad, ne féljetek kérdezni! Emellett van egy kis Gyakran Ismételt Kérdések topic is ezzel kapcsolatban a Szabályzat boardban, nyugodtan lehet olvasgatni:
 

Ha kicsit jobban átböngészitek a kaszt leírást, láthatjátok, hogy a Quincy-k is kaptak egy bővebb bemutatást, hiszen az utolsó fejezetekből kiderült róluk néhány dolog. (Az már más kérdés, hogy nem minden lett teljesen megmagyarázva, és elég sok f@szság született… ._.) Mivel bekerült a Wandenreich leírása is, így most már van rá lehetőség, hogy igazi wandenes karaktereket hozzatok létre. Nem haragszunk meg, ha “feláldozható” karaktert is hoztok létre, akitől akár meg is válnátok a hamarosan kijátszásra kerülő Blood War-ra. *>*””” Természetesen nem kötelező, de örülnénk néhány JK ágyútölteléknek. :3 xD
 
Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy az új pontrendszernek megfelelően pontozza újra karaktere képzettségeit, és ha szükséges, kezdjen el dolgozni a mester pályázatán. Természetesen a mester szint eléréséhez szükséges követelményeket visszamenőleg is nézzük, vagyis ha az új rendszer bevezetése előtt is meg volt aminek meg kell lennie, akkor mehet az engedély kérés és pályázat. :3
A kezdő LP-t picit megemeltük, így lehet, hogy most már mindenki egységesen, 5000 LP-ről kezdhet. Ennek megfelelően azon karakterek LP-je, akiknek jelenleg ez nincs meg, Lélekeneriapont kiegészítést kapnak, hogy ne maradjanak le túlságosan, így kérnénk, hogy ennek megfelelően pontozzatok.
 
Út az új Kasztok és Pontok topichoz, valamint Másodlagos diszciplínák topichoz

Pontjaitokat kérlek, hogy az eddigi Pontozósdi topicban jelentsétek be, hogy aztán átvezethessük a megfelelő helyre.

Kieg.: Akinek több karaktere is van, egy poston belül is lejelentheti karakterei pontozását. Ebben az esetben szeretnénk, ha az adott karakter nevét és profil linkjét  is megjelenítenétek a lejelentés mellett, hogy egyszerűbben be tudjuk vezetni.
 
Mindezek mellett készült egy zanpakuto lista is, mely egyelőre némileg hiányos. Szeretnénk titeket megkérni, hogy jelentsétek le zanputou-tokat a megfelelő adatokkal együtt, hogy aztán bevezethessük őket a megfelelő típushoz. Ezt, az alábbi linken fogjátok tudni megtenni:
 

Fontos, hogy a szokásos módon, a kezdő post után adjátok be a lejelentést az alábbi infókkal:

  • Zanpakuto neve
  • Zanpakuto parancsszava
  • Zanpakuto bankaia
  • Zanpakuto típusa
  • Zanpakuto tulajdonosa (név + profil link)

Amennyiben valakinek több karaktere is van, nyugodtan összevonhatja őket egy hozzászólásba, azonban ebben az esetben fokozottan figyeljetek a tulajdonos nevekre és profil linkekre.
 
Ahogy az lenni szokott, bevezetés után töröljük a lejelentős hozzászólást.
 
Szeretném felhívni figyelmeteket arra, hogy ezentúl ezekhez a leírásokhoz próbáljátok meg igazítani jelenlegi, valamint jövőbeli karaktereiteket.
 
Azt hiszem nagyjából ennyi lenne, ha esetleg valamit kifelejtettem volna, úgy is szóltok, és legfeljebb teszek majd egy kis kiegészítést.

Yoru voltam


Write a Comment:

Sorry, you must be logged in to post a comment!

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview

Comments:

No comments have been posted for this post yet.
Powered by SMFBlog by CreateAForum.com