Vegyes hírek

xx Vegyes hírek
2017. Aug. 22, 12:22:51 by Shihouin Yoruichi
Uff!

Habár nem most, hanem közel egy hónappal ezelőtt sikeresen betöltöttük 9. életévünket. Nagy szó ez egy szerepjátékos oldal életében, főleg ha egy (most már) befejezett animét vesz alapul. Valószínűleg ennek is betudható, (de mindenki elfoglaltságának valószínűleg még inkább) hogy mostanság igencsak lelassult felénk az élet. Gondolom, mindenkinek feltűnt, hogy az eddigi átlagos napi 15-20 posthoz képest olykor alig születik meg 10 darab. Vélhetően ez hamarosan megváltozik, hiszen végre – a mesélői pályázatoknak hála – kicsit beindítani az új arcra való felkészülést, ugyanis a jelenlegi jelentkezők csak ebben a témában indíthatják el küldetéseiket.

Emellett végre sikerült elkezdeni az új pontrendszer bevezetését, ami habár kissé lassan halad, de folyamatban van. Sajnos(?) most már a Staff tagjai közül is egész sokan dolgozunk, így nem mindig marad idő, vagy épp energia a haladásra, de igyekszünk, ahogy erőnkből/időnkből telik, hiszen számunkra is fontos, hogy nektek jó legyen és jól érezzétek magatokat és hogy minél hamarabb használatba tudjátok venni az új pontrendszert.

Ahogy eddig is, idén is szeretnénk megünnepelni a születésnapunkat. Habár kicsit megcsúsztunk, ez nem lesz majd negatív hatással az időpontokra. Három darab nyereményjátékot is indítunk, hogy minél több lehetőségetek legyen, ezek közül egy a szokásos Wikipédiabővítő játékunk, ahol arra kaphattok jutalmat, ha egy-egy bejegyzést hozzáadtok, vagy javítotok Wikipédiás oldalunkon. Alább találhatjátok a linkeket, melyek elvezetnek a megfelelő nyereményjáték leírásához:
Ezen kívül szeretném megragadni az alkalmat, és írnék egy rövid kis szösszenetet a 4 napos „születésnapi partiról”, ami ugye a mi évente megrendezett kis táborunk.

Az eddigiektől eltérően Velencére utazott kis csapatunk egy mindenki számára teljesen új helyre. Ebből akadt is egy kevés probléma a foglalás ideje alatt, de ezt most hagyjuk. Nem szeretnék fájdalmas emlékeket felidézni… :sad: xD A lényeg, hogy a 4 nap és 3 éjszaka alatt én úgy vettem észre, hogy mindenki jól érezte magát, rengeteget nevettünk, játszottunk, és nagyon sok sztori is született, amit majd visszaemlegethetünk.

Az asztalizást személy szerint nagyon élveztem, bár Soráén sajnos sikerült bealudnom. (Ezért bocsi! :D) Sajna minden alkalommal előfordul, hogy elbóbiskolok valaki küldetésén, ha ágyat ér a hátsóm. Most épp Sora volt a soros. xD
Oldalakat lehetne írni a táboros eseményekről, de most nem fogok. :twisted: Ha valaki szeretné, megoszthatja a többiekkel az élménybeszámolóját ezen post alatt, vagy pedig a táboros topikban.

És most egy kis jutalomosztás. Bizony-bizony. Mivel nem kevés játékot pörgettünk le a tábor alatt (szám szerint 4-et, ebből 3 volt bleaches), ezért a jutalomosztásnál se leszek szűkmarkú. Mindenki, aki részt vett a játékokban 3000 LP-vel, illetve 4000 ryouval lehet gazdagabb. Kérlek, hogy a jutalmat csak olyan karakternek adjátok, akit hoztatok játszani. A választott karakter nevét küldjétek el pü-ben, hogy be tudjam vezetni számára a jutalmat. Ha lehet, ne Facebookon, vagy chaten vágjátok hozzám, mert ha épp nem tudom bevezetni, el fogom felejteni… ^^” Ha esetleg több karakter között szeretnétek szétosztani a jutalmat, kérlek jelezzétek ezt is pü-n keresztül.

Részemről ennyi lett volna kisregény.

Mindenkinek további kellemes játékot, nyarat és időtöltést. :3

Yoru :mami:


Write a Comment:

Sorry, you must be logged in to post a comment!

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview

Comments:

No comments have been posted for this post yet.
Powered by SMFBlog by CreateAForum.com